Een klimaatcultusbedrijf met de naam “Make Sunsets” wil deugdsignalering bedrijven betalen om de lucht te vervuilen en de zon te verduisteren, waardoor de planeet Aarde afkoelt en het oceaanniveau keldert omdat het levengevende water van de wereld wordt opgesloten in ijs, schrijft Mike Adams.

De CEO van het bedrijf heet letterlijk “Iseman” (IJsman) als een soort globalistische schurk uit een Batman-film. Hij geeft in een verklaring aan MIT Technology Review (link hieronder) toe dat zijn bedrijf een soort “cultus” is en zegt dat het “moreel verkeerd” is om volledig zonlicht, warmte, oceaanhabitats en vloeibaar water op de planeet Aarde te laten voortbestaan op de huidige niveaus, en belooft de lucht te vervuilen en de zon te dimmen om de zogenaamde “klimaatverandering” te bestrijden.

De manier om de klimaatverandering te stoppen, zegt hij, is door het klimaat radicaal te veranderen met een riskante, onbewezen en wetenschappelijk slecht doordachte wereldwijde terravorming die de fotosynthese, voedselgewassen, oceaanniveaus, fytoplankton en habitat voor aquatische ecosystemen over de hele wereld zou beïnvloeden.

En dat allemaal in naam van de “wetenschap” en de strijd tegen de “klimaatverandering”.

Zelfs de mainstream wetenschap spreekt zich uit tegen de dwaasheid om voor God te spelen met de atmosfeer

Deze geoengineering-operatie wordt graag toegegeven (en bekritiseerd) door MIT Technology Review, een establishment uitgeverij die bijna nooit een radicaal wetenschappelijk experiment tegenkomt dat haar niet bevalt. In de loop der jaren heeft de uitgever GGO’s, experimentele covaccins, pesticidenvergiftiging van gewassen, CRISPR-technologie en genetische manipulatie gepromoot, maar geoengineering op planetaire schaal is blijkbaar een brug te ver. Auteur James Temple bekritiseert in zijn artikel de klimaatveranderende inspanningen als “volstrekt voorbarig” en waarschuwt dat een kwaadwillende acteur die dergelijke experimenten uitvoert “het wetenschappelijke veld zou kunnen terugdringen”, wellicht op dezelfde manier als de wereldwijde push voor mRNA-vaccins het vertrouwen van het publiek in farmaceutische giganten en gezondheidsautoriteiten heeft doen kelderen. Uit het artikel:

Het gedrag van het bedrijf speelt in op de lang gekoesterde vrees dat een “kwaadwillende” acteur zonder bijzondere kennis van de atmosferische wetenschap of de implicaties van de technologie unilateraal zou kunnen beslissen om het klimaat te geoengineeren, zonder enige vorm van consensus over de vraag of dat mag of wat de juiste gemiddelde temperatuur op aarde zou moeten zijn. Dat komt omdat het relatief goedkoop is en technisch eenvoudig uit te voeren, althans op een ruwe manier.

David Victor, politicoloog aan de Universiteit van Californië in San Diego, waarschuwde meer dan tien jaar geleden al voor een dergelijk scenario. Een “Greenfinger, zelfbenoemde beschermer van de planeet … zou in zijn eentje een heleboel geoengineering kunnen afdwingen”, zei hij, waarbij hij zich beriep op het personage Goldfinger uit een James Bond-film uit 1964, die zich het best herinnert omdat hij een vrouw vermoordde door haar met goud te beschilderen.

De zon blokkeren, het oceaanwater bevriezen en de fotosynthese stilleggen… wat kan er misgaan?

De Bond-verwijzing lijkt inderdaad toepasselijk, aangezien de CEO van Make Sunsets blijkbaar de temperaturen op aarde wil doen dalen en het vloeibare water wereldwijd wil laten bevriezen … en zijn naam letterlijk “Iseman” (IJsman) is. Zoals alle klimaatcultisten laten zijn daden zien dat hij zonlicht, vloeibaar water, oceaanhabitat, warmte, weelderige regenwouden en koolstofdioxide, een essentiële voedingsstof voor voedselgewassen en plantenleven op de hele planeet, veracht.

  Een gevangenis waar de gevangenen niet weten dat ze in de gevangenis zitten

Wat klimaatcultisten willen bereiken is echte “somberheid en onheil”. Zij willen de zon verduisteren en de aarde in een donkere toekomst storten. Zij willen de fotosynthese onderdrukken, wat zou leiden tot wereldwijde misoogsten en daaropvolgende hongersnood. Ze willen dat oceaanwater wordt opgesloten in ijs, waardoor het oceaanpeil daalt en het leefgebied van oceaanwezens als walvissen, dolfijnen en koraalriffen wordt vernietigd. Bijna zonder uitzondering zijn klimaatcultisten anti-aarde, anti-leven, anti-landbouw en anti-wetenschap. En ze denken op de een of andere manier dat hun vervuiling van het luchtruim positief is voor de planeet.

