Tijdens een toespraak in 2006 sprak Dr. William Deagle over chemtrails. Hij zei dat chemtrails bariumzouten, mycobacteriën, virussen, Pseudomonas-bacteriën en menselijk plasma bevatten.

Dr. Deagle zei dat hij de dokter was van de piloten van het National Security Agency (“NSA”) van het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Fort Carson, die de vliegtuigen bestuurden die chemtrails sproeiden, schrijft Rhoda Wilson.

In de chemtrails zitten ook Morgellons, zei hij. Hij legde uit dat Morgellons op silicium gebaseerde nanomachine levensvormen zijn die niet van de planeet Aarde afkomstig zijn. “Dit is een op silicium gebaseerde levensvorm die intelligent is zoals bijen of mieren en die terugvecht,” zei hij. Hij vervolgde:

“Omzetting van de atmosfeer in een plasma voor weermodificatie, geotectonische oorlogvoering, scalaire mind control technologieën, de woodpecker, die ontdekt is in de jaren ’70, HAARP, het tetra-systeem in het Verenigd Koninkrijk, de Gwenn-torens in de Verenigde Staten en het Iridium satellietsysteem dat verbonden is met de mobiele torens en slimme snelwegen zijn allemaal gebaseerd op niet alleen een signaal om je te traceren, maar Nokia, een van de toonaangevende mobiele bedrijven, heeft een nieuwe manier bedacht om de hoeveelheid signaal te verminderen met 3 tot 5 keer zoveel mobiele telefoons in hetzelfde gebied door het signaal direct naar je toe te stralen.

Maar het kan ook, naast het celsignaal, een biogecodeerd signaal naar je DNA sturen om je fysiologie te beïnvloeden en gedachten in je geest te brengen. En deze technologie hebben ze vandaag de dag.”

Dr. William Deagle, Granada Forum, 7 december 2006 (2 min)

Als de bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kun je hem HIER bekijken op Dr. Ana Maria Mihalcea’s Substack.

De bovenstaande clip is genomen uit een 4 uur durende toespraak getiteld ‘Conspiracy Realities of 9/11 to Avian Flu and Beyond’, gegeven op het Granada Forum op 7 december 2006. Je kunt de volledige toespraak bekijken op Rumble HIER en op Odysee HIER.

Wij hebben de toespraak niet bekeken, maar Swallowing the Camel schreef erover in een artikel uit 2008 getiteld ‘The World of Dr. Deagle‘. Swallowing the Camel bevatte een uitgebreide inleiding over de geschiedenis van Dr. Deagle voordat hij inging op de hoogtepunten uit zijn toespraak gemengd met hoogtepunten uit Dr. Deagle’s interview in het kabelprogramma The Freeman Perspective. De LINK naar het interview is niet langer beschikbaar en een zoekopdracht op de huidige website van FreemanTV leverde geen resultaten op voor Dr. Deagle.

Hoewel we het niet eens zijn met alles wat Dr. Deagle zegt en veel van wat hij zegt “heel ver gezocht” lijkt, zijn we het ook niet eens met alle kritiek die Swallowing the Camel op hem heeft. Er zijn echter een aantal dingen die Dr. Deagle heeft gezegd die vandaag de dag nog steeds waar lijken te zijn. Hieronder staan fragmenten uit het artikel van Swallowing the Camel met de titel ‘Dr. Deagle on The Future’.

Dr. Deagle over de toekomst

Door Swallowing the Camel

  De ineenstorting van de media, de Nederlandse Julian Assange, rokende racisten, vertrouwen en waarheid

“De kudde zal op de harde manier leren dat dit geen grap is… Wat ik jullie vanavond ga laten zien is een uitgestrekt panorama van donkere, majestueuze, kwaadaardige grootsheid.”

“Ik ben niet bang om vanavond te sterven, want als we hier niet tegen vechten, zijn we allemaal dood. Ik heb het over de dood van onze planeet… We hebben ongeveer een jaar om dit om te draaien.”

Later zegt hij dat over tien jaar mensen alleen nog maar in laboratoria geproduceerd zullen worden. Degenen met genetische afwijkingen zullen worden gedood en we zullen allemaal geprogrammeerd zijn om “als gloeilampen” te sterven.

