Commentaar: Het lijkt erop dat uw Poetin terugkrabbelt, zoals Fortune gemeld heeft. Dat moet betekenen dat Oekraïne aan de winnende hand is! Antwoord: Ik heb gewaarschuwd dat Poetin een redelijk man is. De haat waarmee de Neocons hem blijven afschilderen is niet alleen oneerlijk, het is een strategische truc om je tegenstander te DEMONISEREN om je eigen positie te rechtvaardigen. Diezelfde tactiek hebben zij ook tegen Trump gebruikt.

Ik heb geprobeerd uit te leggen dat Poetin vandaag de ENIGE rationele wereldleider is. Ik heb gewaarschuwd dat als u Poetin verwijdert, u geschokt zult zijn over wat er achter hem staat. Poetin is achter de schermen in Rusland “zwak” genoemd, omdat hij te zacht is geweest voor Oekraïne. Al die opmerkingen over het aanvallen van Finland en Zweden komen van de tweede rang – niet van Poetin. Zelfs in Oekraïne heeft Poetin GEEN moeite gedaan om het land te veroveren. Het eerste wat je doet is het elektriciteitsnet uitschakelen, de communicatie, en dan de watervoorziening. De VS hebben dat gedaan door Irak binnen te vallen. Dat is een STANDAARD tactiek van oorlogsvoering. Het feit dat Poetin dat niet gedaan heeft, toont aan dat hij alleen geïnteresseerd was in de bevrijding van de Donbas, die overwegend Russisch is, schrijft Martin Armstrong.

Oekraïne heeft niets dan propaganda naar buiten gebracht. Zelfs het zogenaamde bloedbad van Boetsja is met beweringen gekomen. Er is GEEN bewijs van al die zogenaamde afgeslachte lijken. Ik heb vrienden in Donbas en ook in Kiev. Als u het waagt om een fles Russische wodka mee te nemen voor een diner met een Oekraïner in West-Oekraïne , dan is dat een ernstige belediging. De pure haat daar is onvoorstelbaar. Het staat op gelijke voet met de haat die in Ierland tussen Noord en Zuid heeft bestaan.

  Oekraïne plant Derde Wereldoorlog

Ik waarschuw u, haal Poetin eruit, en u zult de ui afpellen en de Russische neocons vinden die de Amerikaanse neocons op gelijke voet haten. Ik vrees dat u zult zien dat Poetin er niet meer zal zijn voor de verkiezingen van 2024. Wie na 2024 de leiding neemt, kan zeer wel kernwapens gebruiken en Kyiv verpulveren. Poetin is nostalgisch over Kiev (Russische spelling) en beschouwt het als de eerste hoofdstad van de Russen – oorsprong van de Russen. Poetin zal Oekraïne niet platgooien. De tweede laag zou zich geen twee keer bedenken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU beseft nu pas te laat dat de sancties de Europese economieën meer schade berokkenen dan de Russische economieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPandemie 2: Apenpokken waanzin
Volgend artikelDr. Coleman: “Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Nou, idd achterlijk volk hier.
  Echt een open inrichting geworden Nederland met als hoofdstad DEN HAAG
  Volgens mij hebben die spuiten de hersenen aangetast.
  Let op! Straks loopt iedereen weer met een bekpamper op!!

 2. Als Poetin uit de WHO zou stappen en zou verkondigen dat covid een westerse leugen is en het vaccine het doel heeft om de mensheid uit te roeien, dan zal Poetin wereldwijd zeer veel aanhang krijgen.

 3. Er is wel een gezegde:
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Dat wil niet zeggen dat ik zeer veel respect heb voor de strategieën van Poetin.