In 1815 explodeerde Mount Tambora, waarbij volgens NOAA 31 kubieke mijl as in de stratosfeer werd uitgestoten. Dit leidde tot het “jaar zonder zomer” in Noord-Amerika, Europa en delen van Azië. Naar schatting 100.000 mensen stierven door hongersnood en overal ter wereld mislukte de voedseloogst. Van de NOAA:

De vulkanische winter veroorzaakte ook misoogsten, voedseltekorten en overstromingen in het grootste deel van Noord-Amerika, West-Europa en delen van Azië. Volgens historische klimatologische bronnen bedroeg het dodental van de gebeurtenis in 1815 11.000 door pyroclastische stromen en meer dan 100.000 door de daaruit voortvloeiende voedseltekorten in het volgende decennium.

MIT Technology Review karakteriseert deze cataclysmische gebeurtenis als “natuurlijk”, maar voegt er niet de passende kwalificatie “ramp” aan toe. Make Sunsets probeert deze natuurramp na te bootsen en veroorzaakt wat in wezen een door de mens veroorzaakte wereldwijde cataclysme is met effecten die lijken op die van een zeer grote vulkaanuitbarsting.

Vijftig jaar mislukte klimaatvoorspellingen

Een ander probleem met dit alles is dat de planeet niet opwarmt zoals ons werd verteld. Temperatuurgegevens zijn routinematig gewijzigd en uitgekozen door klimaatcultisten. De oceanen zijn überhaupt niet veel gestegen, en de bewering dat kooldioxide een gevaarlijke vervuiler is, bleek pure onzin. Een verbazingwekkende 50 jaar van mislukte apocalyps voorspellingen tonen aan dat de klimaatgekken in hun eigen fantasieland van valse wetenschap en valse narratieven leven. Helaas geloven ze hun eigen leugens zo volledig dat ze zich gerechtvaardigd voelen om radicale, gevaarlijke experimenten uit te voeren om de atmosfeer van de aarde te veranderen om de zon te blokkeren en wereldwijde bevriezing en misoogsten te veroorzaken.

  Als u weemoedig denkt dat de Coronacrisis snel voorbij zal zijn, stel ik voor dat u uw perspectief verandert

In een artikel in de New York Times uit 1969 beweerde Dr. Paul Ehrlick, die aanzette tot ontvolking, dat tegen 1989 “iedereen zal verdwijnen in een wolk van blauwe stoom” als de bevolkingsgroei niet wordt afgeremd.

De zo gevreesde “blauwe stoom” is er nooit gekomen.

In de jaren ’70 en ’80 hebben de bedrijfsmedia herhaaldelijk gewaarschuwd voor “wereldwijde afkoeling” en “een nieuwe ijstijd” die snel zou aanbreken. En nu, bijna 50 jaar later, proberen klimaatcultisten een nieuwe ijstijd te veroorzaken.

Uit The Guardian, 29 januari 1974:

In 1989 berichtte de Associated Press ademloos dat complete landen tegen het jaar 2000 zouden worden overspoeld door oceaanwater als gevolg van de snel stijgende oceanen.

Die landen bestaan nog steeds. Met stranden en al.

In maart 2000 beweerde The Independent dat de opwarming van de aarde zo snel zou versnellen dat sneeuw tot het verleden zou behoren. “Kinderen zullen niet meer weten wat sneeuw is.” Vertel dat maar aan de mensen in de VS die tijdens het kerstweekend net een epische sneeuwstorm hebben doorstaan.

De voorbeelden gaan maar door, van alle gebruikelijke verdachten: NYT, The Guardian, Associated Press en vele anderen. En dan zijn er nog de persoonlijkheden: Al Gore die waarschuwde dat de hele noordelijke ijskap tegen 2013 gesmolten zou zijn, bijvoorbeeld.

De poolkap is er nog steeds.

Prins Charles deed natuurlijk mee en zei in 2009 dat we slechts “96 maanden” hadden om de wereld te redden van de klimaatverandering. Dat was meer dan 12 jaar geleden. De aarde is niet vernietigd, maar de koningin is dood.

Nog maar een paar jaar geleden werd elke vermelding van “geoengineering” bespot als een complottheorie

Tot voor kort werd iedereen die sprak over “geoengineering” of mondiaal dimmen operaties belachelijk gemaakt als een samenzweringstheoreticus, ook al verwezen overheidsfunctionarissen (en talrijke octrooien) openlijk naar dergelijke operaties om het weer onder controle te krijgen.

Koolstofvastlegging – het proces om CO2 uit de atmosfeer te halen en op te sluiten – is een andere vorm van terravorming, het proces om het klimaat van een planeet te veranderen om het onherbergzaam te maken voor het huidige ecosysteem, vaak als voorbereiding voor andere levensvormen om de planeet te bezetten.

  Deagel's voorspelling voor 2025 liet zien dat Amerika en Israël absoluut vernietigd zouden worden in WO 3, waarbij de bevolking van Israël met meer dan 60% zou afnemen en Amerika zou veranderen in een derdewereldland

Koolstofvastlegging is een vorm van terravorming, en is gericht op het fotosyntheseproces waarmee alle groene planten energie produceren. De drie inputs van fotosynthese zijn zonlicht, water en koolstofdioxide. Klimaatcultisten zijn nu in oorlog met 2 van de 3 op die lijst. Ze hebben kooldioxide tot vervuilende stof verklaard en proberen de zon te blokkeren.

