Blijkbaar zijn dit allemaal toevalligheden. Het grappige is dat in geen van deze verhalen wordt gezegd dat de persoon niet gevaccineerd is. Hmmmm….

Een 23-jarige politieagent uit New Jersey overleed deze week plotseling tijdens een routine training, volgens zijn familie

Sinéad O’Connor, ‘Nothing Compares 2 U’ zangeres die controverse uitlokte, overlijdt op 56-jarige leeftijd

19-jarige ‘fitte en gezonde’ uni-student overlijdt drie weken nadat ze naar het ziekenhuis ging met een ‘sinusinfectie’

Veertien jonge docenten (gevaccineerd met COVID-19) die plotseling zijn overleden in april-mei 2023

Óscar Cabrera Adames, een getalenteerde Dominicaanse professionele basketbalspeler, is op 28-jarige leeftijd voortijdig gestorven

Joesthetics’ bodybuildingster Jo Lindner overlijdt op 30-jarige leeftijd

Korea: Acht van de 21 sterfgevallen waren plotselinge hartdood (SCD) toegeschreven aan vaccinatie-gerelateerde myocarditis (VRM), en alle gevallen van SCD toegeschreven aan VRM waren jonger dan 45 jaar en ontvingen mRNA-vaccins

Veertien NFL-spelers die onlangs plotseling overleden – De meest recente is de 35-jarige ex-NFL quarterback Ryan Mallet die plotseling overleed op een strand in Florida.

Nieuwslezer Joe Schlaerth overlijdt plotseling op 62-jarige leeftijd

TV-dokter en ‘vaccinatie-expert’ Dr. Alfredo Victoria overlijdt plotseling op 42-jarige leeftijd

Tragedie als Miss Bikini Ireland ster Judy Fitzgerald ‘onverwacht’ overlijdt op 32-jarige leeftijd

Profbasketballer die Covid-vaccin de schuld gaf van zeldzame hartaandoening, sterft aan hartaanval

Northwestern University student lijkt te zijn overleden aan hartontsteking in verband met COVID-vaccin

Medici vrezen verband tussen COVID-vaccin en plotselinge dood van cricketer Shane Warne

Houston rapper Big Pokey is op 45-jarige leeftijd overleden nadat hij op het podium in Texas in elkaar was gezakt

Vaccins in je salade? Wetenschappers kweken met mRNA-vaccin gevulde gewassen om injecties te vervangen

Vier piloten van Singapore Airlines plotseling overleden mei 2023

EEN PILOOT IS VANDAAG OVERLEDEN, EEN VAN DE VELE

College waterski kampioen Micky Gellar sterft “plotseling” op 18-jarige leeftijd

Olympisch gouden medaille winnares Tori Bowie werd dood aangetroffen in haar huis

En ik heb nog tientallen andere verhalen, schrijft Steve Kirsch.

Klinkt dit normaal voor u?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende sociale experimenten tonen aan waarom conformiteit en blinde gehoorzaamheid aan gezag gemeengoed zijn gewordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrigozhin is weg, maar Wagner is overal
Volgend artikelFrontnieuws filmpscoop – Russische strijdkrachten bezetten AFU loopgraven vol met degenen die zich niet overgaven (18+)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

47 REACTIES

 1. Heb hier al een paar keer eerder tot actie opgeroepen……en die schijt site van NFN is alleen maar een peilings-bureautje naar de sentimenten onder de bevolking.

  Zonde van mijn tijd.

  Ja…….je moet tot doden in staat zijn, en ik heb diep genoeg in mezelf gegraven, om tot die conclusie te komen.

  Maar het zijn er godverdomme zoveel. (Zie alleen maar de Oekraïne)…..!……en zelfs daar kan het nog wèl even doorgaan met die vleesmolen.

  Van de verkrachters van mijn dochter zijn er een paar nogal definitief aangepakt .

  Gemist zullen ze niet worden.

