Dr. Bruno Weil en Merkel

Wij, ondergetekenden, zijn artsen uit alle geledingen van de gezondheidszorg die al tientallen jaren voor mensen in praktijken en klinieken zorgen. In deze periode zijn we getuige geweest van meer dan één seizoensgebonden infectieziekte in Duitsland, waarvan de meeste met veel ernstigere ziekten en aanzienlijk meer sterfgevallen dan sinds januari 2020 als gevolg van COVID-infectie ziekten. Samen behandelen we ongeveer 70.000 mensen.

Wij hebben de omstandigheden van de Coronagolf in de FRG (Duitsland) anders ervaren dan de voortdurende waarschuwingen van politici en media, die in feite onterecht waren, maandenlang aan het publiek werden gepresenteerd. Voorspellingen van individuele adviserende virologen met miljoenen ernstig zieken en honderdduizenden doden in Duitsland zijn op geen enkele manier uitgekomen. Er waren nauwelijks geïnfecteerde patiënten in de praktijken en zo ja, dan met normale, meestal milde vormen van een virusgriep. De ziekenhuizen waren leeg dan ooit tevoren. Er waren geen opstoppingen op de intensive care. Artsen en verplegend personeel werden in werktijdverkorting gestuurd.

Ook wij vonden de naderende golf van het virus in eerste instantie bedreigend en konden begrip tonen voor de maatregelen ter bestrijding van de infectie. Er is nu echter al maandenlang bewijs en feiten beschikbaar dat deze virusgolf slechts iets intenser is dan een normale seizoensgriep en veel onschadelijker dan bijvoorbeeld de griepbesmetting 2017/2018 met 27.000 sterfgevallen in Duitsland. Volgens de beschikbare gegevens wordt de Duitse bevolking al maandenlang niet meer bedreigd door Covid-19. Dit moet reden genoeg zijn om terug te keren naar een normaal leven in Duitsland – een leven zonder beperkingen, angst en infectiehysterie. We zien steeds vaker oudere mensen met een depressie, kleine kinderen en jongeren met ernstige angsten en gedragsstoornissen, mensen met ernstige ziekten die mogelijk genezen hadden kunnen worden als ze op tijd waren behandeld. We zien verstoringen in persoonlijke relaties, hysterie en agressie, veroorzaakt door angst voor infectie, er is meer en meer belastering van “positieve uitstrijkje slachtoffers” – dit alles leidt tot een ongekende spanning en verdeeldheid van de bevolking.

  Zuid-Afrika wordt het eerste land dat het niet dragen van een mondkapje criminaliseert

De ontwikkeling van bijkomende ernstige chronische ziekten is te verwachten. Deze ziekten met hun ernstige gevolgen zullen naar verwachting de potentiële schade van Covid-19 in de FRG ruimschoots overtreffen. De ondertekenaars roepen daarom de verantwoordelijken in de gezondheidszorg en de politiek op om hun verantwoordelijkheid voor de bevolking van ons land te nemen en deze bedreigende ontwikkeling onmiddellijk af te wenden. Wij vragen om een onmiddellijke verwerking van de beschikbare gegevens door een onafhankelijke commissie van deskundigen van alle relevante beroepsgroepen en een snelle uitvoering van de daaruit voortvloeiende gevolgen voor de bevolking van ons land.

Wij eisen dat er onmiddellijk een einde komt aan de ondoeltreffende en mogelijk zelfs schadelijke maatregelen ter bestrijding van infecties en dat het nut van massale tests (momenteel 1,1 miljoen tests per week, waarvan 99,3% negatief, kosten per week: 82,5 miljoen euro) ook wordt onderzocht door een comité van onafhankelijke deskundigen.

Wij eisen dat de bescherming van patiënten met een hoog risico wordt geïntensiveerd en alleen van degenen bij wie elke virale infectie een dramatisch verloop kan hebben – de gezonde, immunocompetente bevolking heeft geen bescherming nodig die verder gaat dan de algemene maatregelen voor hygiëne en gezondheidshandhaving die al generaties lang bekend en bewezen zijn. Vooral kinderen en jongeren hebben contact met virussen nodig om hun immuunsysteem te “formatteren”. Coronavirussen hebben altijd bestaan en zullen blijven bestaan. Natuurlijke immuniteit is het wapen tegen hen. De door de politici geëiste mondkap ontbreekt daarentegen aan een solide wetenschappelijke basis.

We roepen politici en medische professionals op om de dagelijkse publieke waarschuwings- en angstmachine in de pers en talkshows te stoppen – dit creëert diepe en ongegronde angst bij de bevolking. Volgens § 5 IfSG heeft de Bondsdag een “epidemische situatie van nationaal belang” vastgesteld. De voorwaarden hiervoor zijn duidelijk niet meer aanwezig.