Zoals ik vandaag in mijn podcast zeg, is de klimaatcultus eigenlijk een zelfmoordcultus. Mochten zij hun snode doelstellingen voor de planeet Aarde bereiken, dan zouden er geen grootschalige voedselgewassen meer groeien en zouden de ecosystemen van de oceanen instorten. De aarde zou worden ondergedompeld in een koude, bevroren Donkere Tijd door het dimmen van de zon, en de moderne beschaving zou ineenstorten tot een ruïne. Is dit wat klimaatcultisten willen? Het lijkt er wel op, gezien hun onophoudelijke ontmanteling van de energie-infrastructuur die de moderne beschaving draaiende houdt.

Luister naar de Situation Update podcast van vandaag voor een volledig verslag van dit onderwerp en diverse andere:

– Startup genaamd “Make Sunsets” is begonnen met geoengineering / terravorming op aarde.
– Deugdsignalering  bedrijven betalen het bedrijf om de lucht te vervuilen en “koelingskredieten” te verdienen.
– Het bedrijf laat zwaveldioxide vrij in de stratosfeer om de zon te blokkeren.
– Het werd allemaal een “complottheorie” genoemd door de media, maar wordt nu toegegeven.
– CEO geeft toe dat hij een “sekte” leidt die geworteld is in onzin over klimaatverandering
– Net als een stripboekschurk heet de CEO “Iseman” (IJsman).
– Doel is de temperaturen te verlagen en de aarde in een nieuwe IJSTIJD te duwen.
– Klimaatcultisten verachten vloeibaar water, warmte, zonlicht, groene planten, regen en oceanen.
– Zij eisen bevroren ijs, dode regenwouden, duisternis, kou en vernietiging van marine habitats.
– Wereldwijd DIMMEN van de zon is het doel, MIT geeft toe dat het is gemodelleerd naar een catastrofale vulkaanuitbarsting
– Mt. Tambora barstte uit in 1815 en veroorzaakte wereldwijde hongersnood en misoogsten, een “jaar zonder zomer”.
– Roomba-robots maken foto’s van huiseigenaren op toiletten en delen die met mensen in andere landen
– 10 wilde voorspellingen van Rus Medvedev over burgeroorlog VS, ineenstorting EU en BRICS-landen
– Onwetende mainstream mensen weten niet eens wat archeologie is


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin maakt duidelijk wat er van Oekraïne overblijft na afloop van speciale operatie
Volgend artikelKolonel Douglas Macgregor: Washington verlengt het lijden van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Om de ongeveer + 300 jaar een maunder minimum, we gaan deze eeuw naar een afkoel periode, de komende decennia koelt het af. Dit is al duizenden jaren zo, kijk naar de geschiedenis voor voorbeelden / perioden in de menselijke samenlevingen.
  Voorgaande koude periode eind 17de eeuw, de periode daarvoor valt samen met de pest in Europa (slechtere oogsten, slechter immuunsysteem)
  Plus stel dat 1 keer een grote vulkaanuitbarstingnkomt en de aarde koelt weer voor lange tijd af. Beter niet rommelen met klimaat.
  De plannen van de klimaatfiguren zijn gericht op het reduceren van het leven op deze planeet. Niet op redden van.

 2. Het wordt hoe langer hoe gekker, nu dit weer……
  Groene klimaatgekken die willens en wetens hun “idee” willen doordrukken om de planeet te redden, het enige wat ze gaan bereiken ,indien deze waanzin doorgang zou vinden, is dat alles naar de filistijnen gaat.
  Hun tijd op deze aardbol, verprutst achter computerschermen, heeft hen de illusie opgebracht dat wij als mens de wereld moeten redden omdat we ze in eerste instantie om zeep hebben geholpen, echter de voorspellingen van jaren ver over allerlei doemscenario’s zijn nooit uitgekomen.
  als gekeken wordt naar de oorzkelijke figuren achter de “klimaatverandering” dan zie je grote geldwolven wiens zakken nooit gevuld genoeg zijn.
  Klimaatverandering is een gekaapt natuurlijk proces, gekaapt om iedereen eraan te onderwerpen op basis van een aangepraat schuldgevoel, en een financieel winstprogramma.
  Groene ideeën zijn gebaseerd op de kleur van de wereld reservemunt, de greenback oftewel de dollar……

  • Heb al langere tijd dat achter de ‘bekende’ WEF agenda, de échte agenda schuilgaat. Niet alleen het reduceren van de wereldpopulatie en technocratische terreur, maar de complete destructie van de planeet zoals hierboven uiteengezet.
   Waarom niet, als je door Lucifer je visie op de mens en de aarde als leidraad neemt?
   Wat overigens niet wegneemt dat er, van nature zeg maar, kosmische processen bezig zijn die de aarde een radicale verandering zullen doen ondergaan.
   Interessant kanaal van Ben Davidson, Suspicious Observers.

   https://www.youtube.com/watch?v=ihwoIlxHI3Q&list=PLHSoxioQtwZf1-8QeggXIVdZ-abyJXaO1&index=1

   Serieus de moeite waard!

