Dit is schaamteloos: ongeveer twee dozijn leden van de Bondsdag van de Linke partij hebben kanselier Merkel en minister van Binnenlandse Zaken Seehofer (CSU) opgeroepen om illegale immigranten in Duitsland een eenmalig bedrag van 1.500 euro aan Corona-hulp te geven. “Mensen zonder papieren maken ook deel uit van de Duitse bevolking”, hallucineerde het parlementslid Lorenz Gösta Beutin, die het initiatief nam tot de brief. Om “humanitaire redenen” moeten deze mensen volledige staatssteun krijgen.

Bovendien zou de regering de groep mensen in kwestie moeten legaliseren. De Linke afgevaardigden eisen een “onmiddellijke algemene amnestie voor alle mensen zonder wettig verblijf”. Verder roepen de Linke partijleden op tot opschorting van alle uitzettingen.

74-jarige moet woning verlaten – ruimte nodig voor asielzoekers

“De Coronacrisis heeft een nieuwe situatie gecreëerd. Mensen zonder papieren hebben geen toegang tot het gezondheidssysteem, maar ze zijn zeer kwetsbaar”, rechtvaardigt de Linke partijleider, Riexinger, het initiatief. Het was humaan om deze situatie te veranderen. In de brief, die door 27 van de 69 parlementsleden werd ondertekend, staat verder: “Door de toegenomen aanwezigheid van de politie op straat durven mensen zonder papieren nauwelijks hun huis te verlaten, wat hun sociale marginalisatie nog verder vergroot”.

Eind 2019 telde het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen ongeveer 250.000 asielzoekers die Duitsland eigenlijk hadden moeten verlaten.

  Helft van de Duitse zorgverplegers bedankt voor de eer om zich te laten vaccineren tegen Corona 
Vorig artikelSyrische man gearresteerd voor poging tot verkoop van Nigeriaanse huishoudhulp op Facebook
Volgend artikelDuitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor “vluchtelingen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. In de Franse voorstad Saint Denis word het aantal illegalen geschat op 400.000……en in heel Duitsland zouden dat er dan 250.000 zijn? Dat zijn hele lieve cijfers beste kijkbuis kindertjes….

    Hoeveel illegalen er zijn zal pas duidelijk worden als ze ineens allemaal gratis LEGAAL worden gemaakt en pensioenrechten krijgen en dat soort dingen….dus als waar u voor moest werken word uitgedeeld….we snappen dat ergens een burgeroorlog MOET ontstaan…..het word straks afgedwongen. Oorlog binnen Europa is wat de EU nu nodig heeft om de eigen macht te consolideren, en wat beter dan het uitdelen van gratis alles zodat je in elk geval een groep hebt die jou relatief welwillig is….plak er een systeem aan van leger/politie dienst met paspoort en de vinger die de EU kogel afschiet komt uit Afrika…

    Enkel door de kop van de slang af te hakken en de andere nekken dicht te schroeien stopt men een monster zoals de EU. Hydra Lerna was de naam als ik het wel heb….

  2. Biden en zijn democraten met soros hoofd van intifa en blm .wil miljoenen zonder papieren usa binnen laten en dan over heel de wereld verspreiden ,dat al vergeven is van die wettelozen ,dat hebben wij gezien in belgie de straten vol van jonge spijbelaars aangevuurd door onze eigen ministers en de uiterst linkse universiteiten. Als zgn covid voorbij is zullen zij de wereld terug beginnen intimideren door onbestaande opwarming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in