De omvang van de krankzinnigheid laat je steeds weer de adem stokken – zelfs wanneer je denkt dat niets je nog echt kan verrassen. Toch kon ik mijn ogen niet geloven toen een lezer mij een link stuurde naar een artikel in de Hannoversche Allgemeine Zeitung. Alleen al de kop had het: “Begin van het semester: Universiteit Leibniz voert armbanden in voor gevaccineerde en herstelde studenten”, schrijft Reitschuster.de.

Verder staat er: “Om de toegangscontroles te versnellen, moeten gevaccineerde en herstelde studenten en personeelsleden van de Leibniz Universität Hannover voortaan kleurige armbanden dragen. Deze zijn vrijwillig, benadrukt de universiteit. De armbanden zijn al in gebruik bij de Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten in Hannover.”

De krant citeert vervolgens in het artikel achter een betaalmuur een woordvoerster van de universiteit : “Het universiteitsbestuur heeft ‘na intensief beraad’ gekozen voor de oplossing met armbanden.”

Wie niet gevaccineerd is of niet hersteld is, moet bij het betreden van een gebouw een negatieve testuitslag van niet meer dan 24 uur oud kunnen tonen. Armbanden worden niet aan deze groep mensen gegeven.

Wat is er aan de hand in dit land? Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen die als half intelligent en goed opgeleid kunnen worden beschouwd, zo volkomen vergeetachtig zijn voor de geschiedenis? Nee, ik trek hier uitdrukkelijk geen parallellen met de donkerste tijden uit de Duitse geschiedenis – dat zou ongepast zijn. Maar de geschiedenis, ook de Duitse, kent genoeg andere voorbeelden om aan te tonen hoe fataal het is om mensen op basis van biologische kenmerken een etiket op te plakken.

  Beleven we momenteel het meest afschuwelijke experiment in de menselijke geschiedenis?

Aan de Leibniz-universiteit zei vice-voorzitter Julia Gillen volgens de krant: “Ik denk dat de banden een pragmatische oplossing zijn die ons in staat stelt zo efficiënt mogelijk te werken”. Zij zei dat het een pragmatische overweging was om de wachtrijen bij de ingang aan te pakken. “Er heerst bezorgdheid onder de mensen dat de armbanden tot discriminatie kunnen leiden,” gaf Gillen toe. Maar omdat het dragen van de armbanden vrijwillig is, acht zij dit risico gering.

De suggestie dat de armbanden vrijwillig zijn, is uiterst hypocriet en bovendien wordt de geschiedenis vergeten. De sociale druk is immens. Het wordt gevoed door massale propaganda. Dit gaat zo ver dat zelfs FDP-leden in het openbaar spreken over de ongevaccineerden als “gevaarlijke sociale lastposten”. Bij dergelijke verbale excessen en een zo grote verdeeldheid in onze samenleving, gooit iedereen die etikettering invoert olie op het vuur van juist deze verdeeldheid. Veel wijst erop dat de vermeende “vrijwilligheid” een indirecte verplichting blijkt te zijn – omdat bijvoorbeeld mensen zonder de “gevaccineerde armband” moeten vrezen voor uitsluiting of laster. Bovendien zijn er voordelen verbonden aan de armband.

Het is ronduit beangstigend met welk een kracht en met welke eenzijdigheid velen vandaag de dag de hooivorken van de geschiedenis pakken. Het is duidelijk dat de diep in de mens verankerde ondiepten die regelmatig voor massale verdeeldheid, discriminatie en uitsluiting in de soort “Homo sapiens” zorgden, hier opnieuw naar voren komen.

Als het “in het reine komen met het verleden” in Duitsland ook maar enigszins succesvol was geweest, zou er een massale verontwaardiging moeten zijn geweest over dergelijke gedrochten. Maar er is niet eens een rudimentaire verontwaardiging.

  Duitsers worden gewaarschuwd voor "moeilijke herfst" en "zeer zware winter"

Donkere tijden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte videoVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Storm voor de Kalmte
Volgend artikelWEF en Agenda 2030: Corona als aanjager van de culturele revolutie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. zullen vast nog wel wat rood met wit en zwart levenswiel kleurige armbandjes her en der op zolder liggen bij onze Duitse vrienden….

  Het afstempelen verbaasd me niks, persoonlijk heb ik mijn zaken al in mijn hoofd geraqnschikt: vragen om een Cojona bewijs is een beeindiging van het contract tussen God en de vrager…..hoe dat precies officieel heet weet ik niet, maar mijn vrijheid is mijn leven of dood waard, of die van een ander.

  kom maar.

 2. Dit is mofrika op zijn best.
  Merkels voorbeeld streven, sieg heil.
  Nu het verzet groter wordt maakt ze dat ze weg komt, precies op de stasi manier.

 3. Het zijn ook wel weer uitermate genderneutrale woke multi-culti wir schaffen das universiteiten.
  Wat een links geneuzel…total von der rolle.
  Als liberaaltje en woke studentje zou ik een andere studie gaan volgen…deze tak van imbecielen sterft vanzelf af na de 3de boostershot…..

 4. Makkelijk toch! Dan kunnen we de gevaccineerden beter herkennen en afstand houden van
  deze superverspreiders.
  En daarmee ook de boel omdraaien en hun op hun beurt buitensluiten.
  Dan gaan ze het ineens niet leuk meer vinden en boos worden net zo als wij nu doen.
  Alleen wat wij nu doen is terecht.Niet hun dwaasheid.

 5. Iedereen kon vanaf het moment dat er een eigenaardige, zorgvuldig verpakte, lange wattenstaaf diep een kop in werd geduwd via de neus om de eoa griep te “testen” dat er iets helemaal fout was met die “covid pandemie.” Maar het duurde toch nog twee jaar voor men dat wilde erkennen. Ondertussen liepen de meesten braaf mee met die “test” en het daaropvolgende “beschermend” middel. Dat was ruim voldoende tijd om de overhand te krijgen op de bevolking wereldwijd. Terugkijken hierop heeft geen zin. Wat ik zoek is hoe navigeer ik door deze rotzooi heen. Dat de mens altijd al een kuddebeest was, dat is wel duidelijk nu, daar zijn geen armbandjes voor nodig. Maar inderdaad wel handig om uit de buurt te blijven van die smerige stekel egg whites die de V’s uitwasemen. Als je ze nog kan herkennen tussen de inmiddels vele rubberen armbandjes die zo hip zijn. Tattoes deden ze vroeger toch?

 6. Ja het is echt weer iets Duits dit met die armbandjes en handig voor ons niet gevaccineerden weten we gelijk wie er chemie van de vaccinatie verspreid het moet toch niet gekker worden maar naar mijn idee zijn ze aan het verliezen er komt veel te veel info vrij en dit zijn krampachtige pogingen om mensen vooral nog over te halen om de gifspuit te nemen het gaat ze niet lukken maar dit is inderdaad een hele rare wereld op het moment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in