pixundfertig / Pixabay

Wanneer mensen naar de hemel kijken en hoog in de lucht parallelle en kriskras door elkaar lopende witte sporen zien, weten ze niet dat ze geen “condensatie” zien, maar in plaats daarvan getuige zijn van een door de mens veroorzaakte “klimaattechnische CRISIS” waarmee alle luchtademende mensen en dieren op de planeet aarde worden geconfronteerd. Deze witte vliegtuigsporen zijn het resultaat van wetenschappelijk aantoonbare verstuiving van aluminiumdeeltjes en andere giftige zware metalen, polymeren en chemicaliën. Deze giftige atmosferische aërosolen worden gebruikt om de weerpatronen te veranderen, waardoor in sommige regio’s droogte en op andere plaatsen overstromingen ontstaan. Zelfs extreme koude kan onder andere omstandigheden worden gecreëerd door klimaatengineering. Helaas trekken deze rampen niet de aandacht van de Amerikaanse burgers of politici. Weeroorlog is al bijna voorbij de mogelijkheid van verwoesting van mens en dier. Zo ernstig is het, en het is tijdgebonden.” Getekend: Generaal Charles Jones, brigadegeneraal, Amerikaanse luchtmacht.

De term Chemtrails, hoewel accuraat, is een algemene term die op grote schaal verkeerd wordt gebruikt door de algemene bevolking en de media, zeker met opzet, om alle inspanningen tegen weer- en klimaatgeo-engineering, cloud-seeding, en de productie en het sproeien van chemisch-gebaseerde kunstmatige wolken bedoeld om zonlicht te weerkaatsen, door de atmosfeer te besproeien met chemicaliën, dodelijke metalen en toxines, in diskrediet te brengen. Dit gebeurt, en gebeurt al heel lang, in de valse naam van “bescherming” tegen de bespottelijke en frauduleuze “dreiging” van door de mens veroorzaakte “klimaatverandering”. Degenen die deze fraude aan de kaak stellen, worden natuurlijk meestal “samenzweringstheoretici” genoemd. Dit is meestal een ongerechtvaardigde en retorische ad hominem aanval op het karakter in plaats van de inhoud te onderzoeken; allemaal om een discussie te vermijden over wat een geldig onderwerp is met betrekking tot de van bovenaf opgelegde manipulatie van het weer, en de vergiftiging van alle levende wezens. Er is inderdaad sprake van door de mens gemaakte weertechniek, en giftige verstuiving van metalen en chemicaliën, maar dat is niet het gevolg van autorijden of een vliegreis, maar van overheids- en militaire operaties. Met andere woorden, opwarming van de aarde, afkoeling van de aarde, of de goedaardige term “klimaatverandering” zijn opzettelijke handelingen, en niet simpelweg te wijten aan het menselijk bestaan en de dagelijkse basisfuncties van het leven.

  Zelfmoord, psychiatrische aandoeningen alarmerend hoger bij transgenders, blijkt uit baanbrekend onderzoek

Ik zal de rest van mijn commentaar inleiden met een anekdotische ervaring die ik de afgelopen twee dagen persoonlijk heb meegemaakt in de Rocky Mountains hier in Montana. Wat ik zag, komt hier bijna dagelijks voor, en bijna overal elders ook, maar ik heb beide dagen het hele verloop van de chemische nep-wolkenbezetting en de daaruit voortvloeiende atmosferische veranderingen gadegeslagen. We hadden een zeldzame periode van volledig blauwe lucht, hoewel niet zo blauw als in het verleden. Op beide dagen keek ik van 9 uur ’s ochtends tot laat in de avond, toen jet na jet metalen en chemicaliën over de horizon bleef sproeien. De patronen kruisten elkaar, en op verschillende hoogtes, en bewogen van sectie naar sectie van de hemel, waarschijnlijk afhankelijk van windstromingen. Voor beide dagen was voorspeld dat het helder zou zijn, maar tegen de middag was het onnatuurlijke wolkendek voldoende om de zon volledig te blokkeren; althans van gedeeltelijk tot zwaar.