 3. We worden elke dag fulltime besproeid…ELKE DAG. Kijk maar naar buiten, de lucht is permanent en wit zonder contouren. Pfff… en er is met NIEMAND een normaal gesprek over te voeren. En wie er wel over wil praten zegf dat we geen kans maken. Pfff… er is maar 1 ding wat mij de afgelopen jaren echt heeft teleurgesteld… de mens. Tegelijk kunnen mensen er niets aan doen dat ze dommer dan dom zijn gemaakt. De meeste mensen leven op een lager niveau dan dieren. Eten, drinken, werken, spullen kopen, vakantie… meer is het leven niet meer voor de meeste mensen. Dieren kunnen nog maat houden in wat ze consumeren, de meeste mensen zijn helemaal krankzinnig gemaakt en niks vervult nog iets. Ze willen een nieuwe Iphone en als ze hem hebben, willen ze meteen de volgende. Met eten en drinken gaat het precies hetzelfde, ze hebben het op en willen het volgende etentje en drankje. Blinde consumenten die als sprinkhanen alles kaalvreten. Dit onderwerp krijgt geen enkele aandacht, terwijl ze ons ELKE DAG FULLTIME BESPROEIEN… maar niemand ziet het omdat iedereen te druk is met consumeren.

  • Naam:
   Ik ben hier al jaaaaaren over aan het vertellen. Niemand boeit het. Ik doe hier af en toe nog een poging om te laten zien hoe de touwtjes aan elkaar verbonden zijn, maar niemand boeit het. Te ver van hun bed. De zgn ‘chemtrails’ die door Rosalind Peterson (met wie ik regelmatig hierover sprak) ‘persistent contrails’ werden genoemd, zijn de tell-tales van EMF bombardementen op de plasmalagen voor de lanceringen die er door moeten. Deze plasmalagen zijn de aansturing voor de diersoort, waarmee de diersoort zijn levenskracht krijgt. Je kan ze de zenuwbaan van de Aarde noemen. Deze wordt nu kapot gemaakt tbv de ‘ruimtevaart’ waar zelfs Rosalind Peterson moeite mee had. Ook wordt hiermee de levenskracht van het mensdier (en andere dieren) verstoort. De gifspuit dient om deze storing te verdoven. Sommige mensen zien wel dat er wat gesproeid wordt in de lucht, en ze worden boos, maar ze zien nog steeds niet wat de REDEN is. Dat is niet om jou met troep te besproeien, maar dat is om de weerslag van de EMF bombardementen en het kapot scheuren van de zenuwbaan te dempen. De chemtrails brengen vocht aan, of trekken vocht weg, afhankelijk van wat nodig is. De enorme shock van het verscheuren van de zenuwbaan door lanceringen en kapot scheuren met EMF reverbereert in die enorme tornadoes die je ziet in de VS, en de laatste tijd ook in EU, plus de enorme klimaat anomaliën. Dus je moet de schade bufferen met een pleister, de ‘chemtrails’. Tevens ruk je de plasmalaag dusdanig uit elkaar dat de zon veel feller doorkomt, en dan verbranden de oogsten op aarde, dus dat moet je ook bufferen dmv wolkenvelden die je kunstmatig kan maken met de ‘chemtrails’ sproeiingen. Enig idee wat dit allemaal kost, en wie het betaalt? Denk mee, doe wat onderzoek over dit programma, verdiep je hier ook in… dan krijgen we saamhorigheid en verbintenis, en de liefde waar je over spreekt heeft dan kracht. Deze hele klimaat leugen is de grootste leugen ooit, en de grootste vervuiler ooit. Of men kan het van de hand doen als complotterij, wat de meeste mensen zullen doen, omdat het ze te ver boven de pet gaat, en ze te verrekte lui zijn om zelf ook eens te kijken of het eea zo is. De mens is liever lui dan moe, en ze laten een ander het liever opknappen voor ze. De gifspuit is ‘genocide’ zeggen ze, maar er zit veeeeeeel meer achter. Daar komen ze ook nog wel achter – als het te laat is. Een gewaarschuwd mens telt voor twee….

   • Bedankt voor je reactie, erg nuttige informatie die ik verder ga uitzoeken. Ik heb laatst de docu ‘The Dimming’ gekeken, daar praten ze ook over soortgelijke dingen als jij in je reactie vertelt. Ik ben niet zo wetenschappelijk, maar ik ga me verdiepen. Ik let nu sinds begin corona heel intensief op de chemtrails en het is echt heel erg en in 3jr tijd zijn ze van heel veel sproeien, naar non-stop sproeien overgestapt. Af en toe een ochtend blauwe lucht waardoor de zombies om mij heen fantaseren dat we nog regelmatig blauwe luchten hebben. Terwijl we inmiddels hooguit uurtjes blauwe lucht en zonlicht krijgen. Ik vraag mij ook al een tijdje af of er plekken zijn waar je aan al deze krankzinnigheid kan ontsnappen. Op twitter lijkt het alsof ze wereldwijd non-stop sproeien. Het gebeurt echt op een schaal die niet te bevatten is. Als je me meer info kan geven hoor ik het graag, want dit is echt heel heel heel erg. En zoals ik zeg… NIEMAND ZIET HET. Niemand praat erover.

