De agenda voor de wereldwijde ontvolking – die van bovenaf wordt aangestuurd door transnationale organisaties als de VN en het Wereld Economisch Forum – is heel reëel, en wordt met elke nieuwscyclus schaamtelozer uitgedragen, schrijft Ben Bartee.

Van wereldregering tot gecontroleerde sloop van aanvoerlijnen, de laatste twee jaar hebben de “samenzweringstheoretici” gelijk gekregen. Hun stoutste prognoses – die een paar jaar geleden nog gemakkelijk te verwerpen waren – blijken, achteraf gezien, vooruitziend te zijn.

MAINSTEAM MEDIA AAN HET GEPEUPEL: “WEES EEN KLIMAATHELD, DOOD UZELF” 

De mainstream media, zoals die hier bijeengebracht zijn, zijn maar een halve stap verwijderd van koppen als “Dood uzelf, verstik uw kinderen met een kussen, en trek de stekker uit oma’s zuurstoftank”.

The Guardian stelt zes kleine aanpassingen in uw levensstijl voor om uw steentje bij te dragen:

 • “Eet een grotendeels plantaardig dieet, met gezonde porties en zonder verspilling “*.
 • “Koop niet meer dan drie nieuwe kledingstukken per jaar”
 • “Bewaar elektrische producten minstens zeven jaar”
 • “Neem niet meer dan één korteafstandsvlucht per drie jaar en één langeafstandsvlucht per acht jaar”
 • “Ontdoe u van persoonlijke motorvoertuigen als dat kan – en zo niet, houd uw bestaande voertuig langer in uw bezit”
 • “Maak ten minste één levensverandering om het systeem een duwtje in de rug te geven, zoals overstappen op groene energie, uw huis isoleren of van pensioenleverancier veranderen”

*Duitsland trakteert zijn feodale lijfeigenen nu al op “Insektin Burgers” als vervangers van echt vlees. De New York Times komt tot de kern van de zaak en keurt kannibalisme ronduit goed.

U kunt geen rundvlees meer eten, u kunt niet meer in vliegtuigen vliegen of autorijden, en u kunt geen elektrische producten meer kopen zolang u uw oude niet zeven jaar heeft gehad.

  Het echte globalisten 'brein' achter de Great Reset: 'Profeet' Jacques Attali

Ademen is naar verluidt ook de motor van de klimaatverandering, dus daar zullen we ook iets aan moeten doen.

ZAL IETS VAN DIT ALLES VRIJWILLIG ZIJN? BLACKROCK CEO LARRY FINK GEEFT “NEE” AAN

Voor het geval u nog in het sprookje van de “democratie” geloofde, Fink gelooft in het “afdwingen van gedrag” via zijn bedrijfsbeleid:

CENTER FOR CLIMATE CHANGE AND POLICY STUDIES: MENSELIJKE OVERBEVOLKING VEROORZAAKT KLIMAATVERANDERING EN COVID-19

Als u ten onrechte dacht dat het COVID-19 Wuhan vleermuis coronavirus ontstaan is uit een Wuhan superlab dat vleermuis coronavirussen bestudeert, omdat al het bewijsmateriaal daarop wijst, denk dan nog maar eens goed na, racist!

Het kwam eigenlijk door overbevolking.

Als de overbevolking een wereldwijde pandemie veroorzaakt heeft, dan moeten wij natuurlijk iets drastisch doen om dat te compenseren.

Is een vermindering van de wereldbevolking met 90% drastisch genoeg?

WEF “AGENDA CONTRIBUTOR” JANE GOODALL SUGGEREERT DAT AL ONZE PROBLEMEN OPGELOST ZOUDEN ZIJN ALS DE WERELDBEVOLKING MET 90% VERMINDERD ZOU WORDEN

De beroemde primatologe Jane Goodall – “agenda contributor” aan het Wereld Economisch Forum – pleit voor een bevolkingsvermindering met 90%.

Een dergelijk streven – dat op het podium zo terloops ter sprake wordt gebracht alsof men voorstelt om Thai te eten – zou de Holocaust en de ergste excessen van de communistische dictators van de 20e eeuw kinderspel doen lijken.

