De voorspelling van Bill Gates dat de wereld te maken zou krijgen met een onverwachte uitbraak van pokken, gaat op wonderbaarlijke wijze in vervulling. Moeten wij verbaasd zijn? Ik weet dat ik het niet ben. Hier is de scherpe quote die Gates 6 maanden voordat het eerste geval werd opgetekend uitsprak, schrijft Mike Whitney.

“Er is waarschijnlijk ongeveer een miljard per jaar nodig voor een pandemie-task force op het niveau van de WHO, die toezicht houdt en eigenlijk doet wat ik “kiemspelletjes” noem, waarbij je oefent… Je zegt, Oké, wat als een bioterrorist pokken naar 10 luchthavens zou brengen? Weet u, hoe zou de wereld daarop reageren?” ∼ Bill Gates, Sky News, 6 november 2021

Men kan zich alleen maar verbazen over het buitengewone waarnemingsvermogen van Gates. Hij lijkt wel een soort Software Waarzegger die de toekomst kan voorspellen uit de ingewanden van dieren. Is dat het, of heeft hij een kristallen bol ergens weggestopt in de ingewanden van zijn landhuis aan Lake Washington? Wat het ook is, het is echt verbazingwekkend. Hier is meer van de World Socialist Web Site:

“Een ongekende uitbraak van het apenpokkenvirus heeft zich officieel verspreid naar 10 landen buiten Afrika, met op het ogenblik van dit schrijven 107 bevestigde of vermoede gevallen, in het Verenigd Koninkrijk (9 gevallen), Portugal (34), Spanje (32), Frankrijk (1), België (2), Zweden (1), Italië (3), Canada (22), de Verenigde Staten (2), en Australië (1).

Er is nog veel onbekend over de oorzaak van de uitbraak, die de meest geografisch verspreide en zich snelst verspreidende apenpokkenuitbraak is sinds het virus in 1958 voor het eerst werd ontdekt. In de komende dagen en weken zullen meer gegevens en wetenschappelijk inzicht naar voren komen, maar nu al heerst er grote ongerustheid in de wetenschappelijke gemeenschap en bij het publiek, die ruime weerklank heeft gevonden op social media.” (“Over 100 monkeypox infections detected in 10 countries as unprecedented outbreak spreads globally“, World Socialist Web Site)

Herhaal: De meest “zich snel verspreidende uitbraak van apenpokken sinds het virus voor het eerst in 1958 ontdekt werd.”

Ik vraag me af of dat “zich snel verspreidende” gedeelte iets te maken heeft met de manier waarop onderzoekers de “gain-of-function” van deze unieke ziekteverwekkers hebben aangepast om ze besmettelijker en dodelijker te maken? Is dat wat er aan de hand is?

We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

En is het eerlijk om ons af te vragen of apenpokken misschien weer een virus is dat in het laboratorium is gecreëerd in de ongeveer 300 geheime laboratoria van het Pentagon die over de hele wereld verspreid zijn en die momenteel een massale oorlog tegen de mensheid voeren om de ambities van de miljardair-elites te bevorderen, die de wereldbevolking willen inkrimpen en tegelijk een strenge politiestaat willen oprichten om elk voelend wezen op de planeet Aarde te controleren?

Ook daar zullen we waarschijnlijk geen antwoord op krijgen.

Maar eerlijkheidshalve moeten wij vermelden dat “gerenommeerde” media, zoals het tijdschrift Newsweek, de bewering dat Gates de voorspelling deed waarop wij hierboven zinspelen, weerlegd hebben. Hier is de verklaring van Newsweek:

“Hoewel Gates in het verleden heeft gesproken over de mogelijkheid van bioterroristische pokkenaanvallen, zijn zijn opmerkingen enigszins uit hun verband getrokken en wordt er niet over apenpokken gesproken.” (Fact Check: Did Bill Gates Predict The Monkeypox Outbreak? Newsweek)

  Bill Gates' enorme Covid-winsten blootgelegd in viraal bericht op social media

“Enigszins uit zijn verband gerukt?” Bedoelt u dat Gates NIET de aandacht vestigde op een bepaalde besmettelijke ziekte (pokken) die na uitsterven enkele maanden later op magische wijze opnieuw weer de kop uitstak? Over welke “context” heeft de auteur het? Dat zouden wij graag willen weten.

