De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach heeft opgeroepen om de COVID-vaccinatie onmiddellijk verplicht te stellen voor de hele Duitse bevolking.

Zoals Der Spiegel meldt: “Federaal minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach (SPD) vreest dat het aantal besmettingen sterk zal stijgen door de nieuwe Omicron-virusvariant. “Ik ga uit van een massale vijfde golf,” zei Lauterbach bij een bezoek aan een vaccinatiecentrum in Hannover, bericht Newswars.com.

Lauterbach verklaarde verder: “We moeten ervan uitgaan dat de golf van omicronen die ons te wachten staat, en die we volgens mij niet kunnen voorkomen, een enorme uitdaging zal zijn voor onze ziekenhuizen, voor onze intensive care-afdelingen, maar ook voor de samenleving als geheel.”

De minister van Volksgezondheid beweerde verder dat Omicron niet “onder controle” kan worden gekregen met een dubbele vaccinatie alleen.

“We moeten ons geen vals gevoel van veiligheid geven”, zei hij, en hij drong erop aan dat er een “massale boostercampagne” nodig is “waarbij meerdere miljoenen mensen per week worden geboost”.

Lauterbach voegde eraan toe dat hij van plan is om “met alle middelen” te proberen de vaccins verplicht te stellen.

Lauterbach voegde er verder aan toe: “Omicron zal niet de laatste variant zijn en we moeten ‘polyvariante’ vaccins ontwikkelen”, wat jaren kan duren.

– Disclose.tv (@disclosetv) 19 december 2021

De opmerkingen komen een week nadat de opvolger van Angela Merkel in Duitsland verklaarde dat er “geen rode lijnen” zouden zijn in de strijd tegen de huidige golf van COVID, waarvan zij verklaarde dat deze werd aangewakkerd door ongevaccineerde burgers.

De nieuwe bondskanselier Olaf Scholz verklaarde dat hij voorstander is van vaccinatieverplichtingen in heel Duitsland, waarbij hij opmerkte dat hij van plan is “voor verplichte vaccinatie te stemmen, omdat dit wettelijk is toegestaan en moreel juist is”.

  De zaak Ursula von der Leyen

Scholz heeft eerder gezegd dat hij al in februari verplichte vaccinatie tegen het coronavirus voor alle Duitsers wil invoeren, volgens bronnen die dicht bij hem staan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De oorlog tegen de ‘Ongevaccineerden’ is een wanhopige poging om de controlegroep te demoniseren en te vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël’s Ministerie van Gezondheid bang voor Dr. Robert Malone’s impact op Israëlische ouders
Volgend artikelPfizer wijst aparte vaccinbatches toe aan zijn werknemers en bedrijfspartners
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ik ben overtuigd van chanteren.
  Zoals in een verklaring van dr. Fuellmich zijn de zg “new leaders” geselecteerd op onvermogen en karakterloosheid wat m.i. volledig correct is.

  • Hoi Verontruste,

   Ik zou niet zo zeker zijn van chanteren. Ik was wat aan het zoeken naar dat het ”Toung Global Leaders” initiatief van het World Economic Forum. Ik kwam daar een uitstekend stuk tegen en ik citeer;

   ”There are currently about 1,300 graduates of this school, and the list of alumni includes several names of those who went on to become leaders of the health institutions of their respective nations.

   Four of them are former and current health ministers for Germany, including Jens Spahn, who has been Federal Minister of Health since 2018.”

   Vertaald
   ”Er zijn momenteel ongeveer 1.300 afgestudeerden van deze school en de lijst met alumni bevat verschillende namen van degenen die later leiders werden van de gezondheidsinstellingen van hun respectieve landen.

   Vier van hen zijn voormalige en huidige ministers van Volksgezondheid van Duitsland, waaronder Jens Spahn , die sinds 2018 federaal minister van Volksgezondheid is.”

   Ik heb nog niet gezocht of de net aangetreden minister, Karl Lauterbach, daar ook heeft gezeten maar het WEF heeft daar flink wat incloed. Voor het hele stuk dat zeer de moeite waard is om te lezen zie;
   https://www.globalresearch.ca/klaus-schwabs-wefs-school-for-covid-dictators-a-plan-for-the-great-reset/5764929 het stuk in het Engels
   Of voor het stuk in het NLs
   https://www.globalresearch.ca/klaus-schwabs-wefs-school-for-covid-dictators-a-plan-for-the-great-reset/5764929

   Groeten,
   Hugo

 2. inspuiting dwingen is kogel happen.
  Wie dwang oplegd of dwang uitvoert is niet langer mens en zal ook niet als zodanig worden gezien.

  hij die niet vreest te sterven groet u.