  Maar wat doe ik hier nog. Elke van Godverlaten kutdag komt er wel een nieuwe prak vuiligheid uit dat stinkhol. (Zie Maui……en het tuig staat al klaar om de platgebrandde bende over te nemen.)

  Ook dat tuig……. afschieten godverdomme……en alles wat ik k zit te doen is mijn Razernij voeden…..wat waarschijnlijk precies de bedoeling is.

  Ik zal mijn gezin beschermen……en de bijl staat klaar…….maar dit heeft allemaal geen enkele zin.

  Ik zie wel waar het schip strandt.

  • Ik voel je pijn en je frustratie, maar maak het niet persoonlijk Inhetmeer. Er moeten helaas meerdere erge ongelukken gebeuren voordat iedereen tot actie bereid is. Je bent een krachtig mens, jou energie is nodig in de juiste strijd. Choose your battles. We hebben jou kalmte en rust nodig om straks kordaat en efficiënt en standvastig te zijn.

   Hopelijk lees je in mijn reactie niet dat ik je bagatelliseer, want ik voel je pijn en ik wil precies wat jij wil, maar het moment moet kloppen… timing is alles. Choose your battles. Als het moment daar is, zullen we allemaal beseffen dat het moment daar is. Tot die tijd zullen we onze krachten moeten sparen zodat we klaar zijn als we klaar moeten zijn voor onze strijd. Dat moment komt alsmaar dichterbij, vandaar de onrust die in ons groeit. We voelen de storm naderen en we staan klaar voor de strijd. Bewaar je rust lieve Inhetmeer… ik heb NFN ook afgeschreven. Die Robin de Boer is niet eens te mailen als je hem wil bereiken en hij censureert er vrolijk op los.

   Maargoed… het wordt tijd om naar binnen te keren en ons klaar te maken voor de offline strijd. De storm gaat komen, zet je schrap en wees mentaal voorbereid. Bij deze wat relaxte klanken die mij helpen om mijn hele systeem rustig te maken. Luister dit om al je cellen tot rust te laten komen. Geen teksten, geen beats, geen drukte, maar pure rust en harmonie.

   https://m.youtube.com/watch?v=eWLVBP3VrO4&pp=ygUXaGVhbGluZyBmcmVxdWVuY3kgbXVzaWM%3D

   Je bent echt niet alleen, we willen allemaal dat het stopt. Ik denk dat de kwade krachten nu Europa gaan onderwerpen in een poging om de macht in eigen huis te behouden. Echte tirannie gaat de massa ontwaken. Er is een storm op komst, zet je schrap, je gaat nog van onmisbare waarde worden dus vergooi je energie niet aan de verkeerde strijd.

   Sterkte met het trauma rond je dochter, ik stuur je al mijn liefde en medeleven lieve Inhetmeer. Wat er is gebeurt had nooit mogen gebeuren, maar het is niet terug te draaien. Het enige dat jullie samen kunnen doen is loslaten, hoe moeilijk dat ook is. Maar geen enkele gedachte of handeling kan veranderen wat er is gebeurt. Alleen het aankijken en loslaten van het trauma geeft ruimte om een schone lei te maken en verder te gaan.

   Ik heb zelf, op een ander vlak dan jullie trauma, ook het eea meegemaakt dat ik heb moeten verwerken. Als ik wat voor jou/jullie kan betekenen dan kan je mij via Rommel mailen.

   Sterkte lieve Inhetmeer… je bent niet alleen.

   • wat een mooie reactie van jou let,s sort it out aan in het meer, ik werd er zo door geroerd want ik herken zijn emoties en probeer mijn rug recht te houden en niet toe te geven want ik ben nu 74 en hoop ook nog mee te maken dat de strijd begint en ik misschien mee kan doen om de ,,kwaden,, een koppie kleiner te maken al valt dat niet altijd mee om dit vol te houden maar in het meer ,er zijn veel mensen die soms de moed verliezen maar houd vol, als je wil mailen naar mij ,mag dat. gr. joost.

