Een afgestudeerde aan de Yale University die ook een PHD behaalde aan de Princeton University en een MD graad aan de John Hopkins University School of Medicine heeft een paper gepubliceerd waarin ze concludeert dat het verplichten van het publiek om een vaccin te nemen een schadelijke daad is vanwege uitstekende wetenschappelijke onderzoekspapers die duidelijk aantonen dat de vaccins geen infectie of overdracht van Covid-19 voorkomen, schrijft Theexpose.uk.

Nina Pierpoint (MD, PhD) heeft op 9 september een paper gepubliceerd waarin verschillende studies worden geanalyseerd die in augustus 2021 zijn gepubliceerd die bewijzen dat de vermeende Delta Covid-19 variant de huidige aangeboden Covid-19 injecties ontwijkt en daarom infectie of overdracht van Covid-19 niet voorkomen.

De arts legt in haar gepubliceerde paper uit dat vaccins twee doelen beogen:

 1. De gevaccineerde persoon beschermen tegen de ziekte.
 2. Voorkomen dat gevaccineerde personen de infectie bij zich dragen en overdragen op anderen.

De arts schrijft echter dat kudde-immuniteit niet zal worden bereikt door vaccinatie omdat nieuw onderzoek in meerdere settings aantoont dat de vermeende Deltavariant zeer hoge virale ladingen produceert die even hoog, en in sommige gevallen hoger, zijn in de gevaccineerde populatie vergeleken met de ongevaccineerde populatie.

Volgens Nina Pierpoint (MD, PhD) zijn vaccinatieverplichtingen, zoals die nu in het Verenigd Koninkrijk worden opgelegd aan al het personeel van verzorgingstehuizen, dan ook niet gerechtvaardigd omdat het vaccineren van individuen de verspreiding van de vermeende dominante Delta Covid-19 variant niet stopt of zelfs maar vertraagt.

Dit brengt de arts tot de conclusie dat natuurlijke immuniteit veel meer bescherming biedt dan vaccinatie omdat alle gradaties van Covid-19 ziekte gezonde niveaus van natuurlijke immuniteit produceren.

  "Ongekende vaccinramp": Een interview met professor Masanori Fukushima

Negen Pieroint (MD, PhD) citeert drie studies waarvan de bevindingen en gegevens haar conclusies ondersteunen en deze omvatten een studie gepubliceerd op 6 augustus 2021 in het Centre for Disease Control’s (CDC) ‘Morbidity and Mortality Weekly Report’, een andere studie gepubliceerd op 10 augustus 2021 door de Universiteit van Oxford, en een laatste studie gepubliceerd op 24 augustus 2021 die werd gefinancierd door het Britse ministerie voor gezondheid en sociale zorg.

CDC-studie

De CDC-studie richtte zich op 469 gevallen onder inwoners van Massachusetts die gedurende een periode van twee weken openbare bijeenkomsten binnen en buiten bijwoonden. Uit de resultaten bleek dat 346 van de gevallen zich voordeden onder gevaccineerde inwoners, waarbij 74% van hen zich met vermeende Covid-19 symptomen presenteerde en 1,2% in het ziekenhuis werd opgenomen.

De overige 123 gevallen waren echter onder de ongevaccineerde bevolking, waarbij slechts 1 persoon in het ziekenhuis werd opgenomen (0,8%. In beide groepen vielen geen sterfgevallen te betreuren. Uit de studie bleek ook dat de virale belasting bij de gevaccineerden en de ongevaccineerden sterk overeenkwam, wat betekent dat ze even besmettelijk waren.

Studie Oxford Universiteit

De studie van de Universiteit van Oxford onderzocht 900 ziekenhuismedewerkers in Vietnam die tussen maart en april 2021 waren gevaccineerd met de virale vectorinjectie van Oxford / AstraZeneca. Het voltallige ziekenhuispersoneel testte midden mei 2021 negatief op het Covid-19 virus, maar op 11 juni werd het eerste geval onder de gevaccineerde personeelsleden ontdekt .

Alle 900 personeelsleden van het ziekenhuis werden vervolgens opnieuw op het Covid-19 virus getest en er werden onmiddellijk 52 nieuwe gevallen vastgesteld, waardoor het ziekenhuis tot een lockdown werd gedwongen. In de daaropvolgende twee weken werden nog eens 16 gevallen vastgesteld.

  Cardioloog: Hoe het spike-eiwit uit uw lichaam te krijgen na vaccinatie

Uit de studie bleek dat 76% van de Covid-19 positieve personeelsleden ademhalingssymptomen ontwikkelden, waarbij 3 personeelsleden longontsteking kregen en één personeelslid drie dagen zuurstoftherapie nodig had. De piekwaarden van het virus bij de volledig gevaccineerde besmette groep bleken 251 keer hoger te zijn dan de piekwaarden van het virus bij het personeel in maart-april 2020, toen zij niet waren gevaccineerd.