Wat begon als een volledig heldere hemel, veranderde in een door de mens gemaakt en breed wolkendek dat in de lucht bleef hangen tot ik de lucht niet meer kon zien. Dit was duidelijk het doelbewust sproeien van giftige stoffen om vitaal zonlicht te blokkeren, maar er is veel meer aan de hand dan alleen het blokkeren van de zon, want al deze metalen en chemicaliën verspreiden zich uiteindelijk en vallen op aarde, waardoor elk levend wezen schade oploopt. Dit heeft zeer nadelige gevolgen voor alle planten en dieren, inclusief de mens. Gezien wat is bewezen in deze ladingen, zijn het risico van verwoesting van de landbouw, veranderende weerpatronen, het doden van insecten en bestuivers, manipulatie van het weer, geo-engineerde weersystemen, en kankerverwekkende gifstoffen bestaande uit nanodeeltjes metalen en chemicaliën, allemaal bedreigingen voor de hele natuur, inclusief het water, de bodem, insecten, dieren, vogels, vissen en mensen.

Dit is al tientallen jaren aan de gang, maar op dit moment wordt het luchtruim overal in dit land en in de wereld overspoeld. Een deel hiervan wordt gedaan door commerciële vliegtuigen, maar het meeste lijkt te worden gedaan door het leger, voornamelijk de luchtmacht, door en met goedkeuring van deze regering, door NASA, en door anderen. Dit is een opzettelijke en geplande aanval op de mensheid en de aarde. Dit is een gewapende vorm van oorlog tegen al het leven in eigen land en wereldwijd. Deze tactieken kunnen worden gebruikt als oorlogswapens, voor de vernietiging van voedsel en landbouw, en voor ontvolking door vernietiging van het lichaamssysteem.

  V.N. zegt: "Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid"

De laatste tijd zijn er extreme weersverschijnselen geweest. Het is zeker moeilijk te bewijzen dat dit geen normale, maar geplande gebeurtenissen zijn, maar deze anomalieën doen zich zo vaak voor en gaan zo ver boven het redelijke uit, dat men er niet omheen kan dat deze gebeurtenissen waarschijnlijk gepland zijn. Ruim bovengemiddelde temperaturen in het midden van het voorjaar zijn in veel gebieden in het land veranderd in zeer koude en zware sneeuw, en vervolgens weer in hoge temperaturen. Zelfs in mijn gebied zag ik de afgelopen twee weken recordtemperaturen, daarna zeer koude en recordsneeuw, een meter of meer, en nu temperaturen van bijna 80 °F. Dit gebeurt overal, en niet overal. Dit gebeurt overal en is niet te wijten aan wat men “klimaatverandering” noemt, maar naar mijn mening aan door de mens vervaardigde systemen. Er zijn massa’s tornado’s, 90 °F en dan sneeuw, onwerkelijke overstromingen, zoals onlangs in Florida, en vele weersverschijnselen die de verbeelding te boven gaan, in die zin dat er in bijna elk gebied tegelijk een enorme omkering van de normaliteit plaatsvindt.

Maar dit is niet de enige dreiging die uitgaat van de giftige chemicaliën en metalen die voortdurend over het land en de wereld worden gesproeid. Wij worden letterlijk vergiftigd, ziekte breidt zich sterk uit en kanker neemt in aantal en ernst toe. Dit is zeker te wijten aan dit afschuwelijke sproeien, maar het is ook duidelijk te wijten aan dodelijke “covid” biowapeninjecties, vergiftiging van voedsel, inclusief planten en dieren, vernietiging van landbouw en veeteelt, en land- en watervergiftiging door zeer giftige chemicaliën en metalen. Deze bevolking en anderen worden van alle kanten aangevallen in wat lijkt op een poging tot massale ontvolking door de staat, zijn controleurs, farmaceutische fabrikanten, de CIA en het leger, NASA, HAARP, de zogenaamde wetenschappelijke gemeenschap en de technologische reuzen. Deze oorlog tegen de mensheid lijkt nooit te eindigen.

  Hoe mijn kijk op de overheid is veranderd

Geo-engineering, weer-engineering en nep-beleid inzake “klimaatverandering” zijn niet bedoeld om de mensheid of de aarde te helpen, maar worden doelbewust alleen gebruikt om schade aan te richten en te controleren. In aanvulling op wat ik hier heb vermeld, zijn er een buitensporig aantal chemische lozingen, massale explosies en branden geweest, niet alleen van giftige stoffen, maar ook in voedselproductiefaciliteiten in het hele land. Op dit moment is geen enkele massale voedseldistributie te vertrouwen, omdat het onmogelijk is te weten wat er in onze voedselvoorziening wordt gestopt.