De vogelgriep is “het brein-virus”, het intelligentste en dodelijkste biowapen dat ooit is uitgebracht. Het is “Ebola op ‘roids”. Een wereldwijde pandemie zou 2 miljard mensen kunnen doden.

Amerikanen zullen worden gechipt en in quarantaine geplaatst, ogenschijnlijk om verspreiding te voorkomen. Vaccins zullen nutteloos zijn. Om deze pandemie te voorkomen, moeten we HEPA filters in alle internationale vliegtuigen hebben en moeten we stoppen met het sproeien van chemtrails die nano-organismen bevatten (op silicium gebaseerde levensvormen die niet op aarde ontstaan).

“Ik kan je niet zeggen wanneer het zal gebeuren, maar het komt eraan. Het zal alle plagen uit de geschiedenis doen verbleken.”

“2007 en 2008 worden gevaarlijke jaren.”

Alsof dat nog niet erg genoeg is, tekende Bush op 1 april 2005 een Executive Order die vereist dat alle mensen een injectie krijgen die “je kan doden of kanker kan geven.”

Nationale ID-kaarten en/of microchips zullen er zijn tegen 2008, samen met laserretinale scans (zoals in Minority Report), biometrische identificatie en bliksemsnelle DNA-analyse. Desondanks zal elke reiziger die geen papieren ID bij zich heeft worden vastgehouden en in quarantaine geplaatst.

De Amero zal in gebruik zijn. Munten onder de $1 zullen uit de circulatie worden genomen. “De dollar wordt de nieuwe cent.” Hij schept er echt genoegen in om mensen dit te vertellen; hij lacht en grijnst.

  Op video vastgelegd: Trans 'vrouw' met erectie fotografeert vrouwen in vrouwentoilet

In mei 2008 zullen alle financiële transacties worden bijgehouden met de National Drivers ID. Onder de Patriot Act is het al illegaal om te ruilen. RFID-chips zullen overal in worden geplaatst – in elke pil, waterfles, enz. – zodat elke beweging die je maakt en elk voorwerp dat je consumeert 24/7 gevolgd kan worden.

Overtreders van valuta/ID kunnen opgesloten worden in gevangenissen die gebouwd worden door Bechtel en Halliburton en/of onmiddellijk geëxecuteerd worden.

“Nationale gezondheidszorg wordt een nachtmerrie”, omdat het een “elektronische wurgketting voor artsen” wordt. Als ze niet doen wat de “Nazi Dr. Mengele controleurs” hen opdragen, zullen hun licenties worden ingetrokken. Artsen zullen gedwongen worden om microchips in hun patiënten te implanteren en “psychotronische vaccins” toe te dienen die “je hersenen opnieuw bedraden”, vaccins die “DNA inbrengen om je genetica te veranderen,” vaccins die “je hersenen verzwakken” zodat gedachten direct in je hersenen geïmplanteerd kunnen worden met ELF golven en je hele fysiologie kunnen besturen met behulp van scalaire technologie, en vaccins die kanker veroorzaken. Al deze dingen zijn al ontwikkeld. “Net als de medicijnen van de grote farmaceutische bedrijven… die onze oudere bevolking langzaam doden en in demente dwazen veranderen.”

Israël wil Iran aanvallen met nucleaire apparaten, en zo WO III ontketenen; alleen de 102e Airborne voorkomt dit, door de Dimona reactor site te bewaken. Israël gaf een geheim ultimatum dat als de VS Iran niet binnen vijf maanden (na Deagle’s toespraak) zouden aanvallen, Israël dat zou doen. “We zijn één seconde voor middernacht.” Als Israël Iran aanvalt, zal Rusland zijn meest geavanceerde luchtafweersysteem naar Syrië, Iran en de andere Arabische landen sturen; raketten uit het midden van Saoedi-Arabië kunnen elke 30 seconden tot in Londen inslaan. Op HAARP gebaseerde luchtafweertechnologie van de VS zal geen nut hebben omdat het elk vliegtuig zonder speciale chip en speciale buizen uit de lucht zal laten vallen.

Ze ontwerpen dodelijke pesticiden (onderzoek dat 30 jaar geleden begon door “gekke maniakken” in Israël) en zullen voedsel bestralen om meer mensen te doden. Blijkbaar komt deze informatie van generaal-majoor Bert Stubblebine III, een regelmatige gast in Deagle’s online radioshow, The Nutrimedical Report.

