De regeringen van de Europese staten, vooral de bedelaars uit de Baltische staten, de rabiate Polen en de NAVO-jagende Finnen, wedijveren om te zien wie het venijnigst kan praten over zijn wens om alle betrekkingen met Rusland te verbreken. Letterlijk: wij verachten de Russen en willen niet dat ze ergens toegelaten worden. Visa annuleren. Vergeet boeken. Stop met naar schilderijen te kijken. Luister niet langer naar muziek. Olie en gas nemen wij niet. Hoewel nee … dat laatste is moeilijker, vooral met het oog op een koude winter. Maar voorlopig proberen alle Europese politici in het gareel te blijven – geen banden met de Russen. Vanaf nu en voor altijd! schrijft de voormalige Russische president Dimitri Medvedev.

Maar de gewone burgers hebben, te oordelen naar de resultaten van de opiniepeilingen, hun gezond verstand niet verloren. Meer dan de helft van de inwoners van de EU-staten is helemaal niet gebrand op het verbreken van de contacten met Rusland. Zij willen volwaardige betrekkingen, zoals zij die vroeger hadden. Zij willen normale persoonlijke contacten, Russische energie in hun boilers, onze markt voor hun goederen, succesvolle handel, onze toeristen in hun musea en cafés.

Natuurlijk, zij zijn zwaar gehersenspoeld. Maar er is een grens aan de druk van de uitwerpselen in het propagandariool. Het bewustzijn van het publiek begint te stikken in het moeras van cynische leugens die in een smerige stroom over de hoofden van de vermoeide Europeanen stromen. Want, zoals Orwell zegt, de kou in de radiatoren is de warmte van de Europese solidariteit en de prijsstijging in de supermarkten is de minimumprijs voor het behoud van de Europese democratie, die door verstikking kan omkomen in de omhelzing van de Russische beer.

  Oekraïners verkopen wat over is van de Patriot-batterij die door de Russen is vernietigd met de Kinzhal supersonische raket

Driekwart tot 90 procent van de EU-burgers wil uit principe niet deelnemen aan gevechten aan de kant van het Kiev-regime. Hoewel dit, volgens het sociologisch onderzoek, nog steeds niet uitgesloten is door debiele Europese politici. En de anti-Russische sancties worden (ook volgens peilingen) door meer dan de helft, in sommige landen zelfs door twee derde van de burgers niet gesteund. Dit geldt des te meer als de steun uitsluitend op hun eigen kosten is. En al deze onzin – van besparingen op het cremeren van lijken tot het wassen met doekjes – dient om een ver “achtergebleven Rusland” te straffen, dat met zijn operatie in Oekraïne geen enkele EU-burger kwaad heeft gedaan. En de doorsnee burger begint zich eindelijk af te vragen: waarom moet ik boeten voor de zonden van anderen?

Natuurlijk willen wij vreedzame samenwerking, handel, uitwisseling en andere dingen die voor iedereen normaal zijn. Wij sluiten ons voor niemand af, wij steunen elk redelijk voorstel.

Wij zouden echter graag zien dat de Europese burgers hun ongenoegen over het optreden van hun regeringen niet alleen in stilte uiten, maar ook iets duidelijker laten horen. Bijvoorbeeld door hen ter verantwoording te roepen voor hun overduidelijke domheid en hen te straffen. Vooral wanneer de “prijs van de Europese democratie” kou in de huizen en lege schappen in de koelkasten is, is die “democratie” voor krankzinnigen. Om die reden zijn in Europa in korte tijd al vier ministers afgetreden. Opgeruimd staat netjes. En dit is duidelijk niet het einde. De stemmen van de kiezers zijn een machtig hefboommiddel, zelfs voor de meest geharde politici.

