Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) zijn naar een verbluffende overwinning gegaan in de Nederlandse verkiezingen. Exit polls voorspellen dat zijn populistische anti-massamigratie partij de grootste kracht zal worden in de Tweede Kamer in Nederland, bericht Breitbart.

UPDATE 2130: Pieter Omtzigt, wiens partij Nieuw Sociaal Contract (NSC) naar verwachting 20 zetels in de Tweede Kamer zal halen, zei dat hij “beschikbaar is om te regeren”, wat duidt op een mogelijke coalitie met verkiezingsoverwinnaar Geert Wilders. Hoewel Omtzigt de Partij voor de Vrijheid van Wilders niet bij naam noemde, verwees hij naar opmerkingen van de populist en zei dat hij “bereid is om over zijn schaduw heen te stappen”. Eerder had Omtzigt gesuggereerd dat hij niet bereid zou zijn om met Wilders samen te werken en zei hij woensdagavond dat het vormen van een regering niet gemakkelijk zou zijn, maar het is de eerste indicatie dat het grote succes van Wilders centrumrechtse partijen kan dwingen om in de rij te staan en hem te steunen als premier. Wilders, die naar schatting 35 zetels heeft behaald, heeft ten minste 41 zetels van andere partijen nodig om de drempel van 76 zetels te halen die nodig is voor een meerderheid.

UPDATE 2100: In zijn eerste reactie op zijn indrukwekkende verkiezingsoverwinning, bejubelde Partij voor de Vrijheid leider Geert Wilders het succes als een “mega-overwinning”, terwijl hij zei dat het nu onmogelijk is om de Nederlandse populisten te negeren. Wilders zei verder dat hij vastbesloten was om te regeren en riep de andere centrumrechtse partijen op om “over hun eigen schaduw heen te stappen” en samen een regering te vormen. Hij zei dat als ze dat zouden weigeren, het “zeer ondemocratisch” zou zijn en dat de kiezers van Nederland “dat niet zouden accepteren”.

  Dit bericht gaat uiteindelijk over úw kinderen, ónze kinderen en hun en ons aller toekomst

Het originele verhaal gaat als volgt verder:

Een golf van anti-massamigratie sentimenten in heel Europa heeft de overtuigde islamcriticus Geert Wilders een enorme ommekeer bezorgd in Nederland, nu exitpolls van onderzoeksbureau Ipsos voorspellen dat zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) de grootste partij in de Tweede Kamer zal worden met naar schatting 35 zetels, meldt de publieke omroep NOS.

De populistische partij presteert op een manier die velen nog maar een week geleden ondenkbaar zouden hebben geacht en zal haar vertegenwoordiging naar verwachting meer dan verdubbelen ten opzichte van de vorige verkiezingen in 2021, toen de PVV slechts 17 zetels in de Tweede Kamer wist te bemachtigen.

De PVV werd gevolgd door de linksgroene coalitie GL-PvdA van Great Reset-voorstander Frans Timmermans op 26 zetels, de centrumrechtse Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) op 23 zetels en het centristische Nieuw Sociaal Contract (NSC) op 20 zetels.

De exit polls voorspelden dat de sociaal-liberale D66 10 zetels hadden behaald, een daling ten opzichte van de 24 zetels bij de vorige verkiezingen, en zeven zetels voor de opkomende Boeren Burger Beweging (BBB), nadat ze eerder slechts één zetel in de kamer hadden.

Geert Wilders juichte de ogenschijnlijke overwinning toe en deelde een video op sociale media waarin hij de resultaten vierde en verkondigde dat zijn partij nu de sterkste kracht in het land was.

Hoewel de overwinning van Wilders, die al lange tijd kritiek heeft op de Europese Unie, massale migratie en de “islamisering” van Nederland, een verbluffende omverwerping betekent van meer dan tien jaar globalistische heerschappij onder premier Mark Rutte, valt het nog te bezien of de andere rechtse partijen in het land zich achter Wilders zullen scharen en hem zullen steunen voor het premierschap.

  EU-technocaat Timmermans eist dat het gepeupel Oekraïne moeten "steunen" door minder te douchen en hun kleren niet te wassen

Pieter Omtzigt, de centrumrechtse leider van het Nieuw Sociaal Contract, dat volgens de exit polls 20 zetels haalde, heeft eerder gezegd dat Wilders’ eerdere eisen om de Koran te verbieden en islamitische moskeeën uit het land te weren, hem zouden verbieden om met de populistische vurige Wilders in zee te gaan, ondanks dat Omtzigt het grotendeels eens is met Wilders over massamigratie.

Ook Dilan Yeşilgöz-Zegerius, de Koerdisch-Turkse erfopvolger, heeft gezegd dat ze niet in een kabinet-Wilders zou zitten als hij de verkiezingen zou winnen, ook al heeft ze net als Wilders betoogd dat het beëindigen van de massamigratie een topprioriteit is.

Wilders, die al jaren onder politiebescherming staat nadat hem een fatwa werd opgelegd om hem te doden vanwege zijn standpunten over de Islam, heeft gezegd dat hij bereid is om zijn standpunten over de religie opzij te zetten om een regering te vormen en de dringende problemen van het volk aan te pakken, zoals de huizencrisis, tekortkomingen in de gezondheidszorg en het terugdringen van immigratie.

De centrumrechtse partijen hebben echter misschien geen andere keuze dan een coalitie met Wilders te vormen als ze willen voorkomen dat een potentieel links blok de macht grijpt of nieuwe verkiezingen riskeert.

De sterke verkiezingsuitslag voor Wilders komt te midden van een groeiende beweging tegen het afgelopen decennium van opengrenzenbeleid in Europa, met populistische partijen die aanzienlijke winst boeken in landen als Frankrijk en Duitsland, terwijl rechtse anti-massamigratiepartijen al de macht hebben gegrepen in Italië en Zweden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NEDERLAND DOSSIER

Nederlandse verkiezingen liggen wijd open nu het stemmen begintVolg Frontnieuws op Telegram

  Forum voor Democratie: Is de Lockdown gerechtvaardigd?

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlische minister: snijd de voorhuiden van vijanden af
Volgend artikelDr. William Deagle: Chemtrails bevatten mycobacteriën, virussen, Pseudomonas bacteriën en menselijk plasma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Met gevolg dat 2 echt onderzoekende parlementsleden van Forum de ‘zaal mogen verlaten’.
  Dat ‘strategisch stemmen’ gaat het volk nog opbreken, zeker als de WEF partijen mee aan tafel mogen zitten. Het echte tegengeluid is nu uitgeschakeld.
  Ik had echt meer verwacht van Forum.
  Nu maar hopen dat Wilders zijn poot stijf houd wat Europa betreft.
  Volgend jaar bij ons verkiezingen en nu staat Vlaams Belang (anti immigratie) ook hoog in de peilingen.

  • Op zo 09.06.2024 gaat de bevolking van België naar de stembus voor een nieuw federaal parlement en de 22 zetels in het Europees parlement. De mep’s hebben gestemd voor een tienjarige verlenging van het gebruik van onkruidbestrijdingsmiddel roundup en ondertussen vragen wij ons af waar de insecten zijn gebleven.
   De Vlaamse tegenhanger van de PVV heeft ook gestemd voor de lockdowns, avondklok & vaccinatie van kinderen. Ergo, Vlaams Belang (VB) o.l.v. Tom Van Grieken is een 100% kartelpartij met een bruin onwelriekend sausje.

   • Ter aanvulling: de PVV is speciaal opgericht voor deze tijdspanne. Hun partij structuur is orwell 1984. Wat zo volgt zijn kleine aanslagen en demonstraties in EU en dan een roep vanuit de prikschaap samenleving voor meer camera’s, meer controle, meer spionage zgn voor terreur. En valuta’s ja dat kan echt niet meer want daar worden de zgn terroristen mee gefinancierd. Dit is hun spel, ze laten het de mensen zelf doen. Ze schaken wat en manipuleren en orchestreren de elites en helpen miljarden mensen vroegtijdig hun graf in tot ze totalitaire wereld controle hebben. Wilders gaat dit zo uitvoeren voor NLD in samenwerking met een andere wolf in schaapskleren.