Hoe komt het toch dat geen van deze mensen zich inzet voor hun vermeende ideologieën en zichzelf op het toneel voor de hele wereld zelfmoord pleegt om het goede voorbeeld te geven?

  Poetin verklaart dat globalisten terrorist Klaus Schwab een legitiem militair doelwit is

Goodall bedoelt dat zij wil dat u het opneemt en sterft voor de aarde, niet zij.

BLOOMBERG: “KRAP BIJ KAS? LAAT JE HOND GEWOON STERVEN, SCHOOIER”.

Bloomberg – eigendom van een megalomane miljardair – wil dat u begrijpt dat het hebben van een hond om emotioneel om te gaan met de moderne dystopie een schepsel-comfort is dat u niet verdient.

Via Bloomberg:

“Als u een van de vele Amerikanen bent die tijdens de pandemie een nieuwe huisdiereneigenaar zijn geworden, zou u die dure medische behoeften van uw huisdier misschien nog eens moeten overdenken. Het klinkt misschien hard, maar onderzoekers raden chemotherapie voor huisdieren – die tot $10.000 kan kosten – eigenlijk om ethische redenen af.”

STUDIE: AUTOMATISERING MAAKT WERKNEMERS OVERBODIG, VOEDT ZELFMOORDEN EN DRUGSGEBRUIK

Ach gut! Het blijkt dat het failliet laten gaan van de gemiddelde arbeider met gedwongen lockdowns, het overdragen van zijn baan aan een robot, hem dwingen zijn hond te laten sterven voor de klimaatverandering, en het afnemen van al zijn materiële bezittingen het risico op zelfmoord en drugsoverdosissen verhoogt.

Wie zou dat gedacht hebben?

Ik ben er zeker van dat dit hartverscheurend nieuws is voor de sociale ingenieurs die openlijk pleiten voor ontvolking.

Of misschien is het eerder reden tot feestvieren?

CANADEES VIRTUEEL HOSPITIUM PROMOOT “DOEBOEK” OM EUTHANASIE VOOR KINDEREN TE MAINSTREAMEN

“Depressief? Pleeg gewoon zelfmoord!” — een openbare dienstmededeling van de Canadese Public Health© autoriteiten.

Kinderen hebben nu de gelegenheid, dankzij een educatief “doeboek” van het Canadian Virtual Hospice, om reeds in de peutertijd alles te weten te komen over de Endlösung – en de leesvaardigheid te oefenen die zij later in hun leven niet meer nodig zullen hebben omdat zij dood zullen zijn, en dat alles tegelijkertijd!

  Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!

KIJK EENS NAAR UW NIEUWE TECHNO-GEVANGENIS: “THE LINE”

Dat kinderen de-waarden-van-zelfmoord wordt onderricht, is weliswaar duister. Om u wat op te beuren, moet u eens kijken naar uw nieuwe “home, sweet home”: een Borg-achtige techno-kubus die de “voetafdruk” van een traditionele stad “consolideert.”

Met andere woorden, het verpakt 9 miljoen “bewoners” in 34 vierkante kilometer leefruimte. En natuurlijk is er geen koolstofuitstoot. Voor de aarde.

Er zijn geen auto’s, alle diensten zijn geautomatiseerd en centraal geregeld, met “billijke uitzichten” naar de natuur buiten.

DE GENOCIDE VAN MORGEN ZAL NIET LIJKEN OP DIE VAN GISTEREN

Onze verbeelding steunt op historische ervaringen. Wanneer wij ons voorstellen hoe de komende ontvolking eruit zal zien, is het natuurlijk om concentratiekampachtige industriële uitroeiingsprogramma’s voor te stellen, waarbij de ineengedoken massa’s in bussen gepropt naar de gaskamers worden gedreven.

Idealiter is dat nu hoe dit gaat werken. De technocraten zijn van plan ons langzaam te doden, met stapjes, met duizend stukjes, met een aannemelijke ontkenning, bij voorkeur door onze eigen hand uit wanhoop.

