Het Ronald McDonald Huis (RMH) in Vancouver, Brits Columbia, is naar verluidt begonnen met het uitzetten van gezinnen van kinderen die met een ernstige ziekte te kampen hebben, omdat zij de COVID-injectie niet hebben genomen, bericht Julian Conradson.

Austin Furgason, de vader van een 4-jarig kind met leukemie dat sinds oktober bij de liefdadigheidsinstelling is ondergebracht terwijl hij chemotherapie ondergaat, plaatste een video op zijn Facebook waarop de aankondiging te zien is van de vaccinatie-gerelateerde uitzetting die zijn familie heeft ontvangen van Ronald McDonald House Charities British Columbia.

Furgason noemde de beslissing van het RMH ” slecht en verachtelijk:”

“Alle bewoners, volwassenen en kinderen ouder dan 5 jaar die niet zijn ingeënt, liggen er eind januari uit. Hoe absoluut slecht en verachtelijk.

Ze zetten mijn zoon met leukemie en alle andere kinderen of volwassenen die lijden met zieke kinderen eruit.

De Covidsekte is veel gevaarlijker dan het virus. Als ze gezinnen met kinderen met kanker verjagen, wat zullen ze dan nog meer doen.”

Furgason en zijn gezin zouden de komende maanden in de inrichting blijven en pas later dit jaar vertrekken, maar nu is hun woonsituatie door het nieuwe autoritaire mandaat in chaos veranderd.

In de video confronteert Furgason een manager in het RMH in Vancouver, en eist antwoorden over waarom de liefdadigheidsinstelling het experimentele vaccin verplicht stelt terwijl de vaccinatie duidelijk niet de verspreiding van COVID-19 voorkomt.

“Wat we doen is de veiligheid van iedereen in het huis beschermen,” legde de manager uit.

“Nee, dat doet u niet,” antwoordde Furgason. “Omdat een gevaccineerde persoon het nog steeds kan krijgen en overbrengen.”

  Wetenschappelijke bewijzen duiden erop dat de Covid-vaccins het aangeboren immuunsysteem herprogrammeren en lymfocyten ertoe aanzetten de organen van het lichaam aan te vallen

“U zet kinderen met leukemie en beroertes het huis uit. Kinderen met het syndroom van Down. Begrijp je hoe slecht dit is?”

“Dit is gewoon zo’n puinhoop.”

Kijk:

In de brief, geschreven door RMH British Columbia & Yukon Senior Director of Family Services Leslie Louie, staat dat het nieuwe beleid vereist dat alle kinderen van vijf jaar of ouder en hun familieleden een bewijs van “volledige vaccinatie” tonen – gespecificeerd als “twee doses” – om gebruik te kunnen maken van de diensten van de liefdadigheidsinstelling en te profiteren van de goodwill van anderen.

De kennisgeving is maandag aan alle gezinnen verzonden, zodat zij nog slechts enkele weken de tijd hebben, tot 31 januari, om hun vaccinatiecertificaten bij de RMHBC-administratie in te dienen.

De enige manier om de vaccinatieplicht te omzeilen is een “concessie” te krijgen van RMH BC, wat onwaarschijnlijk is, ook al hebben kinderen en jongeren een verbazingwekkend genezingspercentage van 99,995% voor Covid-19.

Uit de RMH Vancouver brief:

“Vanaf 17 januari 2022 moet iedereen van vijf jaar en ouder die werkt, verblijft of onze faciliteiten bezoekt (zowel het Huis op 4567 Heather St, Vancouver als in de Familiekamer in Surrey Memorial Hospital) een bewijs van volledige vaccinatie (twee doses) laten zien, naast het voltooien van onze bestaande screening, tenzij een concessie is aangevraagd en uitdrukkelijk schriftelijk is goedgekeurd en verleend door RMH BC.”

Voor gezinnen zoals de Furgason’s, die afhankelijk zijn van de steun van liefdadigheidsinstellingen zoals deze om door deze vreselijk moeilijke – en dure – behandelingen heen te komen, is het vaccinatiemandaat een vernietigende klap, vooral omdat de kinderen al te maken hebben met hun eigen ernstige gezondheidscomplicaties die gemakkelijk verergerd kunnen worden door dit experimentele mRNA-vaccin.