Geo-engineering op zonne-energie, golven met hoge energie en vergiftiging van de hemel en de aarde veroorzaken een verhoogde stormactiviteit, droogtes, overstromingen, tornado’s, branden, aardbevingen, tsunami’s, orkanen en extreme vulkanische activiteit. Bovendien wordt de gezondheid van de mensheid systematisch vernietigd. Zoals ik vorig jaar opmerkte: “Het belangrijkste principe van deze grote aanval op de mensheid door toedoen van de manipulerende staat, is het bevorderen van de ‘klimaatverandering’-agenda, zodat de totale controle over de hele mensheid en alle bezittingen, met zeer weinig weerstand kan worden versterkt. Het is allemaal gebaseerd op valse angst, zoals altijd, maar de staatsspelers hebben in hun haast om deze staatsgreep te voltooien, door klimaat- en weermanipulatie ook zichzelf in gevaar gebracht. Het complot mocht doorgaan omdat er meerdere staatsagenda’s werden nagestreefd, en het bestaat nog steeds, zelfs met de risico’s voor allemaal door dit afschuwelijke plan. Oh, wat een ingewikkeld web weven zij.”

“Wat komen gaat, zal post-apocalyptische films doen lijken op een Disney-wereldvakantie.” ~ Dane Wigington

Verwijzingen en bronvermeldingen:

Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth

Geoengineering Watch

Geoengineering Parts I, II, and III–Congressional Hearings 2009 and 2010

Elana Freeland: Geoengineering Transhumanism

“The Dimming: Exposing the Global Geo-Engineering Cover-Up”

Weather Modification History Timeline

HAARP and the Sky Heaters

Spain Allows Geoengineering as do over 50 Other Countries

Spain Admits to Spraying Chemtrails in Secret U.N. Program

 Chemtrail Poisons Are ruining Your Health From Above


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBakhmut: Oekraïners verloren 385 man op één dag – spervuur ​​van aanvallen van TOS-1A op de “weg des doods”
Volgend artikelZelensky is een wandelende dode
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Lange tijd heb ik deze smerige en vuile tactiek van de Amerikanen niet DURVEN GELOVEN, maar nu heeft Brennan het zelf OPENLIJK TOEGEGEVEN. EN MOET IK HET WEL GELOVEN 😢🤭
  Wat een walgelijke arrogantie van deze criminelen die dit land , Amerika besturen, en hun heerschappij uitbreiden tot het hele wereld wijde luchtruim……..WAT EEN SMERIGE ARROGANTIE‼️‼️‼️‼️‼️
  Hoe haal je het in je hoofd om hele wereld delen te vernietigen.
  Want in feite is dit de bedoeling.

  Ik vraag mezelf in dit verband wel openlijk af…….IS DE HUIDIGE VOGELGRIEP WEL VOGELGRIEP❓❓
  WORDEN DEZE DIEREN NIET VERNIETIGD DOOR HET GIF WAT OVERAL IN DE NATUUR NEERVALT.❓❓

  We horen nu al gekke verhalen ( gister op het nieuws ) dat ook zoogdieren getroffen worden door “ vogelgriep “ en ik las zelfs ergens dat mensen getroffen werden door dit virus………
  Nou 1 plus 1 is twee dus de volgenden pandemie staat voor de deur……
  Nu wordt het over ons uitgestort als een “ mild” regentje…….

  Wel bijzonder dat dit nu “ in het reguliere nieuws “ ook wordt behandeld…… ( worden we voorbereid???)

  Wij , ik, als je hierover vragen hebt , worden aanhangers van COMPLOTTHEORIEËN genoemd: maar dat IS HET NIET ….. want Brennan zegt openlijk dat ze ,onze “ verachtelijke vriendjes in Amerika “ ……..ROMMEL, WAT HET DAN OOK ZIJN MAG “ over ons uitsproeien………

  Wie zit hier achter❓Het WEF ❓want die vinden dat de ontwikkeling van plan 2030 te langzaam gaat. ‼️

  Op mijn straat zijn ook opmerkelijke “ regendruppels “ te zien die met een “ gewone bui “ niet verdwijnen.
  Pas na schuren gaan ze weg. Afgelopen week liep ik ergens op een boulevard, exact dezelfde “ witte regendruppels” op plaatsen waar weinig gelopen wordt.

