De enige manier om te winnen, is niet te spelen … het spel. Maar, helaas, voor Prof. Legutko, de zelfvoldane glimlach van de sinecure-misbruikers van het Europees Parlement die doen alsof ze vertegenwoordigers zijn van iemand in Europa (in feite zijn sommigen van hen dat), zal het afvegen van die glimlach van hun gezichten niet komen door academische discussie en wetenschappelijke redenering. Hoewel de burgerlijke moed van Legutko wordt gewaardeerd, schrijft Andrei.

En hier ligt het probleem voor de EU in het algemeen, en voor Legutko in het bijzonder. Toen Vladimir Poetin in 2007 in München sprak, wist hij wat en wie er achter hem stonden. Inmiddels zijn die neerbuigende glimlachen van de vertegenwoordigers van het Westen in München van hun zelfvoldane gezichten geveegd. Sommigen, zoals McCain, zijn gewoon verdwenen – ik wou dat hij nog leefde om te zien wat er gebeurt – maar de verandering in Europa zal komen (die komt al) via wegen die niemand van de leden van het Europees Parlement begrijpt, ook Legutko niet. En zoals veel waarnemers, onder wie ondergetekende, al enige tijd stellen – het gaat niet alleen om de uitroeiing van Oekraïne als staat zoals die nu bestaat, maar om de vernietiging van de NAVO en de EU als zodanig en dat is wat het betekent “het spel niet meespelen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plandeVolg Frontnieuws op Telegram

  Voorbeelden van hoe Amerika ten onder gaat en Rusland omhoog

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse wapenbedrijven ondermijnen zichzelf met sanctiebeleid tegen Rusland
Volgend artikel’s Werelds Top Viroloog: Spike-eiwit zorgt voor “Gewelddadige explosie van harten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

 1. Geweldig, om die hypocrite grijnzen in de gezichten van sommige parlementariers te zien. Zij weten verdomd goed dat dit verkapte facscisme is.

 2. DIE SMEERLAPPEN ONDERDRUKKEN ONS TOT…. HUN EIGEN VERNIETIGING ❗❗We zullen pas terug vrij zijn dankzij POETING…RUSSIA…EN DE DAPPERHEID VAN HUN SOLDATEN DIE HUN BLOED GEVEN ❗❗ voor onze vrijheid….♥️🇷🇺♥️♥️🇷🇺🇧🇾♥️🌹🌹🌹 Moge God hun bijstaan ✌️

 3. Iedere DEMOCRATISCHE politici verkiezing zou moeten samen gaan met een referendum VOOR DE VOLK met de vraag tegen de bevolking BLIJVEN OF EXIT EU. De EU gedraag steeds meer als een soort niet gekozen dictators tegen de wil van jouw eigen bevolking en land.

  • weet je nu nog niet marisa, dat als er ooit een referendum komt, dan de media dan dagenlang voordien oorlogsbeelden uitzendt om de schapen verder schaap te houden en te informeren dat alle onheil op hun kop gaat vallen als ze de gewenste stem niet uitbrengen ? Eens schaap, altijd schaap. Niets aan te doen.

 4. “accountability”

  …weet iemand ergens een politicus te wonen uit de Eu of het nationaal parlement? Je kunt ze geen vragen stellen en antwoord krijgen, je kunt eigenlijkhelemaal niks.
  Enkel als iedereen weet wie deze lieden zijn en waar ze wonen kan er nog ‘accountability”worden toegepast…zoals het is zijn ze vrijwel anoniem en niet op enige wijze verantwoordleijk voor hun handelen….zijn ze dan niet handelsonbekwaam? immers, wie niet schade veroorzaakt kan worden toegerekend kan en mag ook geen verantwoording dragen…laat staan macht hebben over anderen….l

  • Natuurlijk mag je dat niet weten. Anders zou het “krapuul” hun kot in brand kunnen steken. Nu moet het krapuul maar de gewone mens kloten, zo heeft iedereen zijn plezier…

 5. De macht van de staat is gebaseerd op anonieme daders van geweld in dienst van diezelfde staat. Haal je de anoniemiteit weg, dan verdwijnen de meeste daders….

  Een politicus die ondanks grootscheeps falen toch een nadere baan krijgt is een teken van corruptie tot op het bot….en het geeft aan hoeveel schijt deze lui hebben aan de belangen van de burger.

  …een parlement is de optie die twee of meer weerbare/gewapende groepen hebben om zonder geweld toch een gebied vreedzaam te besturen. Dat is wat wedezijds respect inhoud, bang zijn voor het gewled dat de ander op tafel kan leggen….Haal de wapens weg uit een groep en je parlement is niet langer een weegschaal maar een aambeeld waarbij de burgers worden platgeslagen. De reden om respect te hebben is weggehaald bij een groep….het resultaat is respecteloosheid door de andere groep…of het ondertussen tot een nieuwe wereld verworden politiek geinfiltreerde overheids systeem…

  Onze wereld is gebouwd op angst en geweld. Pensioen sparen is angst….rendement over investeringen vaak behaald door niet zichtbaar geweld. Of die behaalde resultaten in de toekomst ook blijven ligt eraan hoeveel geweld er onzichtbaar kan worden gebruikt….ga er eens voor zitten en je ziet waar alles op is gebaseerd…..

  Zonder weerbare bevolking is slavernij het logische gevolg….

  • De “groepen” waar je het over hebt zijn zeker niet anoniem. In de USA is de vrijmetselarij vanaf de oprichting in 1776 aan de macht. John Kennedy omschreef ze als “secret societies” en dat heeft het resultaat gehad dat hij vermoord is. Die geheime groepen zijn in de VS voornamelijk de vrijmetselaars zoals Skull & Bones, Scientology, the Rotary. Zelfs Rutte is lid van Skull & Bones en van een andere loge. Dit is via het internet allemaal uit te zoeken, want ze zijn nooit totaal geheim. Daarom moet er een verbod komen op geheime groepen die onze democratie bedreigen en uit zijn op oorlog tegen een buitenlandse “vijand” zoals Rusland, maar ook tegen de binnenlandse vijand zoals de “ongevaccineerden”. Ik heb medelijden met de “gevaccineerden” die een ellendige dood tegemoet zien vanwege het biowapen dat bij hen is ingespoten. We moeten als ongevaccineerden de macht overnemen en een verbod instellen tegen de vrijmetselarij, rotary, scientology omdat die ons meesleuren in een atoomoorlog tegen China en Rusland.

 6. Merkel heeft aangedrongen op de Minsk II akkoorden zodat de Oekraine meer tijd zou hebben om zijn defensie op orde te krijgen. Ze wist dus toen waar dit heen zou gaan. Ze wisten het allemaal wel in de EU. Dit is tuig en als je niet wilt dat ze je omlaag trekken zal er iets aan gedaan moeten worden door de Europese bevolking, en snel ook. Dit gaat helemaal de verkeerde kant op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in