Er zal binnenkort nanotechvoedsel zijn (er zijn al nanotechkleurstoffen en -vetten, die de bloed-hersenbarrière kunnen passeren) dat “alles frituurt wat op hun pad komt” en Alzheimer en andere hersenziekten veroorzaakt.

Chronic Wasting Disease is een andere nanotechziekte. Deze ziekte is ontworpen om al het vlees oneetbaar te maken zodat we niet kunnen jagen als de shit komt. Ze willen de voedselvoorziening volledig controleren. Een bron vertelde hem dat binnen ongeveer veertien jaar al het voedsel hydroponisch zal worden gekweekt of gekweekt uit celculturen in enorme gebouwen; vlees zal worden gesimuleerd; dieren en planten zullen niet meer in het wild voorkomen.

  Heeft de mensheid nog een pandemie nodig, voor ons eigen bestwil?

De Georgia Guidestones vertellen ons dat Zij de bevolking willen reduceren tot 500 miljoen en dat de stenen door Hen werden opgericht. Deze theorie (ook gepromoot door Alex Jones en Kent Hovind, naast vele anderen) sluit aan bij Deagle’s idee dat Hun vreemde ethische code vereist dat Ze ons vertellen wat Ze met ons gaan doen – in code.

Deagle heeft het geheime operationele handboek van FEMA gezien, waarin staat dat als er een radiologische of bio-oorlogsaanval plaatsvindt, er een perimeter rond de VS zal worden opgezet en iedereen die daaraan probeert te ontsnappen zal worden doodgeschoten. Iedereen wordt samen in quarantaine geplaatst zodat er een maximale kruisbesmetting is. Hij confronteerde het hoofd van FEMA hiermee.

In een Code Rood noodtoestand zal de FEMA het elektriciteitsnet en alle snelwegen afsluiten. Meer dan de helft van de bevolking zal binnen 30 dagen dood zijn.

Het echte doel van het sproeien van chemtrails is om de atmosfeer om te zetten in plasma voor weermodificatie, scalaire mind control technologie, geotectonische oorlogsvoering en andere snode toepassingen.

Nokia heeft een manier gevonden om een bio-gecodeerd signaal direct naar je DNA te sturen via zijn telefoons, om je fysiologie te beïnvloeden en gedachten in je geest in te brengen.

Nokia en Bell Technologies worden bemand door NSA-agenten en hebben bovengeheime classificaties voor onderzoek. Mobiele telefoonbedrijven maken met andere woorden deel uit van de “duistere majesteit van het kwaad”.

De Mexicaans-Amerikaanse snelwegplannen vragen om de inbeslagname van privé-eigendom. Alle snelwegen worden tolwegen en ze worden allemaal met elkaar verbonden. Muren en barrières zullen worden opgetrokken om mensen uit niet-gecontroleerde gebieden te houden en deze gebieden zullen worden gevuld met wolven, dinosaurussen en andere gevaarlijke dieren. “Als je denkt dat ze geen [dinosaurussen] kunnen maken, dan leef je in een droomwereld.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Zal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMega overwinning! Populistische antimassamigratiepartij Geert Wilders wint meeste zetels in Nederlandse verkiezingen
Volgend artikelGeert Wilders is de ergste nachtmerrie van de EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Hoer van de duivel en massamoordenaar k1llb1ll gates-of-hell probeert met zijn satanische minions de mensheid op ALLE mogelijke manieren uit te moorden!

  ALLES wat de burgers eten, drinken, inhaleren of/en op hun lichaam smeren is carcinogeen, neuro-toxic, hormoonverstorend en natuur vernietigend.

  De schaapjes staan iets te blaten over complot-denkers en vinden het allemaal wel best…

 2. Dat chemtrailen doen ze dus sinds cojona elke dag, 24/7.

  Maar iedereen is te druk met het poppentheater en mensen voelen geen macht om wat aan de chemtrails te kunnen doen. Het is ook een nagenoeg onbespreekbaar onderwerp. Zelfs de wakkerste mensen willen niet geloven dat we hele dagen non-stop worden besproeid. Verkiezingen en crisissen en oorlogen… dat theater kunnen mensen bevatten. Maar de meeste mensen kunnen door hun links/rechts psychose helemaal niet meer helder denken. En chemtrails zijn te moeilijk.