Strikt genomen doet het er niet toe wat Newsweek zegt of niet zegt, Gates is immers de belichaming geworden van alles wat er mis is met de huidige Volksgezondheids Gestapo, en daarom is hij een magneet voor kritiek geworden. En, of hij nu eerlijk behandeld is of niet, een aanzienlijk aantal mensen gelooft vrij sterk, dat Gates het meesterbrein is achter een plan om met laboratorium-gegenereerde besmettelijke ziekten de wereldbevolking te onderwerpen, om een tirannieke Nieuwe Orde in te stellen, die gecontroleerd wordt door vraatzuchtige elites zoals hijzelf. En het nieuwe soevereiniteitsvernietigende verdrag van de WHO onderstreept dit punt nog meer, het lijkt er zelfs op te wijzen dat Gates en zijn medereizigers geloven dat hun levenslange ambitie om de wereld te regeren nu binnen handbereik ligt. Ga maar na:

Bij het onderzoek van dit artikel ben ik een aantal wetenswaardigheden tegengekomen die de lezers interessant zouden kunnen vinden. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat er een oefening was geweest waarbij een wereldwijde pandemie werd gesimuleerd waarbij een ongewone stam van #monkeypox” betrokken was, die in maart 2021 plaatsvond. Het is verbazingwekkend hoeveel van deze “voorbereidende oefeningen” lijken plaats te vinden vlak voor een of andere bijzonder afschuwelijke gebeurtenis. Kunnen we ze allemaal afdoen als louter toevalligheden? Kijk eens naar deze flaptekst van het Brownstone Institute:

“… media over de hele wereld zijn in staat van alarm over de allereerste wereldwijde uitbraak van apenpokken medio mei 2022 – juist één jaar nadat een internationale bioveiligheidsconferentie in München een simulatie had gehouden van een “wereldwijde pandemie met een ongewone stam van apenpokken” die medio mei 2022 zou uitbreken.

Apenpokken werden voor het eerst ontdekt in 1958, maar er is nog nooit een wereldwijde uitbraak van apenpokken buiten Afrika geweest, tot nu toe – in de week van de maand die de bioveiligheidsmensen in hun pandemische simulatie voorspelden. Neem deze jongens mee naar Vegas!

De wereldwijde uitbraak van apenpokken – die plaatsvindt op de exacte tijdlijn die voorspeld is door een bioveiligheidssimulatie van een wereldwijde uitbraak van apenpokken een jaar eerder – vertoont een opvallende gelijkenis met de uitbraak van COVID-19 enkele maanden na Event 201, een simulatie van een coronavirus-pandemie die bijna precies lijkt op COVID-19.” (“Monkeypox Was a Table-Top Simulation Only Last Year”, Brownstone Institute)

En hier is een anderhalve minuut durende video die helpt om het bovenstaande fragment uit te leggen. (Video) U ziet misschien dat de presentator die verslag doet van de (gesimuleerde) uitbraak zegt: “Wetenschappers hebben besloten dat dit apenpokkenvirus gemanipuleerd is.”

Uh huh. En verderop geeft een van de analisten deze wijze raad: “Wij zien veel minder gevallen waarin de regeringen vroegtijdig en resoluut hebben ingegrepen.”

Wat denkt u dat dat betekent? Zou het kunnen betekenen dat wij ons beter kunnen voorbereiden op een nieuwe ronde van experimentele bloedstollingsprikken? Is dat wat het betekent?

Dus, hier is uw pandemiequiz voor de dag: Hoe groot acht u de kans dat een vreemde ziekte, zoals de apenpokken, spontaan op 10 verschillende plaatsen in de wereld (waar ze nog nooit is voorgekomen) op precies hetzelfde ogenblik kan uitbreken?

  Bill Gates' 'zelfverspreidende mRNA-vaccins' zijn 'klaar voor gebruik'

Wat dacht u van “nul” kans? Is dat te hoog?

