In Oostenrijk interpreteert een eigenaresse van een biologische levensmiddelenwinkel de “3G-regels” (Getest, Gevaccineerd, Genezen) naar eigen goeddunken: in haar café worden koffie en gebak alleen geserveerd aan ongevaccineerden. Wettelijk gezien, is dit in orde. De burgemeester probeert de vrouw belachelijk te maken en wil een boycot door de klanten, bericht Journalistenwatch.com.

Het café van de recalcitrante vrouw is gelegen in het kleine toeristenstadje Strobl aan de Wolfgangsee in het Salzkammergut. Wie daar wil pauzeren met koffie en gebak moet niet tot de Corona-vaccinatiegemeenschap behoren. De regel hier is: wie hersteld of getest is, mag naar binnen, de rest moet buiten blijven.

Juridisch gezien is dit besluit in orde, aldus de burgemeester van de gemeente met 3.641 inwoners. “Je kunt er alleen maar om lachen, er het zijne van denken en de gasten oproepen er niet heen te gaan. Want dat is niet onze lijn,” verklaart ÖVP-burgemeester Josef Weikinger aan ORF.

Nu is de strategie om zoveel mogelijk uit te buitensluiten en te kleineren. De gemeente en de toeristische dienst van de regio hebben zich reeds officieel gedistantieerd van de vaccinatie-tegenstandster. De vrouw, die blijkbaar weigert met wie dan ook te praten en “onverzettelijk” blijft, is natuurlijk het onderwerp van gesprek in het dorp, zegt Josef Weikinger, die beweert het allemaal niet zo ernstig te nemen dat hij er diep op ingaat. “Mensen lachen er gewoon om,” zegt hij tegen de ORF.

Of het nu overwegend met instemming of afkeuring wordt begroet, de mainstream media zwijgt er veelbetekenend over. Het café is vermoedelijk de Bilobi, die sinds 2014 bestaat en verbonden is aan een biologische voedingswinkel. Naast allerlei soorten drankjes biedt het café ook vegetarische en veganistische snacks. Liefdevol ingerichte vakantiewoningen op slechts 200 meter van de oever van de Wolfgangsee met een eigen strandgedeelte worden ook aangeboden op de website van Bilobi.

  Deja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976

Op maandag 9 augustus was Strobl “corona-vrij”. Er waren geen positief geteste mensen meer. “Strobl heeft op dit moment de kleur GROEN”, vermeldt de website van de gemeente. Dat is volgens het Oostenrijkse systeem het laagste niveau.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel27-jarige Australische verslaggeefster 10 dagen na injectie Pfizer in ziekenhuis opgenomen met hartzakontsteking, moedigt anderen aan toch de injecties te nemen
Volgend artikelElke vrouw in de vruchtbare leeftijd moet deze waarschuwing over de COVID-19 vaccins lezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Die medische apartheid is te belachelijk voor woorden. Of nu de geprikten of de ongeprikten worden buitengesloten, het blijft discriminatie van de bovenste plank en is zeer ongewenst. Als iemand 1,5 geleden gezegd had dat dit de nabije toekomst was, dan zouden ze voor gek zijn verklaard. Nu wordt het blijkbaar als ‘normaal’ beschouwd. Het is pure pesterij en heeft niks met volksgezondheid te maken. Typisch mensen, i.p.v. samen te leven en elkaars keuze te respecteren maken ze elkaar liever het leven zuur. Stoppen met die onzin!!!

  • Ze hebben ze nou eenmaal wijs gemaakt dat wanneer ze mee doen ze hun vrijheid weer terug krijgen.
   Nadat ze eerst van iedereen hebben afgenomen door dezelfde die het ze wijs gemaakt heeft.
   En wij schijnen daar een belemmering in te zijn.
   Dat is waar wat ze nou eenmaal ook wijs gemaakt is zijn en waar ze dan ook heilig in geloven.
   Dat kan niet anders dan gezeik opleveren, dat snapt ook iedereen.

  • Inderdaad het is te zot om over te praten en de corrupte ‘demissionaire’ regering en vooral de ”media” zijn hier debet aan alles is gebaseerd op leugens en financieel gewin door de misdadige pharma industrie het word tijd dat het gezonde verstand voor zover aanwezig weer terugkeert bij de mensen en men naar elkaar luistert en in debat gaat anders komen we nooit uit deze waanzin.

 2. Het is een schande dat die figuren dat hun burgers hebben aan gedaan,Hoop dat ze aan gepakt worden,en een flinke schade vergoeding moeten betalen aan alle burgers en hun kinderen ,op deze verrotte wereld alleen maar voor macht en geld!Ze hadden al veel macht met het onder betalen van loon, van die hard werkende burgers!

 3. Omdat gevaccineerden een gevaar vormen voor niet-gevaccineerden: zie het rapport van het PRO-Vaccinatie
  SALK-institute: http://www.afinalwarning.com/517354.html is het onzinnig deze groepen samen te brengen.

  Om gezondheidsredenen is het dringend nodig separate reis-, school-, winkel-, spreekuur-tijden etc. te hebben voor besmetten en niet-gevaccineerden.
  Er zijn artsen die geen gevaccineerden als patient willen OM GEZONDHEIDSREDENEN: helemaal terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in