  Mainstream media weigeren de massale overgave van de in de Azovstal-fabriek opgesloten Azovnazi's een overgave te noemen

Dus handel, Europese buren! Zwijg niet. Houd uw idioten verantwoordelijk. En wij zullen u horen. Het voordeel is duidelijk – het is in de winter veel warmer en comfortabeler in het gezelschap van Rusland dan in de trotse eenzaamheid met het gasfornuis uit en een koude radiator.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin heeft alle kaarten in handen en kan Europa deze winter laten bevriezenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland zal waarschijnlijk een voortdurende opmars door Odessa naar Transnistrië en de Roemeense grens volgen
Volgend artikelDr. Coleman: “Ze willen niet dat u een huis bezit”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Ja het merendeel van de Europese bevolking wil nu handel en geen ruzie met Rusland maar het feit dat ze al jarenlang hun laffe smoel niet open durven te doen maakt hen dus gewoon medeschuldig! “ik wil een rustig leven” hoor ik vaak ui t de monden van dit hersenloos bang schapenvolk. Vrijheid en vrede wordt niet gegeven , daar moet je voor vechten maar de mens is week en bang. Nu koude en torenhoge prijzen bereids voor de deur staan beginnen de angsthaasjes te piepen. Je had godverdomme jaren geleden je muil al open moete trekken en de criminele regering aan de deur moeten zetten. Nu kan dat alleen nog met geweld want luisteren doen ze niet meer. Maar ja, helaas, het volk is zwak en wijst met het belerende vingertje naar mensen die wel willen vechten en ik hoor “je mag het recht niet i eigen hand nemen” Ga lekker dood van kou of honger, je vroeg erom, je deed niets, dit is je verdiende loon.

  • @Durachuk,

   Beste,

   Mag ik mij hier voor de volle 100% achter scharen…..met 1 opmerking, ik ben geen bang en hersenloos schaap…..echter dat is de reden dat ik dit schrijf!

   Maar moet aan de gang maar blijf tussendoor kijken hier.

   Gladiator
   ps oh ja, dat rustige leven is bijna aan zijn einde gekomen en dat is iets waar ik 1000 euro op zet!
   Vergeet nooit wie hier debet aan is en mijn kop mag eraf en daar heb ik werkelijk volledig schijt aan maar wel zelf komen doen…….wordt nog leuk dan!

   • Von Der Leyden is geen mens maar een hoer van de elite van het WEF zij heeft zeven kinderen maar weten niet wie de vader is, ze heeft zo wat met heel het WEF geneukt en zo heeft zij zich omhoog gewerkt zij is gewoon een slons.

  • @ Durachuk augustus 22, 2022 at 07:42,
   Hier kunnen we roepen tot we een ons wegen, want er schijnt maar 24% van de mensheid het te doorzien, wat voorn crimineel gedrag die ene procent met de wereld voor heeft op de mensheid. Die andere 75% liggen deze waarheden buiten hun paradigma. Ze hechten nog steeds veel waarde aan de politiek en de reguliere media, zij gaan er nog steeds uit van dat regeringen het beste met hen voor hebben. Daarmee kun je niet mee in discussie gaan over deze waarheden, hoe je het ook probeert. Het geeft alleen ruzie tussen elkaar er is geen bewuste onwil vanaf hun kant. Zij begrijpen het domweg niet, want zij kunnen geen eigen mening vormen omdat zij nooit zelf nadenken. Dat hebben zij hun gehele leven altijd al gedaan, daarom vertrouwen ze de medemens en de autoriteiten.

   Al deze 75% geloven nog heilig in het virus verhaal en dat de Russen de agressor zijn en hebben alle euthanasie prikken gehaald en zullen voor de volgende prikrondes weer hun mouwen voor opstropen. Zo ook blijven zij de sancties tegen Rusland steunen. Deze schaapskudde kunnen wij niet helpen, hoe graag we het ook maar willen. Zij moeten er zelf om vragen als zij zo ver zijn om hun innerlijke frequentie te verhogen. Zij zien dit nu nog als een plicht om solidair te blijven tegen de Russen, in hun beleving zijn zij goed bezig. Door dit kudde gedrag om erbij te willen horen, zijn zij van geen kwaad bewuste dat zij constant bedondert worden door de politiek en de media. Wat die andere 24% wel zien. Met kwaad op de schaapskudde te worden heeft geen zin, daar heb je alleen je zelf mee.