Ik durf hier te beweren dat er nul kans is dat deze nieuwe ziekte “op natuurlijke wijze” is ontstaan. De enige rationele veronderstelling die men kan maken, is dat apenpokken, net als Covid, een in het laboratorium gegenereerde ziekteverwekker is, verspreid door heimelijke agenten die een bio-oorlog voeren tegen de wereldbevolking. Maar we zullen Dr. Fauci hierover moeten raadplegen en zien of hij het daarmee eens is. Hier is meer van de WSWS:

“In voorlopige berichten speculeren wetenschappers dat het virus, dat endemisch is in delen van Afrika, geëvolueerd zou kunnen zijn om besmettelijker te worden en beter geschikt voor overdracht van mens op mens. Bovendien hebben bijna alle mensen onder de 42 jaar geen pokkenvaccin (dat voor 85 procent doeltreffend is om besmetting met monkeypox te voorkomen) meer gekregen sinds de pokken in 1980 werden uitgeroeid. Daardoor hebben zij geen immuniteit, en kunnen jongere volwassenen even gemakkelijk besmet worden als kinderen.”(WSWS)

Dit bevestigt alleen maar dat er weer een massale inentingscampagne op komst is. Hier is meer uit hetzelfde artikel:

“Het opduiken van meerdere gevallen in verschillende landen is zeer problematisch…. “Gezien het feit dat we nu bevestigde gevallen uit Portugal hebben gezien, verdachte gevallen uit Spanje, we zien deze uitbreiding van bevestigde en verdachte gevallen wereldwijd, hebben we het gevoel dat niemand zijn handen hier omheen heeft om te weten hoe groot en expansief het zou kunnen zijn….

In bijna elke openbare verklaring van epidemiologen hebben zij allen toegegeven verbijsterd te zijn over de mate waarin het virus reeds in de gemeenschappen verankerd is, gezien het feit dat het normaal uiterst zeldzaam is. Tom Inglesby, directeur van het Johns Hopkins Center for Health Security, zei tegen STAT News: “Dit begint veel meer voet aan de grond te krijgen, op een veel meer verspreide manier, en wij begrijpen niet hoe het in die netwerken terecht is gekomen.” (“Over 100 monkeypox infections detected in 10 countries as unprecedented outbreak spreads globally“, World Socialist Web Site)

Dus het is al overal? Wat moeten wij dan doen?

Het voor de hand liggende antwoord is: lockdown, masker op en zo snel mogelijk laten vaccineren. Anders zou het grootste deel van de wereldbevolking een kwellende dood tegemoet kunnen gaan… net als Covid, weet u nog? Natuurlijk zouden sommige mensen kunnen concluderen dat wij weer opzettelijk misleid worden, en dat 2 pandemieën in 2 jaar een statistische onmogelijkheid is. Maar waarom redelijk zijn als massahysterie aan de orde van de dag is? Hier is nog meer:

“Het aantal ernstige bijwerkingen van het pokkenvaccin maakt het gebruik ervan in een massale vaccinatiecampagne problematisch. Door de lange incubatietijd voor apenpokken kan het pokkenvaccin echter wel werken als post-exposure profylaxe in een “ringvaccinatie”-model….”. (WSWS)

Met andere woorden, laat u niet afschrikken door de torenhoge percentages hartaanvallen, beroertes, bloedstolling of sterfte. Volg gewoon de doordachte aanbevelingen van de CDC en alles komt goed. Trouwens, de regering heeft al 13 miljoen van deze nieuwe-verbeterde gif-dood-prikken gekocht (U.S. Buys 13 Million Doses of Monkeypox Vaccine), dus kalmeer gewoon, haal diep adem en rol uw mouw op. Wij weten nu allemaal hoe het werkt.