Het doel is de uitroeiing te bereiken zonder de grimmige beelden, en dus om elk verzet van betekenis af te wenden alvorens de missie voltooid is.

Als ze u kunnen ompraten om stilletjes te sterven via medische hulp bij sterven (MAID) in de privacy van uw eigen techno-kist in de Lijn, alleen en hopeloos, en daarbij geen onrust stoken voor de opperheren, dan hebben ze het zo het liefst.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wat gebeurt er als de technocraten alle kaarten in handen hebben?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig Pfizer vice-president: “Vaccinatie is poging tot moord!” – Invaliditeit en sterftecijfers exploderen
Volgend artikelMenselijke embryo’s ZONDER HOOFDEN die in mechanische baarmoeders worden gekweekt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Zoals eerder gezegd: “Wanneer men spreekt over Co2-reductie, dan is dat code taal voor het ‘verminderen’ van het aantal mensen.” (en grappig dat ze dat vinden)

  Want Co2 reduceren kan niet goed zijn.
  Planten hebben dat nodig, en zetten dat om in zuurstof.
  Een knappe symbiose van het ecosysteem.

  Tenzij men natuurlijk de atmosfeer wil ’terravormen’ voor een niet nader genoemde levensvorm.
  Geruchten doen de ronde, en enkele predictieve programma’s, insinueren net dat.
  Kijk de kortfilm RAKKA maar eens. Staat op YouTube, maar ook op Netflix.
  Kijk hoe dat alien-ras daar geel bloed heeft, wat best zou kunnen, omdat kreeften bijvoorbeeld, ‘blauw’ bloed hebben, en wanneer je een regenworm plet, komt er ook een gelige vloeistof uit.

  Verder is er de overbevolkingsleugen.
  Wanneer men de aarde vanuit de lucht bekijkt, zal men merken dat die eerder leeg, dan vol is.
  Het is nu eenmaal zo dat grote groepen mensen, gedwongen worden om samen te leven in een relatief klein gebied.

  Om dit in perspectief te plaatsen: Wanneer men de hele wereldbevolking zou samenpersen, dan zou dit een gebied, zo groot als Texas beslaan.

 2. Dat kannibalisme gepromoot wordt, mag overigens geen verassing heten.
  Zoals gezegd: Wanneer die domme gevaccineerden honger krijgen, dan zullen die alles eten wat beweegt, niet beseffende dat dat geen oplossing is, en deze zullen dus eerst hun eigen huisdieren opeten.
  Zij zijn een slaaf van hun dikke, vette, pens, welke stiekem net als een varken, alleen maar aan eten denkten. (maar dat trachten te camoufleren)
  En dan krijg je dus, je real live zombie-apocalyps.

  Ik zie het allemaal wel bij elkaar komen.

  Waarbij andere nieuwswebsites narratieven spinnen zodat je denkt dat al die miserie, duidt op uw nakende verlossing.

  Dat laatste laat ik in het midden, want eerlijk gezegd weet ik dat niet, maar ik zie het weldegelijk samen komen.

 3. The sheeple gaan dit probleemloos accepteren, en de nieuwe generaties weten niet beter. En nog later zal in de online geschiedenisboeken staan dat er ooit een rasistisch, haatvol wit ras was dat alle problemen in de wereld heeft veroorzaakt.

  • Want de overwinnaar, schrijft altijd de geschiedenis, zoals het hem uitkomt. 😉

   Er was een spelontwikkelaar, welke een easter egg in zijn spel had verstopt, met de tekst: “History is for idiots.”

  • Je kon het twintig jaar geleden al zien aankomen dat gesodemieter van vandaag de dag en daar wilde ik mijn kroost niet aan blootstellen.
   Gelukkig was mijn beslissing geen kinderen te nemen de goede.

   • Idem hier. Alleen kon ik dat toen niet goed uitleggen aan mijn toenmalige vriendin, maar ik wist dat er iets niet klopte, en was niet zeker of het wel ‘veilig’ was.