  • @Inhetmeer
   De verlatene groeit dagelijks .
   Er is geen houden meer aan .
   De wanhoops berg groeit zienderogen .
   Ik lees jouw woorden en kan mij daar heel goed in vinden.
   Ik zelf heb lang rondgelopen met line them up gevoelens .
   Ben verre van GEDECIDEERD hoofdletters om de uitdrukking kracht bij te zetten .!
   Nu zie ik LGSTO de aanbieding doen om met hem in conclaaf te gaan .
   Ik ben net zoals jij Inhetmeer dat is ondanks vriendelijk bedoeld totaal ondenkbaar dat ik dat zelfs zou overwegen om met wie dan ook te gaan spreken over wat mij is overkomen !
   Eerder gezegd de ratten hebben geroken dat ik gedimd ben , de storm nam behoorlijk toe om mij te grazen te nemen . Heb mij ook zitten verbijten de mantel der verbittering heb ik vaak gedragen .
   Er zijn veel van gelijk gestemde onder ons . Maar de meeste zijn idd gedimd , ouder geworden belang van zorgkracht voor je omgeving ! Ik lees veel op FN . ER vallen mij best veel inhoud en woorden op hier .
   ER zijn hier vechters aanwezig maar ook mensen die met ellebogenwerk hun woorden en bevindingen ventileren . Daar kijk en prik ik doorheen. Jouw draadjes Inhetmeer hebben solide karakter.
   Let hier op ze zijn onder ons ” Oppervlakkige charme en welbespraaktheid.
   Gevoelens van grandiositeit.
   Pathologisch liegen.
   Manipulatief en sluw gedrag.
   Gebrek aan berouw of schuldgevoel.
   Ontbreken van emotionele diepgang (vluchtige emoties)
   Kil en/of gebrek aan empathie.
   Geen verantwoordelijkheid nemen voor het eigen gedrag.

   Hij zal je uitkiezen, je ontwapenen met zijn woorden, en je beheersen met zijn aanwezigheid. Hij zal je verrukken met zijn geestigheden en zijn plannen. Hij zal je op een aangename tijd trakteren, maar je zult altijd de rekening gepresenteerd krijgen. Hij zal je toelachen en om de tuin leiden, en hij zal je angst aanjagen met zijn ogen. En als hij met je klaar is, en hij zal met je klaarkomen, dan zal hij je in de steek laten, beroofd van je onschuld en je trots. Je zult veel ongelukkiger achterblijven, maar niet veel wijzer, en lange tijd zul je je afvragen wat er gebeurd is en wat je verkeerd hebt gedaan”

   Het laatste krijgt bij mij geen kans , die deur is potdicht .
   Ben al doende gewapend tegen deze praktijk .
   Groeten Inhetmeer

   • @CorNietdus

    Is je beschrijving/aanklacht tegen manipulerende slangen met dubbele tongen en demotiverende uitspraken voor mij bedoelt?

    Ik spreek hier namelijk enkel en alleen vanuit mijn hart en met de puurste goede bedoelingen. Ik voel de stress en de spanning en de frustratie die Inhetmeer voelt. En ik heb ook die ‘line them up’ gedachten. Ik wil niemand passief maken, maar in oorlogen draait alles om strategie en om timing. Als we te vroeg ons kruit verschieten gaan we dit keihard verliezen. Daarom zeg ik pick your battles.

    • @Let God sort them out
     Doe eens even normaal !
     Natuurlijk niet maatje .
     Je verbaasd mij met je tegen draadje .
     Lees nu eens goed door wat ik bedoel in mijn draadje .
     Ik zou het niet in mijn hoofd halen om welk persoon hier dan ook zo te benaderen.
     Groeten .

     • @CorNietdus…

      Sorry Cor… ik val je niet aan, ik vroeg het me gewoon af. Ik krijg dat soort verwijten soms, dus ik voelde me aangesproken. Bedankt dat je zo snel en duidelijk reageert.