  • Zij die bereid is te sterven voor het niet vaccineren en haar moraal hoog te houden, groet u vriendelijk terug! Wie weet tot snel in het hiernamaals… 😉 xxx

   • Bereid te sterven wil niet zeggen dat ik niet graag de overhand heb en een overwinning nastreef…..dat gezegdhebbende, ik wens u/jou vrijheid en gezondheid toe en een leven als mens. En mochten we elkaar tegen komen, dan liever in het hier en nu dan in het hiernamals, want ik zal ook daar ontsnappen…..Zelf overweeg ik nog steeds emigratie @ naar een land in Europa waar dwang niet haalbaar is om praktische redenenen en waar de outlook op het leven nog vrijheid is…

   • Kom op zeg, wees wat creatiever dan gelijk voor het sterven gaan. Er zijn vele opties die je nog hebt.

    Je kan mijn keuze laf noemen maar ik heb geen schulden en genoeg spaargeld om een jaartje of 3 in Afrika te kunnen leven als injecties werkelijk verplicht worden. Iedereen zijn keuze maar heb geen zin om slachtoffer xyz te worden. Gelukkig zijn er meer opties dan dat, eenieder kan zijn keuze maken.

    Een optie is inderdaad thuis wachten tot ze je komen halen. Op zijn best neem je er twee van hen mee en dat is gul gedacht. Dan is het klaar.

    Wat een andere, heerlijk dramatische optie is is om in hongerstaking te gaan. Liefst met medestanders en symphasisanten op een publieke en symblische plek. Vind de pers heerlijk. Ook genoeg publiek dat langsloopt waar je een zaadje kan planten.

    Idealiter doe je zoiets als het perlement daarover begint te ”debatteren” voor de 2e (en hopelijk niet 1e) kamer. Als je moet gaan doe het dan met de meeste, positive, aandacht in ons aller publiek hier.

    UIteraard kan je nog tig andere opties bedenken om je te verzetten zonder als een nummertje gebroken te worden.

    Hoop dat dit tot denken aanzet. Als jullie meer info willen over dit soort strategieen, laat het weten.

    Groeten,
    Hugo

    • Hoeveel politie/me/soldaten zouden er bereid zijn te sterven om die injecties huis aan huis te gaan toe dienen? Zeg het maar. Vrijheid komt nooit zonder offers. Hongerstaking heb je alleen jezelf mee. Ik denk dat Rutte je dan nog persoonlijk komt bedanken dat je je niet tegen zijn dienaren verzet.

    • Dan hoop ik voor jou dat ze voor die tijd contant geld nog niet hebben afgeschaft. En hoe denk je als ongevaccineerde het land dan uit te komen..en dan nog wel helemaal in Afrika?

     • Nu Gouden munten kopen en deze bewaren bij je postzegelverzameling, over verzamelingen hoeft geen belasting betaald te worden, en ze worden niet afgepakt door de roverheid….

 3. Laat rutte het maar niet proberen, degene die hier met een spuit aan de deur staat krijgt hem achter in zijn strot geramd en gaat in een bodybag naar huis. Mensen, dit is puur toedoen van zware verminking of moord/ genocide! Wát een achterlijke psychopaat die vent. En datzelfde psychopatenvolk heeft hier in NL de touwtjes in handen. Wegwezen, uit de samenleving verbannen die smeerlappen.

 4. Duitsland (of wat er nog van overblijft) wordt sinds 1945 geregeerd door een globalistisch bezettingsregime, dat door de “geallieerden” werd geïnstalleerd.
  Dit regime heeft niet tot doel de noden van de Duitse bevolking te dienen, maar om het Duitse volk juist voor eeuwig te onderdrukken, te verzwakken en te ontmoedigen.
  Wat er nu gebeurt met de vaccinatie-zwendel, past volledig in deze beleidslijn.
  William Luther Pierce plaatst in zijn toespraak het globalistische bezettingsregime in Duitsland in haar historische perspectief, en voorspelt dat dit soort van anti-volkse dictatuur ook naar andere westerse landen zal worden uitgebreid:

  https://video.natall.com/dr-william-pierce-freedom-for-germany/

 5. Ik wil je bedanken voor de moeite die je hebt gestoken in het schrijven van deze blog. Ik hoop later dezelfde hoogwaardige blogposts van jou ook te zien. In werkelijkheid hebben je creatieve schrijfvaardigheden me gemotiveerd. Excuses voor mijn gebrekkig Nederlands. Ik spreek het nog niet zo lang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in