De procureur-generaal van de VS keurt een onderzoek naar mogelijke verkiezingsfraude goed

0
Trump en Barr. Foto: The United States Department of Justice

In een memorandum van maandag geeft William Barr het ministerie van Justitie opdracht om de vele beschuldigingen van onregelmatigheden bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen nader te onderzoeken. Tegelijkertijd trekken sommige media hun overwinningsverklaringen voor afzonderlijke staten in.

In het memorandum van Barr schrijft de procureur-generaal dat het, nu het stemmen is afgelopen, belangrijk is dat het Amerikaanse volk erop kan vertrouwen dat de verkiezingen in het land zo zijn verlopen dat ze de wil van de kiezers correct weerspiegelen.

Maandagavond, Nederlandse tijd, hield de Trump-regering een persconferentie waarin duidelijk werd gemaakt dat de verkiezingen nog lang niet voorbij zijn en dat er transparantie in het proces nodig is. Verschillende televisiezenders onderbraken de uitzending en beweerden dat wat Kayleigh McEnany verklaarde niet waar was.

RealClearPolitics is een van de nieuwssites die de situatie nu aanpassen.

Volgens Trump heeft er uitgebreide verkiezingsfraude plaatsgevonden en zal binnenkort worden gerapporteerd wat ze hebben gevonden.

Trump constateerde ook dat als alleen de legale stemmen in Georgië worden geteld, hij zal winnen.

Tegelijkertijd verschijnt er steeds meer informatie over Dominion, de software die wegens een “technische fout” Joe Biden 6.000 extra stemmen gaf.

Trump gaf ook commentaar op het nieuws van maandag over het nieuwe vaccin van het farmaceutische bedrijf Pfizer, dat naar verluidt negen van de tien keer beschermt. Volgens Trump hebben ze gewacht tot na de verkiezingen om dit vrij te geven, omdat ze niet wilden dat het als een overwinning voor de president zou worden beschouwd.

Verkiezingswaarnemer getuigt van verkiezingsfraude in Michigan: “Wat voor soort verkiezing is dit?”

  Trump's federale agenten in actie
Vorig artikelDuitse artsen brief aan Bondskanselier Merkel, maak een einde aan de Covid “Angstmachine”
Volgend artikel1984 wordt gerealiseerd: de Europese Unie beslist over volledig toezicht op haar burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in