    Ik ben ook zeer tevreden, dat ik niet achteloos kinderen op de wereld gepleurd heb, zodat zij deze miserie niet moeten zien.

    • Destijds werd je als egoïst bestempeld wanneer je kinderloos wenste te blijven.
     Vandaag word je als egoïst bestempeld wanneer je een kinderwens hebt.

     • Ik had ‘een vriend,’ welke zich plots beter als mij voelde, omdat hij kinderen had en ik niet.

      Was eens aan het bellen, en hij bleef beklemtonend herhalen: “Met mijn KINDEREN.” 🙄

      Uiteindelijk heb ik de juiste keuze gemaakt, maar ik denk niet dat hij ondertussen zal begrijpen dat dit een bewuste keuze was.

    • Ook wij wisten altijd al dat we niet verantwoordelijk wilden zijn om een kind op deze zieke aardkloot te dumpen. (Maar dat het zo snel zo erg zou worden…)
     En anderen maar meelijwekkend naar ons kijken alsof we “geen kinderen konden krijgen”. Simpele zielen.
     Nog steeds vind ik vermeerderaars schandalig onderontwikkeld uitschot. Van fokpremies naar progressieve belasting vanaf kind 3 graag

   • Geen kinderen nemen betekent meewerken met The Deepstate om de westerse mens uit te roeien. En laat dat nu precies de doelstelling zijn van The Deepstate die niet meer dan 500.000 mensen op de aarde willen. Om ze makkelijk te kunnen controleren en onderdrukken. Daarentegen zien we in Afrika een bevolkingsexplosie. Deze mensen piekeren er niet over om zichzelf uit te roeien, ergo, ze komen met hele volksstammen tegelijk naar Europa, en krijgen van de autoriteiten een voorkeursbehandeling ten opzichte van de Europese bevolking die steeds verder weg-krimpt in aantal. Ooit in Nederland een Arabisch, Afrikaans of Marokkaans gezin gezien met een of geen kinderen ? Dat Nederland Arabie aan de Noordzee gaat worden is de schuld van simpelminds als u.

 4. “Het doel is de uitroeiing te bereiken zonder de grimmige beelden.”

  Ze noemen het: “The Art of War”

  De methoden zijn veranderd, maar uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer wanneer je het vergelijkt met de menselijke geschiedenis.

  Dit kunnen zien, hierdoor prikken, is niet voor de schapen weggelegd, en gaan zij dus zoals het gezegde luidt, als schapen naar de slachtbank.

  En nu de technologie het toelaat, probeert men het zo zuiver mogelijk te doen.

  Want dat zorgt tevens voor wetenschappelijle vooruitgang, en die kans in het verbeteren van je methoden, zal men niet ongemoeid laten.

  De Bilderbergers hebben overigens gezegd, dat wie de boel overleeft, in hun handen terecht zal komen, en wanneer men kijkt naar de ‘overlevenden’ in de kortfilm RAKKA, dan voorspelt dit niet veel goeds.
  Ik beweer nergens dat dit exact is wat je als overlevende te wachten staat, maar dat er een plan is om met deze overlevenden ‘af te rekenen,’ daar ben ik wel vrij zeker van, want de symboliek, die is er.

  • De achilleshiel van de Bilderbergers is geld. Ze kunnen níets zonder. Waar zij niet op rekenen is dat mensen die al jaren arm zijn veel creatiever overleven.
   Ik ben er zeker van dat ik overleef. Omdat ik alles al ben kwijtgeraakt. Kan leven van niets.
   Voel je sterk. Weet dat je het redt.
   Materie is aas. Van anderen. Waar ze je mee vangen, je afhankelijk maken, je gevangen houden. Omdat je denkt niet zonder te kunnen. Maar dat kan wel.

   • Hetgeen mij opvalt, is dat er velen op het net actief zijn met info en advertenties om mensen te verlokken met allerlei middelen om eigen kas te spekken. Ook middels trucks en leugens. Walgelijk! Er zullen er velen zijn die erin trappen omdat blingbling velen lokt. Ze doen maar. De uiteindelijke consequenties zijn voor henzelf !!!