      Voorwaarts en opwaarts… samen staan we sterk in een onverslaanbaar front van licht en liefde.

      Fijne avond Cor en Inhetmeer en iedereen die dit leest.

      • @Let God sort them out
       Ik refereerde aan de tegenstander .
       De gladjanus die met gezalfde bewoording je probeert je in te nemen . Dat was en is de strekking van wat ik bedoelde .
       Jou absoluut niet mee bedoeld .
       Trouwens waarom zou ik tegen jou een negatieve houding aan nemen . Je ben een persoon met hart .
       Ik sta zo niet in het leven om wie dan ook af te branden .
       Hoop het duidelijker gemaakt te hebben , nogmaals het is de tegenstander die het met ons allemaal flikt >!!
       Wens je een inhoudelijk weekeind .
       Groeten !

       • @Cor…

        Ik begrijp je volledig. Ik las dingen die mijn onzekerheid triggerden. Het lag aan mij, niet aan jou. Bedankt voor de opheldering.

        Jij ook een fijn weekeind Cor… 🙏❤

  • Dit is precies waar ook de globalisten de gewone klootjesvolk naar toe wil brengen dat je gebroken bent maar ik pas hiervoor ik zal liever staande sterven dan knielend gehoorzamen nooit!💥💥💥💥💥😜🖕💉⚰️

  • Hoi,

   Zoals ik het zie is het simpel. In alle menselijke samenlevingen die op instorten stonden waren er mensen die de ramp zagen aankomen en daarvoor waarschuwden werden keihard aangepakt door whatever macht er de macht had. Altijd met de openlijke of stilzwijgende steun van de massa.

   Je zag het zelfs bij de corona elllende. Mensen werden in sociale isolatie gezet, stonden in de rij voor een experimenteel goedje en juigde het ”wappie inelkaar slaan door de politie toe en velen wilden openlijk veel ergere zaken.

   Het trieste feit is dat zolang de meute het regime steunt je kan doen wat je wil, je hebt jezelf er alleen maar mee. Echter, als je je voorbereid en wacht tot het juiste moment kan het SOMS slagen. Mijn favorite voorbeeld van het niet moet is dee Franse Revolutie. De massa had meer dan genoeg van het koningshuis en zette ze bloederig af.

   De opvolger van de macht was Robbertpierre. Die de zogenoemde ”reign of terror, aka bewind van terreur” introduceerde. Wat tot nog veel meer blioedvergieten leidde waar niemand beter van werd. Het werd veel slechter dan onder het koningshuis.

   Die zooi werd door Napoleon opgevolgd. Die besloot dan maar oorlogje tegen alles en iedereen te voeren om uiteindelijk ook verslagen te worden. Pas daarna werd het weer een beetje normaal leefbaar.

   Meer recent is Zimbabwe qua voorbeeld. Ooit was dat land de graanschuur van Afrika. Maar de zwarte bevolking werd onderdrukt door de coloniale overheersing van de Engelsen. Iedereen had te eten en de infrastructuur ed werd opgebouwd etc. Ja, veel rijkdom werd naar Engeland verscheept. Na jaren en jaren van burgeroorlog kwam Mugable aan de macht. Alle blanke profiteurs er uit (dus ook alle boeren want waren zo goed als allemaal blank).

   Het gevolg van dit alles? Massale hongersnoden in heel Afrika want geen graanschuur meer) maar het ergste in Zombabwe. Geld werd niets meer waard en mensen moesten handmatig goud gaan winnen want anders stierf je. Infrastructuur, gezondheidszorg, onderwijs, basically alles storte in.

   Zimbabwe werd vele malen armer dan toen ze nog onder coloniaal bewind stonden. Dit omdat de autochtone bevolking die welvaart niet kon en wist te produceren. Ze dachten dat wel even zelf te doen maar faalde totaal. Na vele decennia verder en ontelbare doden verder nodigen ze nu blanke boeren land basically gratis aan om maar te gaan produceren. Decennia lijden voor noppes.

