We kunnen alleen maar hopen dat nog velen het voorbeeld van deze Duitse arts zullen volgen! Na 600 Covid-vaccinaties in zijn praktijk, stopt hij er nu mee:

… Na een recente bestudering van het tot op heden beschikbare gegevensmateriaal over de COVID-vaccinaties en de van onze kant opgedane ervaringswaarden, hebben wij besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen. De beschikbare gegevens over alle COVID-vaccins lijken ons niet overtuigend – de analyses die wij hebben verricht naar de immunologische reacties op de vaccinaties hebben uiterst heterogene of onsystematische bevindingen aan het licht gebracht, die ons ten dele verontrusten en zelfs bang maken …

Volledige verklaring van de dokter:

Beste patiënten,

In de afgelopen weken hebben wij grote inspanningen geleverd om al onze patiënten – voor wie het risico van een ernstig verloop van een Covid-ziekte mogelijk zwaarder weegt dan de risico’s van een Covid-vaccinatie – na gewetensvolle indicatie en individuele risicobeoordeling een passend vaccinatieaanbod te doen.

Wij moesten sommige patiënten ervan overtuigen dat zij waarschijnlijk baat zouden hebben bij vaccinatie, terwijl anderen vaccinatie moesten worden afgeraden na afweging van de risico’s en de voordelen. Dit was niet gemakkelijk voor ons, aangezien wij enerzijds rekening moesten houden met de regels voor prioriteitstelling bij vaccinatie en wij anderzijds geen vaccinatie wilden weigeren aan iedereen die zich wilde laten vaccineren.

Na een recente bestudering van het tot op heden beschikbare gegevensmateriaal over de COVID-vaccinaties en de van onze kant opgedane ervaringswaarden, hebben wij echter besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen. De beschikbare gegevens over alle COVID-vaccins lijken ons niet overtuigend – de analyses die wij hebben verricht naar de immunologische reacties op de vaccinaties hebben uiterst heterogene of onsystematische bevindingen aan het licht gebracht, die ons ten dele verontrusten en zelfs bang maken

  Tragische waarschuwing: Vrouw zorgt voor vaccinverwonde vader die haar samenzweringstheoreticus noemde omdat ze de prik weigerde

Na meer dan 600 vaccinaties in onze praktijk en helaas net op het moment van de afschaffing van de vaccinatieprioriteiten, hopen wij nu op uw begrip voor dit besluit.

Uiteraard zullen wij, zoals gebruikelijk, de ontwikkeling van de gegevenssituatie rond de vaccins op de voet volgen en u op deze manier informeren over onze verdere beslissingen.

Voorts spreekt het vanzelf dat wij alle geplande tweede vaccinaties voor onze patiënten volgens plan zullen uitvoeren.

Met vriendelijke groet,

Dr. Ulfert Schröder


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie ApocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIgnorant en kwaadaardig – de manie voor het vaccineren van kinderen
Volgend artikelDeskundigen verwachten gevallen van hartontsteking bij 1 op de 3.000 tot 6.000 gevaccineerde kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wat is er moedig aan een uitstel?
  Want de 2de prik ,ligt volgens pla, alweer klaar.
  Dus dan zijn ze weer welkom.
  Het weigeren om nog langer mee te doen aan dit moord plan vereist blijkbaar wat meer lef.

 2. Moedig? Hoezo?? De man heeft ZESHONDERD mensen een vertraagde dood ingejaagd en doet het nog eens dunnetjes over met het herhaalrecept ….

  • Zekers weten maar hij verdient wel wat respect want hij is er toch maar mee gestopt terwijl de rest vd huisartsen gewoon keihard doorgaan met de moordzuchtige bevelen opvolgen…

 3. Rommel, ik probeer om je Telegram even te bekijken, maar daar wordt gevraagd of ik XDG-open wil openen.
  Anders kan ik niks bekijken.
  Als ik op annuleren klik krijg ik niks te zien na op view op telegram te klikken.
  Al zou ik op een tablet bezig zijn, dan ga ik er nog geen apps er op zetten waarvan ik niet weet wat het is.
  Niet echt gebruiksvriendelijk zo.
  Probeer het zelf maar met een pc.

  • Ik heb even lopen zoeken naar wat XDG-open is, en het lijkt op een toepassing om PDF bestanden in Linux te openen.
   Er wordt iets uitgepakt in Linux wat je een soort van programma zou kunnen noemen.
   Terwijl ik daar nou nooit geen enkel probleem mee heb, om PDF bestanden te bekijken.
   Als ik 1 ding over Linux geleerd heb, is het om nooit iets te installeren wat niet van Linux zelf afkomstig is.

   • Kan iemand hier even proberen om op de Telegram pagina van deze site te klikken en te kijken of het dan wel werkt.
    De link staat helemaal bovenaan, naast de VK link.
    En of er dan ook gevraagd wordt om iets te installeren.
    Ik heb hier geen Windows computer om dat te controleren.
    Maar ik vermoed dat het een Linux onvriendelijke iets is, wat je nog maar zelden tegen komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in