   • @Broer,

    ik ben het daar volledig mee eens.
    De kunst is, om in het moment te kunnen leven, en een portie ‘engelengeduld’ te hebben.

    Meer heb je in principe niet nodig.

    Want, wie in het moment kan leven, kan zichzelf gelukkig noemen, (gelukkig in het moment) en dan komt het besef dat je eigenlijk niet meer nodig hebt.

 5. Ik doe mee. Wow, leuk ik mag dus kiezen: auto wegdoen of langer houden, goed dan hou ik ze. Kinderen zijn geprikt dus die gaan binnenkort dood. Benzine is volgens mij groen van kleur dus ik ben helemaal toppie bezig.

 6. Beste Mensen

  Alleen dan word het probleem echt opgelost
  Als de Wereld populatie Ego Bezetenen
  Dus GodDuivels En/Of DuivelGods bezetenen worden uitgedund met 99%
  Niet Meer & Niet Minder

  Moeder Aarde is al te lang over bevolkt en geterroriseerd door deze laatst genoemde ook wel Nazaten klein kinderen van
  Satans / Shaytaan’s geheten

  Beginnende bij het opruimen van de Elite groepje
  Bekend als de Top van de Pyramide
  Langzaam naar beneden toe
  Zo vallen er niet ongewild veel doden tegelijkertijd
  Immers als men de fundering opblaast
  Dan gaat de toren ineen keer naar beneden storten

  Dus groot ellende
  Zoals bij de Twin Towers
  Ookal was die Super goed uitgekiend ingepland

  Zoals het Nu gaande is
  Bij deze nu volgende is al lang en breed gepland door De pyramide toren elite
  Zie Wall-E met Walli Animatie tekenfilm
  Planning Bill Gates en kornuiten

  Immers niks pakt Uit zoals gepland door het Ego
  Alles loopt en draait in de soep

  Dank U

  • Ik denk eerder aan de poten onder de stoel uitzagen. Van onder naar boven dus. Iets gemakkelijker ook, maar nog altijd niet eenvoudig.

  • Ego maakt veel stuk, en zorgt voor vaak ‘fatale vergissingen.’

   Dat is er met de paplepel door onze maatschappij ingegoten.

   Wanneer u uw ego hebt vernietigd, dan kan u de realiteit daadwerkelijk objectief waarnemen.

   Ego verhindert dat.

   Er is dus voor veel mensen, nog heel veel werk voor de boeg.

   En velen zullen het nooit leren, en hierdoor ongelukkig sterven.
   Waarbij tijdelijk geluk kunstmatig gecreëerd wordt door bijvoorbeeld overmatig veel te eten.

   Kan ook gecreëerd worden door anderen te dwarsbomen, wat een tijdelijk (sadistisch) gevoel van ‘geluk’ teweeg brengt. (inderdaad, aangevoerd door het ego)
   Als een tijdelijke pleister op een wonde, welke tijdelijk uw pijn zal wegnemen, waarna u opnieuw de pijn zal onderdrukken, met allerlei aardse, en materialistische beslommeringen.

   Dat is dus heel verslavend, en zo creëer je ongelukkige mensen, zonder dat ze het zelf in de gaten hebben.

   Om permanent gelukkig te worden, moet je dus niet naar buiten toe gericht zijn, (mensen, materialisme, eten) maar naar binnen.
   Naar jezelf, want dat is wat nodig is om het ego te doorbreken.
   En eens dat doorbroken is, ben je wie je werkelijk bent, en dus kortom, gelukkig. (permanent dit keer, omdat materialisme je altijd ontnomen kan worden, maar naar binnen keren en aan jezelf werken, niet, en dat voel je)

   Want je gaat jezelf eerlijk confronteren met je minpunten, en om dat te kunnen, zal je je pijn moeten ‘volgen.’
   Net dat, waar de meesten doodsbang voor zijn, en mentaal een soort ‘sprongetje’ maken, over die sluimerende pijn heen, want die pijn leidt naar je eigen gebreken.

