In de wereld van de Grote Reset zullen gewone mensen geen eigen huis meer mogen bezitten. Het alom gepromote principe “u zult niets bezitten en u zult gelukkig zijn” zal evenzeer van toepassing zijn op het kopen en bezitten van wat voor soort eigendom dan ook, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De prijzen van huizen over de hele wereld zijn zeer hoog opgedreven doordat grote investeringsmaatschappijen zijn binnengestapt en duizenden huizen tegelijk hebben gekocht – waardoor de prijzen zijn opgedreven en particuliere kopers zijn verdreven. Tezelfdertijd is de kwaliteit van de woningen dramatisch gedaald. Bouwers die zich houden aan de EU-wetten over huizenbouw produceren steevast slordige, slecht gebouwde huizen die niet ontworpen zijn om lang mee te gaan.

Het is vermeldenswaard dat huizen in Japan gebouwd worden om 30 jaar mee te gaan. Daarna storten ze in of worden ze afgebroken en vervangen.

Het proces van vernietiging van het lang gevestigde principe van huisbezit is al goed op weg. De rentetarieven stijgen (en zullen waarschijnlijk nog jaren blijven stijgen, aangezien de centrale banken moeite lijken te hebben om de op hol geslagen inflatie die zij gecreëerd hebben onder controle te krijgen). Stijgende rentetarieven zullen het voor nieuwe kopers moeilijker maken om onderaan de huizenladder voet aan de grond te krijgen, en zij zullen het voor degenen die huizen bezitten steeds moeilijker maken om ze te behouden. Voortdurend stijgende energieprijzen zullen de kosten van het bezit van een huis doen stijgen – vooral als het huis oud en slecht geïsoleerd is. Door Russen te verbieden onroerend goed te bezitten, zullen de prijzen ook dalen.

  Globalisten op COP28 pushen insecten en Frankenmeat vanwege Henry Kissinger's Regel #1

Erger nog, de regering in het Verenigd Koninkrijk dwingt 15 miljoen huiseigenaars om zulke enorme en ruïneus dure veranderingen aan hun huizen aan te brengen, dat de enige praktische oplossing zal zijn om volkomen goede, degelijke huizen af te breken.

De energieprestatiecertificaten die nu aan elk huis gekoppeld moeten worden, zullen in 2025 herzien worden om er allerlei ongeteste, impopulaire, dure, inefficiënte eco-uitvindingen in op te nemen die populair zijn bij de samenzweerders (en de aardeopwarmingscultisten die hun standpunten vertegenwoordigen in de media en op de politieke markt).

Dus, huizen die voorzien zijn van op afstand bedienbare thermostaten zullen een betere energieprestatie hebben. En dat geldt ook voor huizen die uitgerust zijn met warmtepompen – de absurd duur geprijsde en duur betaalde vervangers van traditionele gasketels. Warmtepompen kosten tot 22.000 pond om te laten installeren en kosten vier keer zoveel om te laten draaien als gasketels. Warmtepompen hebben ook elektriciteit nodig, en aangezien de meeste elektriciteit nog vele jaren verkregen zal worden uit fossiele brandstoffen en uit de verbranding van houtpellets (die in het VK van over de Atlantische Oceaan ingevoerd worden) is de logica moeilijk te begrijpen.

Het gebrek aan logica heeft politici er niet van weerhouden warmtepompen (en vele andere absurde eco-uitvindingen) te omarmen, en degenen die de voorkeur geven aan meer traditionele, verstandigere vormen van woningverwarming zullen gestraft worden.

Huiseigenaren die woningen verhuren hebben al te horen gekregen dat het na 2027 illegaal zal zijn om woningen te verhuren die niet hoog gewaardeerd zijn. Binnen een paar jaar zullen woningen die niet aan de nieuwe eisen voldoen onverkoopbaar zijn. Huiseigenaars die geen warmtepomp laten installeren, zullen hun huis niet mogen verkopen. Maar helaas zullen de kosten van het gebruik van een huis met een warmtepomp betekenen dat huiseigenaars die wel een warmtepomp hebben, hun huis niet zullen kunnen verkopen omdat het te duur zal worden geacht om het te gebruiken.

