La Quinta Columna (De Vijfde Colonne) is een groep die uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar en gepubliceerd heeft over nanotechnologie in de gedwongen injecties en 5G. Hier is een twee minuten durende video waarin zij een eenvoudig experiment presenteren, met gebruikmaking van een smartphone, om te testen op radiosignalen van nanotech-apparaten in ieder van ons die misleid en gedwongen zijn tot de verkeerd voorgestelde en gevaarlijke injecties. Indien betrouwbaar, kan dit ook een eenvoudig hulpmiddel zijn om te helpen ontdekken welke mensen, hoewel zij tot de injecties gedwongen waren, het geluk hadden het placebo te ontvangen.

Android systeem, ga naar de play store en download de gratis Bluetooth scanner. Eenmaal gedownload activeert u de GPS en Bluetooth van de telefoon. Open nu de Bluetooth scanner app en kies zoeken. U zult zien dat er MAC-adressen verschijnen, gevormd door groepjes van 12 cijfers tussen letters en cijfers en gescheiden door een dubbele punt. Klik erop en u kunt zien hoe ver ze van u vandaan lijken te zijn.

Via Drtrozzi.org & Tapnewswire.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Aartsbisschop Vigano: "De vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch"
Vorig artikelUS-Generaal Stephen Twitty: “AFU verliezen kunnen oplopen tot 200.000 soldaten”
Volgend artikelVertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat Covid-19 vaccinatie tot ontvolking gaat leiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Tuurlijk, download zo’n Google app en je staat ook op de dodenlijst.

  (beetje off topic
  Gisteren een leuk onderzoekje gedaan naar simpele GSM telefoons. Zelfs de exemplaren van 15 euro waar niet vermeld werd dat deze bluetooth hebben vond ik na lang zoeken bij diverse andere landen dat dit er toch in zit.
  Dus, wil je niet traceerbaar zijn met de mensen met wie je al dan niet toevallig in contact bent gekomen? Blijf helemaal weg van dit soort apparatuur.)

 2. Niet gevaccineerd, maar wel minstens 3 MAC adressen op minder dan een meter. Ik hou van netwerken, maar niet overdrijven he.

 3. Zoals de man het vertelt, komt het toch (weer) over als het zoveelste broodje aap verhaal. Zo’n BT scanner pikt, afhankelijk van de locatie/woonsituatie, altijd wel 5 à 20 BT apparaten op. Denk niet alleen aan smartphones, maar ook aan, luidsprekers, laptops, koptelefoons, mediaplayers, game consoles en vrijwel elke tv. Moderne smartphones zijn zo gevoelig, dat zo’n scanner moeiteloos de tv van de achterburen oppikt.

  Maar wie zich zelf echt eens wil scannen, gaat naar een afgelegen plek, buitenaf en herhaalt de scan. Vergelijk de zo verkregen lijst met BT-devices met de scan thuis…

  • er is een video van een paar gasten die t op een kerkhof hebben gedaan s nachts. Nieuwere graven gaven ongeregistreerde MAC adressen …

   • @lone: een MAC adres is een random lang nummer om verschillende bluetooth apparaten van elkaar te kunnen onderscheiden, Dit nummer heeft geen registratie, misschien dat bepaalde fabrikanten een favoriete nummerreeks gebruiken maar dat is het. Je kunt niet spreken over ongeregistreerde nummers want er is geen registratie. Ook knap dan dode llichamen nog steeds radiogolven kunnen uitzenden, dwars door de grond. Waar is de batterij, hoe kan deze het dan zo lang volhouden? 😉

    • Niet helemaal waar, er is een reeks in Amerika en een reeks in Europa en nog een paar. Is ook logisch want net als met ipv4 adressen (16 BIT) zijn er niet genoeg .

     Het MAC-adres is 48 bits lang en wordt meestal in hexadecimale vorm aangeduid, bijvoorbeeld 00:0C:6E:D2:11:E6, 7a-b0-ae-64-29-79 en 7ab0.ae64.2979. In deze door de IEEE 802-standaard bepaalde nummering (MAC48) zijn er 281.474.976.710.656 (248 = 2566) unieke mogelijkheden.

     Ga zelf maar na welke apparaten een mac adres hebben en je komt meteen te kort. Niet voor niets kan je in Hyper-v zelf je mac adressen maken met bijbehorende ip adressen.

   • Er bestaan geen ongeregistreerde MAC adressen, er zijn zelfs dubbele adressen omdat ze een tekort aan MAC adressen hebben. Is al jaren bekend. Lees de RFC’s er maar op na

  • Kan gewoon met je eigen bluetooth op je telefoon… ik vind ze ook…… mijn buurman bijv.

