© Tiia Monto / Flickr (CC BY 2.0)

Wij stevenen regelrecht af op de grootste recessie die de meeste mensen zich kunnen herinneren. Als u na 1930 geboren bent, dan staat u op het punt uw eerste recessie van wereldformaat mee te maken. Het verschil tussen de recessie die nu komt en alle recessies die eraan voorafgingen, is dat deze niet per ongeluk gebeurt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De recessie die u gaat meemaken is geen vergissing; zij is bedacht, gepland en georkestreerd door de samenzweerders van de miljardairs, zij zal jaren duren en zij zal de Grote Reset en de Nieuwe Wereldorde inluiden.

Als de recessie eenmaal goed op gang is, is het spel voorbij, is de oorlog verloren en hebben de samenzweerders gewonnen.

(Ze noemen mij al jaren een “samenzweringstheoreticus”, dus het geeft mij een beetje licht amusement om hen de samenzweerders te noemen. Wanneer een stel miljardairs en een aantal andere booswichten samenzweren om de wereld over te nemen, lijkt het mij eerlijk genoeg om hen samenzweerders te noemen).

De recessie was gegarandeerd en uitgelokt toen de bazen van bedrijven onder druk gezet werden door kleine groepjes lobbyisten om hun bedrijven te plannen rond ESG-onzinnigheden.

ESG, voor het geval u een tijdje hebt zitten slapen, staat voor “milieu-, sociale en bestuursvoorschriften”. Vandaag de dag worden bedrijven zo goed als gedwongen om deze kwesties ver boven het vinden van werk voor het personeel, het tevreden stellen van de klanten en het maken van winst voor de aandeelhouders te stellen.

Daarna heeft de covid-fraude de zaken voor de miljardair-samenzweerders aardig op de rails gezet.

  Het alibi van tirannen - Psychologische oorlogsvoering om een wereldwijde autocratie in te voeren

Alleen al in 2020 hebben de werknemers in de wereld 3,7 biljoen dollar aan inkomsten verloren, waarbij de zelfstandigen en de eigenaren van kleine bedrijven het meest te lijden hadden en de ambtenaren niet of nauwelijks.

Ook de ouderen zijn in alle opzichten bijzonder zwaar getroffen door de covidefraude – de grootste fraude in de geschiedenis. En, laten we niet vergeten, er lopen nog steeds mensen rond die zo doodsbang zijn voor de gedachte aan wat zij als de “plaag” beschouwen, dat zij al twee jaar hun huis niet meer uit zijn gekomen.

Toen hebben zij een oorlogsscenario gemanipuleerd: een echte “Wag the Dog” oorlog.

En de recessie begon in alle ernst.

De economische crash was zorgvuldig ontworpen om de economie te gronde te richten en tegelijk een steeds groter wordende staatsbureaucratie in stand te houden.

Men heeft decennia lang de huizenprijzen laten stijgen voor dit moment. Er zullen nu massale faillissementen zijn – geheel volgens plan. De inflatie loopt in de hele Westerse wereld op tot in de dubbele cijfers. Wij zijn nu allemaal Argentinië en Venezuela.

Halfslachtige, achterlijke groenen en klimaatveranderingsgekken, die zich verder in de wereld van de pseudowetenschap hebben gewaagd dan ik voor mogelijk had gehouden, geloven dat de komende recessie ons allen zal redden. De idioten wier hobby het is zich aan snelwegen vast te lijmen, denken dat ons gebruik van fossiele brandstoffen en kunstmest betekent dat zeven miljard mensen zich op de top van de Mount Everest zullen moeten verdringen om te overleven. Zij juichen nu de recessie toe, omdat die minder reizen, minder verwarming en minder warm eten zal betekenen – vooral voor de armen in de wereld.

  De wereld is de afgelopen 27 maanden "fundamenteel veranderd" door angst, intimidatie, en politieke controle - Wie, wat en waarom?

En zo maken zij van een oorlog gebruik om ons naar netto nul en wereldwijde genocide te leiden.