 2. Het volk moet opstaan, tegen die zelfverrijkende politici ! Eens politieker en de enorme voordelen, die kennen geen weg terug. Dus enkel de ophanging kan voor een doorbraak zorgen.

  • @ Rutte zelf augustus 22, 2022 at 07:44,
   Het volk behoeft niet eens op te staan of de straat op te gaan, beide zijn nutteloos. Iedereen moet zich eerst eens beseffen dat we ons gehele leven al bedondert zijn. De gehele wereldwijde opzet is, dat ieder van ons slaaf is en geen enkel recht heeft, enkel betaalde privileges (wat velen aan zien als rechten). Bij onze geboorteregistratie is van ons vrije levende mens een natuurlijke persoon gemaakt. Deze dode entiteit is van de coöperatie die elke regering vormt, die vervolgens onder leiding staat van het Vaticaan. Het Vaticaan bezit alle natuurlijke personen op de wereld. Onze paspoorten, rijbewijzen, onze huizen, onze auto’s, al onze rekeningen (het maakt niet uit, van welke instantie of bedrijf deze komt) Alle staan op naam van de natuurlijke persoon. Zo ook jouw bankrekening. Jij gaat al je gehele leven als de natuurlijke persoon door het leven. Daar zit de grap. Jij betaald belastingen en gas/licht en water e.d. namens de natuurlijke persoon. Omdat jij in de veronderstelling bent dat jij dat bent. Maar jij bent niet de eigenaar van die natuurlijke persoon, ook al draagt het jouw naam. Deze naam is jouw ontnomen bij jouw geboorte registratie. Je eigen naam terug eisen/claimen heeft geen zin, weggegooide tijd en geld. Tenzij je via het proces precies goed doet in het DOG – LATIN.

   Omdat jij niet de eigenaar bent en zolang jij je blijft identificeren ( het masker blijft dragen van de natuurlijke persoon) met de natuurlijke persoon ben jij een slaaf en heb jij geen enkel recht en al jouw bezittingen zijn niet van jouw. Maar van het Vaticaan. Je bent de trustee geworden van jouw eigen geboortetrust. Daar de begunstigde de coöperaties zijn, die zich voordoen als regeringen. Daarom bij jij als slaaf verantwoordelijk voor alle overheidskosten en ook voor al jouw eigen kosten van onderhoud in je leven. Op deze basis is het WEF verhaal geschoeid.

   Als je deze waarheid je eigen gemaakt hebt en jij jouw eigen geboortetrust beneficiair aanvaard bij de desbetreffende coöperatie. Alle rekeningsturende instanties en bedrijven kunt je wel aanschrijven en hen beschuldigen van fraude, maar je zult eerst het DOG- LATIN moeten gaan leren hoe dit eigenlijk werkt. Je kunt ook alle rekeningen niet betalen en vooral niet (telefonisch) in discussie gaan met de desbetreffende instanties en bedrijven. Bedreigingen van deurwaardes hebben geen enkel recht, want zij gaan illegaal op de stoel van een rechter zitten. Een deurwaarde is enkel de titel, maar is geen rechtskracht. Want zij voldoen niet aan artikel 3.33 BW. Waardoor zij niets in beslag kunnen nemen. Zo staat in de wet letterlijk dat jij niet verantwoordelijk bent voor andermans naamgestelde rekeningen. Ook al komen die op jouw woon adres aan. Daar jij als de enige erfgenaam bent van die dode entiteit de natuurlijke persoon, kun je gewoon alle spullen en eigendommen van de natuurlijke persoon gewoon gebruiken. Trouwens de coöperatie wetten hebben ook eigenlijk alleen betrekking op de natuurlijke persoon en niet op de levende mens. De levende mens is namelijk de hoogste autoriteit, deze staat boven de coöperatieve wetten. Daar jij je ook nooit meer met je paspoort/ID of rijbewijs moet laten identificeren, want dan geef jij je te kennen dat jij de natuurlijke persoon bent en dus degradeer jij je zelf weer dat jij een slaaf bent van de coöperatie. Zoals bij de werkgever of als ZZPer voor een opdrachtgever.

