De watersnoodramp in Duitsland wordt door de mainstream toegeschreven aan het “klimaat”. Maar mensenlevens werden opzettelijk in gevaar gebracht en daarvoor opgeofferd, zo lijkt het, bericht freewestmedia.com.

S t-online noteert: “De sirenes zijn niet voor niets afgegaan. […] Als we de sirenes hadden laten afgaan terwijl de media geen melding doen, zou iedereen 112 hebben gebeld.” Gevreesd werd dat de navraag het alarmnummer zou verlammen. Het sirenealarm kan “alleen worden geactiveerd in combinatie met berichtgeving in de media”, legde een ambtenaar uit, verwijzend naar de late en veel bekritiseerde berichtgeving van WDR in de nacht van de overstroming. “Anders zou het alarm paniek veroorzaken.”

Als verdere reden voor het uitblijven van het alarm gaf de ambtenaar toe: “Niemand had verwacht dat het zulke proporties zou aannemen.” De sirenes werden dus opzettelijk niet geactiveerd om paniek onder de bevolking te voorkomen.

Maar het is aannemelijk dat mensen in paniek moeten raken om te vluchten voor hun eigen veiligheid. Of hebben ze liever dat mensen ‘rustig’ verdrinken?

Meestal bekritiseren journalisten politici, maar op de regeringspersconferentie waren politici woedend omdat Duitsers op social media kritiek hadden durven uiten op het feit dat de regering slecht voorbereid was na de watersnoodramp en ze geen antwoord hadden op belangrijke vragen over de veiligheid van burgers.

Maar wie een duurbetaalde woordvoerderspost in een federaal ministerie heeft en voor de pers verschijnt, moet toch enige kritiek verwachten. In plaats daarvan leken ze de media te verwijten dat ze hun fouten niet genoeg in de doofpot hadden gestopt.

Opvallend was dat er geen meningsverschillen waren tussen de belangrijkste politieke actoren op de persconferentie met minister van Financiën Olaf Scholz (SPD) en federaal minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) in Berlijn. Vooral de SPD-kandidaat voor het kanselierschap liet er geen twijfel over bestaan wat de oorzaak van de overstromingen was: Het was “duidelijk een gevolg van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering.”

  Bill Gates betrapt terwijl hij toegeeft dat 'schone energie' een zwendel is van het WEF voor Great Reset

Scholz stelde vervolgens een overeenkomstige eis: “We moeten de door de mens veroorzaakte klimaatverandering stoppen!” Het blijft een open vraag hoe één land, Duitsland, zou optreden om een halt toe te roepen aan wat zij als een globaal probleem bestempelen, maar daar waren geen aanwezige mediavertegenwoordigers nieuwsgierig naar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe documentaire bewijst dat klimaat manipulatie door het controleren van het weer (NIET “opwarming van de aarde”) het leven en de planeet vernietigtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZullen de COVID-19 geïnjecteerden gemuteerde varianten veroorzaken?
Volgend artikelDr. Peter Mccullough – Dringende waarschuwing over giftige COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. De zgn klimaatsverandering wordt inderdaad door de mens veroorzaakt, maar niet zoals het in het script voorgeschreven staat; het CO2 bullshit verhaal. Daar heeft het niks mee te maken. Ook die hele global warming is grote oplichterij en bedrog en heeft alles te maken met de vernieling aan het luchtruim dat veroorzaakt wordt door een bepaalde goed-boerende industrie waar de belastingbetaler voor betaalt.

  2. Inderdaad wordt hier weer het moedwillige liegen en bedriegen van overheden verdoezeld. C is zo langzaam aan niet meer te gebruiken voor manipulatie, dus komt het volgende bolwerk van leugen en bedrog te voorschijn.
    De ware blunderaars komen weg vanwege de man, maar hoe lang nog?

  3. 400 jaar lang worden activiteiten op de zon bijgehouden. Na ieder evend gebeurt er (tijdelijk en plaatselijk) wat met de temperatuur op aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in