  De hele natuur wordt op deze manier vernietigd. Verpest verzoekt.
  Wat een arrogantie dat je dit domein van de natuur jezelf zomaar toe-eigent.
  Mogelijk wordt er ook stikstof rond gestrooid…..‼️

  Wie kan AMERKA TOT DE ORDE ROEPEN.
  Dit is toch ongelooflijk…………

  • Vorige week tijdens een fietstochtje een klein buitje op de kop gehad. Na deze bui was het direct weer droog met en beetje zon.
   Vervolgens 15 km verder verwonder ik mij er over dat de regendruppels op het stuur er nog precies zo opzitten als ze toen gevallen waren ondanks wind en rijwind.

   • Dat bedoel ik nou…… het is waarneembaar een “ andere regen”
    “En dit soort criminele complotten kunnen ook sporen van virussen in dit sproei middel stoppen.
    Dan krijgen we een “ pandemie douche” .
    Het klinkt als een slechte grap maar het KAN BLOEDSERIEUS ZIJN.
    Nu kwam bij de covid pandemie het virus nog uit een laboratorium in China maar het kan ook anders.
    Zomaar uit de lucht vallen……

    In de Bijbel staat dat op het einde van de tijden 1/3 deel van de mensheid zal worden weggevaagd…… met zulke middelen wordt dit heel concreet….

  • Wie kan Amerika (provincie van Israël) tot de orde roepen ???

   Dat moet zijn wie kan de Khazarien maffia (lees Israël) tot de orde roepen.
   Amerika is het militaire speeltje van Israël

   Lees deze informatie en heel veel zal je duidelijk worden.

   Gates,Soros en noem ze maar op dat vuilnis zijn afstammelingen van de Khazaren. (bekeerde Joden)
   En ze hebben ons bijna te pakken allemaal

   https://www.minds.com/LaurelGreenNeedleDan/blog/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia-1073286213079642112

   Groet en niet deprisief worden maar strijden als het er op aan komt

   Harry

  • Dit is de realiteit…eindelijk sneeuw in januari…blij als een klein kind…poedersneeuw,rare sneeuw 🤔…stop met je steeds op te naaien en geniet nu eens.De sneeuw valt hele dag,15cm…ruim sneeuw op de paden…kan het niet uit mijn hoofd zetten vind deze sneeuw raar.Dan komt de dooi..op enkele uren is alles maar dan ook alles weg…dit heb ik nog nooit gezien….in een vingerknip is de sneeuw weg ondanks de 3graden,normaal ligt er dan na 2a3 dagen nog hier en daar wat sneeuw.Mmm…heb een berg van 1m geshopt ,hier ligt nog net genoeg om een sneeuwbal te maken.Ga naar binnen ,steek kaars aan en hou de sneeuwbal minuten erboven…geen druppeltje water,hij smelt niet,brand zwart…ook is het water niet naar binnen getrokken.Na enig onderzoek bleek de sneeuwbal een zeer hoog gehalte aan aluminium en barium te bevatten.Woon in natuurgebied en dagelijks chemtrails….

 2. De enige mogelijkheid om dit te stoppen is het vormen van een speciale burger militie die zich wereldwijd gaan bezig houden met arrestaties en gevangennemingen van alle verantwoordelijken die erop uit zijn het leven op aarde te inclusief de mensheid vernietigen.

 3. p.s. alle landen doen er aan mee, en ook Rusland. Denk maar niet dat die je gaat redden van de ‘chemtrails.’ Want er is een goede reden waarom Rusland ook meedoet. Af en toe komt er een klein lijkje de kast uit, zoals met deze generaal, die vele jaren te laat zijn mond opendoet. Maar nu mag er dus een klein lijkje de kast uit, omdat heel veel mensen die strepen nu beginnen te zien. Dus, er moet een klein fopspeentje vrijgegeven worden zodat mensen kunnen zeggen, “eindelijk, bevestiging!” maar het is geen bevestiging van hun eigen aannames; het is gewoon weer een kwestie van een piepklein beetje toegeven. Het echte gevaar van de geoenengineering wordt niet verteld. En die gaat gestaag door.

  En verder vragen mensen zich toch nooit af waarom iets gedaan wordt. Doet er ook niet toe, want de dingen moeten toch lopen zoals ze moeten lopen. Ja toch? Wel goed om te weten dat er rare dingen gaande zijn, en dat er allerlei leuke, en vaak zelfs scifi-achtige antwoorden voor bedacht worden. Dat wel.