  Bill Gates, "Aerogel" en het volgende stadium van mRNA-"vaccins"

Wij krabben ons echter op het hoofd als wij lezen over het verdachte gedoe in de geheime biolaboratoria van het Pentagon, die zich bezig schijnen te houden met allerlei ongeoorloofde kunstgrepen, waaronder het op industriële schaal creëren van dodelijke ziekteverwekkers die in één klap miljarden mensen zouden kunnen uitroeien. Dat houdt ons wel wakker ’s nachts. Kijk eens naar dit artikel in Tass:

“De VS onderzochten ebola- en pokkenvirussen in Oekraïne, zegt Irina Jarovaja, mede-voorzitter van de parlementaire commissie voor onderzoek van Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne.

“Vandaag hebben wij een analyse gepresenteerd van welke ziekteverwekkers de VS vooral in Oekraïne geïnteresseerd waren,” vertelde zij vrijdag aan verslaggevers. “Behalve de ziekteverwekkers die territorialiteitsgebonden zijn aan Oekraïne, onderzochten [de laboratoria] virussen en ziekteverwekkers die endemisch zeer ver van Oekraïne verwijderd zijn, zoals Ebola en pokken.”

Volgens de wetgever wijst de verkregen informatie op “een agressieve doelgerichtheid die ten grondslag ligt aan de basis van deze programma’s, die de facto door het Amerikaanse Ministerie van Defensie op Oekraïens grondgebied worden uitgevoerd.”…

“Ik zou willen onderstrepen dat de dialoog die wij vandaag met het hoofd van de SVR hebben gehad, in combinatie met het door de commissie verkregen bewijs, volledig bevestigt dat de VS wereldwijd een netwerk van biologische inlichtingendiensten hebben gecreëerd en dat er een actieve militair-biologische exploitatie van de aardbol, en van Oekraïne in het bijzonder, wordt uitgevoerd. Dit vormt in wezen een ernstige wereldwijde bedreiging.”….

“Maar tegelijkertijd [moet zij] er bij de wereldgemeenschap op aandringen om deze geheime en gevaarlijke militair-biologische activiteit, die door de VS wordt uitgevoerd, serieus tot op de bodem uit te zoeken. Zodat alomvattende maatregelen met betrekking tot gemeenschappelijke, gelijke en ondeelbare veiligheid kunnen worden ontwikkeld. Gezien het onderscheid tussen vreedzaam en niet-vreedzaam gebruik van bacteriologisch onderzoek en de studie van toxines, moet dit volledig transparant en gecontroleerd zijn. En er mogen eenvoudigweg geen bacteriologische wapens in de wereld zijn, dit is het voornaamste standpunt van Rusland.” (“Key Russian lawmaker reveals illicit Ebola, smallpox research at US-run Ukraine biolab”, Tass)

Dus, wat is hier aan de hand? Waarom heeft het Pentagon meer dan 300 biolaboratoria verspreid over de hele wereld, waar in het geheim onderzoek wordt gedaan naar ziekteverwekkers die een duidelijke bedreiging vormen voor de hele mensheid? En waarom werkt het Pentagon samen met beruchte elites wier banden met de eugenetica-, de depopulatie- en de klimaatbewegingen suggereren dat het onderzoek wellicht is afgestemd op een bepaalde strategische agenda die aanzienlijke slachtoffers zou kunnen maken?

En wat als de apenpokken in feite geen natuurlijk virus zijn, maar slechts de volgende fase van een meedogenloze oorlog tegen de constitutionele regering, de individuele vrijheid en de fundamentele instellingen van de moderne beschaving? Misschien worden wij wel voorbereid op een heel andere beschaving, een beschaving waarin al onze beslissingen voor ons zullen worden genomen door verlichte bejaarden, belanghebbenden uit het bedrijfsleven en goedbedoelende filantropen. Is dat mogelijk?