  • Uit Amerikaans nieuws is gebleken dat FVD om 22.43 op de eerste plaats stond met 2.726 stemmen = 36,04 %; PVV 2.229 stemmen = 29,47 %; NSC 489 stemmen = 6,47 %; VVD 360 stemmen = 4,76 %; BBB 201 stemmen = 2,66 %; SP 186 stemmen = 2,46 %; BVNL 125 stemmen = 1,65 % en D66 als laatste 124 stemmen = 1,64 %.
   EN TOEN KWAM HET PERSVERBOD…. QUOTE. At 22.43 FORUM FOR DEMOCRATIE was leading the polls and out of nowhere a press silence. What is going on with the Dutch elections??? Maybe the same as what happened with the USA elections. UNQUOTE.

 2. Klimaatregering onder Timmerfrans met GL/PvdA, VVD, D66 en NSC met Wilders als machteloze brulboei. En als het toch een regering Wilders wordt liggen hier vast al artikelen klaar over WEF-puppet Wilders.
  Gewoon copy-paste en “Meloni” vervangen door “Wilders”.

  • dat niet alleen, ook IS-RA-EL Wilders, 100% achter Israel, desondanks wat ze doen, genocide en meer tegenover Palestina, maar ook wat ze aanrichten in bv Libanon, Iran, Syria and so on, they are everywhere, ow ook Amerika spelen ze de baas en hun banken geven hun jaarlijks vele miljarden welke de belastingbetalers dubbel moeten ophoesten, they control a lot, en dat zal nog wel een aantal jaren doorgaan voor dat SSysteem vernietigd gaat worden met behulp van binnenuit…

   • @GTRene…

    Lees je reactie eens goed. Je beschrijft exact dat de elites overal in het westen ALLES volledig controleren en besturen.

    En tegelijk geloof je nog dat stemmen en verkiezingen wel werken en iets kunnen oplossen???

    De mensen die nu oproepen om niet te stemmen, zijn de mensen die doorzien dat verkiezingen en stemmen ons juist gevangen houden dit zieke satanische systeem. De politiek is er niet om ons te dienen man. De politiek is er om te zorgen dat wij niet verenigen. Stop om mensen trollen te noemen. Lees je eigen reactie eens goed en vraag je af waarom je in hemelsnaam nog in de politieke poppenshow gelooft. Links en rechts zijn verdeel en heers… de zionisten/khazaren/vrijmetselaars gebruiken dit spel al duizenden om ons te verdelen.

 3. Ik denk dat als andere partijen een regering met Wilders willen vormen ze gaan eisen om zoveel water bij de wijn te doen dat het meer water dan wijn wordt , dit niet door zijn achterban geaccepteerd gaat worden en hij de volgende verkiezingen weer fors zetels gaat verliezen. Misschien afsplitsingen (fractie NWP , Nog Wildere Partij?)
  Of dat andere partijen een regering zonder Wilders gaan proberen , waarbij Fransje de/een belangrijk(st)e rol zal willen opeisen

 4. De volgende ronde gaan de pvv ers eindelijk ook niet meer stemnen, dan snappen ze het. Maar dan is het te laat. Het is nu al te laat.

  Teveel sukkels zijn weer een akkoord aangegaan met de huidige zittende corrupte orde. Bedankt. Jullie zullen het NOOIT leren!

  • Elke verkiezingen worden er meer mensen wakker dat verkiezingen niks oplossen. Nu gaat de Mossad intrigant Wilders de bosbrand aanwakkeren die ze vanuit Israël proberen te laten ontbranden tussen moslims en blanken.

   Iedereen die is gaan stemmen heeft het kartel en Wilders weer stevig in het zadel geholpen. De volgende fase gaat beginnen, meer chaos en meer haat en meer boosheid.

  • PVV’s zijn hoofdzakelijk geprikte leeghoofden die niet geloven dat er een deepstate bestaat en het wef geen controle heeft. Goed kneedbaar manipuleerbaar volk net als hun tegenhanger fanatieke islamieten. Tell a Vision kijkers…Prepare for an angry world. Aldus Schwab uit Bavaria/Schwabenland net als de rest vd nazi kliek.

  • Hahaha, het staat toch echt in het wetboek, dat je je niet met criminelen in mag laten.
   Toch, het achterlijke deel van nl, denkt nog steeds dat stemmen wat uitmaakt.
   Ze blijven stoicijns die stembiljetten invullen..
   Op naar de volgende 4 jaar, en zo gaat het al deccennia…, iets van, volgende keer beter…

   Dom volk

   Er gaat NIKS veranderen!!!
   Nu niet, en over 4 jaar OOK niet.

   • Zonder structurele veranderingen van het corrupte systeem ( oa afschaffen centrale banken en corruptie zwaar bestraffen ) zal er inderdaad helemaal niets veranderen.

  • Hahaha… ja… dat klopt. En alle mensen die hebben gestemd reageren ws net zoals de gevaccineerden… ‘als iedereen had gestemd was het goed gekomen’. Dwazen…

   Maar laten we hopen dat velen nu gaan doorkrijgen dat we wederom gigantisch worden genaaid. En laten we hopen dat mensen gaan begrijpen dat we deze satanische sekte alleen kunnen stoppen door te stoppen om deze satanische sekte macht te geven.

   WIJ moeten het zelf gaan doen. Geen burgemeesters, geen wethouders, geen premier, geen ministers… geen knokploeg van politie en geen hoogverraad van justitie. De verandering die nodig is, is de verandering in ons. De reis van hoofd naar hart en vervolgens straat voor straat organiseren.

   Tot die tijd; prepare for an angrier world. Blijf allemaal kalm, want ze willen nu met Wilder de Mossad agent een burgeroorlog creëren.

 5. Allereerst bestaat er niet zoiets als verkiezingen. Allemaal nep, om de burgers de illusie te geven dat ze iets te zeggen hebben. En door te blijven stemmen wordt dat systeem in stand gehouden Droom maar lekker verder dus. Ik scheur altijd weer met veel plezier mijn stempas aan snippers. Ik vind het wel net goed voor Timmermans en Yesilgöz, want die zagen zichzelf al op de troon zitten. Waarschijnlijk zag Turkije dat ook.

  https://www.ninefornews.nl/in-turkije-is-vvd-leider-yesilgoz-uitgeroepen-tot-premier-van-nederland/

  We zullen dus zien wie het uiteindelijk gaat worden. Dat bepaald de regering zelf, niet de kiezer. Democratie bestaat niet. Het is alleen maar een woord. Fijne dag allemaal.

  • Zeker maar die illusie moet doorbroken worden alvorens er actie komt.
   Dit is nu eenmaal zo als Wilders het nu niet waar maakt wat denk je dat zijn stemmers gaan doen ?

   Kijk deze waanzin is er niet op één dag gekomen maar door de jaren heen verwacht dat de omkeer dezelfde termijn zal zijn.

   Ik begrijp het is idd erg maar mensen moeten voelen alvorens ze leren.

  • Het oude Ruttekaagistan moet eindigen. De oude wereld is voor 99% corrupt en verrot en kapot, die wereld moet gewoon eindigen/sterven. Wie de oude wereld niet loslaat gaat veel pijn en tranen voelen en bloed verliezen. Zodra je die oude wereld loslaat ontstaat er een nieuwe wereld. In de nieuwe wereld is er geen politiek die problemen groter maakt, in de nieuwe wereld werken we samen om problemen kleiner te maken en op te lossen. Maar om in de nieuwe wereld te komen, moet iedereen het vertrouwen in de oude wereld loslaten.

   • Beste Let God sort them out,
    Een boodschap van de Hopi indianen:

    ” Je hebt de mensen verteld dat dit het Elfde Uur is

    Nu moet je teruggaan en vertellen dat dit het Uur is.
    Hier zijn de dingen die overwogen moeten worden:
    Waar leef je?
    Wat doe je?
    Wat zijn je relaties?