   Als dit iedere burger/natuurlijke persoon dit masker naast zich neerlegt en zich zelf een naam voor zich verzint als levende mens en zijn achternaam gebruikt als: van de familie. Zodat er geen rekening meer door hem betaald wordt namens de natuurlijke persoon. Implodeert de wereld van het Vaticaan/City Londen coöperatie/ Washington DC coöperatie/ Staat der Nederlanden coöperatie/ etc. etc. morgen al. Want dan heb wij de levende mens de rollen omgedraaid, dan zijn de coöperaties de trustee (een trustee is diegene die de trust moet vullen voor het vermogen) en de levende mensen de ontvangers van hun eigen geboorte trusts. Dan is alles gratis voor ons levende mensen.

 3. KRIJG WEDEROM DE BETREFFENDE VIDEO NIET GEPLAATST>

  BESTE REDACTIE……..wat gebeurd hier allemaal!!

  Kijk hier eens naar want dit is nu werkelijk van enorm groot belang.

  Deze reactie zal wel doorkomen echter met de betreffende link ho maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gladiator

  • Man man man,

   We worden letterlijk gesloopt, artsen (echte dan wel) steken hun verdomde kop uit, werken zich te pleuris om onderzoek te doen, dit is nu af en daar is een video van gemaakt welke 2 uur duurt, deze heb ik gisteravond nog 2x bekeken en weet 100% zeker dat deze in zal slaan als een bom.

   Er gebeuren dingen ddie niemand weet en men gaat maar door en gaat maar door en vult maar aan en vele honderdduizenden mensen sterven als de vliegen en ik krijg die godverdomde video niet geplaatst en daarbij ook nog eens compleet GEEN RESPONS HIER….

   SLAAPT IEDEREEN NOG OF HOE ZIT DAT NU……

   MENSEN DIT IS EEN SCHREEUW UIT NOOD………

   REAGEER eens eindelijk!

   Gladiator

   • Heb uw bericht op een andere reactie ook gezien, maar ben op het werk (ik doe 4x 12 uurs nachtdiensten iedere week). Zag een vermelding naar een trefwoord op bitchute, zal morgennacht reageren.

   • @Gladiator>> (dit is nu af en daar is een video van gemaakt welke 2 uur duurt, deze heb ik gisteravond nog 2x bekeken en weet 100% zeker dat deze in zal slaan als een bom.)

    Noem de video bij naam, dan kunnen de mensen het zelf opzoeken. Al dat afwachten tot er iemand iets gaat ondernemen, Man man man. De hele wereld gaat naar de godverdomme !! En iedereen zit te slapen, en wacht rustig af. Hebben ze iets in het drinkwater gestopt ofzo ? Mensen zijn lam geslagen.??

    • @Discobol,

     Bij deze de naam:
     DR MERRITT AND POORNIMA WAGH PHD VIROLOGY

     Te vinden op het bitchute kanaal van de mannen van Spacebusters

     Probeer deze aub te vinden.

     Als jullie deze hebben gezien zullen jullie de ernst van de zaak inzien en dat meen ik voort de volle 100%

     Begrijp niet dat de redactie dit niet ziet maar ik krijg de video niet geplaatst.

     Ik heb niet veel tijd meer daar ik LETTERLIJK DE STRAAT OPGA met een giga geluidsinstallatie met beamer laptop en gaan met die banaan.

     IK MOET WAT DOEN….

     Gladiator

     • ps
      ik had er vannacht na de 2e keer kijken een korte beschrijving bijgedaan en dat heeft nog al wat tijd gekost. Heb namelijk bij de 2e keer kijken (2 uur!!) aantekeningen gemaakt en alles is weg. Stom natuurlijk dat ik geen kopie gemaakt heb maar het was al na 0.00 uur en heb druk weekend gehad.

