Eergisteren hebben Health Canada en Public Health Agency of Canada (“PHAC”) op Twitter een enquête geopend met de vraag: “Waar of onwaar: Vaccinatie vermindert uw risico op ernstige ziekte door COVID-19 en verwante #zwangerschapscomplicaties”, meldt Rhoda Wilson.

Vijf uur na het openen van hun enquête voegden zij een commentaar toe om de gebruikers te helpen het “juiste” antwoord te kiezen: “het antwoord is waar.”

Ondanks dit duwtje van Health Canada hadden, met nog vier uur te gaan op de enquête, 30.366 gebruikers “gestemd” en 86,7% koos “onwaar”. Het lijkt erop dat Twittergebruikers meer van volksgezondheid weten dan Health Canada en PHAC.

Toch, zegt Joel Smalley, plakt Twitter geen “misleidend”-etiket op het account van Health Canada en PHAC voor het valselijk melden dat de mRNA injecties zeer doeltreffend zijn om ernstige ziekte en zwangerschapscomplicaties te verminderen.

Joel Smalley is onlangs voor de zoveelste keer door Twitter geschorst wegens het delen van statistieken met betrekking tot de correlatie tussen COVID-19 injecties en ziekenhuisopnames in 3.095 counties in de VS, waaruit een statistisch significante POSITIEVE correlatie bleek tussen vaccinatie en ziekenhuisopname.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Wetenschappelijke studie: Het werkelijke aantal doden door COVID-vaccins in de VS is 400.000
Vorig artikelFrankrijk begint voedselbonnen uit te delen
Volgend artikelOrbán dwingt banken en grote bedrijven winst af te dragen aan crisisfonds voor Hongaarse gezinnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. “Highly effective” …. Maar als je vraagt naar cijfers en berekeningen om deze claim te onderbouwen dan zijn die er niet of kunnen deze zgn. niet worden vrijgegeven …

  2. Dat is in Nederland niet anders, het probleem zijn de artsen. Artsen die niet meer naar de patiënt luisteren, maar nog alleen maar doen wat de zorgverzekeraar wilt.

  3. Volgens de Deense emeritus-hoogleraar geneeskunde Peter Gotzsche, auteur van het onvolprezen boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ werken de grootste criminelen op aarde bij de Farmaceutische industrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in