   Gelijk de eerste weken dat hij geprikt was…

   • Ja klop en de zon schijnt dag en nacht , sinterklaas komt vannacht on weer speelgoed brengen of een mars dat geloven Truth en dat is haar dom verhaal.

  • Rinus: helemaal gelijk: totale onzin maar nog steeds geloven mensen zulke fantasie verhalen. Niburu.co b.v. ook, maar ja als je niet technisch onderlegd bent kunnen ze je van alles wijsmaken. Ik niet, ben elektrotechnicus, werk zelf met bluetooth en bluetooth chipjes zijn minimaal 5×5 mm, hebben een antenne, wat omringende componenten en een batterij nodig. Past niet door een spuitje. Wie durft er met mij een weddenschap aan? Noem een bedrag, lopen we even een kooi van faraday binnen (staan bij ons op ’t werk) met een paar gevaccineerden en gaan we daar binnen eventjes scannen. Aantal MAC adressen found: 0 (telefoontjes / oortjes etc. wel buiten laten natuurlijk).

   • omdat zij jou natuurlijk [voor hen] 20 jaar oude techniek laten gebruiken Rinus .
    Denk na – ze móeten de lichamen zélf in contact hebben met de buitenwereld anders slaat hun hele plan nergens op

   • @Ed en lone:
    Download maar ‘ns het datablad van een modern bluetooth chipje hier: https://www.st.com/resource/en/datasheet/stm32wb55rg.pdf
    Scroll naar blz 16. Dat zit er allemaal in. Denk je nu werkelijk dat zo’n complex chipje “self assembled” via een spuitje in je lichaam kan komen? En hoe doe je dat dan met de batterij? Zo’n chipje heeft strooom nodig. Verder je hebt behoorlijjk wat software nodig voor een bluetooth verbinding. Die software zit normaal in geheugen. Wordt dan al die code ook zomaar “gevormd” in je lichaam?
    Mensen denk na. Het is flauwekul, misschien wel bewust verspreid om ons voor gek te verslijten.

    • Blz 23, Figuur 3 is de bluetooth radio zend/ontvanger die in de chip zit, daar zie je ook het blokje 802.15.4 MAC (Media Access Control). 802.15.4 is het nummer van de bluetooth standaard.

    • Simon, tijd dat je mee evolueert… of uw schoolboeken even opzij schuift.
     Ten eerste de mens werkt op laagspanning dus een batterij heb je al niet nodig, juist?
     Ten tweede, heb ooit ergens gelezen waar experten beweerden dat je de mens in theorie wel kan verbinden aan de wifi.
     Dat moest dan wel gebeuren met meerdere vaccins die via je ruggengraat bij elkaar komen om daar een soort antenne aan te maken. De bijhorende foto’s lieten allemaal kleine minuscule staafjes zien. Die staafjes hadden een schaal die net boven die van atomen (0,060 nm tot 0,275 nm) komt. En nm is een miljardste van een meter…
     En onze Bill gates kennende kan die theorie kloppen omdat de mens updaten via 5 of 6G zijn natte droom is. En tevens beste bio-wapen ooit.
     Verdiep je gewoon eens in nanotechnologie en je weet wat ze bedoelen en kan je verzekeren dat ze daar al heel ver mee staan.
     Jaren geleden zag ik een documentaire hoe de camera’s mensen herkennen in China.
     De bewering was door gezicht herkenning maar ik geloof daar geen bal van!
     Veel mensen waren traceerbaar van heel ver met muts en sjaal met gezicht naar onder en soms zelfs vanuit de achterkant!!!
     Het kan voor mij niet anders dat bovenstaande uitleg gewoon moet kloppen omdat ik daar geen andere betere uitleg voor heb!
     Dat noemen ze kansberekening, de kans is dus groot dat het waar is.

   • Ik ben ook elektrotechnicus.
    Heb jij er al eens aan ged8 dat die chipjes met antenne via je neus naar binnen worden gebracht via een zogenaamde PCR test ?

 4. Android heeft een tracker; is standaard. Google is voorbereid via updates voor communicatie met 5G masten.
  6G is in voorbereiding.
  Aan AI wordt gewerkt.

  Waarom denk je dat er zo gepressed werd op bejaarden en zieken en zwangere vrouwen om vaccinatie te nemen?