  Professionele clown onthult satanisch kannibalenritueel in Hollywood

En natuurlijk willen de samenzweerders dat wij allemaal in hoogbouwflats gaan wonen. Er zullen geen huisdieren zijn en de appartementen zullen klein en identiek zijn. Alles zal centraal gecontroleerd worden. En als de samenzweerders de mensen die in een flatgebouw wonen willen controleren, kunnen zij dat gemakkelijk doen door de toegangsdeuren op slot te doen. Dit is natuurlijk wat er in april en mei 2022 in China gebeurde, toen de autoriteiten besloten hun absurde zero covid-beleid voort te zetten. Flatgebouwen werden stevig gesloten en de bewoners kregen geen toestemming om te vertrekken.

De huizenprijzen zullen de komende tien jaar of zo aanzienlijk dalen. De daklozen zullen gedwongen worden in nieuwe, piepkleine, kartonnen flats in erkende stadscentra te gaan wonen, maar als uw sociale kredietwaardigheid slecht is, zult u moeilijk of onmogelijk een eigen woning kunnen huren.

Dus wat heeft de toekomst in petto voor mensen met een slechte sociale rating?

Wel, één van de hoofdprincipes van de Grote Reset is natuurlijk dat de wereldbevolking zal worden teruggebracht tot 500 miljoen.

Maar waar zullen tot die tijd alle daklozen wonen? Misschien in iets dat lijkt op de schuldenaarsgevangenissen die Dickens zo goed heeft geportretteerd. Een andere mogelijkheid is dat de straten vol zullen zijn met berooide, zwervende gezinnen, gewikkeld in alle kleren die zij bezitten. Bij koud weer zullen zij zich warm houden met lagen karton en, als zij geluk hebben, een of twee haveloze, vieze oude slaapzakken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De sekte van het globalisme: De Grote Reset en zijn “Eindoplossing” voor Nutteloze MensenVolg Frontnieuws op Telegram

  Het Nieuwe Normaal begint te bijten

Lees meer over:

Vorig artikelDe sociologie van de massa’s versus de politiek van de idioten: Wie is Wie?
Volgend artikelDe komst van de Oekraïense ISIS – “De tektonische platen zijn verschoven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Vanwege de algehele toenemende inflatie dumpen mensen nu massaal hun huisdieren.
  Leveranciers die voor hun eindproducten een forse hoeveelheid stroom en/of gas nodig hebben komen allen in de problemen vanwege de alsmaar oplopende energieprijzen.
  Zelfs crematoria slaan nu reeds alarm in nog m.n de VS.
  Zink en aluminium bedrijven sluiten hun deuren in de EU.
  Als men zich realiseert hoeveel bedrijven gas en /of elektra nodig hebben om hun producten te kunnen fabriceren, dringt het besef diep door dat door de energieprijzen vele leveranciers en fabrikanten ten onder zullen gaan…

  https://www.zerohedge.com/markets/zinc-aluminum-smelters-halted-europe-due-soaring-power-prices

  • Correctie: zink en aluminium smelterij-bedrijven.
   Middels de oplopende energieprijzen zullen bedrijven hun deuren moeten sluiten.
   Gebruiksartikelen zullen daardoor niet meer verkrijgbaar of onbetaalbaar worden.
   De nog functioneerde bedrijven komen allen in handen van de ” deep state. ”
   Waardoor gebruiksartikel niet meer te koop maar uitsluitend te huur zijn ( Klaus Schwab ), afhankelijk van je gedrag en leefwijze..
   M.a.w dit proces is via de stijgende energieprijzen reeds in gang gezet.

 2. Als de Grote Reset baasjes en hun handlangers met hun koppen onder de guillotine leggen zullen we vragen of ze nu gelukkig zijn !!
  De afrekening komt, vluchten kan niet meer !!