    • Klopt. Wereldwijd. Lees het eea over de achtergrond van die ‘chemtrails’ op substack.zonderreden.com voor meer uitleg, in makkelijke taal. Ook de executive order van Kay Bailey Hutschison staat daar uitgelegd, en daar begon het mee. Toen begon het sproeien met geweld. Wat ik zag gebeuren in de VS, nadat die Bill ondertekend was, te gek voor woorden. En NL doet ook al sinds 2011 keihard mee. (ja, die 11.) Op 11/11/11 zat de lucht VOL met strepen, niet normaal. Mijn neef zei dat hij dit nooit eerder had gezien.

    • p.s. je kan ook de correlatie bekijken tussen lanceringen en strepen trekken. Overal ter wereld zijn er lanceringen tegenwoordig – overal launchpads en overal HAARP installaties die samenwerken. Lanceringen moeten door plasmalagen heen, dus er worden bombardementen uitgevoerd met EMF om een gat van een paar seconden te maken. Als de tijdsduur van het gat niet lang genoeg is gaat de lancering niet door. Maar de zuigkracht van dit gat wel. En dat moet gestemd worden, dmv vocht aantrekken met de strepen, een soort van pleister op de wond dus. In de VS zie je die zuigkracht heel erg, met regelmatig super verwoestende tornadoes – die in Joplin Kansas in 2011 was heel erg toen Branson zijn kunstjes uitvoerde. In NL (en Polen, en Duitsland, etc) heb je tegenwoordig af en toe een kleine tornadoe, wat niet normaal is voor die landen.

     Lees bijv ook Space connect om op de hoogte te blijven van wat er boven je hoofd gebeurt.

     https://www.spaceconnectonline.com.au/satellites/5747-starlink-reaches-1-million-user-milestone?utm_source=undefined&utm_campaign=28_12_22&utm_medium=email&utm_content=1&utm_emailID=c89a1da38be6fb5969a00e3a2202e7ccd447220baa1a92a90b999695dc7333fd

     Er is nog meer…

     • Uit mijn jeugd op de Veluwe herinner ik me ook overdag een angstaanjagende duisternis. Meen dat er toen ook iets als een soort tornado is geweest.
      Behalve chemtrails merk ik sinds enkele maanden ’s nachts diverse vrij laag overvliegende vliegtuigen aan westkant van Utrecht. Er was wel een bericht dat er via een baan van Schiphol anders zou worden gevlogen. Maar dan alleen ’s nachts? En dan redelijk laag? Volgens mij klopt hier ook iets niet en zijn/worden we weer voor de gek gehouden. Een of ander controle mechanisme?
      Weet iemand hier iets meer over?

      • Op het Waddeneiland Texel hebben we helemaal geen chem trails gezien. Dat was raar. Dagenlang onder de blauwe lucht gezeten met de prachtigste wolken. Niks geen strepen en nevels in de lucht. Niet een. Zelfs niet in de verte. Het leek wel een schilderij van vroeger. Wel altijd koud en altijd storm daar.

    • >>> Ik vraag mij ook al een tijdje af of er plekken zijn waar je aan al deze krankzinnigheid kan ontsnappen. <<<

     Nope.
     Die dingen houden zich niet aan (land)grenzen.

   • Behoorlijk lul-verhaal. chemtrails als pleisters.. lamunilachuh

    Ooit gehoord van de term: global dimming???

    Daarbij kan ik je aanraden de docuus:

    ‘What in the world are they spraying’ en het vervolg: ‘Why in the world are they spraying’ te bekijken.

    Men is in elk geval al sinds de jaren vijftig bezig met zg. ‘geoengineering’ maar eea begint inmiddels steeds meer optevallen.
    ‘Terraforming’ is een andere term die ik zelf regelmatig tegenkom als reden van..
    De aarde geschikt maken voor andere? wezens..

    • Goed gezegd Karel, een lul-verhaal. Diegenen die het leven op aarde willen vernietigen zullen daar zelf ook dood aan gaan. Mochten er enkelen overblijven dan gaan ze na korte tijd toch dood daar alle mogelijkheden om te overleven verdwenen zullen zijn. Hetzelfde idiote verhaal als die Bill Gates die de zon wil afschermen middels zijn zonneverduistering project. Ze proberen ons continue bang te maken, o.a. een atoomoorlog tussen Rusland, de Navo en de US. Let wel, die atoomoorlog komt er nooit, want het westen beseft maar al te goed dat een nutteloze poging om een bom op Rusland te gooien automatisch een bom op hun eigen lazer betekent. Rusland heeft een grote technologische voorsprong op het westen, alleen daardoor zal het westen nooit de A-bom op Rusland proberen te gooien daar dit altijd zal mislukken en zijzelf als eerste weggevaagd zullen worden.