    Waar is je water?
    Ken je tuin.
    Het is tijd om jouw waarheid te spreken.
    Creëer je gemeenschap.
    Wees goed naar elkaar.
    En zoek niet buiten jezelf naar de leider.
    Dit kan een goede tijd zijn!
    Er is een rivier die nu erg snel stroomt.
    Deze is zo groot en snel dat er mensen zijn die bang zullen zijn.
    Zij zullen proberen om aan de wal vast te houden.
    Zij zullen zich voelen alsof ze uit elkaar getrokken worden, en ze zullen enorm lijden.
    Weet dat de rivier zijn bestemming heeft.
    De oudsten zeggen dat we de wal los moeten laten, en af moeten zetten naar het midden van de rivier, onze ogen open moeten houden, en onze hoofden boven water.
    Kijk wie daar met jou is en vier feest.
    In deze tijd in de geschiedenis, moeten we niks persoonlijk nemen, onszelf allerminst!
    Want op het moment dat we dit doen, komt onze spirituele groei en reis tot stilstand.
    De tijd van de eenzame wolf is over.
    Verzamel jullie!
    Verban het woord worstelen uit je houding en woordenschat.
    Alles dat we nu doen moet op een heilige manier gedaan en gevierd worden.
    Wij zijn degenen waar we op gewacht hebben.”

    • Kippenvel Tigron. Mooie anekdote. Laten we samen in het midden van de rivier meedrijven naar het rustige open water waar we weer rustig naar de kant kunnen zwemmen.

     🙏❤

 6. Consciousness grows after the end of the “Ego-patriarchal” era.

  No, You Are Not Going Crazy…..It’s Part of Ascension in this collective shift or a BIG DETOX to mindfulness.

  High-energy photons.

  When our solar system entered in this Photon Belt with all the planets the ozone hole will be repaired and the entire life will pass from the 3rd dimension to the 5th dimension. Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA. The chakra of all people will be opened and experience ascension symptoms.

  Feelings as though you are in a pressure cooker or in intense energy; feeling stress. Remember, you are adjusting to a higher vibration and you will eventually adjust. Old patterns, behaviors and beliefs are also being pushed to the surface. There is a lot going on inside of you.

  So, what is the Ascension?
  And why does it have to hurt so much?

  You may have heard the terms ascension, the shift, or 3D/5D. What does it all mean and why is it affecting you?

  The universe/multiverse is going through a major growth spurt as is humankind. As more intense energies move through our planetary system, some people on earth are experiencing physical, mental and emotional symptoms.

  Those who are not aware of why this is happening, believe they might be going crazy. Mental health experiencing these symptoms then you might be going through “The Shift” as you are more able to “SEE”.

  The Light of Consciousness is growing collectively every day and this means that the collective shadow is becoming more and more “illuminated”. It doesn’t mean the end of the world. The end of the world as we knew it until now. The end of the “patriarchal” era. The end of an ego-driven society in which control, selfishness, greed, fear, survival, manipulation and power prevail.

  EGO-DRIVEN PEOPLE

  Criticise and have a sense of entitlement.
  Hold a grudge and take all the credit for their own victories.
  Watch TV everyday and fear change. Fly by their seat of their pants and talk about people. Hoard information and data and exude anger. Blame others for their failures and day they keep a journal but really don’t. Think they know it all and operate from a transactional perspective without asking questions.
  Secretly hope others fail and don’t know what they want to be
  and actually never set their own goals and uses others.

  We are making the transition to a new era. Shaping a heart-based society In which love, integrity, freedom, a sense of unity and truth are the building blocks for society and associated systems and structures.

  Energetically this is already a fact. So the rules of the game for being on Earth have changed. We’re going to play a new game. However, many do not yet realize that the old rules no longer work in the new game is let go ego patterns that no longer serves you in an awakening process, shadow work is the most challenging phase. And we are all part of the collective shadow!

  Facing your own darkness and transforming it into Light.

  This transformation happens automatically if you look without resistance. Knowing the truth without BEING it and living it is the same as not knowing. Completely pointless. What does this mean then? This means taking responsibility for yourself. When you see the lies you take responsibility for yourself.

  Then you make the decision that you do not want or cannot participate. And so together we change the systems and structures from within. By changing yourself.

  Then we play the game called life according to the new rules. Rules drawn up by the heart. We act according to our inner authority and not an authority outside of us. An external authority that dictates and imposes nonsensical and inhuman loveless rules.

  When ego is lost, limit is lost. You become infinite, kind, beautiful. – Yogi Bhajan

  But our Higher-Self known as our soul/Consciousness/Inner-Being/God on the other side knows exactly what’s right for us, which if you can know when it’s trying to guide you, that is where you’ll be on the abundant path to achieving massive success in all areas of your life.

  The difference between our ego and our own higher-self!

  Read below and find out which one is what!

  What Is Our Ego & What Is Our Higher-Self?

  The ego is the complete mind activity aka masculine false self of thinking, the voice, and thoughts in our CONSCIOUS MIND (5% control of our lives) known as the intellectual mind. Also is known as the rational mind which is on the left side of the brain.

  As long as the egoic mind is running your life, you cannot truly be at ease; you cannot be at peace or fulfilled except for brief intervals when you obtained what you wanted, when a craving has just been fulfilled.

  Since the ego is a derived sense of self, it needs to identify with external things. It needs to be both defended and fed constantly. The most common ego identifications have to do with possessions, the work you do, social status and recognition, knowledge and old education books, physical appearance, special abilities, relationships, personal and family history, belief systems, and often also political, nationalistic, racial, and other collective identifications. None of these is you.

  All of these things you will have to relinquish sooner or later. You WILL know the truth of it for yourself. EGO-death is a stripping away of all that is not you and you fall in love with your own self as who you really are. Signs You’re Experiencing Ego Death. Your sense of being will no longer feel distinct from the world. You may feel as though you are connected to the universe.

  Overcoming a blow to the ego:
  1. Build your resistance. …
  2. Admit that it hurts. …
  3. Learn from the experience so that you can lower your chances of defeat in the future. …
  4. Understand, and then manage, your emotions.

  SUBCONSCIOUS MIND (95% control of our lives) which I believe is also the EGO but it in a deeper sense known as our belief system and that means when we have repetitive thoughts with emotions on a regular basis without us wanting to think that or wanting to feel that certain type of emotion but it comes anyway, it turns into a belief or could be hidden beliefs of the past experiences, events, and so on.

  HIGHER-SELF/TRUE-SELF also known as our soul/spirit/source/universe/God or whatever you want to call it is our true feminine INNER-BEING meaning the consciousness of every living specie of earth!

  The complete opposite of EGO as it is our own awareness of all things and again, it is who we are as human beings!

  A lot of people in today’s day and age have not been true to themselves, and that means you’re probably not trusting your feelings…

  By saying that, most people are really dominated by their ego which means it’s taking over their lives by the mind’s activity, reactions, thoughts, beliefs, and so on but’s it is not good because it is your inner-being that you have to listen to!

  Inner-being is your true feelings and that’s the one that you have to follow if you want a fulfilling life filled with love, peace, joy, happiness, success, wellbeing, blissfulness, plus much more.

  With some guidance, you can make it through. https://youtu.be/vT8TNqs0KNM?si=R6Xf9Eyrd6ab0l86

  Ascension Symptoms you can feel in your body in this event.

  1. Feeling as though you are in a pressure cooker or in intense energy; feeling stress. Remember, you are adjusting to a higher vibration and you will eventually adjust. Old patterns, behaviours and beliefs are also being pushed to the surface. There is a lot going on inside of you.

  2. A feeling of disorientation; not knowing where you are; a loss of a sense of place. You are not in 3D anymore, as you have moved or in the process of moving into the higher realms.

  3. Unusual aches and pains throughout different parts of your body. You are purifying and releasing blocked energy vibrating at 3D, while you are vibrating in a higher dimension.

  4. Waking at night between 2 and 4 a.m. Much is going on in your dream state. You can’t be there for long lengths of time and need a break. This is also the ‘cleansing and releasing’ hour.

  5. Memory loss. A great abundance of short term memory loss and only vague remembrances of your past. You are in more than one dimension at a time, and going back and forth as part of the transition, you are experiencing a ‘disconnect’. Also, your past is part of the Old, and the Old is forever gone. Being in the Now is the way of the New World.

  6. ‘Seeing’ and ‘hearing’ things. You are experiencing different dimensions as you transition, all according to how sensitive you are and how you are wired.

  7. Loss of identity. You try to access the Old you, but it is no longer there. You may not know who you are looking at in the mirror. You have cleared much of your old patterns and are now embodying much more light and a simpler, more purified divine you. All is in order, You are okay.

