Meer dan 10 procent van de jonge en voorheen gezonde mensen die ernstige Covid-19 ontwikkelen, hebben verkeerd gerichte antilichamen die hun eigen immuunsysteem aanvallen, en nog eens 3,5 procent heeft een specifieke genetische mutatie. Dit toont een nieuw onderzoek dat is gepubliceerd in het tijdschrift Science.

In beide groepen hebben patiënten een tekort aan eiwitten die type 1-interferonen worden genoemd, ofwel omdat ze geneutraliseerd worden door zogenaamde autoantilichamen (antilichamen die de lichaamseigen eiwitten aanvallen), ofwel omdat ze niet in voldoende hoeveelheden worden geproduceerd als gevolg van een defect gen. Interferonen spelen een belangrijke rol in de vroege immuunrespons op virussen.

De nieuwe onderzoeksresultaten, gepubliceerd in twee artikelen in Science, kunnen verklaren waarom sommige individuen een veel ernstiger ziekte ontwikkelen dan andere en geven de eerste moleculaire verklaring voor het feit dat meer mannen dan vrouwen sterven aan Covid-19. Volgens de wetenschappers zou het ook interessant zijn om te weten te komen of behandeling met interferonen effect heeft, aangezien er al dergelijke geneesmiddelen bestaan die zijn goedgekeurd voor de behandeling van andere ziekten.

De studies zijn de eerste die worden gepubliceerd in het kader van Covid Human Genetic Effort, een lopend internationaal project dat zich uitstrekt over meer dan 50 onderzoekscentra en honderden ziekenhuizen over de hele wereld. Het doel is om uit te zoeken of er genetische en immunologische verklaringen zijn voor het feit dat sommige patiënten onder de 50 jaar ernstig worden getroffen door Covid-19, ook al hebben ze geen onderliggende ziekten.

De nieuwe resultaten worden beschreven als een doorbraak in Covid-19 onderzoek dat deels kan verklaren waarom sommige jonge en voorheen gezonde individuen erg ziek worden.

  Microbiologe vindt brisante aanwijzingen van laboratorium-oorsprong van het Coronavirus

In een van de studies onderzochten de wetenschappers 987 patiënten met een levensbedreigende longontsteking veroorzaakt door Covid-19. Ze vonden dat meer dan 10 procent van de patiënten autoantilichamen tegen interferonen had bij het begin van de infectie en dat deze antilichamen de activiteit van type 1 interferonen kunnen beperken. Opmerkelijk is dat 95 procent van de patiënten mannen waren.

Autoantilichamen lijken zeldzaam te zijn in de algemene bevolking. Van de 1.227 willekeurig geselecteerde gezonde personen bleken er slechts vier te hebben.

In de tweede studie voerden onderzoekers genetische analyses uit van bloedmonsters van meer dan 650 patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen voor een levensbedreigende longontsteking als gevolg van het Coronavirus, waarvan 14 procent was overleden, en vergeleken ze met monsters van 530 mensen met een asymptomatische of milde ziekte.

Een aanzienlijk aantal mensen met een ernstige ziekte had zeldzame varianten van bepaalde genen die interferonen van type 1 reguleren en waarvan bekend is dat ze belangrijk zijn voor de verdediging van het lichaam tegen griepvirussen. Meer dan drie procent van hen had zelfs geen functionerend gen. Aanvullende experimenten toonden aan dat immuuncellen van deze patiënten geen waarneembare type 1 interferonen produceerden als reactie op Covid-19.

Meer dan 600.000 mensen willen dat Gates aangeklaagd wordt

Vorig artikelDuitse minister: Anticoronavirus-maatregelen zullen aanzienlijk ernstiger gevolgen hebben dan de ziekte zelf
Volgend artikelLinkse miljardair betaalt criminelen om op Biden te stemmen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. @Greengo,
  Ik denk ook dat het een reactie van het menselijk lichaam is op electrosmog en misschien nog andere soorten vervuiling waar wij al generaties lang aan blootgesteld worden.
  Mijn vader is op 46 jarige leeftijd gestorven aan blaaskanker. Meerdere mensen in zijn leeftijds groep zijn gestorven aan blaaskanker. Zij zijn allemaal opgegroeid in de jaren 50 op het platteland. Waren boerenjongens. In die tijd werd er veel DDT gespoten wat ook de polio explosie veroorzaakte. Kan vele oorzaken hebben natuurlijk, zoals bijvoorbeeld dat loodhoudende benzine oorzaak bleek te zijn van de toenemende crimminaliteit onder mensen. En de lange termijn effecten zijn niet bekend. Probeer maar eens een link te leggen met een huidige aandoening met iets dat 50 jaar terug gebeurd is. Er is al heel lang een chemische en nu ook een biologische oorlog tegen ons mensen gaande.
  Tijd dat wij dat eens onder ogen zien. Er is een oorlog gaande tegen ons!

 2. ‘Onderzoek toont het nutteloze van de maskers aan..
  Het belang van deze bevindingen is dat een daling van het zuurstofgehalte (hypoxie) gepaard gaat met een aantasting van de immuniteit. Studies hebben aangetoond dat hypoxie het type van de belangrijkste immuuncellen die gebruikt worden om virale infecties te bestrijden, de CD4+ T-lymfocyt, kan remmen. Dit komt omdat de hypoxie het niveau van een verbinding genaamd hypoxie induceerbare factor-1 (HIF-1) verhoogt, wat T-lymfocyten remt en een krachtige immuunremmende cel genaamd de Tregs stimuleert.

  Dit zet de fase in werking, vóór het oplopen van een infectie, met inbegrip van COVID-19 en maakt de gevolgen van die infectie veel ernstiger. In essentie, kan je mondmasker de oorzaak zijn van een verhoogd risico van infecties, juist door dit zuurstofgebrek. En wanneer de infectie toeslaat, een veel slechter resultaat tot gevolg heeft, als was het lichaam WEL voorzien van voldoende zuurstof.

  Het blijkt dat mensen met kanker, vooral als de kanker is uitgezaaid, nog meer risico lopen op langdurige hypoxie, omdat kanker het best groeit in een zuurstofarme micro-omgeving. Een laag zuurstofgehalte bevordert ook ontstekingen die de groei, de invasie en de verspreiding van de kanker kunnen bevorderen. Herhaalde episodes van hypoxie zijn voorgesteld als een belangrijke factor in atherosclerose en verhogen daardoor alle cardiovasculaire (hartaanvallen) en cerebrovasculaire (beroertes) ziekten.’

  Lees alles:
  https://www.wanttoknow.nl/overige/mondkapjes-en-andere-corona-angstmiddelen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in