  • >>> maar niemand ziet het <<<

   Dat denk je maar.. Zijn er wslk veel meer dan jij denkt 🙂
   Zal alleen meer over gesproken mogen worden. Gewoon geluid over blijven maken zou ik zeggen.

   Ben er zelf al heel wat jaren bekend mee maar ja, wat er aan te doen..??
   Denk alleen nooit dat jij de enige bent want er zijn er inmiddels – veeeeeeel – meer 😉

 4. Net zoals de GMO-gifspuit niet bedoeld was om te ‘beschermen’ tegen eoa ‘virus’ zo is de geoengineering ook niet bedoeld om de aarde te ‘beschermen’. Als je echt wilt begrijpen wat ze aan het doen zijn, dat moet je omdraaien wat ze zeggen. Er zijn wel degelijk geoengineering experimenten gaande, en je moet eens gaan kijken naar HAARP, de EMF bombardementen op de ionosfeer, het space toerisme dat dit dient, en waarom de ionosfeer naar de knoppen moet, om te begrijpen wat de bedoelng is. Wb de gifspuit, dat is in voorbereiding op de geoengineering, zodat het handjevol mensen dat nog over blijft, zich kan handhaven op dit wrakkement van een aarde en lucht zonder zonlicht. Als dit niet heeeeeeeel snel gestopt wordt, dan zijn we echt allemaal de lul. Ook de GMO kudde, want uiteindelijk overleeft niemand het als er zonsverduisteringen komen (ook de dieren niet). De planning is rond 2030, wanneer ook het “Plandemie progamma” klaar moet zijn – iaw, iedereen moet goed en wel ingespoten zijn met GMO-gifspuiten, zodoende goed verdoofde GMO te zijn om de drastische veranderingen aan onze leefomgeving te kunnen weerstaan. Echter, dit gaat echt niet lukken… het wordt een enorme puinhoop. (Ik loop dit al jaren te zeggen, ook aan Mike Adams jaren geleden, maar als niemand meekijkt, dan heeft het geen zin. Mike Adams begint het nu eindelijk te zien. Hopelijk gaan er nog meer ogen open. Maar moet wel heel snel.)

  Lees hier voor meer:
  Geoengineering and consent – zonderreden.substack.com
  En haal nog een boester, dat gaat je beschermen!

 5. Dedeugschaapjes kunnen het niet helpen. Het blauwe licht van een minicomputertje zuigt hun kop omlaag. En als ze wel omhoog zouden kunnen kijken zien ze het nog niet en/of willen ze het niet zien in hun simpele consumerende leventje.

 6. Wat ik me ook al een tijd afvraag is, waarom een groot gedeelte van Antarctica wit afgeschermd word ? Iets met ingang, Hitler was er toen al mee bezig. Wat zit daar allemaal verstopt onder het ijs ?? Vragen, Zoeken, Zoeken, Vragen ?? Er is veel meer shit bezig, waar wij nooit achter komen, maar dat het fout zit. Kan je als goed denkend wel na gaan…

  https://earth.google.com/web/search/Antarctica/@-77.66629215,126.6880142,1195.97018745a,9672649.9120295d,35y,241.85570835h,0t,0r/data=CigiJgokCS04i5tOL1DAEbXvUAJQL1DAGQa9kj9zSU_AIdnPzQ52SU_A

  • Discobol:
   het lijkt er op dat de Aarde veel groter is dan men denkt, en dat onze ‘Aarde’ slechts een klein biotoompje daarop is. De Antarctica is door Admiraal Byrd bekeken en wat hij zag heeft hij opgeschreven, maar die geschrfiten zijn gejat en ‘verdwenen’. Deze theorie zal wel weer een complot theorie zijn, maar hij past wel in de hedendaagse gebeurtenissen.

 7. @koddebeier,

  Haal dat “blijkbaar” maar weg en vervang dat maar met “Er” en verwijder de “er” voor “lopen” (anders loopt het grammatcaal niet zo lekker).

  “Er lopen meer gekken los rond dan er opgesloten zitten. Opbergen in een inrichting die gekken !!!”

 8. Nu begrijp ik waarom mijn moestuin planten afgelopen zomer letterlijk verbrande in de zon, dit was het eerste jaar dat het zo extreem was. Was mij al eerder op gevallen, dat de zon steeds feller werd en dat de zon anders staat t.o.z. van de aarde, als 10 jaar terug. Waar de zon in mijn jeugd jaren nog gelig was, is die nu wit. Daar het mij al jaren opviel dat de lucht steeds droger werd. Van HAARP en ego-engenering en chemtrails ben ik enigszins op de hoogte. Zo ook van als er minder vocht in onze atmosfeer is, het ultravioletlicht C in de zonnestraling wat de aarde raakt wat dan letterlijk alles verbrandt, wat steeds extremer wordt. Want vroeger in de jaren ’70/’80 hadden we zonnecrème met factor max. 10, nu is factor 50 heel normaal.