De gekke klimaatveranderingsgekken denken waarschijnlijk dat zij zorgzame mensen zijn, maar zij zijn wreed en meedogenloos, en zij geven geen moer om iets anders dan hun verwrongen, egoïstische ambities. Zij vinden het prima dat het doel de middelen heiligt, zolang het doel maar overwinning en macht betekent, en zij zullen een paar honderd miljoen Afrikanen die verhongeren, voor lief nemen.

Het opzienbarende feit is dat linkse commentatoren de covid-fraude opgewonden hebben gesteund en gepromoot, en opgetogen waren dat miljoenen mensen in Afrika in hongersnood daalden.

De linkse liberalen zijn opgetogen over de genocide in Afrika, omdat zij zich hebben laten verleiden om de samenzweerders van de miljardairs te steunen.

De gekke linksen dachten dat de covidwereld hen regelrecht naar een wereldregering onder leiding van communisten zou voeren. Zij hadden het natuurlijk mis. Zij waren bedrogen. De wereld ging recht op de Nieuwe Wereldorde af, die gepland was door de Rothschilds, de Bilderbergers, het World Economic Forum en een stel diverse psychopaten.

(De enige landen in de wereld die niet in chaos verzeilden waren Tanzania en Zweden. Tanzania legde in 2020 geen covid-19 beperkingen op en had niet meer doden dan normaal. Zweden voerde zeer weinig beperkingen in, had lagere sterftecijfers dan waar ook en herstelde als eerste van de gevolgen van de fraude. De mainstream media vermeden vakkundig het vermelden van deze eenvoudige maar ongemakkelijke waarheden).

Voordat de Russische invasie in Oekraïne plaatsvond, kon men al zien dat de Grote Reset zich begon te ontwikkelen – waarbij geld en macht in steeds minder handen geconcentreerd worden, het staatsgezag toeneemt en de vriendjespolitiek en de inefficiëntie van de staat en de diefstal van overheidsgeld door politici en ambtenaren dramatisch toenemen.

  "Google is Illuminati": David Bowie's laatste internetbericht voorspelt een angstwekkend 2023

Nu wordt het met de seconde erger. De prijzen zullen stijgen. Banen zullen verdwijnen. De langverwachte crash op de huizenmarkt zal komen.

En wij stevenen af op de grootste recessie die iemand onder de 100 jaar zich kan herinneren.

De meeste mensen hebben er geen idee van hoe vreselijk de toekomst zal zijn.

U kunt helpen stoppen wat er gebeurt, als u dat wilt – gewoon door de waarheid over de covid-fraude, de klimaatveranderingsfraude en de oorlogsfraude te delen met iedereen die u kent. De samenzweerders kunnen nog tegengehouden worden.

Maar als u denkt dat ik een krankzinnige samenzweringstheoreticus ben, zult u geen verdomd ding doen om te stoppen wat komen gaat.

Wanneer u dakloos bent, koud en uitgehongerd, en bedelend om een korst brood, zult u terugkijken en denken: “Jammer dat ik niet naar die Coleman geluisterd heb. We hadden dit kunnen voorkomen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

We zijn in oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMondkapjes zullen de mens in stilte nog jaren van gezondheid beroven door microplastic vergiftiging
Volgend artikelHet PfizerGate schandaal: Regeringen wereldwijd verbergen gegevens om te verhullen dat de Covid-vaccins het Immuunsysteem beschadigen en AIDS veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Eerst:de shit in Afghanistan gaat exploderen.
  Dan: USA maakt problemen met Saoudia (kan geen kwaad)
  In Oekraine: zullen wel militairen uit EU komen en zo Rusland provoceren. Wedden?

  WO3 is nog steeds een optie.

 2. Coleman heeft natuurlijk gelijk als hoop ik sinds Poetins inval in Oekraïne dat er nog zand tussen de raderen van de wereldelite gegooid kan worden. Het bestaan van de mensen op Aarde zal weinig of wellicht in het geheel geen perspectief meer hebben als de elite wint. Het grote ontwaken en passend een goed georganiseerd geweld zal deze ramp moeten voorkomen. Zelf ben ik 82 jaar oud en eerlijk gezegd krijg ik het er benauwd van.

