In een toespraak voor het Europees Parlement op woensdag zei de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, dat de zogeheten Dublinverordening zal worden geschrapt om te worden vervangen door een nieuw Europees migratiesysteem.

De verordening houdt in dat de asielaanvragen van migranten moeten worden behandeld in het eerste veilige land waar ze aankomen. Aangezien de landen in Noord-Europa bijna nooit het eerste veilige land zijn, zijn de regels van de verordening echter nooit in grote mate nageleefd.

“Er komen gemeenschappelijke structuren voor asiel en herplaatsingen en er komt een nieuw sterk solidariteitsmechanisme“, aldus von der Leyen.

Volgens von der Leyen is migratie “een Europese uitdaging en heel Europa moet zijn steentje bijdragen”.

In de toespraak beloofde ze ook een Europees actieplan te ontwikkelen en haatdelicten op basis van etniciteit, religie, geslacht of seksualiteit onder de strafrechtelijke definitie van de EU te brengen.

“Iets wat we nodig hebben”

Over een week zal de Zweedse (Sociaal-Democraten) EU-commissaris Ylva Johansson de details van het nieuwe systeem presenteren.

“Migratie is iets dat bestaat en altijd heeft bestaan en dat we eigenlijk nodig hebben. Maar we moeten migratie samen beter aanpakken, zowel voor meer rechtvaardigheid als voor een betere voorspelbaarheid”, zegt Johansson.

In oktober 2019 zei Ylva Johansson dat haar plan om het nieuwe systeem in te voeren, en meer EU-landen om de migrantenlast te verdelen, is om “dwingende solidariteit” in te voeren.

Volgens de informatie zouden landen die weigeren om migranten te accepteren in plaats daarvan in staat moeten zijn om zichzelf vrij te kopen “of op een andere manier solidariteit te tonen”.

“De massale volksverhuizing staat Europa nog te wachten” – deskundige waarschuwt voor massale exodus uit Afrika 

  Jacques Baud: "Het verval van de Amerikaanse hegemonie in de komende decennia"
Vorig artikelSchuimbekkende met mes zwaaiende moslim verbergt zijn haat niet voor niet-moslims
Volgend artikelSomaliër verkrachtte Zweeds meisje – de politie zag het incident zonder in te grijpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Zoals ik het kan zien komt het erop neer dat we onze bek moeten houden terwijl we worden omgevolkt en uitgeroeid. En tot dan moeten we betalen en onze opgebouwde en door erfrecht verkregen grondrechten opgeven.

  En wie er iets van zegt word gestraft voordat je word afgemaakt.

  EU, val kapot !

  Oorlog !

 2. Het solidariteitsmechanisme dat voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen zó heilig van overtuigd is, is een opmaat voor voor de definitieve umvolkung van Europa, gebaseerd op het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie, krijgt nu toch zijn beslag, de onevenredige hoge financiële bijdrage van Nederland aan de Europese Unie betalen, is prijs dat “wij” Nederlanders betalen voor het touw waarmee “we” naderhand mee worden opgehangen of achter een Toyota-truck door de straten worden getrokken.

 3. Dat Dublin akkoord daar is tenminste nog over onderhandeld. Dit wordt je op geheel dictatoriale wijze, door iemand die niet gekozen is, door de strot geduwd.

 4. Adolf Hitler zag het toen al aankomen en wilde zijn volk hiertegen en vooral tegen het communisme beschermen!
  Men was niet racistiscsh, maar pro eigen volk, men haatte andere volkeren niet, wat de leugen verteld! Hij had ook niks tegen de gewone jood, maar de meesten waren communisten, dat had hij er op tegen! We zien nu dat die man gelijk had en straks alle Europese blanke mensen uitgeroeid zijn, wat al voor de oorlog gepland was door zionisten! We moeten in opstand komen tegen griezels in de EUSSR!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in