  8. Feeling ‘out of body’. You may feel as though someone is talking, but it is not you. This is our natural defense mechanism of survival when we are under acute stress or feeling traumatized or out of control. Your body is going through a lot and you may not want to be in it. My ascension guide told me that this was a way of easing the transition process, and that I did not need to experience what my body was going through. This only lasted a short time. It passes.

  9. Periods of deep sleeping. You are resting from all the acclimating and are integrating, as well as building up for the next phase.

  10. Heightened sensitivities to your surroundings. Crowds, noise, foods, TV, other human voices and various other stimulations are barely tolerable. You also overwhelm very easily and become easily overstimulated. You are tuning up. Know that this will eventually pass.

  11. You don’t feel like doing anything. You are in a rest period, ‘rebooting’. Your body knows what it needs. In addition, when you begin reaching the higher realms, ‘doing’ and ‘making things happen’ becomes obsolete as the New energies support the feminine of basking, receiving, creating, self-care and nurturing. Ask the Universe to ‘bring’ you what you want while you are enjoying yourself and having fun.

  12. An intolerance for lower vibrational things of the 3D, reflected in conversations, attitudes, societal structures, healing modalities, etc. They literally make you feel ‘sick’ inside. You are in a higher vibration and your energies are no longer in alignment. You are being ‘pushed, to move forward; to ‘be’ and create the New.

  13. A loss of desire for food. Your body is adjusting to a new, higher state of being. Also, part of you does not want to be here anymore in the Old.

  14. A sudden disappearance of friends, activities, habits, jobs and residences. You are evolving beyond what you used to be, and these people and surroundings no longer match your vibration. The New will soon arrive and feel so-o-o-o much better.

  15. You absolutely cannot do certain things anymore. When you try to do your usual routine and activities, it feels downright awful. You are evolving beyond what you used to be, and these people and surroundings no longer match your vibration. The New will soon arrive and feel so-o-o-o much better. https://www.nickersoninstitute.com/blog/no-you-are-not-going-crazy-its-part-of-ascension-and-the-shift

  Unlocking Your True Potential: The Amazing Secrets of Raising Your Vibration.

  ZenMaster Wisdom
  https://youtu.be/SeWHrzCmffU?si=ctM8To0vRvkbXJZ4

  Prepare to be amazed! Discover the incredible secrets to unlocking your true potential and manifesting abundance, success, and happiness in your life.

  Learn how to harness the power of your vibration, master the Law of Attraction, and transform your reality. Dive into this enlightening journey and raise your frequency with expert insights and practical techniques.

  Don’t miss out on this life-changing knowledge!

  25 Divine Feminine Awakening Signs & Phases.
  Are you or a woman you love going through a Divine Feminine awakening? (Some men go through this too!).

  Here are the 25 signs, symptoms, and phases of the Divine Feminine Awakening, plus 7 post-awakening phases to be expected. Note that you might not have all 25 in this exact sequence, but I have worked with many women waking up to the Sacred Feminine who have many of these stages in this general order!
  https://youtu.be/GtiZf2xidI4?si=p8hqa0pk_tRibTp3

  Love’s the greatest power,
  And yet it is so small.
  To be shared amongst us all.

  Peace, Love and Happiness

  What is the difference between self-realisation and enlightenment?
  What you know as ‘I’ is the mind’s ‘I’. There is false-self as an ‘EGO’. There is duality. There is a subject and object also.
  When duality of the mind’s ‘I’ dissolves – it is called self-realisation.
  When dewdrop realises itself, it is self-realisation.
  When existence merges into your being that is called enlightenment.
  When Ocean merges into dewdrop, it is called enlightenment.
  In other words – when the sixth chakra(Ajna chakra) opens then you realise your nondual self and that is called self-realisation and when the 7th – Sahasrara Chakra + 8th-Bindu Chakra and 9th -Talu chakra open then it is called enlightenment.

  Keep peace in the mind, love in the heart and happiness in relationships.
  No matter what the situation is, let it go, but never let your happiness go.

   • And you are what your nickname says you are… an angry (scared) ego. Don’t be affraid, but see how Andreas is sharing information that can help you let go of all fear. Wouldn’t you want to be fearless and at innerpeace and in a permanent state of love? Don’t you want to be at rest and feeling nothing but love?

    Don’t worry Angry, we are alle going to awaken, your fear/anger will become smaller and smaller untill you forget that you were ever affraid/angry because love has cleand out your system.

    Peace and love my friend

 7. We leven in een vrije wereld en kan je mensen niet als je bezit beschouwen.

  Zit wel verholen in de eerste chakra is bezitsdrang en vergeldingsdrang.
  Een onbewust mens maakt dat niet zoveel uit en gebruikt hiervoor anderen om zijn eigen doelstellingen te gebruiken en krijg je dit op basis van een ego gedreven iemand en identificeert zich met iets anders wat je niet bent.

  Since the ego is a derived sense of self, it needs to identify with external things. It needs to be both defended and fed constantly. The most common ego identifications have to do with possessions, the work you do, social status and recognition, knowledge and old education books, physical appearance, special abilities, relationships, personal and family history, belief systems, and often also political, nationalistic, racial, and other collective identifications. None of these is you.

  Alle rechtbanken staan flink onder druk omdat men erachter is gekomen dat er geen bevoegde rechters bestaan, behoudens B.J. van Ettekoven (in militair Strafrecht);

  Alle overige rechters blijken slechts rijksambtenaren te zijn zonder constitutionele beëdiging en hebben dus NUL bevoegdheden jegens levende mannen en vrouwen;

  Bovendien is de Wet op deze eed zelfs ingetrokken en bestaat er überhaupt geen ambtenaar meer…🤔 Laat dit allemaal even tot je doordringen; Jij bent “admiral of Court” zodra je een rechtszaal binnenstapt; NIEMAND daar heeft enige zeggenschap over jou, NIEMAND;

  Jij staat onder de Schepper, de “rechter” staat onder de Koning (die slechts gouverneur van Nederland is), waarmee jij de hoogste autoriteit hebt binnen de rechtbank;

  Dit is geen grap: het is een FEIT❗️❗️❗️

  Laat je dus niks wijsmaken…want ik zie alle andere nu ook steeds meer ontwaken…😎

  En dat geldt ook voor Nederland; Alle brieven die jij namens CJIB ontvangt zijn NIET – OF NIET JUIST ONDERTEKEND – DÙS NIET RECHTSGELDIG;

  De meeste brieven worden zelfs door computers opgesteld en zijn dus sowieso al op fraude gebaseerd…..

   • @Flying Dutchman…

    Dit gaat niet over CJIB brieven. De aardse zaken verdwijnen niet, de manier hoe je met aardse zaken omging verdwijnt. Jou reactie is een perfect voorbeeld.

    Ipv te lezen om te begrijpen en te leren, lees je om te reageren en te ontkrachten. Je reageert vanuit angst. Als je dit proces van ascentie doorloopt blijven er aardse zaken bestaan, maar je interacteert niet meer vanuit angst, maar vanuit vertrouwen en liefde. Met andere woorden, je laat je door niks of niemand meer bang of gek maken.

    De nieuwe aarde draait allemaal om het loslaten van het oude (angsten) en het omarmen van een hogere staat van zijn (liefde). Als je wil begrijpen wat Andreas voor geweldige en waardevolle informatie met ons deelt, dan zul je deze informatie rustig tot je moeten nemen ipv er grappen over te maken en het terzijde te schuiven.

    Geloof me Flying Dutchman… in deze informatie ligt je innerlijke vrijheid en absolute rust verborgen. Ik ben Andreas dankbaar voor zijn bijdrages. Er is een innerlijke transformatie nodig om als mensen onze eigen leiders te worden. We moeten ons niet door politiek (gedachten en angsten) laten leiden, maar door onze eigen harten, door de liefde die wij zijn.

    Er is een groep die bewust ontwaakt en er is een groep die door trauma ontwaakt. De bewuste ontwakers nemen alle soorten informatie serieus, de groep die door trauma ontwaakt neemt niks serieus tot ze het niet meer kunnen ontkennen. Schapen (ego’s) en wakkeren (bewustZIJN).

    The mind is a great servant, but a terrible master.