   Maar je kan er pas iets aan doen, of aan werken, wanneer je weet waar het probleem zit, en dat kan alleen maar door je verborgen pijn te volgen.

   Velen halen dit nooit, en zullen zodoende dus, met een (tijdelijk) dikgevulde pens, zonder dat ze het beseffen, ongelukkig sterven.

   • Beste Mensen

    Zo te lezen
    Er zijn wel mensen behoorlijk ver gevorderd

    Alles op maat
    Precies in balans

    In open mind denken

    Heel goed

    Dank U

 7. Hoe ver zal de mens nog vallen ??? MIjn huiskoter zei vorige maand al HOE denk u over Euthanasie U bent nu al boven de 80 en zou eigenlijk plaats moeten maken voor de jeugd/. ,uit liefde,,,,,,\nou ik laat me niet vermoorden vrijwillig en ga NOOIT meer naar die man toe

  net als velden week een jonge man sprak DAT IK LEKKER VAn ZIJN GELD LEEF VIA MIJN AOW Hij vergeet dat ik en mijn man 40 jaar premie heb betaald aan de AOW kas
  Mijn man is 6 maanden voor zijn 65 jaar overleden en heeft dus wel betaald en nooit iets gekregen Nu is de maatschappij diep gezonken en daar komt ooit een einde aan en dan vragen ze mensen Hoe hebben wij dit laten ge beuren net als na 1945 zulke dingen kunnen nooit ongestraft blijven Lees de wereld geschiedenis er maar op na
  Van het begin tot het einde

  • @Polla – Dank voor het delen van deze ervaring. U bent voor mij niet de eerste waarvan ik zoiets verneem al bent U voor mij wel de eerste die op deze manier is aangesproken door het gedrocht welke zich arts noemt. Er lopen ´jongeren´ rond welke volledig zijn gehersenspoeld en oudere mensen erop aanspreken dat zij het recht niet zouden hebben om nog te leven. In en in triest deze ontwikkelingen !! Het zegt alles over deze mentaliteit. Op de Filipijnen noemt men de ouderen zijnde in hun gouden jaren. Wat een verschil met het klootjesvolk wat zo degenererend durft te spreken naar ouderen toe. Dit soort subculturen zijn totaal hersenloos; geconditioneerd en verrot. Het doet mijn bloed koken. Ik wens U alle kracht die er nodig is om dit soort gruwel te weerstaan!

  • Beste Mensen

   Polla
   Heel veel steun en veel sterkte toegewenst
   Ook aan alle andere ouderen

   We kunnen elkaar nog altijd via deze site ontmoeten en het lief en leed delen
   Als steun en toeverlaat

   Medeleven namens Ringo

   Dank U

  • Beste Polla ik ben ook al een tijdje gepensioneerd hoor en een wappie van het eerste uur ha ha doch persoonlijk heeft nog niemand het recht in mijn gezicht gezegd “doch veder weet ik niet wat er achter mijn rug over deze nodeloze eter die ik ben wordt gezegd”

 8. @Ringo,

  ik heb iemand leren kennen.
  een vrouw… 🙄🙂

  Deze had op sociale media een comment gezet: “These poor, lost souls.. ”

  Dat was een reactie op een Tiktok-video, waar er ergens in China burgers in de rij op hun knieën moeten zitten met mondkapjes op eer ze hun rantsoen krijgen.

  Een heleboel reacties, zoals: “Jullie zijn met meer! en nooit zal ik knielen voor dat schorem!” Zulke dingen.

  Maar ik was verbaasd dat zij hen als verloren zielen zag, want ik zag dat ook zo, en heb haar gelijk toegevoegd.

  We hebben lang anoniem gepraat.

  Ze leeft helemaal off-gridd (of dat moet de bedoeling worden) ergens in Schotland.

  En zij wist mij te vertellen, dat wanneer je een groep mensen bijeen krijgt, van ongeveer tweehonderd man, dat die legaal een land kunnen claimen.

  Haar post: yeah iv set up mini greenhouses but to successfully survive humans need other humans who want the same things, 150 people is the minimal amount it would take to actually have a village and claim land for it.