   Moraal van mijn verhaal. Je kan ”het systeem” (aanrader qua muziek, ”welcome to the machine van Pink Floyd”) niet verbeteren door een paar koppen er af te hakken om het maar zo te zeggen. Voor een succesvolle revolutie heb je een team ala het Putin team nodig en dat zo een team minstens 20 jaar aan de macht blijft. Dit om onder andere het systeem te zuiveren van ideologen van het oude systeem. Maar uiteraard ook om nieuwe banden internationaal te smeden en veel meer.

   Mijn tip is dus, leer begrijpen hoe ”het systeem” werkt. Leer de zwakke punten kennen en ga die uitbuiten. Verzamel een netwerk om je heen en zorg voor een alternatief plan welke je kan uitdragen. Sla toe wanneer de massa ontwaakt. Alleen dan heb je, in mijn opinie, een kans van slagen.

   Ik hoop dat dit helpt!

   Groeten,
   Hugo

  • Beste Inhetmeer,
   Ik kan je van A tot Z volgen.
   Het is niet zozeer de ellende in de wereld die onze boosheid veroorzaakt maar onze eigen onmacht en frustratie dat wij als individu er niets tegen kunnen doen.
   Laat de boosheid en frustratie jou niet verteren vanbinnen.
   Verwerk de opgeslagen emoties en laat het gevoel van onmacht los.

   Kijk waar jij zelf een positieve bijdrage kunt leveren aan jouw dochter en andere medemensen zodat je toch nog levensvreugde kunt halen in dat kleine stukje verbetering in de wereld waarin wij leven.

   Het is niet makkelijk om dat te doen, dat begrijp ik.
   Hoe dat anderen in de wereld handelen, veroorzaakt bij hun Karma.
   Hoe dat jouw reacties zijn het jouwe.

   Nu is de tijd van verzorgen, zowel voor anderen als jezelf.
   Straks komt de tijd van opstaan en weerstand.

   Je bent niet alleen.

  • Inhetmeer
   Begrijp en steun je volledig hierin , k heb het er ook zo zwaar mee en heb de laatste jaren veel meegemaakt aan de lijve …. en t gaat maar door , geen oplossingen inderdaad alleen net als een beat de vuiligheid erin stampen k hoop dat we gauw eruit zijn , en blijf een strijder no matter what …. hartegroet van mij en denk aan je , weet wat trauma’s zijn ….

  • Beste inhetmeer,

   Ik reageer veel te laat. Ik wens je sterkte en liefde om te helen. Blijf je richten op het goede in deze wereld. Laat je niet bederven door bitterheid en wrok maar blijf jezelf. Zoek het goede en deel het uit.

   Ik snap cornietdus ook wel, ik kom net uit 3 jaar samenwerking met een narcist wat me een jaar gekost heeft om overheen te komen. 3 jaar voor niks gewerkt en mijn ziel en zaligheid in gestopt en zo afgedankt en de straat op geschopt. Wat cornietdus zegt is heel negatief en herkenbaar.

   Ik heb besloten om het los te laten en geen schadeclaim in te dienen of iets dergelijks. Ten eerste omdat dit mij nog meer ellende en kosten oplevert en omdat het me waarschijnlijk niks brengt. Ik heb besloten wat het me wel als mens heeft opgeleverd. Ik weet nu veel beter wat ik waard ben, technisch, creatief en veelzijdig. Dat ik niet afgedankt ben. Dat ik mensen bij elkaar kan brengen. En dat ik mijn energie niet aan domme mensen moet verspillen.

   Gelukkig heb ik een hemelse Coach die veel meer voor me doet dan een ambtenaar van het uwv. Als een vriend waar ik mee kan praten en die me begrijpt. Ik kan nu gewoon van het leven genieten zonder zielig te zijn. En genieten van de mooie dingen die ik zelf bedacht en gemaakt heb.

