© Navy Medicine / Flickr (Public Domain Mark 1.0)

Dr. Peter McCullough is professor aan het Texas A & M College of Medicine, voorzitter van de Cardiorenal Society of America, hoofdredacteur van Reviews in Cardiovascular Medicine, Senior Associate Editor van o.a. American Journal of Cardiology. Hij heeft 46 peer-reviewed publicaties over COVID-19 geschreven en wordt beschouwd als een van ’s werelds deskundigen op dit gebied. Hij heeft in november 2020 getuigenis afgelegd in de commissie voor binnenlandse veiligheid en overheidszaken van de Amerikaanse Senaat en in 2021 in de senaatscommissie voor gezondheid en menselijke diensten van Texas, in de algemene vergadering van Colorado en in de senaat van New Hampshire, over vele aspecten van de reactie op de pandemie, schrijft lewrockwell.com.

Dr. McCullough praktiseert ook interne geneeskunde in Dallas en hij was aanvankelijk een voorstander van het vaccin, totdat de vele bijwerkingen bij zijn patiënten hem volledig van gedachten deden veranderen. Sindsdien is hij fel tegen het vaccin gekant.

Hij zegt:

“Zoals de meeste artsen die naar de gegevens van de registratieproeven keken, leken de producten effectief te zijn, ‘90% werkzaamheid van het vaccin’… In december, januari, februari heeft waarschijnlijk 70% van mijn patiënten hier bij Baylor in Dallas het COVID-19 vaccin gekregen…terugkijkend, hadden we op 22 januari in feite al 186 sterfgevallen na het vaccin. De drempel van bezorgdheid is ongeveer 150. In het algemeen krijgen we ongeveer 150 [sterfgevallen] voor alle vaccins samen. 500 miljoen injecties per jaar, over 70 vaccins, maar voor een enkel vaccin…

Ik denk dat als we een data- en veiligheidscontrolecommissie hadden gehad, ze het vaccin in februari 2021 zouden hebben stopgezet.”

Stew antwoordt:

“25 mensen stierven tijdens het vaccin tegen de Mexicaanse griep. Ze hebben het onmiddellijk stopgezet…Nu heb je het over 180-denkbare doden op één locatie. De CDC erkent nu meer dan 12.000 sterfgevallen. Ter vergelijking, dat is 3 keer het aantal mensen dat omkwam in 9/11… Sommige van de meest dodelijke dagen in de geschiedenis van de wereld, specifiek hier in de Verenigde Staten zijn minuscuul in vergelijking met deze sterfgevallen, ik begrijp het gewoon niet. Hoe bent u tot de conclusie gekomen dat deze sterfgevallen of de toestand van deze ingeënte patiënten te maken hadden met de injecties?”

Dr. McCullough:

“Aanvankelijk wisten we het niet. Toen deze sterfgevallen zich bleven opstapelen, bij twee gelegenheden, in maart en later, in juni, zette het CDC op hun website dat CDC en FDA-beoordelaars naar de sterfgevallen hadden gekeken en dat geen van hen verband hield met het vaccin en dus stelden artsen in mijn kringen zich hier vragen over, omdat patiënten onmiddellijk na het vaccin in de vaccinatiecentra stierven of we werden kort daarna gebeld over een of andere fatale gebeurtenis die was gebeurd, of het nu thuis was of patiënten die naar het ziekenhuis kwamen met een of andere fatale gebeurtenis.

Twee belangrijke analyses kwamen naar voren, één van McLaughlin in Londen en één van Rose, die de VAERS-gegevens gebruikten en tot de volgende conclusie kwamen: 50% van de sterfgevallen vindt plaats binnen 48 uur na de injectie en 80% van de sterfgevallen vindt plaats binnen een week.

86% van de sterfgevallen heeft geen andere verklaring. Ze zijn gezond genoeg om een ambulant centrum binnen te lopen en het COVID-19 vaccin te krijgen en binnen twee dagen zijn ze overleden. Dus, is mijn oordeel – en ik heb veel werk gedaan in data en veiligheid monitoring boards en klinische review boards – is mijn oordeel, op dit moment, dat het vaccin in de meerderheid van de gevallen de doodsoorzaak is…

  Ernstige neurologische syndromen na COVID-19 vaccinatie

De gedachte dat je nu binnenkomt of dat je zelfs onder druk wordt gezet of wordt gedwongen tot een vaccin dat voor sommige mensen fataal lijkt te zijn, is een kwellende situatie. Ik heb het nog nooit in mijn carrière gezien.”