      Dit is zo ongelooflijk klote. Ik hoop dat jullie deze video vinden. Ik ga mijn werk doen en de straat op.

      Zal tussendoor wel nog even kijken naar evt respons

      Succes mensen en ben op jullie hoede…….weet namelijk niet waarom ik juist deze video niet kon plaatsen hier.

      Gladiator

      • Mensen wakker schudden met een twee uur durende film?
       Ik waardeer je strijdkracht, dat moeten we allemaal doen!
       Maar laat je niet oppakken door een onbezonnen actie.
       Als we wat willen tonen dan met velen op diverse plaatsen tegelijk.
       We hebben medestrijders zoals jij te hard nodig!

      • Ja deze bedoel ik….vraag me nu werkelijk af waarom ik deze niet kon plaatsen van spacebusters met hun kanaal op bitchute.

       Heb het echt minsten 6 tot 7 keer geprobeerd en telkens indien de bitchute link erbij zat kon ik deze niet meer terugvinden hier en elk ander commentaar wél!!!

       Maar kijk maar eens hiernaar, deze is echt een MUST SEE en dus bedankt voor het plaatsen van de link. Hoef ik er verder niet meer naar om te kijken.

       Ze vergiftigen ons niet met MRna, niet met Spikes want dat zit ER NIET EENS IN……het is 100% chemisch en in 35 verschillende sterke variaties zodat niet gelijk de hele wereld omvalt.

       We worden vergiftigd met 100% toevoeging van ZWARE METALEN en deze mensen vermoeden dat dit inmiddels ook in de Chemtrails zit die natuurlijk ook niet bestaan volgens die knakworstenkop van ene van Wolferen.

       Ondertussen haalt hij weer een teugje adem met lood, nikkel silica, barium, strontium, goud, zilver, osmium en nog veel meer moois dat stomme varken.
       Oh ja, en het vooral niet gevaarlijke 5G….stelt toch niets voor en dringt nagenoeg niet binnen…….oh nee…..tja, als de “experts” het zeggen is het zo nietwaar.
       NO WAY DUS!

       En maar geld ophalen van het volk dat hem steunt. Een rat is het net als dat andere vuile CO tuig wat dagelijks hun portie meehelpen met het vernietigen van ons op hun lijstje heeft staan….Engel, Pols, de Hond, BLCKBX, Blauw tijgertje enz enz enz……jammer van de tijd die men en in steekt! Heel jammer ……..en….erg DODELIJK! Zie dat eindelijk eens in!

       Gladiator

       • Nog even dit…..

        Degenen die dus nu als zogenaamde “expert” of “specialist” ouwehoeren blijft over de “gevaarlijke spikes” (Sucharit Bhakdi, vrijmetselaar, lid van Rotary World..en ook mooi het piramidegebaar makend met ziojn handjes, ja ik geloofde deze man ook in het begin toen hij zo “fel” opriep te stoppen met dit gifspuitje……en denk eraan, zijn zoon zit vuistdiep in de vaccinindustrie……..nog vragen!)

        En nee, ik geef geen links hierover, zoek zelf maar eens……kost me teveel tijd maar degene die denkt dat ik dit uit mijn duim zuig heeft mijn zegen, zoals ik al zei, ik geloofde fel in Bhakdi……nu niet meer…..1 dikke buil op mijn kop is voldoende. Wodarg en de hele Siftung Corona Ausschuss…….= CONTROLLED OPPOSITION…..en met meeeeeeeeeeer dan voldoende bewijs. Kom er wel eens bij navraag op terug.

        Actie is nu echter aangezegd anders hoeft het niet meer. Oeverloze discussies voeren over niet bestaande zaken zijn in deze niet meer relevant….geloof erin of niet maar kom met plannen om aan deze enorme shithel een einde te maken en dat kunnen we godverdomme of vergis ik me nu!

        Kom met die plakreten van die kleefkrukken af en doe iets zinnigs eindelijk!