  • Interesseert jou het wat of hun gelukkig zijn? deze onmensen interesseren me niets. Ik zou nog zonder wroeging een pasgeboren kind van hun afschieten in zijn wipstoel. Kakkerlaken roei je ook uit van jong tot oud. Als ze mijn huis wat ik van mijn hardwerkende, braaf betalende ouders gekregen heb afnemen zijn alle remmen los.

   • Wij zijn dan verplicht om onze bezittingen te verdedegen en als dat niet meer lukt steken wij alles in brand zo houden wij het ook wat warm en het beste zijn de huizen van de elite aan te pakken, is mijn mening.

 3. Beste Mensen

  Voor zover het word geweten
  Verkeerde voorspelling
  Geen 500 miljoen
  Maar veel nullen achter weg halen
  Want de uiteindelijke overblijvers zal bedragen 500.000 mensen

  Van alle kleuren maximaal 100.000

  Alleen de Indianen mogen nog even door neuken dus nog wat uit groeien
  Alle anderen moeten gedwongen inkrimpen
  Nu dus met geweld op lustige manier

  Dit had wel anders gekund
  Zonder list bedrog geweld plegen
  Maar met liefde educatie op scholen

  Dus Geen Homofilie
  Welk inhoud gevallenen zieken promotor
  Ziekten als lesbie flikker pedofiel zulke ziekten afwijkingen de hemel inprijzen

  Maar bij brengen dat neuken alleen is toe gestaan als de bevolking in gevaar dreigt te geraken met uitsterven

  Neuken is geen spelletje van vermaak

  Dank U

 4. We bezitten ook nu allang geen huizen.
  Denk er eens goed over na:
  Belasting betalen over bezit: onzin.
  Verbouwingsvergunningen aanvragen.
  Dat “ze” denken te bepalen dat wij rookmelders plaatsen.
  Dat ze denken een smartmeter in mijn huis te gaan plaatsen.
  Enz. enz.

  Bezit kan je naar eigen inzicht gebruiken, uitlenen, verhuren en weer verkopen zonder inmenging van de roverheid.

 5. Ja zeg, niets meer waard, maar mits een paar dure kosten blablabla …
  Deze topic is kwatch, en maakt eigenlijk reclame om al die ingrepen ( met uw spaarcentjes) wel uit te voeren. Geld moet rollen. Logisch dat we dan niets zullen hebben.

 6. Hier slaat ie de plank inderdaad mis. Ik heb zo’n huis met een warmtepomp, twee stoomovens, manshoge koel en vrieskast elk en een 7,5kwh inductieplaat. Het hele huis wordt verlicht met led lampen. In de zomer werkt de warmtepomp als vloerkoeling waardoor er ook weer warmte de grond in gaat om de cyclus op gang te houden geen airco nodig. In huis is het ‘s zomers 22° beneden tot bijna 26° op zolder bij 38° buitentemperatuur. Op het dak ligt voor 36kwh aan zonnepanelen heb verder geen gas en ik betaal €32 voorschot per maand in een gezin van 5. Voorheen, met een warmte terugwin installatie en stadswarmte met simpele keuken apparatuur betaalde ik rond de €250 per maand.

   • Laat die zot met z’n afgrijselijke ledverlichting, bijdrage aan kinderarbeid in de mijnen voor z’n absurde zonnepanelen, buren in de herrie zetten met z’n pompinstallatie en.
    En tot overmaat van ramp teveel k.kinderen.
    Ideaal profiel voor een paar injecties!

  • Beste mensen

   Pas maar op
   Er word wel een list verzonnen om alle mensen met een Minimum inkomen bij wijze van ;
   Het bloed onder de Nagels uit te zuigen Bont en Blauw te laten betalen

   Die Aliënmensen Endinocom People zitten al goed genesteld in die Torentje van
   Babel Haag
   Babbelhaags

   Dank U

  • Maar helaas dat zal niet meer lang gaan duren dan zullen zij ons voor de warmte pompen gaan laten betalen door een belasting, en nu allemaal hard gaan werken er komen ladingen vol met gelukzoekers doe jullie burgersplicht werk je rot maar ook ren je rot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in