    De wereld wordt nu geregeerd door het verstand ipv het hart, daarom is het een enorme teringbende. Andreas rijkt informatie aan hoe je uit het hoofd en in het hart kan komen. Dat is de belangrijkste informatie die er is en dat is wat de Great Reset in een Great Awakening gaat veranderen. De toekomst is in ons, niet buiten ons. De toekomst is geen angst, maar liefde.

    • Beste,
     Bang ben ik niet. Dat is ook mijn motivatie niet. Ook niet om Andreas te ontkrachten. Ik stel alleen een praktische vraag. Wat doen Julie met een brief van het CJIB? Ik betaal gewoon als ik weer net iets te hard heb gereden.. Gewoon omdat ik geen gezeik wil. Nogmaals. Wat doe jij met zo’n brief. Friends!

 8. Voor iedereen die niet gaat stemmen omdat het toch niks uitmaakt een herhaling van een eerder commentaar met toevoeging onderaan ;

  “Stemmen in dit systeem is een soort Catch22 dilemma ,
  Stem je wel dan moet je je mond houden want je hebt gestemd , dat jouw partij niet in de regering is gekomen jammer dan.
  Stem je niet terwijl je er wel ‘recht’ op had , dan moet je je mond houden want door niet te stemmen heb je aangegeven dat je alles best vind.

  Met niet stemmen geef je aan het systeem aan dat het je niet uitmaakt wie regeert , je stemt voor het systeem dan automatisch in met welke regering aan de macht komt of het beleid dat gevoerd wordt.
  Dat iemand door niet te stemmen wil duidelijk maken het niet met het systeem eens te zijn zal het systeem worst wezen.

  Je zou blanco kunnen stemmen als ‘protest’. Stel dat miljoenen mensen blanco zouden stemmen , zouden er dan lege zetels in de Tweede Kamer verschijnen om deze blanco stemmers te vertegenwoordigen denk je?”

  Met hier soms hele boekwerken schrijven waarom stemmen geen zin heeft , en jij het allemaal zo goed door hebt , los je ook geen f*ck op.
  Het systeem heeft nog steeds schijt aan je en je hebt , behalve een zelfvoldaan gevoel misschien , ook geen f*ck bereikt.

  Wat je , in mijn ogen ,had kunnen doen was stemmen op een partij die in ieder geval een hele hoop punten ,waar hier op Frontnieuws en andere alternatieve media ook vaak aandacht aan wordt besteed , in de Kamer onder de aandacht brengt hetgeen in ieder geval opgetekend word ,op schrift en met video opnames.
  Hoe groter die partij , hoe moeilijker het wordt voor de MSM en op straat om wat ze vertellen te negeren of te censureren (ook internationaal) , ook al hebben ze weinig of geen invloed op het uiteindelijk gevoerde beleid.
  Alle beetjes helpen , beter dan niets. En wie weet wordt dat alternatieve geluid groot genoeg om wel invloed te hebben en wel iets daadwerkelijk te veranderen..
  Wachten op ‘de Revolutie’, zeker hier in Nederland , is ook vrij zinloos. Het systeem zorgt er wel voor dat de grote massa net genoeg heeft om wel te klagen maar geen actie te ondernemen. En velen durven niet ‘de straat op te gaan’ uit angst voor klappen ( echte of financieel) of om klappen uit te delen. Of laten zich nog steeds uitspelen tegen andersdenkenden of onder elkaar , brood en spelen ,verdeel en heers werkt nog steeds zeer goed onder een dom gehouden bevolking. En wanneer je naar bijvoorbeeld Frankrijk kijkt en de Gele Vestjes , waar zijn die nu dan en wat is daar dan zo mee veranderd? Op een gegeven moment worden ze moe en hongerig , het systeem heeft nog steeds een langere adem.
  Ik zou het ook liever anders zien maar het is helaas (nog) de realiteit , in plaats van de ’theorie’ die vaak in de commentaren op verschillende alternatieve platforms te lezen is.

  Ik hoop dat iedereen begrijpt wat ik wil duidelijk maken.

  Graag constructief commentaar , zodat we met z’n allen misschien verder komen i p v alleen maar ons hart te luchten en verder niks te bereiken.

  • @RVerheijden…

   Kijk nou eens goed naar de oude wereld. Die is voor 99,99% corrupt en verrot en satanisten zijn OVERAL de baas.

   Waarom wil je die oude wereld redden? Je trekt aan een dood paard. Verkiezingen zijn allemaal fake, nieuws is fake, wetenschap is fake, burgemeesters en wethouders zijn fake, jusitie en politie is fake… en jij wil dat totaal verkankerde systeem in leven houden???

   Ik heb gister idd lapen tekst geschreven waarom stemmen zinloos is en dat je met stemmen juist de satanisten macht geeft. En kijk vandaag naar de uitkomst van de verkiezingen. Wilders wint, iedereen weigert met hem samen te werken, chaos en woede gaat groeien en we worden onbestuurbaar.

   En nu wind je je enorm op dat mensen niet zijn gaan stemmen??? Terwijl het 1000% duidelijk is dat we in een verrot satanisch systeem leven,
   in een piramidespel dat de politiek in stand houdt.

   Komend jaar word jij ook wakker dat we niet meer moeten stemmen, maar dat we de piramide moeten omkeren door te stoppen met stemmen. WIJ krijgen pas de macht als WIJ stoppen om met onze stemmen onze macht aan de elites en hun piramidespel te geven.

   Word wakker en zie hoe we worden bespeeld. De politiek is er niet om ons te verenigen, maar om ons eeuwig verdeeld te houden. Komend jaar ga jij dat ook inzien. En als je dat eenmaal inziet, denk dan nog eens terug aan deze reactie. Tot je wakker wordt geloof je heilig in de matrix van leugens. De politiek is een clubje bewakers die ons dom en verdeeld houden. En nu gaat Wilders links en rechts maximaal polariseren. Een kennis van mij werkt op een school en zijn collega’s koken van woede. Dat is waarom Wilders heeft gewonnen… zodat er boosheid en haat en woede ontstaat.

   Laat het los RVerheijden… neem afstand van de leugenshow en word wakker dat we worden bespeeld.

   • En vwb constructieve reactie…

    Wil je constructief wat doen/bijdragen? Wil je de mensheid redden? Ga dan onderzoeken hoe jij je ego kan loslaten zodat je weer vanuit je hart ipv je gehackte hoofd/ego/gedachten gaat leven. Veranderen van de wereld begint bij jezelf. Iedereen is gehersenspoeld om te denken dat je de wereld verandert door op poppetje en partijen en systemen te stemmen.

    De oplossing is in ons. Als wij innerlijk transformeren, transformeert uiteindelijk alles.

    Destructie komt voort uit onze ego’s, constructie komt voort uit onze harten.

    Onderzoek hoe je het ego loslaat om in je hart te komen.

    Er is hoop IN mensen, niet in systemen, niet in maatschappijen, maar IN jou en mij.

    • Let God sort them out november 23, 2023 Bij 12:36

     Hallo LGSTO , dit is een reactie op je aanvulling , lees a u b eerst mijn andere commentaar.
     Ik zal wel weer harde woorden gaan gebruiken die ik niet bedoel om te kwetsen , zie mijn waarom in het andere commentaar.

     Allereerst , dit is natuurlijk slechts mijn visie (en min of meer van vele anderen, ieder egotje heeft zo zijn eigen visie , alsof het misschien op dit lagere niveau, zo bedoeld is.)

     Allereerst is het ego een voertuig/connector van ons bewustzijn om te reageren/interactie te hebben met andere bewustzijns in deze dimensie/ ‘realiteit’ die ‘slechts illusie is’ maar waarin we toch maar elke morgen weer wakker worden. Je zou je bijna afvragen of het niet toch een functie heeft , in plaats van ‘het te moeten loslaten’.
     En al die deelbewustzijntjes zijn uiteindelijk deel van het Grote Bewustzijn/ /Source/God of wat voor een naam je eraan wil geven die die deelbewustzijntjes gecreeerd heeft om zichzelf beter te kunnen ervaren.
     En met God bedoel ik niet die ‘goden’ en/of ‘godinnen’ uit wiens naam religieuze idioten elkaar afslachten al ,waarschijnlijk honderdduizenden , jaren. Alles , alle dimensies/ realiteiten , wat was,is en zal zijn (zonder begin of einde) is Source , Bewustzijn.