Dr. McCullough zegt dat in een rapport dat is gepubliceerd door het American Journal of Science and Law, het erop lijkt dat de niet-dodelijke gebeurtenissen die zich voordoen langs 4 orgaansystemen gaan: de hersenen, het hart, het immuunsysteem en het hematologische systeem.

“Mijn analyse van dit, bijvoorbeeld de cardiale myocarditis [hartontsteking, red.] – er is nu een officiële FDA-waarschuwing over – die relatief onmiddellijk lijkt te zijn, in de gegevens die de CDC en de NIH hebben beoordeeld – en de FDA heeft beoordeeld – was in ongeveer twee dagen na de tweede injectie … Ik heb deze gevallen in mijn kliniek gezien en ze zijn beangstigend.

De CDC heeft nu 2.000 van deze gevallen bevestigd. Ik maak me grote zorgen dat het boodschapper-RNA of het adenovirale DNA wordt opgenomen en niet wordt opgeruimd en dat het spike-eiwit plaatselijk in de weefsels geproduceerd blijft worden en schade veroorzaakt.

Senator [Ron] Johnson hield de eerste persconferentie over vaccinatieschade en ik was verbaasd over de late aanvang en het ontstaan van de neurologische symptomen die u noemde. En het hangt er van af – en we weten dat de lipide nanodeeltjes worden opgenomen in de hersenen en boodschapper-RNA en het adenovirale DNA wordt opgenomen in de hersenen – en het hangt er waarschijnlijk van af hoeveel en waar het zaaien plaatsvinden…

Ik heb een patiënt in mijn praktijk die een zeer prominent cerebellar syndroom heeft… ze is uit balans en heeft ook enorm geheugenverlies, tremor. Ze is absoluut niet in orde, Stew. Ik heb haar tien jaar in mijn praktijk gehad en ze was volkomen normaal. Ze nam een vaccin en binnen een maand, nu gaat het naar het volgende niveau, heeft ze dit verschrikkelijke neurologische syndroom.”

De twee gaan in op de verbijsterende symptomen van sommige, vooral jonge mensen, die naar adem snakken, maar bij wie de tests normaal lijken en wat de verklaring zou kunnen zijn.

Dr. McCullough:

“Artsen in mijn kringen interpreteren dit als boodschapper-RNA of adenoviraal DNA dat wordt opgenomen in de cellen, het spike-eiwit wordt geproduceerd in de cellen, het komt tot expressie op het celoppervlak en vervolgens valt het lichaam zijn eigen cellen aan. Het spike-eiwit dat in het bloed circuleert, wordt na een paar weken opgedweild door de circulerende antilichamen, die daar horen te zijn.

Ogata en collega’s van Harvard publiceerden een artikel waaruit blijkt dat bij de eerste injectie van boodschapper-RNA, er spike-eiwitten circuleren. Na de tweede injectie stijgen de antilichamen in de bloedbaan en dempen de spike-eiwitten, maar de lokale productie van spike-eiwitten is waar we ons zorgen over maken en veroorzaakt deze neuro-, cardiale en hematologische syndromen.

  Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

Dus we hebben enkele hints van laboratoria. Dr. Charles Hoffe in Canada heeft hierover een presentatie gehouden. De D-dimeertest, een gevoelige bloedstollingstest, die verhoogd is bij SARS-CoV-2-infecties, blijkt ook verhoogd te zijn bij patiënten met vaccinatieschade. Hij rapporteert 50% tot 60% verhoging van D-dimeer.

We weten dat de beeldvorming ons op dit moment niet helpt. Met MRI-beeldvorming of andere beeldvorming kun je het spike-eiwit, dat zelf schade veroorzaakt, niet zien en toch kunnen we het spike-eiwit niet in het bloed meten. Er is nog steeds geen klinische test om dat te doen, maar belangrijk is dat we beeldvorming doen. Het is belangrijk, omdat we bloedstolsels moeten uitsluiten en we weten dat de FDA waarschuwingen heeft voor J&J, bijvoorbeeld over bloedstolsels in de hersenen. Er zijn analyses die aantonen dat bloedstolsels, in grotere mate, bij Pfizer en Moderna voorkomen.