  Noorwegen: oorlogsvluchtelingen op vakantie in eigen land oorzaak van verspreiding van infectie

Wij roepen de leden van de Bondsdag dan ook op om deze beslissing onmiddellijk te herroepen en dus het besluit en de verantwoordelijkheid voor de maatregelen in dit verband terug te schuiven naar de plaats waar ze thuishoren: In de handen van het democratisch gelegitimeerde parlement. Als er in Duitsland een onafhankelijke vrije pers bestaat, roepen wij deze op om in alle richtingen te onderzoeken en ook om kritische stemmen te laten horen. Meningen kunnen alleen worden gevormd als alle stemmen zonder vooroordelen worden gehoord en feiten en cijfers neutraal worden beoordeeld.

Door het dagelijkse contact met de mensen die aan onze zorg zijn toevertrouwd en de vele gesprekken die we hebben gevoerd, weten we als artsen die aan de basis werken, dat het hygiënebewustzijn van de mensen door de ervaring met deze virusgolf zo is gegroeid dat standaard hygiënemaatregelen in de toekomst zonder dwang zullen volstaan.

Getekend:

Dr. Robert Kluger
Dr. Bruno Weil
Dr. Antonia
Dr. Felix Mazur
Dr. Katharina Hotfiel
Dr. Christine Knshnabhakdi
Dr. Hanna LübeckHeiko Strehmel
Dr. Norbert Bell
Dr. Heinz-Georg Beneke
Dr. Hans-Jürgen Beckmann
Dr. Thomas Hampe
Dr. Luke Mine’sRadim Farhumand
Dr. Tillmann Otlerbach
Dr. Ulrich RebersDr. Dr. Hubert hair
Dr. Verena Meyer-RaheDr. Dr. Manfred Conradt
Dr. Matthias KeillchPhv.- Doz. Diploma Psych. Dr. Dr. Christian Wolff
Dr. Holger Schr
Dr. Michael KühneDorothe G öllner
Dr. Wolf Schr
Dr. Ernst Schahn
Dr. Michael SeewaldStefan KurzKonrad Schneider-Trench Schroer
Dr. Anna Pujdak
Dr. Stefan S ällzer
Dlpl.- Med. Holger Dreier
Dr. Norbert Katte
Dr. Thomas Gerenkamp
Dr. Flllp SalemDominik jokes
Dr. Karsten Karad
Dr. Georg RüwekampSchmidt Krause,
Dr. Elizabeth Kiesel
Prof. Dr. Henbert Jürgens
Dr. See Christine Jürgens Less

Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporen

Vorig artikelVerkiezingswaarnemer getuigt van verkiezingsfraude in Michigan: “Wat voor soort verkiezing is dit?”
Volgend artikelDe procureur-generaal van de VS keurt een onderzoek naar mogelijke verkiezingsfraude goed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ‘In deze technische video legt moleculair bioloog Peter Borger uit dat de belangrijke internationaal toegepaste #SARSCoV2 #PCR-test grote ontwerpfouten bevat en niet betrouwbaar kan worden ingezet. De test werd ontworpen (en gevalideerd) door o.a. Marion Koopmans van het OMT, op basis van een genoom die nooit uit een echt virus werd gesequenced.

  De paper blijkt ook nooit te zijn ge-peer-reviewed.

  Samen met internationale collega’s gaat hij nu aansturen op retractie van deze paper. Dit kan ENORME consequenties hebben.

  De ontwerpfouten die Drosten, Koopmans et al maakten, zijn o.a.:
  – variabele primer concentraties
  – aspecifieke primers
  – foutief GC gehalte van de primers
  – onderling incompatibele annealing temperaturen
  – grootste deel van het genoom wordt niet getest
  – te hoge aanbevolen Ct waarde (45)

  De test detecteert meer dan alleen maar het SARSCoV2 virus en zal onvoorspelbare resultaten geven, waaronder false positives.’

  Peter Borger identificeert grote ontwerpfouten in de internationaal toegepaste #SARSCoV2 #PCR-test

  https://www.youtube.com/watch?v=ajVS9kKoFQY

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1325547854090350592

 2. https://www.ninefornews.nl/artsenfederatie-knmg-schakelt-reacties-uit-na-felle-kritiek-op-coronacampagne-dit-zijn-ze/

  Overigens toch aardig ‘grappig’ (doorzichtig) dat dezelfde klaagzang is verspreid via diverse gemeentelijke media, zogenaamd van medische insiders. Wanneer ik weer eens een gesprekje heb met een medische insider in mijn omgeving hoor ik vrijwel iedere keer hetzelfde: het hele verhaal is zwaar overtrokken en het ziekenhuis ligt niet vol. Ondertussen worden diverse patiënten zonder correlatie met iets als Covid-19 telkens met een week of zes doorgeschoven naar een volgende afspraak aangezien de afspraak die men had simpelweg wordt geannuleerd vanwege de een of andere rotsmoes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in