Lupus in Saxonia / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

Er zijn veel manieren waarop onze moderne omgeving kanker kan veroorzaken, het menselijk immuunsysteem kan beschadigen en onze vatbaarheid en kwetsbaarheid voor veel verschillende soorten ziekten kan vergroten – waaronder infecties en kanker, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar elektriciteit is vrijwel zeker een veel grotere oorzaak van problemen – en veel gevaarlijker – dan de meeste mensen zich voorstellen.

Als je het grootste deel van je tijd werkt met of in de buurt van een elektrisch apparaat, als je woont of werkt in de buurt van een elektriciteitsleiding of als je de hele dag werkt met elektrische apparatuur, dan is de kans dat je een of andere vorm van kanker krijgt aanzienlijk groter.

Natuurlijk zullen de mannen in pak je dit niet vertellen. Ze jagen je de stuipen op het lijf over minder belangrijke bedreigingen zoals AIDS en radon omdat de eerste een politiek en commercieel nuttige bedreiging is en de tweede een uitstekende manier lijkt om de bouwindustrie te stimuleren, maar ze waarschuwen je niet voor het gevaar van elektriciteit omdat ze de vele grote en machtige zakelijke belangen die elektriciteit en elektrische apparatuur verkopen, op de markt brengen, onderhouden of leveren niet willen ergeren.

Ik denk zeker dat het bewijs behoorlijk overtuigend is. En in Amerika, waar mensen alleen met hun portemonnee stemmen als ze echt iets geloven, zijn de huizenprijzen in de buurt van elektriciteitsleidingen de afgelopen jaren dramatisch gedaald.

Kijk maar naar deze feiten:

* De decaan van een school voor volksgezondheid heeft gezegd: “De huidige stand van zaken is als de correlatie tussen roken en longkanker 30 jaar geleden.” Hij voegde eraan toe dat, volgens een voorzichtige schatting, een derde van alle kinderkankers wordt veroorzaakt door elektrische velden.

  Top 4 samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen

* Een onderzoek onder bijna 500 kinderen toonde aan dat kinderen van wie de moeder tijdens de zwangerschap elektrische dekens gebruikte, tweeënhalf keer zoveel kans hadden om hersentumoren te ontwikkelen.

* Een onderzoek onder bijna 700 kinderen toonde aan dat kinderen die in huizen in de buurt van elektriciteitsleidingen woonden twee tot drie keer zoveel kans hadden om te sterven aan leukemie of hersentumoren.

* Een onderzoek aan een Amerikaanse universiteit toonde aan dat mannen die werken als elektricien of elektrotechnisch ingenieur tien keer zoveel kans hebben om bepaalde soorten hersentumoren te ontwikkelen.

* Experts ontdekten dat werknemers van een telefoonbedrijf die langs elektriciteitsleidingen werkten zeven keer zoveel kans hadden om leukemie te ontwikkelen.

Volgens mij komt de dreiging niet alleen van hoogspanningsleidingen – elk elektromagnetisch veld kan een gevaar zijn. Hoe dichter je bij een elektrisch of magnetisch veld bent, hoe groter het gevaar.

De experts uit de industrie zijn het niet met me eens over deze gevaren. Ze blijven volhouden dat elektriciteit veilig is. Maar zouden ze het je vertellen als ze dachten dat het niet zo was? En kun je ze vertrouwen?

Volgens mij is er voldoende bewijs dat mensen die te veel tijd doorbrengen in de buurt van elektrische apparaten (en in het bijzonder hoogspanningskabels) een grotere kans hebben om kanker te krijgen. Niet dat kanker het enige mogelijke gevaar van elektriciteit is. Ernstige en aanhoudende hoofdpijn, spierpijn, anderszins onverklaarbare vermoeidheid, een beschadigd immuunsysteem (met als gevolg een verhoogde vatbaarheid voor infecties en kanker), de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, multiple sclerose, chronisch vermoeidheidssyndroom (myalgische encefalomyelitis), staar en zwangerschapsproblemen zijn enkele van de andere mogelijke gevaren die in verband kunnen worden gebracht met blootstelling aan elektromagnetische velden en straling.

