Kleine ondernemers vertegenwoordigen alles wat links verafschuwt: vrije markt kapitalisme, individualisme en eigendomsrechten.

Rosanna Spatari, de eigenaresse van La Torteria bar in Italië, weigert haar zaak te sluiten, zelfs nadat acht politieagenten haar tot sluiting proberen te dwingen. De eigenaresse van het restaurant eiste dat de politie wegging terwijl ze haar frustratie uitte over de autoriteiten die de bevelen van politici uitvoeren om bedrijven te sluiten.

Spatari’s broer en vele klanten verzamelden zich en juichten om haar te steunen toen de politie arriveerde. “Schamen jullie je niet voor wat jullie doen?”, schreeuwde ze naar de politie. “Jullie gaan nooit achter de criminelen aan, alleen achter de mensen die werken!”

Meer dan honderd mensen stopten om getuige te zijn van de commotie voor het populaire etablissement. Spatari drong er bij de toeschouwers op aan te stoppen met het dragen van mondkapjes en zich te schikken naar de zinloze eisen van de staat.

Ondanks de steun van vele toeschouwers en klanten aan Spatari en La Torteria bar, besloten de autoriteiten haar toch te straffen. Ze moet niet alleen de boetes van de politie betalen, maar wordt ook strafrechtelijk vervolgd omdat ze niet had voldaan aan eerdere eisen om haar restaurant te sluiten. Een spuugzieke Spatari antwoordde de politie: “Wat ik doe is legaal; ik moet kunnen werken…ik zal mijn zaak nooit gesloten houden”:

Berichtgeving & video via Rairfoundation.com

Bekijk de volledige video hier.

La Torteria bar is al meerdere malen bestraft voor het overtreden van Italië’s Coronavirus mandaten. In de afgelopen weken zijn meer dan 40 klanten door de politie bekeurd voor het eten in het restaurant. Nu probeert het regime haar commerciële licentie te schorsen en haar zaak voorgoed te sluiten.

  EU-gezondheidsagentschap: "We moeten erop voorbereid zijn dat het Covid-19 virus bij ons blijft"

De politici en de politie in Italië innen nog steeds hun salaris terwijl kleine ondernemers zoals Spatari geen geld kunnen verdienen om te leven. Maandenlang hebben restauranthouders in heel Italië demonstraties gehouden om te protesteren tegen de gedwongen sluitingen van bedrijven door de regering in naam van de strijd tegen het Coronavirus.

Onlangs nog was er een manifestatie op Piazza Montecitorio in Rome, georganiseerd door restauranthouders. De demonstranten pleitten voor de mogelijkheid om weer te kunnen werken, hun rekeningen te betalen en hun ineenstortende bedrijven te redden.

Sandra Di Bella van de beweging “Onafhankelijke Siciliaanse Restauranthouders” was aanwezig bij de manifestatie in Rome om te pleiten voor het heropenen van restaurants. Di Bella vroeg zich af waarom haar branche het doelwit is terwijl andere bedrijven in heel Italië open blijven.

“…we moeten onze restaurants openen. Ook wij moeten werken. Ze hebben alleen restaurants, pizzeria’s en cafés laten sluiten. Genoeg is genoeg. Veertien maanden zonder werk. Veertien maanden zonder geld. Veertien maanden rekeningen betalen, huur en ze hebben niet eens uitzettingen tegengehouden”.

De linkse media “verslaggever” die Sandra Di Bella interviewde probeerde haar, en de protesten van de restauranthouder, in diskrediet te brengen door haar hoofddeksel in verband te brengen met Jake Angeli, de QAnon Shaman, een Amerikaanse activist. Gelukkig ging Di Bella niet in op zijn lastertactiek en ging ze door met het uitleggen van de dringende noodzaak voor mensen om weer aan het werk te gaan.

“We willen gewoon gehoord worden door een regering die ons niet hoort”.

Afwijzing van vaccins door Italiaanse gezondheidswerkers leidt de regering ertoe ze verplicht te stellen

Vorig artikelFrans hooggerechtshof bevestigt: moslimman die Joodse buurvrouw vermoordde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte
Volgend artikelDuitse burgers: “Steken jullie je Corona-gedenkkaarsen maar zelf aan!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in