  Dus… Het creëren van een community.

  Maar zij heeft mensen nodig, want ze leeft daar met de dieren.

  We hebben over vanalles gepraat, over de zonnebloemen dat hun rug naar de zon toekeren, wat in het geval van een ‘namaakzon’ helemaal niet zo vreemd is, welke daar zou kunnen hangen om het ware zonlicht te blokkeren, omdat er vanuit de kern van ons zonnestelsel een energie-transitie plaats vindt, welke door straling zorgt voor een massaal ‘ontwaken,’ en hoe kan je dat beter verhinderen dan door het zonlicht te ‘verduisteren?’

  Of het moet de komst van planeet Niburu of X zijn, wat men tracht te verduisteren…

  Zulke dingen waren wij onbevooroordeeld over aan het praten. (je geraakt nog ergens, als je elkaars ideeën zonder daarover te oordelen, in je opneemt)

  Er is zo’n gezegde: “Sterke geesten discussiëren ideeën, en zwakke geesten, discussiëren andere mensen.” (wat nutteloos is, maar ik dwaal af)

  Ik dacht dat ik wel ergens mensen weet, om daar een community te vormen, en dat is hier, op deze website. 🙂

  Dus Ringo,

  ipv elkaar hier te ontmoeten op deze website als steun en toeverlaat, kunnen wij misschien als één community, allemaal naar Schotland trekken. 🙂

  • Beste Mensen

   Dat is ook een optie
   Heb namelijk al eerder een voorstel gedaan om bij elkaar te komen met een grote club ergens in het midden van Nederland
   Dat was i.v.m. die Apen pokken toestand
   Maar geen reactie
   Helaas

   Dank U

   • Er zijn in de loop der jaren meerdere voorstellen gedaan door één of geen om bij elkaar te komen en zover ik weet hebben al die voorstellen weinig tot niets opgeleverd. Mijn inziens is de drempel tot werkelijk vertrouwen van de in realiteit onbekende ander te hoog. Daarbij is het risico aanwezig dat zich individuen zullen melden die andere onwelgevallige belangen zouden kunnen hebben. Ten derde is Big Brother watching us en in staat om correspondentie te observeren. Teveel drijfzand in mijn opinie om zoiets te ondernemen.

     • Ik lees wel vaker hier op F.N. dat demo´s geen zin hebben, maar het is w.s. wel een plek om gelijkgestemden te ontmoeten en wat balletjes op te kunnen gooien die mogelijkerwijs kunnen resulteren in gezamenlijke doelen wat deze ook moge zijn. De meeste mensen – niet een ieder weliswaar – heeft een achterban waarmee mondeling gecommuniceerd kan worden.

 9. Beste FN-lezers, ik woon sinds ettelijke jaren off-grid in het oerwoud ergens in Centraal-Afrika. Jane Goodall die meer van primaten (en geld, subsidies en donaties) dan van mensen houdt, is er mijn buurvrouw.
  Na heel wat vallen en opstaan, lukt het ons momenteel om met een vijftal lokale mensen verder te boeren.
  We beginnen er zelfs zienderogen op vooruit te gaan.
  Onze deuren staan sinds geruime tijd open voor mensen van goede wil die wensen te verkassen, weg van de zorgstaat.
  Helaas, pindakaas. Niemand voelt zich totnogtoe geroepen. Nagenoeg iedereen is te verbonden (verslaafd) aan de welvaartstaat en zijn omgeving (familie, vrienden)…
  Wij planten dus verder en zien niet om.

  Benieuwd hoe het er in de Tri State City https://www.tristatecity.nl/ en in de Line zal aan toegaan.
  Ik maak me niet al teveel illusies; zeker niet over de geprikten en tenslotte ook niet over de rest, in de wetenschap dat de meesten intussentijd van ruimdenkend naar politiek correct denkend zijn geëvolueerd.
  Over de “jeugd” verkies ik te zwijgen. Wanneer ze ooit uit pure ellende bij ons zullen aankloppen, krijgen ze de deur op hun neus of een prikgaatje tussen de ogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in