Duitse burgers: “Steken jullie je Corona-gedenkkaarsen maar zelf aan!”

0
Kaarsenprotesten voor overheidsgebouwen (links: Potsdam), stadhuizen en deelstaatparlementen (rechts: Düsseldorf) thee- en graflichten neergelegd. (Bron: Twitter, Risikogruppen/Candma4)

Voor herdenkingsdag voor de slachtoffers van het Coronavirus hadden de regeringsleiders van de Duitse deelstaten een beroep gedaan op de burgers om kaarsen aan te steken. Uit protest worden hun “Corona-gedenkkaarsen” nu massaal voor hun onbekwame voeten gegooid.

Zondag vond in Berlijn de “Centrale herdenkingsplechtigheid voor de dodelijke slachtoffers van de Coronapandemie” plaats, die door de gevestigde media wordt gepromoot. Om het Coronapandemie-narratief in stand te houden, hadden de Coronafunctionarissen – d.w.z. de regeringsleiders van de Duitse deelstaten – de burgers van dat land in een bijna ondraaglijk populisme opgeroepen om dit weekend elke avond brandende kaarsen voor hun ramen te zetten. Volgens de wil van de politieke elite is dit om de slachtoffers van de pandemie symbolisch te herdenken, bericht Jouwatch.

Maar het Corona-spektakel heeft zich in een geheel andere richting te ontwikkeld. Want: sinds zaterdag zijn er in het hele land hopen thee- en graflichten voor regerings- en overheidsgebouwen geplaatst als aanklacht tegen de arrogantie en onkunde van de politiek in de Coronapandemie. De beoogde boodschap: politici moeten geen adviezen geven om te rouwen, maar beleid maken dat niet tot veel slachtoffers leidt. De initiatiefnemer van de protestactie, Marcus Ewald, is – naar eigen zeggen – sinds 2016 federaal voorzitter van de Jonge Economische Raad en gast in het federale bestuur van de Economische Raad van de CDU.

Ewald promoot zijn actie op Twitter:

Daarnaast roept hij activisten op het Twitteraccout GrüneZonen – Aktionsbündnis NoCovid op om foto’s van de actie op de pagina’s van de oproepende premiers te plaatsen. Hier zijn wat “indrukken”:

Met AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt Duitsland

Volledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties

  Moderna's topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: "We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken"
Vorig artikelBurgermoed: Italiaanse vrouw houdt voet bij stuk: “Ik zal mijn zaak nooit gesloten houden”
Volgend artikel“Agressieve stemming” onder de Zweden wanneer ze gedwongen worden het doodsvaccin AstraZeneca te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in