  De gemiddelde aandachtsboog/concentratiespanne is zo kort dat mensen niet dieper dan de oppervlakte komen. In chaos/strijd/angst wordt alles duaal en in dualiteit worden mensen bestuurbare schapen/ego’s.

  Alles is fake, alles is gecreëerd en terwijl U druk bent met fake politiek theater en gecreëerde oorlogen en crisissen, wordt U hele dagen besproeid en overspoeld met giftig eten, drinken en giftige lucht.

  Zolang we niet innerlijk transformeren, gaat er buiten ons niks veranderen en worden we als schapen/ego’s naar de slachtvloer geleid.

  • Let God sort them out november 23, 2023 Bij 13:21
   Dank je weer voor je woorden. Intussen geloof ik ook dat alles fake en gecreëerd is.
   Bedoel je met innerlijke transformatie om liefde uit te dragen? Ik hoor dat uit meer hoeken komen. Veel groepen zijn bezig met geconcentreerde aandacht wijzigingen wereldwijd te bewerkstelligen. Net als bij de val van de muur. Er is daarna wel wat veranderd, maar heeft het echt invloed gehad op het wereldgebeuren? Op de achtergrond zijn ze bezig gebleven met het uitrollen van het programma waar we dus dagelijks mee worden geconfronteerd.

   Foodwatch weer een nieuwe campagne tegen de gifstoffen in het eten, want insectisiden en glyfosaat blijven toegestaan voor weer 10 jaar. En dan hopen ze dat acties hiertegen nog wat opleveren.

   Ik word er soms moedeloos van, maar blijf hoop houden dat er ergens toch een keerpunt komt. Net als het verhaal van de 100e aap, dus hoort zegt het voort…. Maar ja luisteren en echt horen en geloven is het probleem.
   Fijne avond verder.

   • @Klien…

    Je vroeg… ‘Bedoel je met innerlijke transformatie om liefde uit te dragen?’

    Innerlijke transformatie draait om de vraag ‘Wie ben ik?’.

    Die vraag heeft geen antwoord, maar het maakt de steller van de vraag (je ego) stil, waardoor je tot je ware zelf komt en je vanuit je bewustZIJN/hart/liefde gaat leven.
    Vanuit het ego draait het leven om angst, vanuit het bewustZIJN is alles liefde. Het ego is angst omdat het alles ziet als verdeeld, gefragmenteerd en versnipperd. Liefde is eenheid daardoor is er geen angst.

    Het loslaten van het ego is de grootste bijdrage die een mens op dit moment kan leveren. Hoe meer mensen echt ontwaken en bij hun bewustZIJN komen, hoe meer mensen zich echt helemaal niet meer bang laten maken. De kudde slaat niet op hol als er genoeg mensen zijn die echt niet meer bang zijn. En de elite heeft het nodig dat de kudde op hol slaat. Zo bespelen ze ons al duizenden jaren, maar er zijn dit keer teveel mensen die er niet intrappen.

    En bijkomend gaan dit soort levenslessen als een razend vuurtje rond. Iemand deelt dit soort lessen met mij, ik deel ze met jou, enz enz enz.

    Tip; zoek op youtube eens op; Letting go of ego/How to let go of ego/Who am I of als je engels niet zo goed is in het Nederlands. Dan kom je vanzelf op het onderwerp innerlijke transformatie en liefde uit.

    Ik heb genoten en veel geleerd van de informatie en de lessen die ik vond. Je hebt genoeg geleerd over angst Klien, het is tijd om te gaan leren over liefde. Waar angst is, is geen liefde. Liefde is de afwezigheid van angst. Angst is het ego, dus om je angst los te laten moet je je ego loslaten. Dat gaat je heel veel rust en vrijheid geven.

    Je zult terugkomen bij je oorsprong en in dat bewustZIJN ben je niet meer bang. Dan zijn er gevaren, maar er is geen angst meer. De vijand is nergens banger voor dan bewuste, liefdevolle, angstvrije mensen.

    🙏❤

    • Alweer dank. Ik begrijp het en ben al doende lerend, maar egootje wil ook nog wel eens trippen :-).
     Toch bijzonder dat je op je levensweg op diverse momenten vergelijkbare signalen tegen komt om je zo op het goede/juiste (beide waardeoordeel) spoor te zetten en te houden.
     Had je reactie bijna over het hoofd gezien.
     Dank voor deze levensles.

