Een 20-jarige studente aan een Community College in Thailand kreeg te maken met bloedstolsels, werd haar been geamputeerd, kreeg vervolgens een beroerte kort voordat ze stierf nadat ze haar tweede Covid-19-vaccin had gekregen, bericht Newswars.com.

De jonge vrouw, de 20-jarige Ketsiree Kongkaew die naar het Phangnga Community College ging, stierf naar verluidt dinsdag aan een hemorragische beroerte toen artsen probeerden een hersenoperatie uit te voeren, aldus de Bangkok Post.

Een tweede kop van de Bangkok Post, gewijd aan hetzelfde verhaal, benadrukte het feit dat Ketsiree naar verluidt vaccins had gemengd, waarbij ze het Sinovac-vaccin als eerste dosis had genomen en vervolgens de AstraZeneca-vaccinatie kreeg toegediend.

Op Facebook zijn beelden te zien van lijkschouwers die Ketsiree’s lichaam wegvoeren.

Zoals gemeld door de Post, begonnen de complicaties die tot de dood van Ketsiree leidden allemaal toen ze de AstraZeneca-injectie kreeg, waarna ze een “acute arteriële occlusie” kreeg.

Anupong Thammarong, 25, een klasgenoot van Ketsiree uit hetzelfde dorp, zei dat een arts van het Songklanagarind ziekenhuis de grootmoeder vrijdagavond laat had gebeld om toestemming te vragen voor een operatie. De dokter zei dat Ketsiree een bloeding in haar hersenen had.

De grootmoeder en familieleden gaven hun toestemming. Na de operatie bleef de jonge vrouw buiten bewustzijn. Ze was aangewezen op een beademingsapparaat en werd maandagochtend dood verklaard na een hersenbloeding.

De artsen zeiden dat de hersenbloeding een bijwerking was van de trombolytische medicijnen die gebruikt worden om bloedklonters te behandelen, zei de heer Anupong.

Ketsiree zou eerder een acute arteriële occlusie, of verstopping van een slagader van een ledemaat hebben gehad nadat zij als tweede inenting het AstraZeneca-vaccin had gekregen.

  Apen worden als slaven gebruikt in Thailand

Volgens Jamras Khanadpol, directeur van het Phangnga Community College, begon zij zich onwel te voelen na haar tweede vaccinatie op 13 augustus.

Ze klaagde ongeveer drie dagen later over koorts en pijn op de borst, zei haar klasgenoot Anupong. Ze ging naar een dokter in het Phangnga-ziekenhuis, die de diagnose blaasontsteking stelde.

Ketsiree werd later met spoed terug naar het ziekenhuis gebracht nadat ze hevige pijn in haar linkerbeen had. Ze werd doorverwezen naar het Surat Thani-ziekenhuis, waar een röntgenfoto bloedstolsels aan het licht bracht die een dringende operatie vereisten.

Toen haar toestand bleef verslechteren, bracht het ziekenhuis haar over naar het beter uitgeruste Krabi-ziekenhuis en vervolgens naar het Songklanagarind-ziekenhuis in Hat Yai, waar de artsen besloten haar been te amputeren, aldus de heer Anupong.

Talloze mensen over de hele wereld zijn naar verluidt overleden of hebben ernstige bijwerkingen ondervonden van de AstraZeneca-prik, waardoor veel wereldregeringen hun uitrol van de injectie hebben gepauzeerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOngevaccineerden uitgesloten van kerstmarkt
Volgend artikelDr. Das: Verontrustende cockpitvideo toont laatste momenten van het leven van cardioloog voordat hij zijn privévliegtuig in de buurt van San Diego liet neerstorten, waarbij één andere persoon om het leven kwam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Frontnieuws , alweer zulk een bericht, ze verdiende vorige maand $ 20845, dan hier reclame zitten maken, wat ben je dan voor een sukkeltrut, ze verdient volgens mij niet eens het sop op de kolen, of van de kolen ?
  Ze heeft meteen ook een andere naam, ze heeft waarschijnlijk een overdosis aan prikken gehad.
  Verwijderen zou ik zeggen.

  • Een van de redenen waarom ik Commoncencetv achter mij heb gelaten.
   Ik vertelde ze dat ze met 2 maten meten .. geen reactie (uiteraard )
   En daar zit tot vandaag de dag nog steeds die troll “ze verdiende vorige maand $ 20845” volop te posten.. .. 😉 NOK ..
   Zo te zien reageerd de beheerder hier meteen op .. blij mee . 😀 .
   On Topic .. collum gelezen . weer een slachtoffer triest en zinloos .
   Groeten fijne dag verder en houd vol ;tumb

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in