     Velen die dit lezen zullen nu wel afhaken ,maar ik denk dat jij wel enigszins kan begrijpen wat ik bedoel te zeggen vandaar dat ik het schrrijf.

     Je verwart ego met denken/hoofd , het staat er los van. Zoals ik al zei , het is slechts een voertuig van bewustzijn op dit bestaansniveau.
     Het hart(chacra) is de connector die ‘Emotie’ ,de drie lagere hoofdchacra’s en ‘Verstand’ (kennis begrijpen / redeneren en dergelijkede) ,de drie ‘hogere’chackra’s met elkaar verbind om tot een evenwichtige balans van de persoonlijkheid/uniek menszijn (ego?) te komen. Leven vanuit voornamelijk de emoties, instincten maar ook vanuit voornamelijk het ‘verstand’ zijn beiden situaties van niet in balans zijn , een soort ziektebeeld zou je kunnen zeggen.

     Het doel is niet om het ego los te laten , op te geven maar om het naar een hoger bewustzijnsniveau te brengen waardoor we hier in deze ‘dimensie’ (dementie?) kunnen scheppen waar ook jij het vaker over hebt een idealere wereld , zonder een piramidestructuur waar de psychopaten altijd naar de top drijven.
     Overigens , ook die psychopaten zijn in zekere zin nodig om ons bewustzijn naar een hoger niveau te brengen , the hard way kort gezegd.

     Een vraag die bij me opkomt , en natuurlijk niet serieus bedoeld is, als het doel zou zijn om het ego op te geven en dit bestaan slechts Maya , een illusie is, waarom dan niet meteen ‘”cut your losses , kill yourself” ??
     Het klinkt natuurlijk lullig om het zo te stellen maar probeer over de bedoeling eens te mediteren/contempleren zonder meteen een antwoord te willen geven. Laat je dagelijkse bewustzijn (ego?) eens los en laat je onderbewustzijn eens met een antwoord komen.

     Ik laat de losse (holle) kreten even voor wat ze zijn en ga naar de laatste zin , heb je helemaal gelijk in de oplossing zit niet in systemen, maatschappijen maar in mensen.
     Systemen en maatschappijen zijn slechts structuren om mensen (en wat mij betreft andere wezens op deze planeet/ dit universum) samen te laten leven op een vreedzame en zinvolle manier. Niet op de fucked-up manier zo als het er nu aan toe gaat , en waar je uiteraard terechte kritiek op hebt.
     Mijns inziens doe je dat niet door ‘het ego los te laten’ maar door je (en uiteindelijk mede daardoor andere) ego naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen , in de ’tijd’/dimensie/universum waar het zich bevind.

     Nu voor de hard part , en probeer te onthouden dat ik het niet lullig bedoel.
     Je aanvulling komt op mij over als New Age Bullshit , zoals Mark Passio het zegt. Veel mooie woorden en one-liners zonder veel praktische waarde in de situatie waarin we verkeren. Zeker , er zit een kern van waarheid in maar nu van weinig nut. Veel mensen ‘wakker’ of in ‘slaap’ kunnen er ook niks mee.
     Je hebt me eens een keer een paar links gegeven van waar jij je inspiratie vandaan haalt , en hiervan heb ik er ook een aantal bekeken.
     Mijn indruk was , een westerse man die een oosterse filosofie probeerd uit te leggen die door de eeuwen heen , net als andere religieuze teksten , is vervormt , stukken verloren en verkeerd geïnterpreteerd door latere volgelingen.
     Begrijp me niet verkeerd , er zitten zeker parels van wijsheid in maar het is net zoals met de meeste christenen die niet begrijpen wat met de parabels en verhalen in het Nieuwe Testament (en ook het Oude wat dat betreft) bedoeld wordt en de meerdere lagen die in zulke teksten zitten, en waar ook delen van de oorspronkelijke teksten zijn weggelaten , vervalst en/of verkeerd vertaalt.
     Mocht het lezen van mij commentaar gevoelens oproepen van , afwijzing , boosheid , verdriet of zoiets , bedenk dan dat deze slechts veroorzaakt worden door het ego en probeer toch rustig na te denken over wat ik wil zeggen ook al is het soms op een ‘harde’ manier.
     Dat ik überhaupt zo een lange reactie geef is een ‘waardering’ omdat ik denk dat je het waard bent , in tegenstelling tot veel andere reacties op sites.

     Enkele links waar ik veel in terug vind van hoe ik er over denk en ook van geleerd heb , alhoewel ik het niet met alles wat deze personen zeggen eens ben ;
     De videos en oudere podcasts van Mark Passio ,site http://www.whatonearthishappening.com
     Vooral zijn Natural Law seminar (+8 uur) niet de kortere docu.
     De lezingen over Satanisme en de New Age Bullshit en New Age Bullshit revisited lezingen. veel zijn ook te vinden op kanalen zoals Youtube , Bitchute en dergelijke.
     Wat betreft (het oorspronkelijke ) Hindoeïsme en Boeddhisme het kanaal op youtube van Ken Wheeler , Theoria Apophasis .
     Veel videos over verschillende onderwerpen , maar als je een comment geeft denk ik wel dat hij je wijst naar de juiste videos en publicaties.

     Nou weer een heel boek.
     Met vriendelijke groet.

   • Let God sort them out november 23, 2023 Bij 12:19

    Hallo LGSTO , bedankt voor je reactie , zal eerst op deze reageren en dan op je aanvulling om evt. verwarring te voorkomen (en ook vanwege de lengte , ik waardeer vaak de moeite die iemand steekt in een lang serieus commentaar by the way)

    Ik ga af en toe harde woorden gebruiken , niet om te kwetsen maar om duidelijk te maken wat ik bedoel.

    Wat betreft dat het systeem verrot is en door satanisten wordt beheerd heb je helemaal gelijk in. Technisch gezien meer (Dark)Luciferianen , die Satanisten als een soort frontorganisatie en useful idiuots gebruiken , maar dat even terzijde. Ik heb zelf ook jaren niet gestemd vanwege ongeveer dezelfde redenen. Zelfs in mijn jongere jaren posters geplakt met dezelfde strekking (heb er nog bewaard als herinnering)
    Dat ik dit systeem/maatschappijvorm of hoe je het wil noemen in leven wil houden , door op de manier die ik uitgelegd heb te stemmen zie je verkeerd.
    Het gaat erom om de grote massa ,en dit is heel belangrijk, STAPJE voor STAPJE in te laten zien dat het systeem verrot is. Een partij in de Kamer die , wanneer ze blijven schoppen en uiteindelijk iets meer aandacht krijgen bij een breder publiek is , omdat ze te groot zijn geworden om volledig te negeren ,een goede methode volgens mij en dat zal inderdaad niet in een nacht gebeuren.
    Het is geen wondermiddel/quick fix maar (slechts) een manier om de aandacht te vestigen op punten onder een groter publiek , dat we tot nu toe niet (weten te) bereiken. Niet om het systeem in stand te houden.

    Tegen iemand zeggen dat het systeem verrot is enz. enz. heeft geen zin. Zeker niet wanneer je ook nog begint over Satanisme of zelfs maar over organisaties achter de politiek , wetenschaap (pun intended) en dergelijke wat ze dagelijks op het nieuws zien (als ze dat al kijken), het staat te ver van en te antagonistisch t o v hun wereldbeeld
    Ik heb vaak geprobeerd om mensen met argumenten in te laten zien dat het systeem verrot is ,zeker de laatste jaren met het hele Corona gebeuren.
    Bij 99,99% klapt dan het vizier (automatisch) omlaag en accepteren ze geen ander geluid dan wat ze hun hele leven al is voorgelogen en door de politiek/MSM/’experts’ verteld/herbevestigd wordt.
    Door alleen maar te zeggen dat het systeem verrot is zonder (goede) argumenten heeft al helemaal geen zin.
    Ik zag laatst weer eens het filmpje op Bitchute , Bonhoefer’s theory of stupidity ( een van de meerdere links ; https://www.bitchute.com/video/IdaEseGzPhWo/ )
    Dat vrij goed uitlegt waarom dat zo is.