 3. Is dit Dr Deagle van de Deagle- forecast voor 2025?
  Ik twijfel er niet aan dat het merendeel van wat hij zegt waar is en zal gebeuren.
  En wat de chemtrails betreft: ik ben tegenwoordig verbaasd als die er een dag níet zijn. Het krankzinnige weer hier in Nederland, maar ook in bv Dubai, is mi duidelijk een gevolg van weer-modificatie.

  • Het zijn in ieder geval geen kunstvliegers die streepjes testen.

   Ik wil de routes wel een weten.
   Pasgeleden ergens gezien dat er een gigacincentratie van vliegverkeer rond de evenaar is.
   Waar starten ze?

   En Jantien, dit gaat net zoals bij medici die zelf ook een prik namen.

   • Ik heb wel eens gelezen dat ze vanuit USA vliegbasis Ramstein Airbase opereren. Het sproeien is volgens mij het basis onderdeel waarmee ze de lucht kunnen manipuleren… met windmolens, 5g masten en HAAPR installaties bedienen ze als God het wolkendek. En met cloud seeding laten ze het hele dagen/avonden/nachten regenen. Ze kunnen droogte of eindeloze regen of stormen creëren. Het is allemaal heel onnatuurlijk, het wolkendek is 100% fake en wind en regen komt steeds in vreemde korte golven. Je kan er bijna je klok op afstellen zo planmatig verloopt het allemaal. En constant vliegtuigen terwijl er op flightradar geen vliegtuig te zien is.

    Ze hebben het klimaat tot een wapen gemaakt en ze zeggen tegen ons dat het komt door klimaatverandering die wij veroorzaken.

    • Uit dat meest gevaarlijke land ter wereld…precies wat ik dacht.

     Vroeger keek ik op de barometer, nu kijk of luister ik naar de streepjeszetters.
     Er zal ook een hele foute ontwikkeling in het luchtruim komen, niet voor niets mag het proletariaat binndnkort niet meer de lucht in (of de stad uit)

     In wat voor hel zijn we toch beland?

     • @Liberté sur tout !

      ‘In wat voor hel zijn we toch beland?’

      Houd moed, blijf kalm en zie dat de vijand zich blootgeeft. Om de kanker volledig te kunnen verwijderen, moet je eerst de hele kanker zien. Dan opereren en dan genezen. We zijn flink op weg om te zien waar de rot zit… OVERAL… behalve waar mensem gewoon lieve en aardige, dienstbare mensen zijn.

      Rust gaat ons redden. En dat weet de vijand, daarom doen ze ALLES wat ze kunnen om onrust en angst te creëren.

 4. Ik dacht dat we alles al wel zo’n beetje wisten. Maar het kan dus nog erger. Er staan in dit artikel veel zaken die ik inmiddels al wel wist, niet prettig om te weten, maar nog zoveel meer waar je letterlijk en figuurlijk niet goed van wordt.
  Elke dag chemtrails, ik hoor de vliegtuigen, en vooral als er “sluierbewolking” is, vliegen ze vaak langdurig daarboven. Ook ’s nachts. Volgende dag weer regen…..
  Mensen hiervan bewust maken is lastig, ze willen niets geloven, begrijp ik wel, het is ook te gek voor woorden. En alhoewel je alleen maar de brenger van het nieuws bent, word je toch als zonderling gezien, verward persoon.
  Het liefst zou ik ook de kinderlijke onschuld weer terughebben, maar vrees dat dat niet meer gaat. Dus laten we maar het beste ervan maken met degenen die ons lief zijn. En helpen waar nodig en waar we kunnen.

  • Jij bent je kinderlijke onschuld niet verloren Klien. Kinderlijke onschuld is de onderzoeker, de vrager, de verwonderaar in ons. Het feit dat je hier bent en vragen hebt en de waarheid zoekt, is het bewijs dat jou kinderlijke onschuld springlevend is.

   Kinderlijke onschuld is op zoek naar waarheid, naar liefde en naar wat echt is. Kinderlijke onschuld is in het hart De meeste mensen zijn anno 2023 ontkoppeld van hun hart en zitten gevangen in hun hoofd (ego/programmering/hersenspoeling), waardoor ze geen vragen te stellen maar oodelen vellen om de in hun ego/gedachten geprogrammeerde leugens te verdedigen.