  Nanostructuren in Covid-"vaccins" zijn niet zelfassemblerend; ze worden gemaakt door micro-machines

Tijdens het schrijven van dit boek ontving ik informatie dat de Amerikaanse regering onderzoek dat negen jaar in beslag nam en dat het verband tussen elektrosmog (elektromagnetische velden), hersenziekten en kanker aantoonde, heeft onderdrukt.

Het onderdrukte rapport werd samengesteld voor de Amerikaanse regering en ik heb vernomen dat het concludeert: “Zelfs zwakke elektromagnetische velden kunnen de gezondheid schaden … Ze leiden tot verstoring van de productie van het hormoon melatonine, waarvan bekend is dat het een belangrijke biochemische schakel is. Een tekort aan dit hormoon bevordert de ontwikkeling van bijvoorbeeld borstkanker evenals de ontwikkeling van degeneratieve hersenziekten zoals de ziekte van Parkinson of de ziekte van Alzheimer, maar brengt ook hartproblemen met zich mee.”

Het verzwegen rapport bevestigt ook dat elektromagnetische velden leukemie kunnen veroorzaken bij kinderen.

“Bovendien,” vervolgen de auteurs van het rapport, “is er een verhoogd risico op het ontwikkelen van leukemie en ook hersentumoren voor volwassenen die vanwege hun beroep worden blootgesteld aan sterke velden.”

De veronderstelling is dat de elektromagnetische velden een verstoring veroorzaken in de biochemische functie van de cellen, of bepaalde genen beïnvloeden. Beide mechanismen kunnen permanente schade aan de cellen veroorzaken. (Genetische ingenieurs gebruiken elektromagnetische straling om celmembranen te openen en vreemde genen in te brengen).

De auteurs van dit verzwegen rapport wijzen er ook op dat interacties tussen elektromagnetische straling en de cellen van het immuunsysteem het begin van kanker kunnen bevorderen – en dat de invloed van elektromagnetische velden op de voortplantingsorganen ook daar ziekte kan veroorzaken.

De auteurs van dit verzwegen onderzoek eisen dat er meer onderzoek wordt gedaan en dat de drempelwaarden voor de intensiteit van elektromagnetische velden worden verlaagd tot een niveau dat door moderne elektrische bedrading en gewone huishoudelijke apparaten wordt overschreden.

  Massale afname van insecten sinds 5G op het Griekse eiland is geactiveerd

De studie suggereert ook dat bovengrondse hoogspanningslijnen een aanzienlijke bedreiging kunnen vormen voor de menselijke gezondheid. De drempelwaarden die worden aanbevolen door dit verzwegen Amerikaanse rapport zijn 5000 keer lager dan de internationaal erkende drempelwaarden.

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de Amerikaanse regering dit rapport heeft achtergehouden. Als de bevindingen van het rapport ten uitvoer zouden worden gebracht, zouden enorme industrieën worden getroffen en zouden nog maar weinig fabrieken, kantoren of huizen als veilig worden beschouwd.

Als tussenmaatregel eisen de auteurs van dit onderzoek dat wat zij noemen het “permanente stralingsbombardement” waaraan we allemaal worden blootgesteld, stap voor stap moet worden verminderd. Ze bevelen aan om alle bovengrondse hoogspanningskabels uit woongebieden te verwijderen en om huizen en scholen niet meer in de buurt van hoogspanningskabels te bouwen.