  Daar in chemtrails o.a. aluminiumoxide zit, dit verhoogt de stralingseffect en het dempt onze neutronen. Dit aluminiumoxide en titaniumoxide zit ook in onze deo’s, zeep, shampoos e.d. (titaniumoxide sluit onze poriën, waardoor we niet meer kunnen zweten en ons niet meer kunnen afkoelen en niet meer onze afvalstoffen via de huid kunnen afvoeren). Zo wordt ook kwikverbindingen en fluoroxide in tandpasta, drinkwater, alle tandverzorging toegevoegd om onze neutronen te dempen en alle cellen te vergiftigen. Waardoor we minder alert worden en meer gemakzuchtig en volgzamer. Maar door het ultraviolet C licht in combinatie met het WIFI 3/4/4+/5 G netwerk, onttrekt vocht van alle levende wezens. De mens bestond vroeger uit 84% uit water, nu is het nog maar 75%, dit resulteert dat we steeds dommer worden. Want meer water geeft je meer geheugen.

  Zo is ons voedsel nog enkel maagvulling geworden, de essentiële voedingstoffen en vitamine, mineralen en spoorelementen worden in de voedingsindustrie vernietigd door het fabrieksproces. De zogenaamde voedingspillen zijn bijna allemaal op synthetische basis, waar ons lichaam niets mee kan. Slikken is dan ook een illusie dat je voldoende vitamines binnen krijgt als aanvulling. De reclames van dat we minder zout en vet moeten nuttigen is juist verkeerd. Zout zorgt ervoor dat jij meer vocht kan vasthouden en dat jij je PH waarde op peil kunt houden. Verzadigd vet van dierlijk voedsel heb jij nodig om de celwanden van te maken. Met margarine waar transvetten inzitten, deze look à like verzadigd vet. Als jij te weinig verzadigd vet in je hebt, gaat het lichaam het van de transvetten maken, maar dit transvet is poreus. Dan sterven de nieuwe cellen direct en zal deze cellen nooit meer afgemaakt worden.

  Net als de zogenaamde synthetische zoetstoffen, wat je suikerspiegel eerste laat pieken, om daarna drastisch te verlagen. Zodat jij geen of te weinig voedingsstoffen meer uit je voeding kunt halen. Eerste instantie onttrek jij de benodigde voedingsstoffen uit de rest van je lichaam en als dat niveau te laag wordt, dan dringt jouw lichaam om in de overlevingsmodus te gaan. Wat we nu ouderdomsziektes noemen. Want dit overlevingsmechanisme zorgt er dan voor dat dan alleen de essentiële lichaamsdelen de benodigdheden krijgt. Met alle gevolgen van dien.

  Als je zo bekijkt worden we al vele decennia bewust vergiftigd en onthouden van echt voedsel. Het land waar wij op leven en onze voedsel op verbouwen wordt constant vergiftigd en vernietigd van al zijn overvloed. De huizen waar beton in is verwerkt is dodelijk voor mens en dier. Vooral die nieuwe betonnen huizen met het energie label A en B. Zo ook alle geïsoleerde huizen. Want uit de grond en uit het beton komt constant Radium stralingen, deze radioactieve straling is uiterst gevaarlijk voor de mens, dier en planten. Het duurt ongeveer 25 jaar voordat het uit het beton is. Vooral bij goed geïsoleerde huizen hoopt dit radioactieve materiaal op in de huizen.

  In de EU zijn er maar 2 locaties waar het enigszins niet zover afkoelt om te overleven als mens. Met de man-made ijstijd. Dat zijn zuid Hongarije en precies waar de grote mega city van 30 miljoen moet verreizen. De rest van de EU zal het komende decennia zover afkoelen dat het bijna onmogelijk wordt om als mens, dier en planten te kunnen overleven. Het bewuste verbod op (fossiele) energie maakt de bevolking afhankelijk van de kwaadwillige.

  • Bedankt voor al deze praktische informatie. Allemaal naar zuid Hongarije dus? Pfff… ik ben moe van het afwachten. We zien het, we weten wie het doen… en we doen niks. We zitten als kikkers in de pan te wachten tot het water gaat koken.

   • Schreeuw dan dat al die onnozele machthebbers, die raddraaiers zullen vallen als bakstenen in bevroren ravijnen.
    En je geschreeuw zal werkelijkheid worden!
    Dsn doe je iets tenminste.
    Want het gaat gewoon niet door wat ze willen !
    Lees het als als een slechte triller.
    Lees het uig. Gooi het dan weg in een vuur. Verban het. Spreek er jouw vernietigend oordeel over uit.
    En het zal ophouden jou bestaan te vermorzelen.
    Ze redden het NIET!

