© Freepik

Uit talrijke inlichtingen van militaire en wetenschappelijke deskundigen is gebleken dat de COVID-19 vaccins biowapens zijn die ladingen afleveren voor massale genocide en ontmenselijking. CRISPR technologie wordt gebruikt om menselijke genen te veranderen, en ze hebben grafeenoxide als hardware om in het lichaam te komen, bericht Mary Villareal.

In een clip van de “Dr. Jane Ruby Show,” zei de presentatrice dat mensen met hardware geïnjecteerd worden en dat herhaalde injecties software brengen onder het mom van mensen te helpen om te voorkomen wat in wezen de griep is.

Een Duitse onderzoeker zei dat zijn team werkt aan een transporter systeem om ladingen af te leveren, zogenaamd voor het richten en afleveren van medicijnen op moeilijke plaatsen in het lichaam. Als transporteurs worden grafeenmicrobelletjes gebruikt, maar de vracht kan van alles zijn. Het zouden geneesmiddelen kunnen zijn, gen-signalen via gemodificeerde RNA synthetische strengen of onbekende chemicaliën en entiteiten die waarschijnlijk ontworpen zijn om later ingezet te worden.

Talrijke wetenschappers achter de schermen zijn ook bezorgd dat sommige van de entiteiten voor later geprogrammeerd kunnen worden: over maanden, zelfs jaren. Vaccinproducenten zijn ook aan het testen om te zien hoe de mensen ze lichamelijk verdragen, misschien zelfs geestelijk.

Ruby zei ook dat er mensen naar haar gemaild hadden over het effect van de vaccins, dat ze er agressiever en opvliegender van werden. Hoewel Ruby opmerkte dat zij niet echt een antwoord had op deze opmerkingen, omdat ze niet wetenschappelijk zijn, vermeldde zij wel dat het aantal vragen dat zij heeft ontvangen frequenter is geworden.

  De Westerse civilisatie houdt op te bestaan

Zij noemde ook de aanwezigheid van koolstofnanobuisjes die zich met de hersenen van de mensen inlaten en ze kortsluiten.

“Het komt allemaal neer op drie kernpunten. Massale genocide, het bouwen en controleren van hybride mensen van binnenuit en ten derde het inbrengen en testen van schakelingen in mensen,” zei Ruby.

Zij deelde ook mee dat er een bepaalde theorie aan het ontstaan is, die erop wijst dat er veel verschillende componenten aan dit biowapen zijn, die op verschillende tijdstippen ingespoten moeten worden, in een poging om de biochemische reactie na te bootsen, om het wapen zo dicht mogelijk te laten komen bij wat het lichaam normaal zou doen.

Wat er in wezen in het lichaam gebeurt, is dat er meerdere programma’s tegelijk aan de gang zijn. Het eerste is de verdeling van grafeen binnen het lichaam voor toekomstige schakelingen. Het vlaggenschipproject grafeen heeft wereldwijd miljarden dollars gekregen om allerlei subtechnologie te ontwikkelen.

Het speelt een rol in de schakelingen, in mogelijk een van de componenten, of een deel van de componenten in de lipide nano-transporter die het synthetische mRNA naar de verschillende cellen in het menselijk lichaam verplaatst. Het tweede programma dat aan de gang is, is het gebruik van meerdere HIV-eiwitten. Er wordt van uitgegaan dat dit het immuunsysteem van een mens verzwakt. Het derde programma is het gebruik van COVID-19 boosters, die de mensen opgedrongen worden.

Genocidale globalist

Dr. Mylo Canderian is onlangs populair op social media geworden vanwege zijn genocidale opvattingen. Het is nog steeds niet duidelijk of hij een echte persoon is of slechts een fictief personage, maar velen noemen hem de “genocidale globalist”, omdat hij Klaus Schwab en de “Grote Reset” zeer zou steunen.

  "Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?" Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen

Canderian volgt het Voorschrift Tien van de Georgia Guidestones, dat stelt dat er maar een half miljard mensen op de planeet zouden mogen zijn.

De Georgia Guidestones zijn granieten monumenten die meer dan vier decennia geleden werden opgericht in Elbert County, Georgia. Er staan tien richtlijnen op, waarvan de eerste luidt: handhaaf de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.

Het is de mening van Canderian dat 95 procent van de wereldbevolking “nutteloze eters” zijn, die zo snel mogelijk geëuthanaseerd moeten worden. Hij is ervan overtuigd dat de vaccins een einde zullen maken aan de “menselijke kanker op de aarde”.

Het grafeenoxide in de vaccins speelt daar een grote rol in.

Elke hematoloog zou binnen enkele seconden onder een microscoop kunnen zien hoeveel procent van het bloed aangetast of verontreinigd is door grafeenoxide, waaruit de berekening van het einde van de cyclus blijkt.

Ter illustratie, een gevaccineerde persoon die 20 procent grafeenoxide aantasting in zijn bloed heeft, zal acht jaar leven (10 jaar min 20 procent). Iemand met 70 procent grafeenoxide-verslechtering, daarentegen, zal niet langer dan drie jaar leven.

In het standpunt van Canderian is het gemakkelijk. Laat ze allemaal maar sterven.

“Hoe meer injecties en boosters de imbecielen krijgen, hoe slechter hun bloed er onder een microscoop uit zal zien, en hoe sneller zij in mest zullen veranderen,” zei hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccins werken niet - Israël registreert hoogste aantal Covid-19 infecties ter wereld ondanks dat 78% van de bevolking volledig gevaccineerd is
Vorig artikelAustralische senator verbijstert parlement: Ontmaskert Klaus Schwab en zijn “Marxistisch Wereld Economisch Forum” (Video)
Volgend artikelIneenstorting op komst: Europese naties beginnen voedsel en brandstof te rantsoeneren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Als dat allemaal zo zou zijn. Dan blijver er minder dan 500 miljoen over. Besmetting via anderen. Bloedtransfusie. Sexueel overdraagbaar. In het voedsel. Onvruchtbaarheid. Etc etc.
    En dan blijven de machthebbers over als zuiver ras. En dat zijn bijna allemaal middelbare leeftijd en bejaarden. .
    500 miljoen wereldwijd. Vanwaar er zeker ook verborgen ziektes in zitten. Dat getal is niet genoeg om het menselijk ras te waarborgen.

    • En de meeste zijn nog homo ook. Die mannen zullen dus gedwongen gaan worden het met een vrouw te doen. Denk niet dat ze dat leuk gaan vinden. MarK R. zal er ook aan moeten geloven, tenzij er iemand is die dat stuk stront afmaakt.

    • Dus nazie praktijken waar Hitler mee is begonnen om eem zuiver Arisch ras te kweken en de rest op te ruimen ja het klopt dat in de schrift staat dat de mens zich uiteindelijk zelf zal vernietigen Je ziet nu ook al dat 90% van de Nederlandse bevolking zich raar en agressief aan het gedragen is, en niet weet wat met hun ichaam sinds Covid 19 spuiten aan de hand is Het neurenberg proces wordt nog steeds vertraagd en tegengehouden door Merkel Macron en de rest van de clan in Brussel maar vooral door J. Biden die de oorlog in de Oekraine nog verder in de afgrond duwt,,, ook dat is om afleiding van het schapenvolk die hem volgen!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in