 4. Putin met Trump vergelijken. Ik zou zeggen luister naar de AIPAC speech van Trump. Van Putin wordt gezegd dat ook hij Joodse ouders heeft/had. Hij is in ieder geval dikke vrienden met Israelische Rabbis. Op de foto lijken dat niet de orthodoxe versie te zijn die vinden dat Israel als staat nooit gesticht had mogen worden. Young Global Leader van Klaus Schwab. En dan het verleden van de Bolsjevistische Revolutie, docu Juri LIna. waar Putin toch wel heel veel stinkende wonden maakt als hij het over de Russische geschiedenis heeft. In deze hele theatrale dramatische georkestreerde werkelijkheid is de Waarheid ver te zoeken. Eerlijkheid bestaat niet op het niveau van de elite die de landen in deze wereld regeren. Promotie wordt alleen gemaakt door mensen zie chantabel zijn en niet door hen die integere politici zijn. Wapenleveranciers aan zgn vijanden in oorlogen door 1 en dezelfde familie geleverd. Battle of Waterloo 4 generaals, allen Vrij Metselaars en doordat de UK Royals flink gokten, had UK Rothschild weinig moeite om door een leugen rondom de uitkomst van die veldslag, het hele London financiele district in handen te krijgen en vlgs sommige ook de Siring Rights van het UK koninklijke huis, wat van oorsprong natuurlijk zo wie zo duits is en kennelijk ook van graaf Dracula afstamt. Als Mensheid zijn we allen schuldig dat dit soort oorlogen voort kan duren, perpetual zijn geworden aldus Chris Hedges. Een specifieke groep is vlgs hun religie verplicht te liegen, maar heeft wel toestemming nodig voor hun georkestreerde leugens, opdat de misdaden hun eigen zielen niet aangerekend zullen worden. Ofwel waar 2 honden vechten om een been gaat de derde er mee heen. Oorlogswinsten gaan nooit naar de naties die zgn die oorlog gewonnen hebben. Zij stelden een specifieke groep in staat zo veel geld te verwerven dat zij de wereld ahw gekocht hebben en elke natie kunnen maken of breken. Soros de Natiemaker die in de Regio Khazaria zijn Soros Keizerrijk wil stichten. Aldus zijn eigen woorden in een 2014 interview.

 5. Nu Zweden en Finland bij de Nato gaan zullen de Russen er dichtbij die grenzen nuclaire Raketten plaatsen, voor de oorlog begon, die uitgelokte oorlog door de VS was geen enkele dreiging voor Zweden en Finland en die is er straks wel, die 2 Europese landen hoefden helemaal geen angst te hebben voor Rusland, nu lijkt het mij juist niet prettig om die raketten zo dichtbij je grenzen te hebben, de VS weer bezig zoals al zolang!!!

  • Het is maar de vraag of de bevolking van Zweden en Finland echt bij de NAVO willen aangezien ze er geen referendum over willen / durven te houden. Vooral voor de Finnen is een NAVO lidmaatschap niet betekenisloos gezien het feit dat ze er een dienstplicht hebben en dit dus kan betekenen dat Finse dienstplichtigen straks in oorlogen zullen moeten strijden die niet de hunne zijn. Maar ja, wat wil je: zowel Zweden als Finland zijn gezegend met leidsters wiens voornamelijkste punt op hun CV de afronding van het klasje van Klaus Schwab is.

   Het is nog maar de vraag hoe lang Zweden en Finland van hun NAVO lidmaatschap zullen kunnen “genieten”. Als Poetin het slim speelt doet hij het lekker rustig aan in Oekraine want die oorlog zal vanzelf een migratiegolf richting Europa uitlokken. Je ziet het nu al met de Chaos bij de asielopvang hier. Als hij dan in oktober ineens de olie- en gaskraan richting Europa dicht draait wordt het waarschijnlijk een winter van chaos in Europa. Vergeet niet dat in tegenstelling tot in de “coronacrisis” de overheden tegen die tijd geen beschikking meer zullen hebben over gratis geld die ze uit kunnen delen om de bevolking rustig te houden, want ook de ECB moet beginnen met het verhogen van de rente en het verkrappen van de staatsobligaties die zij heeft.

   Dan is de kans heel groot dat de Europese politici gedwongen worden om te kiezen voor de Europese bevolkingen en zich dus zullen moeten verzetten tegen de geopolitieke doelen van de VS. Als dat gebeurt en zeker als het gebeurt in combinatie met de val van de Dollar en de Euro dan is het gauw gedaan met de NAVO.

 6. Eens zien wat de US zegt als Rusland nucleaire wapens op Cuba gaat plaatsen.
  Dan is de wereld te klein.
  Het is precies dat wat de NAVO aan het doen is met toedoen van de Amerikanen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in