Helaas ben ik minder verbaasd over het feit dat dit rapport is onderdrukt dan ik zou zijn geweest als het was gepubliceerd. Moderne politici worden gecontroleerd door grote bedrijven en hun lobbyisten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelImmigratie, emigratie en de Great Replacement
Volgend artikelKol. Macgregor waarschuwt NAVO probeert WOIII te beginnen, stuurt Amerikaanse troepen om Rusland aan frontlinie te bestrijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Er bestaan tools en methodes die effectief starling kunnen harmoniseren. Eén ervan ben ik zelf de uitvinder/ontdekker van, maar de naam zal ik hier niet noemen. Waar ik wel de aandacht op wil vestigen is een wetenschappelijk onderbouwde, maar officieel niet serieus genomen techniek die baseert op vormkracht en op de kwalitatieve uitwisselbaarheid van de frequenties van kleur, geluid, aantal (niet het getal zelf,maar de fysieke aanwezigheid van de getalswaarde), zuurtegraad, hoek, etc. Bepaalde hieken, frequenties etc. hebben een hogere kwaliteit dan andere, vooral heilige geometrie heeft dat in zich.
  Met deze kennis zijn in Zwitserland twee dorpen geheel geharmoniseerd, met aanwezigheid van de nationale TV, dus gefilmd. De mensen waren uit hun woonkamers gevlucht en leefden in de kelders waar ze geen hoofpijn hadden en konden slapen. Kennelik werkten de eerste zendmasten destijds in hun omgeving slecht in combinatie met de omgeving van bergen en/of bodemgesteldheid. Ook de vogels waren verdwenen.
  Nadat deze techniek n de vorm van kleine objecten, afgesteld op de plaatselijke frequenties, aangebracht waren keerden de mensen weer terug in hunwoonkamers. De vogels kwamen massaal terug.
  Deze methode is ook grootschalig inzetbaar, desnoods voor heel Zwitserland,dus ook voor heel Europa, al zou het beter zijn een heel andere vorm van dataoverdracht te gaan inzetten.
  Ik heb er een artikel over geschreven in Spiegelbeeld enkele jaren terug.
  Deze methode kun je op internet vinden door te zoeken op deze begrippen: Biogeometry, Ibrahim Karim, Hemberg, en er is een boek met de veelzeggende titel Back to a Future for Mankind, door I. Karim.

 2. Het altijd lastig om oorzaken te vinden. Denk aan elektriciteitsmasten. Er lijkt een verband. Maar, het is (dacht ik) zeker dat pesticiden leukemie geven. Laten die masten nu juist in agrarische gebieden staan. Dus dan lijkt het dat je van het ene ziek wordt, maar het is het andere.
  Het is natuurlijk crimineel om rapporten achter te houden die licht werpen op de materie. Mensen die dat doen zouden gestraft moeten worden. Maar, regeringen geven zichzelf vrij spel. Dat hebben ze wettelijk zo geregeld. Dát zou veranderd moeten worden en dat doen ze natuurlijk niet. Regelaars en aanhang zijn het probleem van de mensheid. Want ze zijn vaak dom, ziek en volgen anderen waar ze tegenop zien. En omdat dat moet. Anders moeten ze wegwezen.

 3. Dat de huidige elektriciteit gevaarlijk is vermoedde ik al, maar hoe is het met het wind en water opwekking van stroom? Blijft het gevaar dan hetzelfde?

 4. Lijkt me onzin dat van die electricien, deze schakelt altijd de spanning uit wanneer er gewerkt wordt aan bedradingen.
  Een electricien is dus in feit minder aanwezig in electro magnetische velden dan anderen.
  Als dit toch waar is en electriciens meer kans op wat dan ook lopen, betekend dit dat wanneer je dus in een electromagnetisch veld bevind je juist minder kans loopt op wat dan ook.

 5. Daar zit je dan in je Tesla!!!!!! omgeven door accu’s???? Al eens onderzocht? Net zoals composiet in de tandheelkunde, witte vullingen maar uiteindelijk wel polyester in je mond!!

  • Gelukkig komen steeds meer mensen er achter dat ze allerlei ‘kwalen’ zijn gaan ontwikkelen nadat ze een electrische auto zijn gaan gebruiken…

   • Ze willen naar 500 miljoen toch? Tesla rijders zijn toch nutteloos kutvolk. Dus laat maar gebeuren. Ik zeg altijd “ wat moet gebeuren moet gebeuren”

    Dikke doei!