    Ik ‘wind me er over op’ dat we op de manier waarop we het nu aanpakken geen F bereiken , waaronder niet stemmen om het systeem niet in stand te willen houden/ het heeft toch geen zin (en dat dan ook nog te zien als een soort statement , bewijs van ‘wakker’ zijn). Om in het/via het systeem iets te veranderen niet nee , maar ik denk wel om de redenen die ik heb uitgelegd, een zaadje te planten bij diegene die er nog enigszins gevoelig voor (zouden kunnen) zijn.

    Dat stukje over de piramide omkeren ; het komt op me over als discussies die ik wel eens heb geprobeerd te voeren met mensen die zich anarchist noemen maar klonken alsof ze vers van de Komsomol kaderopleiding afkwamen.
    Mooie maar totaal holle woorden , Wij gaan niet stemmen en Wij gaan de piramide omkeren , ze geen macht meer geven, hoe dan? Degenen die aan de macht zijn rollen over de grond van het lachen bij het lezen van dit soort loos gelul.
    Als dit het geluid van de wakkere oppositie is kunnen ze met een gerust hart gaan slapen.
    (Overigens ,we moeten de piramide niet omkeren maar helemaal van een piramidestructuur af , naar mijn mening)

    Volgende alinea ; het systeem is corrupt enz , yadayadayada dat heb ik al meer dan 40 jaar door en ben de laatste tientalle jaren , dankzij het internet, bezig om de structuren en lagen in beeld te krijgen hoe we genaaid worden (know your enemy enzo). Wat de Matrix betreft by the way, toen ik die film voor het eerst zag dacht ik ; Wow , ze zeggen het recht in ieders gezicht , weliswaar verpakt met veel actie en special effects , maar toch , waarom zien de mensen dit niet.

    Laatste zin ; misschien moet je de film Inception (nog) eens bekijken en je afvragen hoe ‘wakker’ je bent en niet misschien in een dream within a dream leeft.

    Ik zeg het soms in harde woorden in dit commentaar , ben ik me van bewust en het is niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen en naar wat ik uit je commentaren opmaak heb je een goed hart. Bovendien voor iemand die wakker is en z’n ego heeft losgelaten moet dat geen probleem zijn , toch?

    Ik waardeer zeer zeker een reactie , maar wil voorstellen om eerst eens een paar dagen rustig ,objectief , over wat ik geschreven heb na te denken en niet meteen achter het toetsenbord te kruipen (dat is een ego-ding by the way), en misschien ook eens in jezelf te kijken voor je antwoordt.

    Met vriendelijke groeten.
    (heb je me potverdorie een bijna heel boekwerk laten schrijven ; ) )

  • als niemand ging stemmen zou het wel heel erg opvallen als ze toch gingen ‘regeren’ over ons, dus niet stemmen is de beste optie hoewel we nooit op dat punt zullen komen. nog een reden: door te stemmen geef je feitelijk een mandaat om over jou te regeren aan die lui.

    • RVerheijden…

     Wat een geweldige reacties. Jammer dat we het in schrift moeten bespreken, want in woorden zouden we een machtig mooi en interessant gesprek kunnen hebben. Ik voel me niet aangevallen of beledigd of in de hoek gedrukt. Je reageert heel open en eerlijk en je neemt me duidelijk serieus. Van mijn kant hoop ik ook dat duidelijk is dat is geen confrontaties zoek en niemand wil beledigen of kwetsen, ik spreek me gewoon uit. Ik heb al vaker gezegd dat ik Rommel dankbaar ben dat dit soort gesprekken er mogen zijn.

     Je reactie is enorm en we zouden er uren over kunnen praten, maar we kunnen niet praten en in tekst is er geen beginnen aan en dat zou heel veel ruimte in beslag nemen. Centraal ga ik in op ego en bewustzijn. Ego bestaat niet, het ego is wat ons is aangeleerd. Je wordt geboren en dan ben je een onbeschreven blad, pure intelligentie/bewustzijn. Vervolgens zijn er allemaal mensen die jou allerlei gedrag en gedachtenpatronen aanleren, waardoor jij niet jezelf wordt, maar allemaal stukjes ego van anderen aanleert. Jij bent niet die aangeleerde stukje programmering die je overal krijgt aangeleerd. Jij bent dat wat er was vóórdat alle ego’s om je heen jou vol begonnen te stoppen met hoe zij vinden dat het is/hoort te zijn. Wij zijn het bewustZIJN en dan worden we door anderen geprogrammeerd. Als je oud genoeg wordt, of iets meemaakt waardoor je ego niet kan blijven bestaan, dan kan je bewust worden dat je niet je gedachten/lichaam bent. Wij denken allemaal dat we zelf denken, maar wij hebben allemaal leren denken uit voorbeelden van hoe anderen denken. Denken is dus aangeleerd. Wij zijn dat wat er is voordat er gedachten zijn.

     Haha… maaruh… zoals ik zei… lastig om dit in tekst over te brengen. Ik vind het wel echt tof dat je het gesprek aangaat. We zijn aan het leren en aan het loslaten. Se wereld is een nachtmerrie en een oorlogsgebied omdat de meeste mensen intern ook een nachtmerrie en een oorlogsgebied zijn. De oplossing is innerlijke rust/vrede, als er innerlijk rust en vrede is komt er buiten uiteindelijk ook rust en vrede. Maar om innerlijk rust en vrede te kunnen gaan maken, moeten mensen eerst beseffen dat het hopeloos om in de wereld iets te veranderen tot wij in onszelf veranderen. We rennen achter onze eigen staart aan en tot we dat beseffen is er geen rust.

     Ik wens je een fijn en rustig weekend RVerheijden… 😊🙏❤

     • Hallo LGSTO
      Ik ben blij om deze reactie van je te krijgen , was idd een beetje bang dat ik misschien iets te hard zou overkomen. Ben soms vrij direct , zeker wanneer ik denk dat het belangrijk is ( of als iemand me de pis lauw maakt 🙂 )
      Van de ene kant is het inderdaad jammer gesprekken als deze op schrift te moeten voeren , van de andere kant misschien ook een voordeel omdat men dan nog eens rustig na kan lezen en niks vergeet of anders in gedachten houdt dan werkelijk gezegd is. Of om je beter te kunnen verwoorden , wat je wil zeggen beter vorm te geven.
      Wat je visie op het ego betreft kan ik je helemaal volgen , maar zelf zie ik het iets ingewikkelder. Moeilijk te verwoorden , zeker in het Nederlands omdat veel info in het Engels is en vertalingen vaak niet 100% zijn. maar ik zal een poging gaan doen.
      Moet morgen ook werken en heb helaas vanavond weinig tijd , ik zal het hopelijk dit weekend in een tekstbestand zetten en dan posten , bij deze reactie en anders op een andere reactie van je want zo te zien ben je er weer als vanouds bij hier op Frontnieuws en zullen we je wel regelmatig voorbij zien komen 🙂

      Ik geef Rommel hierbij toestemming om mijn email met je te delen , al kijk ik die minder regelmatig na dan Frontnieuws.
      Jij ook een heel goed weekend en tot snel.
      Groeten.

     • Hallo LGSTO , komt ie dan ;
      DEEL 1
      Om te beginnen lijkt deze conversatie een beetje als beginnen te lezen midden in een boek .
      Wie zijn de hoofdpersonen , bijpersonen wat is hun achtergrond , wat is het plot enz. Waar zijn we in het verhaal en wat is er allemaal van te voren gebeurd ? Ieder zal zich hier een andere voorstelling van maken , mede gebaseerd op meningen over het boek van andere personen waarvan we sommigen allebei kennen , sommige kent alleen een van ons. Gelukkig hebben we het boek in handen gehad en op de achterkant een korte samenvatting gelezen zodat er toch nog enigszins een gemeenschappelijke grond is om over het boek te praten.

      Wat de conversatie ook bemoeilijkt is het eventueel hebben van verschillende definities van een woord/begrip , het feit dat definities vaak worden weergegeven in analogieën, symbolen en verwijzingen afkomstig van een bepaald systeem. Meerdere systemen hanteren een (iets) andere definitie van een woord/begrip. En de moeilijkheid om een gedachte goed met woorden te beschrijven.