  Sterftecijfer onder 18-49 jarigen in meerdere VS staten gestegen met 50% tijdens het jaar van het "levensreddende" covid-19 vaccin

Ondanks de schokkende uitzettingsaankondiging vertelde Furgason een Canadees nieuwsagentschap dat het “heel goed” gaat met zijn zoon Jack, omdat “God wonderen verricht” voor zijn zoon – Maar Furgason haalde ook uit naar RMHBC en de Canadese regering voor “het verdelen van de mensen over zo’n verenigende zaak – het helpen van zieke kinderen – en het wettelijk vastleggen van de “segregatie” van mensen op basis van hun vaccinatiestatus.

“Het maakt niet uit wat de overtuigingen van mensen zijn, iedereen doneert aan deze plaats omdat iedereen stervende kinderen wil redden,” zei hij. “Als er nog iets was om ons land te verenigen, dan was het dit wel geweest. En toch vinden ze een manier om ons te segregeren en ons nog meer te verdelen. … Ik ben kapot van binnen voor ons land hoe snel dit is toegenomen.”

RMH Vancouver heeft niet bevestigd hoeveel zieke kinderen en hun families ontheemd zouden raken als gevolg van het beleid, maar de organisatie beweerde wel dat het “zou werken aan het vinden van alternatieve huisvesting voor gezinnen die weigeren om iedereen boven de vijf jaar te laten vaccineren voor de deadline van 31 januari.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden in Israël mogen nu geen eten meer kopen bij McDonald’sVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Robert Malone: “Hoe slecht is mijn batch” – Het verhaal van mijn prikspijt
Volgend artikelDit bericht gaat uiteindelijk over úw kinderen, ónze kinderen en hun en ons aller toekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ik had daar per definitie mn kind allang weggehaald.

  Ongetwijfeld worden ze daar mishandeld met smoelenlappen om doodziek van chemokuren (die ook verre van ongevaarlijk en werkzaam zijn) te worden volgepropt voor een vreselijke lijdensweg.

  Maar wat is er nog meer nodig om de junkies te laten ontwaken?

 2. Wat een kankerclub die hamburger tent en daar bovenop toch ook maar 25% mensenvlees verkopen in die smerige burgers. Wie daar ooit nog gaat “eten” is niet goed wijs.

 3. Kunnen de politiek en hun “medische” adviseurs nog dieper zinken?
  Dit is zo het definitieve failliet van een systeem.

 4. Hallo! Zag iemand niet dat Pfizer een donor is van het RMcDonald House? Je hoeft alleen maar te kijken naar funding van die clubs, om te zien waarom ze doen wat ze doen. Ze willen ook alleen maar geld, want ongeveer 9% van de nonprofit opbrengsten moet naar het doel, en de rest kun je op de eoa administratieve manier oppeuzelen. (verdiep je in de 501(C)3 als je de feiten wilt.)

 5. Het zou me niet verbazen als uit een onderzoek in de toekomst zou blijken dat het eten bij Mcdonalds kanker verwekkend zou blijken, hun “voer” staat stijf van smaak en andere middelen, en wie het een maand lang eet zonder ander eten kan overlijden….dan zouden alle alarmbellen normaal bij toezichthouders op voedsel af moeten gaan…..het kan niet zijn dat je rotzooi mag verkopen dat de volksgezondheid schaad en dat je daarmee gewoon door mag gaan…..zo zie je maar dat kapitaal meer macht heeft dan een regering…of dat een regerging en aanhangsels corrupt tot op het bot zijn.

 6. De stap van liefdadigheid naar moorddadigheid is blijkbaar gauw gezet. Burgerking eten met z’n allen. Is eerlijk gezegd ook best veel lekkerder. McDonalds vraagt erom geboycot te worden.

 7. McDonalds kan wat mij betreft compleet met hun zogenaamde op liefdadigheid gebaseerde RonaldMcDonaldhuizen in de stront zakken van hun eigen veestapel die ze waarschijnlijk ook behandelen met troep van Pfizer voor een hogere vleesopbrengst.
  Zal er nooit meer een cent aan besteden.

 8. Dacht dat die Ronald MC Donald huizen z’n goed werk deden, destijds in Canada gesponserd!! Nu komt de waarheid boven, nooit meer 1 cent naar zulke instanties!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in