  Het zal wel degelijk effect hebben bij alle conformisten ; b.v. de streng kerksen.
  Personelijk ben ik voorstander ervan om Pfizer om te dopen in de islam prik…

 5. Oh my God, het blijft hardnekkig deze flauwekul. Natuurlijk kan een mens GEEN MAC adres via de Bluetooth standaard uitzenden. Kom nou toch. Als je gaat scannen op bluetooth dan vind je vooral de smartphones, de laptops, de draadloze muizen, de oortjes, de speakers of wat al niet meer wat tegenwoordig via bluetooth werkt, ik hoorde zelfs elektrische tandenborstels, scheerapparaten (handig nieuwe mesjes bestellen) koelkasten en koffiemachines. Dat is wat je zult zien op je scherm. Het wemelt tegenwoordig van de bluetooth apparaten. De mens kan niet via een spuit een bluetooth device in z’n lichaam krijgen, bluetooth apparaten hebben ook nog een batterij nodig om signalen uit te zenden, het werkt niet passief zoals NFC. NFC tags (ter grootte van een rijstkorrel) kunnen wel onder de huid geplaatst worden, in Zweden doen ze daar al experimenten mee, maar dat is altijd van zeer dichtbij (max. 10 tot 20 cm).

  • Die bluetooth in apparaten is om straks (bv. met smartmeters) op afstand te bepalen wat jij en ik op dat moment wel/niet mogen gebruiken.
   Bv 1x per week 2 minuten douchen.

  • Niet alleen in Zweden, er was al een discotheek in NoordHolland een paar jaar terug al die dat aanbood. Ook één in Rotterdam. Niets meer van gehoord. BTW op aliexpress kan je gewoon complete kits kopen met spuit nfc (korrel) enz. kost ook nog weinig, en dus ook makkelijk te faken.

   Stel je voor je slikt er gewoon een dozijn in welke is dan van jouw? komen er via natuurlijke weg gewoon weer uit, net als vroeger toen je een knikker ingeslikt had hahaha

  • Een chip heeft geen batterij nodig om uitgelezen te worden; of hebben wij onze huisdieren voor de katzek*t laten chippen? 😉

 6. Het is dus WEL technisch mogelijk.
  Of het al zover is, is een andere vraag.

  Politici weten dat, en verbieden dus 5G in Brussel en Strassbourg; typisch niet?
  —————
  Afstand: mijn repeater werkt formeel tot 20 meter.Maar een antenne/zender van mobiele telefoon op 6km wordt er door gestoord….

 7. Het valt mij op dat mijn huidige telefoon met updates veel minder bluetooth apparaten waarneemt als mijn oude telefoon (zeker 6 jaar oud, zonder updates)
  Ik vind dit eigenaardig

  • Zelfde met wifi, is natuurlijk wel handel on nog meer repeaters te verkopen:-)

   Ik kan mij nog herinneren dat ik met een ipaq, wie kent dat nog?, in de auto op de snelweg gewoon alle wifi stations kon vinden langs de weg vooral bv bij Amstelveen en de ring. Nu bijna geen enkele meer

   • Hier moet je voir gebruik van wifi bij een instantie al eerst een dicument invullen zag ik bij de notaire.
    Alles geregistreerd en controleerbaar: Heil SSwap!

 8. Omdat de Covid genetisch manipulerende injecties zijn vormgegeven als zichzelf verspreidende “vaccins”, lopen ook de mensen die zich niet hebben laten gek maken tot het nemen van de Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen brouwsels rond met niet alleen grafeenoxide en grafeenhydroxide, maar ook met lipide nanopartikels in hun bloed…
  Dit is met levend bloed analyse gemakkelijk vast te stellen.

 9. Het gaat helemaal niet om een chip in je lijf! Er is grafeen in je lijf gespoten en als dat dmv 5G geactiveerd wordt dan gaat het bewegen. (Gewoon op youtube te vinden) Wat denk je dat er gebeurt als dat grafeen gaat bewegen in je hersenen en je hart…… Je valt dood neer! Kijk naar die duizenden sporters en piloten die spontaan neervallen en overlijden. Bij die mensen gaat het niet via 5G maar omdat ze “sporters” hun bloed snel door hun lijf gepompt wordt en bij piloten door de druk omdat ze op hoge hoogstes vliegen. Het andere volk valt neer zodra ze teveel straling ontvangen. En zo creëren ze een “nieuwe variant of golf”. Hier worden mensen niet gebalsemd maar waar dat wel gebeurt halen ze hele strengels uit de aderen die de aderen doen dichtslippen!
  HET IS EEN DE POPULATIE PROGRAMMA!

 10. chlorogeenzuur, catechol, catechine, 3,4-dihydroxybenzeenzuur, p-cresol, 4-methylcatechol, leucocyanidine

  Zou jij dat allemaal in je lichaam stoppen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in