 4. Ik kan de mensen die maar steeds zeggen ” het is gewoon condens en komt door bijzondere omstandigheden” en er bij kijken alsof jij een idioot bent wel wurgen. Ze hebben die blik die zegt dat jij een kneus bent omdat je de wetenschap heirin niet volgt…

  Waar zit je verstand??? Hoe kan condens uitdijen en blijven hangen???? Waarom trekt niet de hele straat of wijk dicht na het douchen? Nou maar dat komt omdat er hier op aarde geen bijzondere omstandigheden en verschillende luchtlagen zijn…

  Geef ze ajb nog een booster, die hersenen zijn al soep en die laatste werkende cellen die voorkomen dat ze in hun broek poepen hebben we niets aan.

  • Toen hier maandagmiddag de sporentrekkers weer begonnen kon ik iemand heel mooi het verschil laten zien. Er vloog ook een regulier vliegtuig. Vette witte streep die, anders dan die van de amerikaanse smeerlappen, wel snel oplostte. Dag erop was de grijze naar elkaar toeklonterende vlek te zien…en nu weer kou en regen hier.
   Kwestie van willen zien zoals met alled.

 5. 28 days later.
  Zombie film.
  De wereld roeit zichzelf uit.

  Een overlevende licht op de grond in een bos , kijkt omhoog in de lucht en Heel duidelijk in beeld gebracht een 1 Boeing die chemtrails achterlaat tegen het einde van de film waarin de militairen eindelijk hulp komen brengen aan de overlevenden….?

  Ik bezit 3000 dvd vanaf jr 2000 maar ook oudere films.
  En als je oplet kun je in de films op lokatie zien waneer dit fenomeen ongeveer begon.

  Soms zie je buiten roze/beige achtige wolken dat schijnt lithium te zijn wat een anti depressies anti psychotische en angst remmende werking heeft.

  De allu maakt je dommer en vergeetachtiger.
  Barium word in Röntgenfoto’s gebruikt
  Strontium weet ik niet.

  Feit is bij mij dat als er weer kriskras tientallen strepen worden getrokken ik last van de longen krijg en binnen blijf.

  Maar soms worden ze in andere patronen gevlogen en kun je er donder op zeggen dat het bewolkt word en de volgende dag grijs en nat is.

  Zombie apocalyps?
  Happy richting het einde.

  Niburu planeet X verbergen?
  De zonne plasma uitstoot tegenhouden ?

  In Capedocie Turkije zijn steden tienduizenden jaren terug waar 100.000 mensen langdurig konden wonen of schuilen.

  Is dit de zoveelste x?

  • Inderdaad,woon in natuurgebied,vreselijk wat voor een opnames ik al heb gemaakt.Sinds 3j is het heel erg,de wilde bijen en Libellen zijn hier met 90% gereduceerd,mijn bio tuin doet het slecht,bomen nemen geen nutriënten meer op en gaan in slaaptoestand,verdrogen en sterven af door de alliminium en barium. Dan heb je nog van die idioten zoals ANB en Bos + die alle gezonde inlandse bomen kappen voor de subsidies die ze krijgen om de heidevlaktes en veengebieden te vergroten….deze dwazen beseffen niet hoe ziek alles is en tracht te overleven…het zijn de laatste stuiptrekkingen…zie het gebeuren van op de eerste rij 😢

 6. Weet je wat ik dan zo vreemd vind, dat zij zelf ook deze rotzooi inademen. Hun familie net zo. Ze vergiftigen zichzelf dus net zo hard.

  • @ wbka mei 4, 2023 at 13:25,
   Alle overheidsgebouwen hebben alle filtersystemen die wij gewone burgers niet kunnen kopen. Die filteren bijna alles uit de lucht, wat wij wel inademen. Wandelen in bossen heeft ook weinig zin meer om een frisse neus te halen. Heb in veel verschillende bossen gewandeld en bij alle bossen viel mij op dat er zoveel mos overal groeide ook tegen de boomstammen. Dat is eigenlijk een teken dat het bos stervende is. Telkens als ik door zo’n bos gewandeld heb hoest ik veel meer slijm op dan anders. Terwijl bomen normaal gesproken de luchtfilters zijn van de natuur. Je hoort ook steeds minder vogels en gezoem in de bossen. Ze zijn met die sproeivliegtuigen alles wat natuurlijk is aan het doden. Zodat we alle afhankelijk worden van synthetische fabrieksvoedsel van Bill Gates.