   De oorlog die nu bezig is, is de oorlog om het bewustZIJN dat wij zijn onder totale controle te krijgen. De elites hebben onze ego’s gehackt, nu willen ze ons defintief in onze ego’s opsluiten om te voorkomen dat wij nog bij onze harten kunnen. Maar ze overspelen hun hand, want ze rotzooien met natuurkrachten. Er komt zeker een reset, de reset van het ego… daarna zullen de elites ALLES verliezen. Neem wat afstand, bewaar je rust, laat je ego los en vertrouw op je hart. Het wordt een hobbelige rit, maar het moet gaan zoals het gaat. The best is yet to come…

   • Wauw, dank je wel voor je lieve woorden. Ontroert me.
    We zullen wel zien wat er gaat gebeuren en hopen dat het beste inderdaad gaat komen.
    Maar echt oprecht dank voor je bemoedigende woorden.

   • Ich habe länger gezweifelt das genügend Menschen aufwachen , aber so langsam seh ich sehr viele Menschen die aufwachen und fragen stellen.
    Langsam fange ich an wieder an die Menschheit zu glauben Kopf hoch wir können es zusammen schaffen .
    Die UN einen Verein die der CIA hörig ist die WHO ist zu 80% im privat Besitz ( Pharmaindustrie und die WEF IST EINEN ABSOLUTEN PRIVAT Club die und NUL ZU SAGEN HABEN.
    Vergessen Sie das ja nicht .
    Ich wünsche ihnen alle einen schönen Zukunft mit viel Liebe und eine Neues Leben in Freiheit .
    Zusammen können wir es schaffen gib einander die Hand und lass nicht mehr los das ist das wichtigste ein miteinander und zusammen aufstehen!!Liebe und Empathie und Zusammenhalt ist das was den Wahnsinn ist das wovon sie am meisten Angst haben diese Parasiten!!!

    • @Anouschka…
     ‘Ich habe länger gezweifelt das genügend Menschen aufwachen , aber so langsam seh ich sehr viele Menschen die aufwachen und fragen stellen.’

     Frag dichselbst oder aufwachen geht um; sehen was in die welt passiert oder sehen das wir allen ein teil der welt sind. Man braucht nich alles in die welt zu sehen oder zu begreifen um auf zu wachen. Aufwachen dreht darum das man versteht das die welt sich endert und das wir diese enderung in diese direction nicht wollen. Im gedachten/kopf sind wir alle verschieden und da fangt krieg in uns selbst an und von da fangt der krieg in der welt at, im kopf sinds wir feinde und sinds wir opositionel und getrennt. Erwachen is die realisierung das wir im herz alle gleich un vereint sind. Wir wollen allen etwas anderes, aber jeder mensch (jedes leben) braucht das gleiche. Jeder mensch der richtig erwacht, versteht das wenn wir leben aus wollen, dan bekommt alles ein krieg, wenn wir leben aus was wir brachen dan bekommt alles harmonie und frieden und zusamen arbeiten und problemen auflosen.

     Das problem ist in die welt, die elite hat die menschheit den krieg erklärt. Es fühlt als solten wir die probleme in die welt auflösen, aber es ist umgekehrt… die lösung is in uns. Wir solten unseren ego loslassen, damit wir aufhören im kopf zu leben und anfangen um von das herz zu leben. Kopf macht alles zum krieg un höle, herz macht alles frieden un liebe.

     Ich hoffe mein deutsch ist gut genug damit du verstehst was ich sage.

     Gutes wochenende Anouschka und ich wünsche dir liebe un ruhe und harmonie und friede in dir selbst. Was du bist, ist wie die welt bekommt. Zeich anderen der weg zum herz, durch selbst den weg zu deinem herz zu finden. In liebe/herz sind wir vereint…🙏❤

     • Let God sort them out november 24, 2023 Bij 13:27
      Ja, kann sagen dass deine Deutsche Sprache gut zu lesen, verstehen und zu begreifen ist.
      Herzliche Grüsse, 🙂

 5. “Als je denkt dat ze geen [dinosaurussen] kunnen maken, dan leef je in een droomwereld.”

  Als je denkt dat wij die niet kunnen omleggen, dan leef je in een droomwereld. :-)))

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in