 9. Wetenschap is niet oude dingen uit boekjes leren en dat gaan verkondigen want je bent geen boek of Universiteit. Eigenlijk moet je dit zien als een boekbespreking. Echter zet het niemand in zijn kracht. Het ging om 2 eeuwen GELOVEN ging met opgelegd gedrag ondermijnt ieders eigen gezag krijg je papegaaien die allemaal hetzelfde verhaal op een andere manier gaan vertellen met als resultaat dualiteit. Krijg je vergeldingsdrang. Zie je hier ook in Nederland. Alleen maar over anderen kletsen. Kan je niets aan doen want dat waren de frequenties op aarde en wordt iedereen op onbewust niveau aangespoord. Enige echte waarneming is objectieve waarneming is aanschouwen. Als maan en de zon nu in cycli 25 steeds dichter bij de aarde komt en de zonnestormen heftiger activeert het brein en krijg je dit = When this occurs, there is a great quickening in our solar system and on Earth. Though we do not yet understand how this increase in photons is influencing us, it is becoming obvious that quickening and accelerating our consciousness could turn out to be a survival need. This new form of increasing light seems to be mutating our bodies, emotions, minds, and souls. Krijg je een mass awakening over de hele planeet….Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension. https://www.mazzastick.com/the-photon-belt-and-energetic-highs-and-lows/ Below is a list of photon belt ascension symptoms.
  Feeling stress
  A feeling of disorientation
  Unusual aches and pains
  Waking at night between 2 and 4 am
  Memory loss
  Heightened sensitivities to your surroundings
  Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision
  Heart palpitations with difficulty in breathing
  Headaches
  Allow the New Energy

  The choice is entirely yours, and the opportunity is for all. Those who resist the new energy will not be able to make it through the twelve vortexes.

  We know that many will choose at a soul level and at the conscious level to leave or vacate their physical bodies rather than let go of their fears, preconceived ideologies, and personal agendas that are not serving the highest good of all rather than lovingly allow themselves to go through the necessary steps of this transformation.

  Are the poles currently reversing and it will take another 3 months before we end up in yin and the feminine energy of the earth is also called “The Great Mother” announced in 2012 and we are slowly saying goodbye to the yang energy (ego driven) that has embraced our earth for 2 centuries slavery periode within Ram – Pisces period with a male energy and may women restore the balance for the future and restore the balance that has been sorely disturbed.https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=833

 10. “fotosynthese stilleggen… “
  Dat is allang gaande.

  De aarde bestaat voor 71% uit water.
  Water is de grootste veroorzaker van broeikasgas die er is, methaan veroorzaakt nog niet eens een vleugje. Daarnaast wordt het broeikasgas CO2 voortdurend geabsorbeerd door planten. Methaan kan nooit ophopen door zijn hoge reactiviteit, het reageert (verbrandt als het ware) tot CO2 en H2O (water), en draagt dus niet wezenlijk meer bij dan CO2 en H2O.
  Wat is dus de belangrijkste veroorzaker van broeikasgas? = WATER

 11. Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan?

  Ether is het 5e element in het lichaam wat meestal niet wordt erkend maar er wel degelijk is en komt van het Sanskriet woord Athmos en betekent dus atmosfeer in frequenties en hangt dus in de lucht net zoals de planeten en beïnvloed ons dus heel de dag anders kon je niet op deze aarde leven net zoals plant en dier deze ook door hen wordt beïnvloed. Al onze lichaamsdelen zijn gerelateerd aan de planeten en beïnvloeden ons lichaam. Toen Schumann zijn resultaten publiceerde in het magazine “Technische Natuurkunde” legde Dr. Ankermeuller meteen de link tussen de frequentie van de aarde en het ritme van de hersens. Uit zijn onderzoek bleek dat, als de hersens in een omgeving zijn waar ze niet blootgesteld worden aan elektromagnetische straling, ze exact dezelfde pulsatie hadden als de aarde. Hij wilde graag weten wat de meest gezonde frequentie was om in te leven. Hij kwam er al snel achter dat er zaken waren waarmee de natuurlijke frequentie van de aarde verstoord raakten. Zoals: computers, mobiele telefoons, digitale apparatuur, radiogolven en licht. Dit kunnen we niet zien met het blote oog, maar is wel te merken aan stress, vermoeidheid, hoofdpijn en chagrijnig zijn. Het omgekeerde was het geval wanneer mensen alleen maar in een omgeving waren met de natuurlijke frequentie van (op dat moment 7.83 HZ) Ether komt van Atmos en is de menselijke frequenties in de atmosfeer. Zijn wij die met zijn allen uitzenden in frequenties.

  DNA is desoxyribonucleïnezuur. Deoxy-Deus in het Latijn = GOD. Ribo of Rabbi = Meester. Nucleic betekent Centrum. Zuur is alchemistisch vuur. DNA betekent GOD, Leraar & Meester – het interne vuur in het centrum van mijn wezen. Ons DNA is de GOD-molecule – de blauwdruk van de Goddelijke Mens. Het is de leraar en het spreekt tot zijn “BOODSCHAPPEN” om zijn werk uit te voeren. mRNA is “boodschapper” RNA en het is zijn taak om de taken van het DNA GOD-molecuul uit te voeren. Wanneer ons lichaam geneest, is het ons DNA dat berichten aan het mRNA geeft om zichzelf te genezen.

  Nu kunnen we beginnen te begrijpen waar het allemaal om draait met menselijk mRNA. Wie probeert er nu menselijk DNA te hacken? Wat zijn hun motieven? Ga je je DNA programmeren of laat je anderen het voor je programmeren? Hint: degenen die het DNA van andere mensen willen programmeren, hebben meestal niet het beste met hen voor. ✨

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in