1953 meldingen van bijwerkingen na vaccinaties met Covid-19 werden tot 4 mei gemeld door het Zwitserse regelgevingsagentschap Swissmedic, waarbij 701 mensen “ernstige bijwerkingen” vertoonden.

870 meldingen in verband met Comirnaty van Pfizer/Biontech en 1061 meldingen in verband met het vaccin Covid-19 van Moderna. In 22 gevallen werden de vaccins niet gespecificeerd. Vanaf 2 mei 2021 zijn in Zwitserland ongeveer 2,8 miljoen vaccindoses toegediend en zijn ongeveer 954.000 personen volledig gevaccineerd.

“De rapporten bevestigen het bijwerkingenprofiel dat bekend is uit de goedkeuringsstudies of vermeld staat in de geneesmiddeleninformatie en veranderen niets aan de positieve baten-risicoverhouding van de twee gebruikte mRNA-vaccins”, luidt de conclusie helemaal aan het begin van de update.

Daarbij werden 701 meldingen of iets minder dan 36 procent als ernstig geclassificeerd, 199 mensen moesten in het ziekenhuis worden behandeld. Volgens Swissmedic zijn in 76 van de ernstige gevallen de personen met wisselende tussenpozen na de vaccinatie overleden.

Met betrekking tot de 954.000 mensen die op de berekeningsdatum volledig waren gevaccineerd, lijkt dit op het eerste gezicht misschien weinig en en de conclusie van Swissmedic te bevestigen:

“Ondanks een tijdelijk verband, treden volgens de huidige stand van kennis de ziekten die onder meer infecties, cardiovasculaire gebeurtenissen of ziekten van de longen en de luchtwegen die tot de dood leiden, onafhankelijk van de vaccinaties op”.

Op dit moment, zegt hij, is er ook geen internationaal bewijs dat de twee mRNA-vaccins tot een verhoogd sterftecijfer leiden.

Meer dan vervijfvoudiging

Deze cijfers zien er echter heel anders uit als je ze relateert aan het jaar 2019, de laatste periode met betrouwbare vergelijkende cijfers. Swissmedic registreerde toen 19 gevallen met ernstige gevolgen gedurende het hele jaar.

  Nieuwe data: volledig gevaccineerde personen lopen niet alleen COVID op, maar dragen ook meer virus bij zich waardoor ze ongevaccineerden infecteren

Wat de 273 “meldingen van vermoedelijke bijwerkingen” betreft, komt dit overeen met 7% van de gemelde gevallen. Onder de verdachte gevallen die sinds het begin van  vaccinatiecampagne’s in 1953 zijn gemeld, komen de 701 ernstige gevallen daarentegen overeen met een percentage van bijna 36 procent – een toename met meer dan een factor vijf.

Swissmedic ziet echter geen reden tot bezorgdheid en verwijst naar andere landen. Er zijn momenteel geen aanwijzingen, zelfs internationaal niet, dat de twee mRNA-vaccins tot een verhoogd sterftecijfer zouden leiden. Als men de samenwerkingsovereenkomst tussen de regelgevende autoriteit en de Bill & Melinda Gates Foundation in aanmerking neemt, lijken twijfels over de objectiviteit van de vaccins geoorloofd.

Volgens Lukas Jäggi, woordvoerder van Swissmedic, bedraagt het aantal gemelde gevallen op het elektronische meldportaal “Elvis”, dat in Zwitserland door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg wordt gebruikt om de bijwerkingen van vaccinaties te melden, bovendien slechts 15 procent.

Beangstigende bevindingen

Dat de tot dusver beschikbare gegevens over de bijwerkingen van vaccinaties veel vragen onbeantwoord laten, blijkt uit het besluit van een arts in Duitsland om vaccinaties voorlopig op te schorten (zie: Moedige arts stopt voorlopig met COVID-19 vaccinaties in zijn praktijk).

Op zijn website rechtvaardigt de arts dit onder meer als volgt:

Na een recente bestudering van het tot op heden beschikbare gegevensmateriaal over de COVID-vaccinaties en de van onze kant opgedane ervaringswaarden, hebben wij echter besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen. De beschikbare gegevens over alle COVID-vaccins lijken ons niet overtuigend – de analyses die wij hebben verricht naar de immunologische reacties op de vaccinaties hebben uiterst heterogene of onsystematische bevindingen aan het licht gebracht, die ons ten dele verontrusten en zelfs bang maken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

  Minstens 1 miljard doden of gehandicapten door biowapen CV19 vaccin - Dr. Betsy Eads
Vorig artikelNieuwe studie: Hydroxychloroquine had honderdduizenden levens kunnen redden
Volgend artikelVirale video toont arts die politici waarschuwt tegen Covid-19 vaccin – “Lepels en vorken kleven aan hun lichaam”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in