Het is zeker de moeite waard om erover na te denken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: “Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket”
Volgend artikelWaarheen Slava Oekraïners?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Die apenpokken zijn net zo “echt” als het cojonavirus 🤣🤣🤣🤣! Laat je niet weer bang maken lol 🤪

 2. Die ‘apenpokken’ waren al verwacht. Tijdens het testen van deze mRNA rotzooi hebben ze echt wel opgemerkt dat het huidaandoeningen zoals gordelroos etc veroorzaakt. Dus dat is dan weer een mooie simulatie van een pandemie. Elke bijwerking van die smerige troep kun je in principe gebruiken als een simulatie voor een nieuwe pandemie. Nu is het dus de gordelroos, en ze noemen het de apenpokken. Mensen moeten ingespoten worden met die dna-veranderende rotzooi, want 2030 is nog maar 8 jaar verder. Voór die tijd moeten ze allemaal GMO zijn, met een verminderd bewustzijn. Want dat is de echte bedoelng van de gifspuit: de mens loskoppelen van de energie rondom de Aarde. Dan heb je pas je echte kudde. Om de haverklap een pandemie houdt de angst er in, en dan rennen ze als gekken naar de giftrog. Andere bijwerkingen zullen dan wel weer gebruikt worden voor de volgende pandemie, en de WHO is de politie die de pandemies gaat verklaren, en er voor zorgt dat mensen de spuit nemen. Jouw EU pasje geeft jou straks die mooie beloning van het gratis gifspuitje dat jouw regereng voor je gaat kopen zodat ze jouw belastinggeld op Giro666 kunnen storten.

  Aan de schapen: trap er toch niet meer in verdomme…waarom blijf je rotzooien met je eigen gezondheid omdat je alles van de overheid maar gelooft.

  • (Aan de schapen: trap er toch niet meer in verdomme…waarom blijf je rotzooien met je eigen gezondheid omdat je alles van de overheid maar gelooft.)

   (Helaas) gaan er weer een hoop schapen naar de slachtbank.
   Volgens mijn opa, die ontsnapt is uit Auschwitz, stonden de mensen daar ook massaal in de rij om de dood tegemoet te gaan. En een hoop wisten wat er ging gebeuren, een enkeling zetten het op een rennen. En werden alsnog doodgeschoten, en nu zie je het soort gelijke gebeuren. Of een doodspuit, of overal buiten worden gesloten.

   • Vreselijk Discobol… Gek he dat ze zo dociel naar de slachtbank lopen. Bah…het mensdier is door en door rot. Geen ander diersoort slacht zijn eigen soort af. (De hamster?)

 3. @Discobal
  Lethargie bestaat in wezen uit een ernstige vermoeidheid van de getroffen persoon en een verhoogde stimulusdrempel. Lethargische mensen reageren langzamer (soms helemaal niet) op prikkels in hun omgeving. Dit beïnvloedt hun reactiegedrag, communicatiegedrag en activiteiten. Mensen met lethargie zijn moeilijker wakker te maken. Bovendien slaag je er niet in om gedurende enkele uren wakker te blijven. Lethargie is geen onafhankelijke ziekte, maar altijd een symptoom van een andere aandoening.

  Zo kenmerkend ook hedendaags .
  Hoe het volk op shut down gaat .
  Je brein sluit zich af .
  Duidelijke voorbode van verscheiden .
  Dieren doen dat ook in uitzichtloze situaties.
  Groeten .
  P.s ik vertel je nix nieuws neem ik aan . 🙂

 4. Hoe meer ik hier lees, hoe meer ik mij in een sciencefiction film waan. Ik wil het niet geloven, maar weet dat het niet veraf is…

 5. klein vraagje:
  Zouden we kunnen onderzoeken of het enkel de gevaccineerden (of geboosterden) zijn deze apenpokken-ziekte krijgen ?

 6. Ik lees dagelijks Frontnieuws, Dessident enz, Bill Gates is een gevaarlijke moordenaar, net zoals Schwab, Fauchi Trudeau, Macron, Biden en C°. Eerst die zever over corona en de vaccins, nu vind hij weer de Apenpokken uit, wil insecten inspuiten met vergif en ons vergiftigen, chemitrails alle dagen in de lucht; Nep oorlog in Oekraïne. Binnenkort Great Reset dat reeds bezig is. Mijn vraag WAAROM WAAROM worden die criminelen niet opgepakt en zwaar gestraft voor hun misdaden. Waarom ?????? Laat IEDEREEN die maar hun gang gaan. Er moet toch iets zijn om die te nekken. Als die criminelen vast zitten of iets anders. Moeten we toch geen problemen niet meer verwachten of wel ??????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in