    • Of ben ik nu agressief, ben ik niet overigens. Het is gewoon kut
     Volk. Waarschijnlijk trap ik weer op teentjes. Saab volk is ook zo’n apart volk. Daar wil je niet naast wonen. Kutvolk maar je hebt het niet voor het kiezen.

 6. Hmm, als electrotechnisch ingenieur ben ik wel ’n beetje sceptisch over het beweerde. Laagfrequente (50 of 60Hz) velden hebben volgens mij geen invloed op het menselijk lichaam.
  Een aantal van bovengenoemde “feiten” zijn al lang geleden debunked.
  Dat mensen die in de buurt van hoogspanningsleidingen wonen gemiddeld vaker ziek zijn klopt, maar dat ligt niet aan de hoogspanningsleidingen (was aangetoond door vergelijking te maken met mensen die woonden langs voor lange tijd uitgeschakelde hoogspannings leidingen, dat maakte geen verschil). Wat is dan de oorzaak? Het blijkt dat gezondheid van mensen sterk afhankelijk is van de financiële toestand, hoe beter hoe minder vaak ziek (waarschijnlijk vanwege de betere kwaliteit van de voeding). Huizen in de buurt van hoogspanningsleidingen zijn wat goedkoper dan vergelijkbare huizen elders vanwege het ontsierende karakter, dus wonen in die huizen relatief gezien armere mensen, die zijn vaker ziek door slechtere voeding etc. Idem dito mensen die een electrische deken gebruiken, die gebruiken die omdat ze te weinig geld hebben voor hun huis warm te stoken. Armere mensen = slechtere voeding = meer ziektegevallen.
  Dat mensen die werken als electrotechnisch ingenieur 10x zoveel kans op hersentumoren hebben lijkt me wel heel ver gezocht, ik ken niemand, geen enkele collega die hersentumoren heeft ontwikkeld.
  Ik ben zelf ook op onderzoek uit gegaan en het enige wat ik plausibel vond was dat gemoduleerde hoogfrequente EM golven (b.v. GSM, die zijn gemoduleerd) mogelijk neurologische effecten kunnen veroorzaken. Bij continue laagfrequente EM golven (het elektriciteitsnet) zijn geen effecten waargenomen, tenminste niet in serieus opgezette onderzoeken waarbij andere factoren (zoals b.v. financiële situatie) uitgesloten zijn en ook niet in onderzoeken met dieren.

  • Als kind onder een grote elektriciteit paal gewoond,neen we waren niet van arme afkomst…woonden in mooie villa met alle comfort,we hadden een grote moestuin vol met groenten en fruit.Al de buren zijn ondertussen gestorven aan uiteenlopende kankers.Woon nu aan de rand van natuurgebied,echter heb een elektriciteit cabine pal voor mijn woning staan,heb reeds 2x een onverklaarbare longembolie gehad…mijn bloed is onderzocht in UZ ziekenhuis,perfect,echter…

 7. For a history of the lethal effects of EM pollution, read;

  ”THE INVISIBLE RAINBOW”
  Arthur Firstenberg

  It’s available in PDF form on the net.
  It’s a real education.

 8. Simon steek je hoofd eens in een magnetron kijk eens wat er dan gebeurd? Een TL lamp onder een hoogspannings mast brand zonder hem aan te zetten. Rollagers kan je heet maken met emf enz ik denk dat het allemaal niet zo goed is voor de mens ook EV’s niet, daar heb je ook hogere straling.

 9. Orgoniet is ook goed tegen straling, zendmasten, wifi, enz.
  Goedkope orgonieten zijn Towerbusters en HHg kegels..
  Een Cloudbuster of Chembuster is kostbaarder, maar kan helpen om de lucht te zuiveren van chemtrails.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in