        Fijne zonnige chemtraildag gewenst met veel zware metalen om te delven!

        Gladiator

   • Thanx , ik ben aan het kijken nu, heb nog twee weken vakantie. Als je nog meer hebt van zulke video’s, graag👍
    Misschien dat frontnieuws tijd heeft om te kijken. En er een toppic van maken.

 4. Stop en doorzie de leugen. Er is geen oorlog. Beelden worden bewerkt zodat u geloofd dat het allemaal zo erg is. Putin speelt mooi mee en profiteert aan zijn kant gewoon mee van de hogere prijzen en uw inflatie die in de portemonee brand. Mooie manier om u te laten accepteren dat alles vier keer zo duur wordt en je het als een idiioot bijdrukken van de digitale €€€ die zgn nodig waren om de pandemie te bestrijden van een NIET bestaand virus.

  • Klets. Ik heb een kennis die al een paar jaar net over de grens van de Donbass woont. Oorlog of SMO, hoe je het wilt noemen is echt wel gaande.

 5. We kunnen tot van alles en nog wat roepen maar tot men in de gaten heeft dat we in een simulatie leven en hoe dan te handelen zal het eeuwige getouwtrek van alles en iedereen gewoon doorgaan. Dat is het verhaal van de matrix, niet meer en niet minder.

  • @Marga,

   Fijn dat u het doorheeft, en dat meen ik van ganser harte.

   Met name het getouwtrek om NIETS, HELEMAAL niets en het schaffen van verdeeldheid….atoomboem boem boemetjes wel of niet, maanlanding wel of niet, maan wel of niet een “rots”hahaha, zon wel of niet nucleair (NIET dus) = zonder 1 uitzondering verdeel en heers stommiteit en IEDEREEN TRAPT ER VOL IN.

   Beste Marga, ik sta aan uw zijde, niet dat u daar veel aan heeft maar wil het toch gezegd hebben.

   Gladiator
   ps als iemand mij een jaartje of 5 geleden dit soort dingen gezegd had dan had ik ook gevraagd of hij/zij zijn pilletjes al gehad had, net zoals de meesten hier nu over u en mij praten.

   Jammer maar helaas….men WIL het niet snappen en het is ook nogal moeilijk te vatten als eeuwige SLAAF zonder het te weten…maar dat zijn de beste slaven…..

   • Beste Gladiator,
    Ik doe al 35 jaar onderzoek en toen ik hier zo’n 25 jaar geleden al over schreef waren er meer dan genoeg mensen die mij knettergek vonden. Maar dat maakte mij niet uit, ik heb ze meerdere malen gewaarschuwd. Maar zolang het de mens goed gaat komt hij niet in actie en een avondje voetbal of GTST is ook leuk. Het is ze van harte gegund, maar kom straks niet bij mij aan om mijn voorraad eten op te eten of voor warmte van mijn kachels. Ik heb mijn zaakjes op orde en de mnsen die wel wilden luisteren zijn bij mij van harte welkom. Meer dan. Maar diegenen die hebben staan lachen en joelen: niet bij mij aanbellen. Sorry.
    Btw: van Wolferen: zijn logo gezien? Een uil. Lijkt me duidelijk dat deze man het tegenovergestelde beweert van wat we moeten geloven. Member of the club.
    Als mensen niet geloven in de matrix of de projectie waarin we leven dan zou ik zeggen: verdiep je eens in de nog maar zeer kort geleden verwoeste (ca 100 jaar) wereldbeschaving Tartaria. Net als je denkt veel te weten dan staat je wereld weer op z’n kop en zie je waar deze parasieten toe in staat zijn. Hoe gemakkelijk het is een wereldbeschaving weg te vagen en de geschiedenis te vervalsen. Als je het een keer ziet kan je het niet niet meer zien. In iedere stad van ook Nederland staan de bewijzen volop om ons heen.