  • Zij hebben de nodige antioxidanten,zij drinken zilver en goud water.Hun lucht is in alle gebouwen en verblijven met speciale nano filters gefilterd…onbetaalbaar voor gewone burger.

 7. Hetis eenvoudig vast te stellen wat CHEMTRAILS doen.
  In 2020 APRIL en MEI toen het vliegverkeer daalde tot vrijwel nul
  brachten mijn 7 zonnepanelen 15% meer energie op.
  Dus al dat geleuter over alternatieve zonne-energie heeft er baat bij om het vliegverkeer te minimalisern.
  Daarnaast wordt volgens mij de KEROSINE “gedoped” met giftig materiaal.
  De smerige gouden miljard bende ziet op deze manier kans om de gehele wereldbevolking te
  conditioneren voor vroegtijdig overlijden door deze milieu verontreiniging.
  Alles is onderdeel van het genocide plan van de WEF-bende.

 8. Het zijn inderdaad herkenbare patronen. Zodra de strepen verschijnen (meestal al goed gespoten tegen dat je wakker wordt), ga je iets later ook golven zien in de lucht. Denk hierbij aan een magnetisch golfpatroon dat de trail uit mekaar begint te drijven zodat de hele atmospheer bedekt wordt. En daags nadien gaat het inderdaad regenen, je kan er haast donder op zeggen. Die weermannen moeten toch wel op de hoogte zijn van dit bedrog? En ja, ook ik begin als een gek te hoesten de dag nadien, gelukkig nog een teken van een lichaam dat zichzelf probeert te ontgiften. Een tip, veel kruidentee en bladgroen, want chlorofyl kan zich aan metalen binden waardoor je sneller ontgift. In wat voor een wereld leven wij toch maar…

  • Kijk goed naar die meteoroloog Reinier van den Berg, die is er trots op en het zal niks verbazen als hij eraan meewerkt.

  • waarschijnlijk vergis je jezelf. Reptilians ? Wie heeft er baat bij een dode aarde ? Aliëns. Er waren toch artikeltjes dat hoge figuren in de regering/koningen Reptilians waren, laatste tijd hoor je hier niets meer over.

 9. “Helaas trekken deze rampen niet de aandacht van de Amerikaanse burgers of politici.”

  De kankers rijzen de pan uit, niet alleen de Chemtrails zijn schuld aan deze Democide op middel lange termijn ook elke vaccinatie geeft kans op deze zware ziekte, een verdienmodel voor Big Pharma, chirurgen, oncologen, ziekenhuizen die van de verzekering per handeling betaald krijgen, geheel gefinancierd uit algemene, publieke middelen.

 10. Ze vergiftigen ons maar dan vergiftigen ze zichzelf toch ook? Hun gebruiken preventieve middelen om ziekte te voorkomen en/of middelen om te ontgiften die maar weinigen van ons gebruiken.

 11. Vogelgriep is h1h2 ofzoiets en valt ook onder de noemer,gain of function, net als sars 2,waar koopmans mee bezig is oa.een moordenaar gemaakt van een onschuldig virusje,om te kunnen ruimen,net als de 6 miljard mensen die geruimd moeten worden,volgens de lieverds
  De endlosing

 12. Om te ontgiften van chemtrails en andere vervuiling incl. straling gebruik chlorella en/of spirulina.

  Voor de keel en algehele ondersteuning gebruik propolis.

  Schussler celzouten in te zetten bij chemische en elektromagnetische belasting/straling/5G:

  Kalium Chloride (4)
  Ontgift het bloed van zowel chemische als elektromagnetische belasting.

  Magnesium Phosphoricum (7)
  Neutraliseert de effecten van spanning, stress en elektrosmog. Bij sterke elektromagnetische belasting (elektrosmog) verbruikt het lichaam zeer veel van dit mineraal.

  Natrium Phoshoricum (9)
  Een afvoerend mineraal bij milieuvervuiling en bij verstoringen door straling door zender/masten.

  Natrium Sulfuricum (10)
  Lymfe reinigend en straling afvoerend. Elektromagnetische belasting versterkt het tekort.

  Bron: Leven met schussler celzouten boekje

  • Zelf neem ik zeoliet in, beter dan celzouten, neem ook NAC.
   Gooi edel shungiet steentjes in waterfilter,orgoniet tegen straling.

  • Inderdaad,ook de reden dat bomen massaal afsterven omdat ze geen nutriënten meer opnemen.De spectaculaire stijging van kankers,Altheimer en Parkinson…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in