 3. Is het jullie ook opgevallen dat op Teletekst helemaal niet gerept wordt dat de klok komende nacht een uur vooruit gaat?! Te druk met Poetin bashen…….. Normaal wordt daar melding over gemaakt.

 4. Het wordt zeer lastig om te stoppen wat er gebeurt, te veel mensen hebben een heilig geloof in de klimaatflauwekul, de covidflauwekul en de oorlogsfraude, helaas…

 5. Klimaat: natuurlijk zijn er klimaat veranderingen; waren er altijd en zullen er altijd zijn.
  Vulkaan uitbarsting, meteorieten inslag; maar de belangrijkste oorzaak: activiteiten op de zon; 400 jaar bijgehouden.

  Maar NIETS wat de mens doet of laat kan een klimaatverandering tot gevolg hebben; helemaal NIETS.
  ———————————
  Het is een excuus om dombo’s geld te laten betalen om zo een Euro leger te maken dat de lidstaten geweldadig onderdrukt.
  Wij betalen onze eigen beulen dus.

  Zoals gezegd; wij moeten uit de Nato, uit EU, uit Euro, vluchtelingen moeten ons land uit.

 6. Maar er zijn äfspaken gemaakt in Brussel met de Nato leden en de de debiel Biden.

  En wat ik verwacht dat er een nep- melding gemaakt wordt over gebruik van chemische wapens, die dan gebruikt wordt door Adolfina en consorten om Rusland in de Oekraine aan te vallen.

  Waarop Rusland dan een paar “dolken”met atoomkoppen stuurt naar USA en de grote steden in europa.

  We hebben het verdiend; we hebben toegestaan dat linkse deviante varkens ons land overnamen en de gestoorden van NWO e.d. volgden.

  Het zit er onvermijdelijk aan te komen.

 7. Generally correct… except “the COVID fraud” is ludicrous.

  Two of my family members died of COVID… not the flu, COVID. It seems everyone makes the classic mistake of non sequitur.

  Make up your mind.
  1. They unleashed COVID to reduce the global population…
  2. It’s a hoax and does not exist.

  So somehow all these people around the world didn’t die? Is that what you’re saying? Or are you saying that “the conspirators” murdered all the people whose bodies we saw piling up in 18-wheeler trucks parked outside hospitals in NYC?

  Or, those people died of another cause? Hmm, interesting as the death rate of all those “other causes” just skyrocketed. Hmm…

  • Iedereen sterft een keer.
   Het overgrote deel vd bevolking dankxij obesitas en zo volgt een hele lijdt.
   Elk griepje of snottebelletje kan de beroemde druppel geven….natuurlijke dood is dat.
   Naam of geen naam aan een griepje, sukkel. En gauw terug in je amerikaanse hok!

  • Sorry for your loss but you should ask yourself “why were Ivermectine and HCQ forbidden?’ Two very effective medicines which could have saved millions of lives. Instead the world had to wait for “the vaccine” which isn’t a vaccine but an experimental mRNA gen ‘therapy’. Never even used on animals they used the world population as lab rats. Not giving in to the fear mongering of corrupt politicians, doctors, scientists, the MSM, and using common sense, this never would have happened.

 8. De enorme bureaucratie, wantrouwen naar burger, dienstbaarheid is verdwenen. Dit is de doodsteek voor elke samenleving. Het vertrouwen in overheden is volledig verdwenen. Vertrouwen in medici is ook bijna verdwenen. Mens wees creatief in het zoeken naar je oplossingen, heb vertrouwen in je medemens die geen ambtenaar of medici is. Denk na wat kun je zelf doen. Laat je niet verleiden om subsidie te verkrijgen voor een gedragsregel….. en maar onzin. Dat geeft alleen maar controle en vinkjes zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in