    • @Marga,

     En ja beste,

     Ook hier sta ik voor 100% achter. En van Wolferen heb ik zelf uitgeprobeerd met een mail. Kreeg niet eens een antwoord maar wilde dit gewoon zeker weten daar hij opriep om info te leveren. Heb hem niets gezegd maar puur mail waarin ik info aanbood! Niets terug dus. Hele zooitje mag op de schop en dit zijn voor mij de meest gemene klootzakken daar er nogal wat mensen achteraan lopen.

     Hetzelfde met ene Baudet, lid van de club maar niemand die het ziet en zeg je er iets over dan ben jezelf de idioot.

     Maar ook ik ben zo goed als mogelijk voorbereid hoewel je nu nog niet kunt weten wat er op ons af gaat komen en zoals altijd zul je zaken niet helemaal voor elkaar hebben echter inventief zijn helpt dan wel een beetje!

     En ja, ook bij mij zijn mensen altijd welkom welke om hulp vragen en een beetje zien wat er zoal echt gebeurt!

     Ik wens u en de uwen in elk geval veel sterkte in de komende tijd.
     Overigens ben ik woonachtig in de taille van Limburg aan de Maas.

     Vriendelijke groet,

     Gladiator

     • Beste Gladiator,
      Succes met alles. Inderdaad weten we niet wat er komen gaat en eerlijk gezegd maakt het me niet zo heel veel uit. Goed of slecht, uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Wil je hier nog wat langer blijven dan zal je wat research moeten doen en de basisvoorbereidingen treffen. Zelf heb ik in Noord Limburg een stuk bos gekocht met een open vlakte om er een voedselbos te starten. Na voorbereidend werk komt de aanplant er in oktober in. Volgende stap is daar een hypotheekvrij huis op de kop te tikken waar ook al zicht op is. Dit komt uiteraard niet uit de lucht vallen, zoals gezegd zie ik wat er nu gebeurt al 20 jaar aankomen. Nu zullen er mensen misschien denken dat ik veel geld heb. Welnee! Het tegendeel zelfs. Ik wens iedereen veel succes en laten we hopen op een goede uitkomst.

 6. Een video insluiten

  1. Ga op een computer naar de YouTube-video of -playlist die je wilt insluiten.
  2. Klik op DELEN .
  3. Klik in de lijst met deelopties op Insluiten.
  4. Kopieer de html-code uit het vak dat je te zien krijgt.
  5. Plak de code in de HTML van je website.

 7. @Frontnieuws,

  Allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van de video. Wits echt niet hoe dit in zijn werk ging en zal het vastzetten op een word doc.

  Ook @ Adriaan W. dank hiervoor.

  Maar eerder plaatste ik gewoon links van alleen de video en dat is nog nooit een probleem geweest echter deze lukte echt helemaal niet. Ook niet toen ik deze tussen accolades plaatste en de tt in https vervangen had door **….

  Maar hij staat er nu en daar gaat het me om. Wat mensen ermee doen en ervan vinden is hun eigen ding maar ik vond deze echt nogal belangrijk. Hier worden zaken gewoon erg duidelijk en loopt men niet steeds achter de verkeerde mensen aan.

  Nogmaals mensen hier genoemd hartelijk dank voor de duidelijkheid.

  Welgemeende groet,

  Gladiator

  • Gladiator,

   Ik heb net de video bekeken. Ik zal niet zeggen dat ik van mijn stoel viel van verbazing, de laatste twee jaar heb ik ongelooflijk veel bijgeleerd, maar dat het zó erg was kon ik niet vermoeden. Hartelijk bedankt voor je vasthoudendheid om dit gepubliceerd te krijgen. Als deze video ook op Rumble vertoond wordt moet dit toch de aandacht trekken! Niet dat hierdoor het gros van de mensheid van mening zal veranderen, daar voor zijn zij al teveel gehersenspoeld of zijn er simpelweg helemaal niet in geïnteresseerd. Brood en spelen. Het aloude recept.
   Maar als een bepaald percentage van ons, de Wakkeren, hier stennis begint over te maken moet dit toch wel een en ander triggeren en kan dat tot een heel ander narratief leiden.
   Hou je taai Gladiator en vlieg nu nog niet uit de bocht. Het is er nog iets te vroeg voor. De kookpot komt echter al onder druk te staan en naar mijn idee is er echt niet veel meer nodig om de vlam in de pan te doen slaan.