Onderzoek van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg

De studie van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg is een analyse van de lopende monitoring van SARS-CoV-2 in het Verenigd Koninkrijk en omvat metingen van de virale belasting onder de bevolking.

Uit de studie blijkt dat de virale belasting onder de gevaccineerde en de ongevaccineerde bevolking vrijwel gelijk is en veel hoger dan vóór de invoering van de Covid-19 injectie werd vastgesteld. Uit de studie bleek ook dat de meeste gevallen onder de gevaccineerde bevolking symptomen vertoonden toen zij positief werden.

De auteurs van de studie concluderen dat de injecties van Pfizer en Oxford / AstraZeneca aan doeltreffendheid hebben ingeboet tegen wat zij beweren de Delta Covid-19 variant te zijn, maar zij houden vol dat zij substantieel doeltreffend zijn om mensen te weerhouden van besmetting met de Deltavariant in de range van 67% tot 80%.

Nine Pierpont (MD, PhD) vraagt zich in haar artikel terecht af hoe zij dit kunnen concluderen wanneer 82% van de willekeurige steekproef van nieuwe positieve PCR-tests in de studie volledig gevaccineerde mensen waren.

De arts schrijft:

De drie bovengenoemde studies leiden Nina Pierpont (MD, PhD) tot de conclusie in haar paper dat het verplichten van anderen om een vaccin te nemen een potentieel nadelige, schadelijke daad is.

  Trump: "Je speelt ze recht in de kaart" als je twijfelt aan het vaccin

Zij schrijft dat, aangezien de voornaamste reden van een vaccinatieverplichting is anderen te beschermen tegen besmetting, en deze studies onomstotelijk bewijzen dat zij dit niet doen, degenen die de Covid-19 injecties verplichten misschien juridisch advies willen inwinnen over hun verwijtbaarheid en aansprakelijkheid voor mogelijke langdurige schade aan degenen die zij onder druk zetten om zich te laten vaccineren met de dreiging van uitsluiting van werk, onderwijs of de samenleving.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Prik gehad? Niet meer vliegen” – Mogen gevaccineerden geen lange-afstandsvluchten meer nemen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe vaccins stoppen niet ernstige Covid of dood
Volgend artikelDoel van de op angst gebaseerde pandemie: nieuwe virussen creëren, dan de wereldbevolking met enkele miljarden verminderen door iedereen bang te maken dodelijke vaccins te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Nee natuurlijk bieden de covid-19 vaccins geen bescherming tegen het virus, zoals de jaarlijkse griepprikken ook geen bescherming bieden tegen de griep.
  De experimentele covid-vaccins zijn bedoeld om mensen chronisch ziek te maken en/of te doden en m.n iedere wereldburger van grafeenoxide te voorzien zodat zij draadloos 24/7 gecontroleerd kunnen worden.
  Uiteraard is het heel goed dat wetenschappers aantonen en publiceren dat de covid-vaccins geen bescherming bieden, zodat burgers meer en meer gaan onderzoeken waarom een niet werkend vaccin wereldwijd verplicht wordt gesteld.

 2. Ze werken wel alleen is het nieuws en onderzoeken zijn krom. De studies kijken naar bescherming terwijl het keiharde genocide is. Dus ze werken wel, alleen niet waarvoor ze zeggen dat ’t is.

 3. Gezondheid is toch nooit het uitgangspunt geweest. Ze hebben allemaal gelogen, bewust en wel overwogen om doelen te bereiken die de meesten niet aan staan.
  Europa moet op de knieën en terug naar de middeleeuwen, zowel economisch als sociaal, ter meerdere eer en glorie van een beperkte elite

 4. Toevallig zag ik onlangs een film, er was een quote van een acteur, vond ik zeer passend, hij zei, “kijk” ik ben een politieker, en als politieker moet ik liegen en bedriegen” Dat is wat overheden doen met de bevolking, niet alleen nu ook in het verleden, maar nu spelen ze met levens van mensen, in Parijs zit er ene voor de rechtbank die zit te roepen dat hij de rechtbank niet erkent, wel ik erken de overheid ook niet meer, klachten indienen bij Europees hof van de rechten van de mens, ze aanklagen, zoveel mogelijk, ze moeten overstelpt worden met klachten dat ze het niet aankunnen, dan zullen zij gedwongen worden, om maatregelen te moeten nemen, ze kunnen er niet onderuit, of ze gaan evenzeer ten onder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in