 2. Dat is de reden waarom de nederlandse politiek leegloopt. Ze zien nu ook de gifprikschade persoonlijk om zich heen en zullen ook wel bestookt worden met mails van mensen die beschadigd zijn of wie directe familie heeft die overleden zijn. Ik geloof echt met heel mijn hart dat hier de politiek om leegloopt. Iemand wil verantwoordelijk zijn voor de doden en beschadigde mensen. De uitkeringen zijn enorm gestegen . Ziekte verzuim is niet meer normaal. Zij krijgen die cijfers te zien. En al die doden en gewonden is erger dan een oorlog en geen enkele van die kakkers wil daarover de verantwoording dragen,niet rutte niet de jong. Gauw gaan lopen en de mensen laten verrotten net zoals de belastingaffaire etc…. They dont give a shit……
  Maar goed wij gaan land na land, stad na stad, dorp voor dorp , straat na straat en huis na huis, voordeur naar voordeur of om de verantwoordelijke bij hun haren te pakken en ze naar de rechtbank slepen. Ze zullen er niet mee weg komen.

  • @Greet…

   ‘Wij gaan land na land, stad na stad, dorp voor dorp , straat na straat en huis na huis, voordeur naar voordeur of om de verantwoordelijke bij hun haren te pakken en ze naar de rechtbank slepen. Ze zullen er niet mee weg komen.’

   Amen 🙏

   PS… we are coming for you, the hunters will become the hunted!!!

  • Idd Frans…. windmolens genoeg hier in Griekenland elke week een zogenaamd klimaatbrandje…omdat ze geen kapvergunning krijgen enz…accu motors en auto’s vliegen in brand…en @Tigron idd hier is niemand alleen jeez ik zou jullie allemaal echt willen helpen, zonder woorden elk individum hier sorry , mens we gaan een heel zware tijd tegenmoet dat moet ik hier uiteraard niemand vertellen, het gevoel van onmacht maakt me …ja mij ook triest… Ik brabbel zeker ook eens zeker enige BS hier hey we hebben hier wacht even cipero, word hier in de bergen gebrouwd…smaakt echt slecht en daarna slaag je wartaal uit… whatever ik denk we hebben allemaal deze momenten…wat ik gewoon wil zeggen we zijn hier niet op nfn crapshit en ik sta achter ieder zijn comment, als Fons ons met rust laat …lol ik wens iedereen alsnog een goede nachtrust en nog eens een dikke dank aan Sandra For the Song echt waar

 3. Infowars.com
  August 13th 2023, 8:45 am
  Alex Jones breaks down a video from Dr. Roger Hodkinson explaining how the Covid vaccine killed 20 million people globally….

 4. Wat ik me inmiddels mede stevig af zit te vragen……. Omtzigt kent zijn werk….zijn positie.

  Ik zou er het geduld niet meer voor kunnen opbrengen.

  Wat hij ook inbrengt…..

  ” Tja……daar kan ik mij wel in vinden…….dat zal ik zeker bespreekbaar maken…..dat kan ik u beloven……?! ”

  En dat is de hele mentaliteit van die hoerenkast.

  Er gebeurt niets……godverdomme ….. helemaal niets.

  Miljarden gaan over de balk.

  Die stinkende beerput van die toeslagenaffaire is kennelijk dichtgegooid met beton.

  Een mondkapjesdeal van een drol op poten die nog steeds bezig is dit land naar de verdommenis te helpen.

  Laat ik het over die moordpartij vanuit dat ongekozen hoerentuig van die EU maar niet eens hebben.

  Er staat een cobra adder op internet. Een kruisboog die dwars door de bepantsering van dat stomme smerissensoort heen gaat. Ze zijn er doodsbang voor.
  Een ander lam slaan is natuurlijk een leuk spelletje…..maar ze moeten niets terug gaan doen natuurlijk.

  Dan is het niet leuk meer.