 8. ´Een jaar voor de epidemie heeft het Rijk de Denktank Desinformatie opgericht: 35 experts beïnvloeden het publiek op social media en televisie over vaccins. Ze werken samen met instanties en big tech.

  Een jaar vóór de epidemie heeft het Rijk een Denktank Desinformatie opgericht. De groep bestaat uit minimaal 35 ‘experts’. Zij mengen zich in het publieke debat op social media, televisie, in kranten en vakbladen. De deelnemers, waaronder wetenschappers en communicatiedeskundigen, beïnvloeden het publiek, zorgverleners en journalisten over de vermeende positieve effecten van coronavaccins. Dit doen zij in samenwerking met zes overheidsinstanties en grote techbedrijven zoals Google en Facebook. De denktank heeft een vertrouwelijk karakter. Dit blijkt uit een reconstructie met wob-documenten en andere officiële overheidsbronnen.´

  https://www.lnnmedia.nl/nieuws/wob-documenten-35-experts-uit-denktank-desinformatie-beinvloeden-het-publiek-over-coronavaccins/

 9. Er was ooit een serie over een heel gelukkig dorp; daar werd eens per jaar iemand kozen; die werd dan vastgebonden op dorpsplein.
  Een stuk verder werd een hoopstenen gedumped.

  Alle haat en nijd en fouten en tekortkomingen en schuld werden op die persoon geprojecteerd
  Daarna werd hij/zij doodgegooid en kon er weer een jaar in vrede geleefd worden.
  ——————————
  Wij kunnen veel van de Russen leren.
  Russische meiden/vrouwen b.v zijn vrouwelijker dan nederlandse. (daar is niet zoveel voor nodig)
  Ik mag conservatisme; eerst kijken en denken, en verandering alleen doen, als het verbetering is.

  Toen ik als jongen iets vroeg over klassieke muziek (in NL) kreeg ik te horen dat dat niet “voor mijn soort”was bedoeld.
  In het oostblok: musea kosten niets of bijna niets; concerten: hetzelfde; motief: het is van en voor het volk.
  Zelfde met studeren; in NL komt minder dan 6% uit de arbeidersklasse.

  Ik heb me in NL altijd verzet tegen de “vakbonden” wat een klootzakken zijn dat.
  Werd voedsel duurder; zeg 3% van minimum loon, kreeg iedereen 3% extra; ook degenen die 10 maal minimum loon hadden….

  Kregen arbeiders het een beetje beter, dan werden gelijk andere kosten voor hun omhoog gebracht.
  Maar vanaf middenklasse inkomens werden/worden beschermd.
  ————————————————————
  Schaf aftrek hypotheek rente af; hef belasting over bruto loon/inkomen.
  Een stel–beide medisch specialist–totaal inkomen 3 ton–hoefde maar 2000 belasting te betalen; zij hadden goede adviezen en boekhouders.
  Kleine zelfstandigen en loontrekkers betalen het meeste.

  Zorg: in Roemenie krijgt een slachtoffer van een ongeluk altijd gratis medische hulp, verzekerd of niet.
  Is een zieke bedlegerig, wordt er door de staat een minimum maandloon betaald om hulp te betalen; vergelijk dat met de mantel zorg in NL….

  Normaal (internationaal gezien) krijg je na een hartinfarct jaarlijkse controle.
  Toen ik 11 jaar na (!!!) een ECG vroeg werd dat geweigerd; te duur….

  Bottomline: de Russen zijn een van de oudste Europese volken; en parktisch in tact, niet verziekt door hordes nep-vluchtelingen.
  Hun levensstandaard is lager dan het onze, ze zijn meer traditioneel en conservatief.

  Mijn soort volk dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in