      Ik zal het zo kort mogelijk proberen te houden maar zo dat het hopelijk toch begrijpelijk is .
      Alles is Bewustzijn (dat was , is, en zal zijn zonder begin of einde ), dit Bewustzijn differentieert zich in kleinere bewustzijnsdelen , die weer gedifferentieerd zijn in kleinere .. enz , een fractalstructuur.
      Het is geen ‘dood’ iets zoals een fractal die je in computeranimaties ziet maar een ‘levend’ iets wat kan aanpassen/veranderen. Met andere woorden limitless possibility.
      Een soort van bewuste energetische driedimensionale (holografische) fractalstructuur.
      Deelbewustzijn in een levende fractal , differentieert zich niet alleen in steeds kleinere structuren maar kan tegelijkertijd ook de andere kant op gaan om zich steeds meer te verenigen tot grotere delen terug richting de Bron.
      Denk ook aan Tesla’s uitspraak “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
      Ons “Universum” is een deel van die structuur en onderscheid zich van andere universa door een iets andere frequentie en vibratie.
      (Zie het boekje of de 2 animatiefilmpjes Powers of Ten om een beetje een voorstelling te krijgen.)
      Een ego is een (potentieel) zelfbewust deeltje van het Universum , met ZELFbewust bedoel ik dat het de mogelijkheid heeft om te beseffen dat het (slechts) een onderdeeltje is van het grote geheel.(En daardoor ook het potentieel heeft om dingen in dat geheel te veranderen , maar dat is een ander verhaal). Het staat dus in feite niet op zichzelf , ook al denken veel van wel , en is vanwege de fractalnatuur ook weer onderverdeeld.
      Stel je een verticale rij voor van vier kleine rondjes , het bovenste staat twee keer zo ver van de onderste drie die op gelijke afstand van elkaar staan.
      De bovenste noem ik Ziel , daaronder Hogere Zelf , dan Zelf en als laatste Lagere Zelf.
      De Ziel laten we buiten beschouwing , maar ik noem het even om aan te geven dat er een verschil is tussen Ziel en Zelf .

      De hand van Rommel beweegt zich langzaam naar de Intellectogent Geneuzel SiteVervuilingsban knop en anderen vragen zich af welke drugs ik gebruikt heb ( you won’t get any , they are mine , my…precious!!!) , ik hoop dat jij het wel enigszins kan volgen.

      Het geheel Ego bestaat dus uit drie , ik denk dat veel mensen de term Ego gebruiken voor voornamelijk het Lagere Zelf of het Zelf (Ego) beheerst door het Lagere Zelf omdat het lagere Zelf bij de meeste mensen het Zelf overheerst/controleert (in deze Kali Yuga).
      Het lagere zelf is meer de lagere instincten van de mens. Overlevingsdrang ten koste van anderen. Hamsteren/vergaren van dingen , geld , macht. Het idee nooit genoeg te hebben . Controle van/over anderen. Uitleven van behoeftes en lust ten koste van anderen zolang ze maar bevredigt worden . Meer meer meer , ikke ikke ikke . Kort samengevat ANGST.
      Dit is wat we satanisch kunnen noemen en daarom is de wereld zo fucked up als het nu is.
      Het erge is dat de meeste mensen dit niet eens door hebben omdat ze geen/niet genoeg zelfbewustzijn (en daardoor ook geen/weinig bewustzijn van het grotere geheel) hebben.
      Het Hogere Zelf vertegenwoordigt meer waarden die het grotere geheel ten goede komen zoals zelfopoffering , liefde voor het geheel in plaats van liefde voornamelijk uit lust , besef van verbondenheid met andere wezens enz. Eenheids/verbondenheids gevoel. Ik ben even voorzichtig om de term Liefde te gebruiken.
      De middelste punt , het zelf , is het focuspunt dat beïnvloed wordt/de balans is , het hart van deze drie-een-heid.
      Het lagere zelf , zelf en hogere zelf (fuck al dat hoofdletter gedoe) zou je kunnen zien als het engeltje en duiveltje op je schouders , de oude Egyptenaren beeldden het uit als Osiris geflankeerd door Horus en Seth bijvoorbeeld.

      In deel 2 wil ik specifieker ingaan op wat je in je commentaar schrijft over ego en zo , en mijn gedachte/aanvulling erover.

     • DEEL 2
      Om in te gaan op wat je schrijft.
      Je hebt me eens links gegeven waar uit blijkt dat je bekend bent met Hindoeïstische ideeën/filosofieën ,dus ook met de begrippen karma en reïncarnatie , hoe je dan kan schrijven dat “Je wordt geboren en dan ben je een onbeschreven blad, pure intelligentie/bewustzijn.” snap ik oprecht niet.
      Ieder ego (stukje deelbewustzijn) dat in een menselijk lichaam incarneert is met karma en reïncarnatie in gedachte, ik zou zeggen per definitie , niet ‘onbeschreven’. Dat het ego meestal geen actieve herinneringen heeft aan eerdere ervaringen (met goede reden) is een andere zaak.

      Wanneer we een ‘onbeschreven blad’ zijn dat alleen maar is , en je denken en gedachten zijn aangeleerd door anderen zoals je het schrijft , dan zijn we zonder al dat aangeleerde denken en gedachten nog steeds een onbeschreven blad ,dus eigenlijk helemaal niets. Of iets dat niet bewust is , omdat het niet zelfstandig kan denken , wat in feite neerkomt op niets.
      Wat ik me dan afvraag , als we niet zelfstandig kunnen denken maar al ons denken en gedachten zijn aangeleerd door andere ego’s (stukjes deelbewustzijn) , wie heeft die ego’s (die in het begin van hun carriere dan ook onbeschreven blaadjes moeten zijn geweest) leren denken?
      En wie/wat heeft die ego’s dan…… enz enz
      Maar dat is misschien iets te kort door de bocht.
      Oke ,ik zeg het misschien wat lullig , maar zie even de logica van je (door andere ego’s aangeleerde) redenatie niet.
      Probeer eens of je het me iets duidelijker kan maken.

 9. Ik heb na jaaaaren niet gestemd deze keer wel gestemd. En zie, de partij waar ik op stem gaat omlaag… Kan ik maar beter volgende keer niet stemmen, dan gaan ze vast weer omhoog;-)

  Er wordt zowieso ook hier verkiezingsfraude gepleegd, net als in de rest van het “vrije & democratische” westen.

  Was het iemand opgevallen dat de (radio) jhoernaals vlak voor de 22e weer enorm bezig zijn geweest om iedereen met klimaat-angstporno op de kast te jagen? De stemwijzer is berucht en is altijd al bedoeld geweest om mensen in verwarring te brengen met een voorgekookt ‘advies’. Ook de aanslag op FvD leider Baudet was van te voren gepland door de landverraders van Antifa! Allemaal middelen om de schaapjes op het laatste moment nog te manipuleren/indoctrineren.

  Verder zijn er best nog wel veel mensen die last hebben van het “Stockholm-syndroom” en toch weer op dezelfde massamoordende neonazio-fascisten stemmen. Zal wel door de spuitjes komen, denk ik…

 10. Lieve mensen.
  Wat mij ernstig opvalt dat het kleine maar o zo dubbelzinnige zinnetje “strategisch stemmen” nu te pas en te onpas wordt gebruikt. Degene die dit woord hebben gelanceerd was de MSM. Nu hebben we geleerd dat we van de MSM weinig goeds kunnen verwachten (hetgeen al duidelijk is aangetoond). Bij vorige verkiezingen hebben we dit woord niet of nauwelijks gehoord.
  Wat zou hier achter kunnen zitten? Fijn weekend.

  Peace!

  • Verdeel en heers. Met de term strategisch stemmen maken ze er een spelvorm van. Het gaat alleen nog om winnen en verliezen ipv op over de inhoud. Met strategisch stemmen kunnen ze ook allerlei onverklaarbaar stemgedrag rechtlullen en ze kunnen daardoor naar wil en hartelust liegen en bedriegen, want er is strategisch gestemd. Verwarring, complexiteit en uiteindelijk maken ze hiermee de hele politiek een tandeloze tamme haai zonder staart of vinnen, een stuurloos nutteloos wezen… zodat de EU en de NWO straks nodig zijn om orde op zaken te stellen. Komend jaar worden wij maximaal tegen elkaar uitgespeeld en terwijl wij afgeleid zijn kunnen de EU en de NWO hun machtspositie definitief gaan innemen.

   Onthoudt… de politiek en de media zijn er om U af te leiden van waar de criminelen in werkelijkheid mee bezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in