  En als ik dan dat smoel van die Strontbal voorbij zie komen zie ik alwéér zon stuk tuig, wat het wel eens zal komen vertellen .

  Net zo’n Onbenul als dat weermannetje……leeg….. zielloos. Goed genoeg om paniek te zaaien. Als hij zal verdwijnen….( net als dat weermannetje)…… zal hij een leegte achter laten die hem volkomen vervangt…….en nog een paar bergen ellende er bij voor ons.

  Een ding is mij glashelder…….ik ben maar alleen, en ik moet ergens beginnen…….met dat tuig uit de Magreb bijvoorbeeld.

  En wat moet je met Omtzigt. Een volgens mij veel te fatsoenlijke man…..zou die over twee jaar nog steeds tegen de muur zitten te leuteren…….beloftes aanhorend die nooit ingelost zullen worden ????!!!

  Dit is nl wat ik dagelijks zie gebeuren……al jaren lang……en als die fdf boeren niet samengaan met forum……..en etc.

  God….daar ga ik weer.

  • Inhetmeer
   augustus 17, 2023 at 17:19
   Je hebt, helaas, helemaal gelijk.
   Behalve, je bent echt niet alleen.
   Het gaat ons lukken, ooit.
   Gewoon omdat de waarheid altijd wint, vroeg of laat.

   • We moeten altijd inzien hoe de vrijmetselarij redeneert die aan de macht is. De enige uitweg uit de situatie waarin we ons nu bevinden is de totale vernietiging van de “geheime genootschappen” ofwel de vrijmetselarij waar JFK het over had. President Poetin is daar nu mee bezig. We moeten hem zo veel mogelijk helpen met de Maçonnieke dieven voor het gerecht te slepen. Rutte Kaag Hoekstra enzovoort

 5. Begin in je eigen buurt. Gooi zonnepanelen op je dak……en voldoende voor een huishouden. Bundel die energie……..sla dat op in accupakketten voor heftrucks. Maak jezelf los van die energie boeren.

  Praat met leveranciers van die dingen…….zoek een goede op.

  Tis maar een voorbeeld.

  Begin ergens.

  • accu’s op lood en zuur maximale levensduur 7 jaar en je mag ze maar tot 45% ontladen anders vreten ze zich totaal kapot.neem pylontech US5000 10 jaar waarborg ontladen tot 30%

   • @gg

    Als je dan toch aan die psyop gaat meedoen, gebruik dan zoutwaterbatterijen… 100% ontladen, nagenoeg onverwoestbaar.

  • Die panelen veranderen je huis in 1 grote magnetron… 1 groot stralingsveld. Die panelen zijn niet goed voor ons, daarom wil de vijand dat we ze gebruiken. Daarnaast, als alles op stroom werkt kunnen ze ons met 1 druk op 1 knop platleggen.

   Ennuh… het is augustus, maar het is nu al weken alsof het herfst is. Ze sproeien de zon al jarenlang weg. En sinds kort heeft Bill Gates officieel toestemming van de EU om de zon te blocken. Maak uw borst maar nat want we worden kapotgemaakt en het gaat net zo lang door tot wij alle verraders thuis gaan ophalen, opsluiten en berechten.

 6. As je over paar jaar op vlieg vakantie wil moet je zelf een piloot regelen.
  En dat geld dan ook voor de dokter, de leraar, de politie

 7. Een persoon kan ook niet gevaccineerd worden, want een persoon is geen mens. Een persoon is juridische fictie ofwel handelsnaam. De uitnodigingen voor injecties zijn dan ook niet aan jou als mens gericht maar aan de persoon en dat ben je niet. Hetzelfde geldt voor de stempas, die is gericht aan de persoon en niet aan de mens. Jouw bankrekening, auto, koophuis, etc. staan ook op naam van de persoon en niet op jouw naam als mens zoals deze bij de geboorte aangifte is doorgegeven. De mens bezit dus niets en laat zich vrijwillig ombrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in