De meertalige Amerikaanse televisiezender New Tang Dynasty Television (NTD News), gerund door de Falun Gong-beweging in de Verenigde Staten, heeft een Amerikaans-Chinese vrouw geïnterviewd die zichzelf Mrs. Schmidt noemt. Ze was vrijwilligster als Republikeinse verkiezingswaarnemer in Detroit, Michigan.

De vrouw, die in het Mandarijn wordt geïnterviewd, zegt dat ze eigenlijk geen Republikein of Democraat is, maar dat ze zich kandidaat wilde stellen als verkiezingswaarnemer toen haar werd verteld dat dit nodig was en dat ze wilde bijdragen aan een correcte en eerlijke verkiezing.

Geschokt vertelt ze hoe Republikeinse verkiezingswaarnemers tijdens de telling werden behandeld en hoe hun Democratische collega’s zich gedurende de hele verkiezingsnacht uiterst verdacht gedroegen. Ze had onder andere instructies ontvangen dat er geen mobiele telefoons of politieke attributen in het stembureau mochten worden gebruikt, dus liet ze haar eigen mobiele telefoon thuis achter.

Desondanks droegen de Democratische verkiezingswaarnemers niet alleen hun mobiele telefoons bij zich in het stembureau, maar gebruikten ze deze ook om alle Republikeinse verkiezingswaarnemers te fotograferen.

Bovendien was het voor de verkiezingswaarnemers verboden om met de stemmentellers te praten. Maar volgens Mrs. Schmidt is dit alleen opgevolgd door de Republikeinen, die volgens de notulen alleen met de managers van de stemmentellers hebben gecommuniceerd, terwijl de Democratische waarnemers vaak met de stemmentellers zelf hebben gecommuniceerd.

“Ik heb trouwens meerdere malen gezien hoe Democratische waarnemers met de managers van de stemmentellers praatten alsof ze elkaar goed kenden”, zegt ze.

Verkiezingswaarnemers worden bedreigd en genegeerd

In totaal zag ze zelf zes “onregelmatigheden” tijdens de verkiezingsnacht, terwijl een van haar collega’s er maar liefst 25 kon rapporteren. Ze zag onder andere zelf hoe een stemmenteller een stembiljet invulde. Samen met een collega vroeg ze aan twee van de managers om uit te leggen wat er aan de hand was, omdat ze niet direct met de stemmentellers mochten communiceren. Een van de managers zou een met sieraden versierd mondkapje hebben gedragen met de tekst “Black Lives Matter” aan de ene kant en een gebalde vuist aan de andere kant, en antwoordde nonchalant dat ze niet begreep wat de Republikeinse verkiezingswaarnemers bedoelden.

  "Als er iemand zou moeten sterven, zou ik het zijn"

Daarna zou een groep mensen de collega van Mrs. Schmidt omringd hebben en boos aangekeken, terwijl ze hem ervan beschuldigden met de stemtellers te hebben gesproken, ook al had hij alleen maar met hun managers gecommuniceerd. Toen ze ook Mrs. Schmidt zelf omsingelden, zou ze een van de advocaten van de Republikeinen hebben ingeschakeld.

Volgens Mrs. Schmidt verscheen deze groep mensen overal waar een Republikeinse verkiezingswaarnemer handelde nadat hij iets verdachts had gezien over het tellen van de stemmen, door de persoon te omsingelen en hem op agressieve wijze voor het een of ander te beschuldigen. Maar wat hun formele functie was op de locatie is onduidelijk.

“Ik denk dat het Democraten zijn. Sommigen hadden identificatielabels, anderen niet. Ik weet niet wie ze zijn, maar ze zijn agressief en stralen dezelfde vibraties uit als een uitsmijter, begrijp je?”, zegt Mrs. Schmidt.

“Ze droegen allemaal zwarte kleding, zwarte mondkapjes en waren erg stevig gebouwd. Er is niets mis met het dragen van zwart, maar hun lichaamstaal was erg agressief en eng, en gaf een gevoel dat je zou worden aangevallen”, gaat ze verder.

“Als een drugsdeal in het midden van de nacht”

Uiteindelijk zou men het gedrag van de stemmenteller hebben uitgelegd door te zeggen dat een stembiljet moest worden gekopieerd omdat het was ingevuld met een potlood en dat daarom het vermoeden bestond dat de stemmachine niet in staat zou zijn om het te registreren. Mrs. Schmidt zegt echter dat er nooit informatie is vrijgegeven dat het niet mogelijk is om stembiljetten met potloden in te vullen en toen ze vroeg wat er dan met het originele stembiljet zou gebeuren, kreeg ze geen antwoord van de manager.

  Seattle heeft een veroordeelde zwarte criminele ex-pooier in dienst als alternatief voor de politie

Rond middernacht werd het tellen van de stemmen gestopt, omdat er geen stemmen meer te tellen waren. Op dat moment was Donald Trump ook leidend in Michigan en werd voorspeld dat hij de staat zou winnen. De verkiezingswaarnemers bleven echter, omdat hun dienst pas om vijf uur ’s morgens eindigde. Maar plotseling, rond 04:00 uur, verscheen er uit het niets een busje met 61 dozen met stemmen.

“Wat voor soort verkiezing is dit? De hele situatie voelde als een drugsdeal. Midden in de nacht, een beetje werken, een beetje wachten… Alle stembureaus moeten om 20:00 uur gesloten zijn, toch? Men hoeft niet te wachten tot 04:00 uur ’s ochtends. Dit is Detroit en de stemmen komen uit Detroit, het is niet zo dat deze stemmen hier helemaal uit China moesten worden gevlogen. Waarom zouden deze stemmen om 04:00 uur aankomen na zo’n lang moment van inactiviteit?”, vraagt Mrs. Schmidt zich af.

123.000 stemmen die niet werden waargenomen door verkiezingswaarnemers

Ineens was het bericht dat er 16.000 nieuwe stemmen waren binnengekomen maar dat deze nu niet zouden worden geteld. Iedereen moest echter tot 5 uur blijven, hoewel er geen werk meer te doen was. Om 7 uur ’s ochtends, toen Mrs. Schmidt thuis was, werd haar verteld dat haar stembureau iets meer dan 130.000 stemmen had geteld.

“Ik dacht, hoe is dat mogelijk? De hele nacht toen we daar waren, en er waren 130 tafels, werden er slechts 7.000 stemmen geteld”.

Volgens Mrs. Schmidt duurt het 15 – 20 minuten om elke stem te tellen en te controleren en dat 130.000 stemmen met een snelheid van 50 stemmen per minuut moeten zijn gegaan, wat volgens haar onmogelijk is met 130 tafels en 5 stemmentellers per tafel.

  Twee blanke mannen neergestoken door zwarte man in metro

“Hoe dit mogelijk is, is de grote vraag. We zullen zien hoe dit wordt onderzocht. Wij waarnemers moeten gewoon beoordelen wat we zien en het dan rapporteren, en dat is alles wat we mogen doen. En wat het resultaat van een onderzoek hiervan kan zijn, weten we niet”, besluit ze het interview.

Bekijk het stelen in real time: bijna 20.000 stemmen gaan plotsklaps van Trump naar Biden tijdens CNN live stream

Vorig artikelBekijk het stelen in real time: bijna 20.000 stemmen gaan plotsklaps van Trump naar Biden tijdens CNN live stream
Volgend artikelDuitse artsen brief aan Bondskanselier Merkel, maak een einde aan de Covid “Angstmachine”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in