Ze kunnen in het hele lichaam voorkomen, dus elke patiënt die zich presenteert met een neurologisch syndroom moet beeldvorming hebben, hetzij CT of MRI beeldvorming, voornamelijk om bloedstolsels uit te sluiten als een etiologie van het neurologisch syndroom.”

Stew vraagt hem dan of er een manier is om dit alles terug te draaien. Dr. McCullough antwoordt:

“Dat denken we niet. Ik denk dat wat er gebeurt, Stew, is dat zoveel Amerikanen patriottisch naar buiten zijn gegaan, en zich vrijwillig hebben aangemeld voor het vaccinatieprogramma in december, januari en februari. We hadden een enorme toeloop van mensen die dit deden. Hun werd verteld dat het veilig en effectief was. Niemand vroeg echt wat er in deze vaccins zat en toen begonnen we dit in de loop van de tijd te zien evolueren, dus ik denk dat het prima is voor mensen om hun mening over het vaccin te veranderen en dat zouden ze ook moeten doen, gebaseerd op nieuwe gegevens. De CDC blijft ons vertellen, ‘Ga naar VAERS.com en kijk zelf, doe je onderzoek.’ Dat is wat we zien op alle CDC webpagina’s.

Wat we niet hebben gehad, en dat is echt een daad van wanprestatie, is dat we geen persbriefing hebben gehad van de sponsors van het programma, namelijk de CDC en de FDA, om de Amerikanen te vertellen wat er aan de hand is met de veiligheid… Ze zouden hier op zijn minst wekelijks of maandelijks persbriefings over moeten houden. Ze zouden een kritieke gebeurtenis commissie moeten hebben, een data en veiligheid controle commissie, een menselijke ethische commissie. Er is een artikel van Bruno en collega’s – een globaal artikel, 57 auteurs, 17 landen – waarin zij in feite tegen iedereen in de wereld zeggen: ‘Zorg voor veiligheidsmechanismen in het vaccinatieprogramma of stop ermee.’

We kunnen dit niet blijven doen en Amerikanen en mensen over de hele wereld op het gebied van veiligheid voor de gek houden. We kunnen hen niet vragen een vaccin te nemen zonder eerlijke informatie te verschaffen, zonder een eerlijk evenwicht te vinden in de veiligheidsinformatie.”

Stew vraagt hem of hij ooit in zijn carrière een blanco bijsluiter heeft gezien, zoals die in de verpakking van de vaccinflacons zit. Dr. McCullough zegt van niet en dat het mechanisme daarvan de Emergency Use Authorization (EUA) is; ze zijn niet volledig goedgekeurd, dus er is geen doorgelichte bijsluiter over de veiligheidsinformatie.

  Zelfverspreidende vaccins zijn in ontwikkeling

“Het heet ISI of Important Safety Information en wat de kijker moet weten is dat wanneer iets volledig wordt goedgekeurd, het volledig moet worden gepresenteerd met een eerlijk evenwicht. En wat we zien bij onze overheidsinstanties is dat ze gebruik maken van de losjes opgestelde EUA-wetgeving, die niet aangeeft dat er een eerlijk evenwicht moet worden gepresenteerd en dus presenteren ze het niet.

Maar ik heb meer dan twee dozijn raden van toezicht voor gegevens en veiligheid voorgezeten, met commissiewerk – we werken altijd in teams – heb ik deel uitgemaakt van grote programma’s waar we het moesten stilleggen vanwege de veiligheid. Ik heb dit eerder gedaan. Ik heb dit soort werk gedaan, ik ben voorzitter geweest van de data en safety monitoring boards voor het National Institutes of Health – dat doe ik nu zelfs. Dus ik kan u vertellen, als arts en dit is mijn werkterrein. Ik ben in mijn vierde decennium dat ik dit doe, en ik kan u zeggen dat dit programma in februari had moeten worden stopgezet, gebaseerd op veiligheid…

Het werkingsmechanisme is duidelijk giftig en dan weten we dat het genereren van het spike-eiwit zelf plaatselijke weefsels beschadigt, het is niet natuurlijk voor een menselijke cel om dit vreemde spike-eiwit te produceren. We hebben het menselijk lichaam nog nooit gevraagd om een vreemd eiwit te produceren. Dit is zo radicaal nieuw om dit te doen en om het op grote schaal te doen, laat staan het tot expressie te brengen op het celoppervlak en het lichaam te laten beginnen zijn eigen cellen aan te vallen en het dan te laten circuleren in de bloedbaan, waar het bloedcellen beschadigt en bloedstolling veroorzaakt.”

Stew vraagt hem of hij het vaccin ooit zou aanraden voor een kind en hij antwoordt:

“In geen geval… op dit moment kan ik het echt aan niemand aanraden… ik denk dat het op dit moment eerlijk is om ertegen te waarschuwen… ik zou zeggen, neem op dit moment de risico’s met een natuurlijke infectie en laat het vroeg behandelen. We hebben EUA op monoklonale antilichamen. Ze hebben net zo’n goede goedkeuring als de vaccins. We zouden infusies met monoklonale antilichamen moeten geven… Het vaccin, als het eenmaal in het lichaam zit, krijgen we het er niet meer uit en we weten niet hoe we deze complicaties, waarvan sommige fataal zijn, moeten beheersen.”

Gevraagd naar het “shedding” fenomeen, denkt Dr. McCullough dat het reëel is, maar hij denkt niet dat het veel langer dan 4 weken aanhoudt, omdat de antilichamen ze opruimen, wat het doel van het vaccin is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID – Arts vecht terugVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuits district schakelde opzettelijk overstromingswaarschuwingssirenes uit
Volgend artikelBrief van Dr. Mike Yeadon aan een familielid die het niet begrijpt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Helder en duidelijk verhaal. Ik geloof absoluut in dit verhaal van zo’n gerenommeerde arts.
  Maar ik zie in Nederland weinig ziektegevallen n.a.v. de vaccinaties.
  Zie wel wat hersenbloedingen en hartaanvallen, maar die waren er anders ook.
  Waar zijn hier de jongeren met hart-ontstekingen?
  Hoe sterk de MSm ook is, dit soort dingen komen altijd aan de oppervlakte.

  • Deze zogenaamd gerenommeerde arts gelooft wel heilig in het bestaan van “virussen” die nog nooit ook maar ergens ter wereld zijn aangetoond. Heel de “weten”schap zou “geloofs”schap moeten heten. Ik denk dat 90% van wat de wetenschap als waarheid bestempeld als basis een “geloof” in iets heeft. “Ze” doen vaak maar wat en roeptoeteren elkaar na en wijzen allemaal naar dezelfde “studies” die voor het overgrote deel ook allemaal weer gebaseerd zijn op aannames. Ik vertrouw geen enkele wetenschapper, geen enkele arts en uiteraard al helemaal geen politici meer. Het is 99,99% stuk voor stuk dom volk wat niet fatsoenlijk zelf kan nadenken en zelf onderzoek kan doen gebaseerd op feiten. Het zijn allemaal aannames, verzinsels, computermodellen, verhaaltjes. Qua mensheid zitten we echt nog op het niveau van aderlaten en amputeren met botte zagen, “we” hebben de afgelopen honderden jaren echt totaal niks geleerd. Ja, de techniek lijkt vooruitstrevender, maar wat heeft dat ons gebracht? Burnouts, telefoonverslavingen, achterlijke wind- en zonne”parken” en verzonnen epidemieën. Is het leven er mooier op geworden? Voor de meesten niet… De mens is maar een dom nietig niks in het grote heelal.

   • Dat is niet waar want ze waren al dood voor dat ze de spuit kregen bevestigde Hugo de Jonge en Rutte dus het is nep nieuws, ga nu snel deze fijne spuit halen de dood komt dan van zelf, fijne sterfdag.

 2. In VerNEEderigNSBland zie je weinig ziektegevallen n.a.v. de “vaccinaties” omdat hier de censuur nog erger is dan in Noord- Korea.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in