M Joko Apriyo Putro / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Is 5G ingeschakeld waar u woont? Zo ja, lees dan verder. Leer waarom zo ‘veel’ mensen griepachtige symptomen hebben op dit moment, zowel gevaccineerden als ongevaccineerden; de perfecte misleiding om de ongevaccineerden de schuld te geven van zinloze gevallen, gevallen, gevallen om het covid-19 valse narratief gaande te houden, schrijft Ourgreaterdestiny.org.

Verbinding tussen 5G en Coronavirus

COVID-19 is geen virale longontsteking maar zuurstofgebrek, zoals de stralingsziekte die Cameron Kyle-Siddell MD begin 2020 herkende als gedragend als hoogteziekte in de spoedeisende hulp van Maimonides Medical Center in Brooklyn, NY. https://z3news.com/w/dr-cameron-kylesidell-treating-wrong-disease-change/

Het 5G-systeem is een draadloos WiGig-netwerk dat opereert in het 30-60 GHz-spectrum met downloadsnelheden tot 10 Gbps, vergeleken met een 4G-downloadsnelheid van 10 Mbps.

De frequentie van 10 tot 60 GHz is de frequentie waarop zuurstofmoleculen oscilleren. Op 60 GHz zal 98% van de uitgezonden 5G-energie worden geabsorbeerd door atmosferische zuurstof, die vervolgens de orbitale eigenschappen van de elektronen van de zuurstofmoleculen wijzigt.

60 GHz is de frequentie van de absorptie van zuurstofmoleculen

Zuurstofmoleculen hebben elektronen die ze met elkaar delen, zuurstof is een tweeatomig molecuul. Wat wij inademen zijn twee zuurstofmoleculen die aan elkaar gebonden zijn met de elektronen die ze delen. Wanneer de zuurstofmolecule wordt geraakt door 60GHz 5G golven, beïnvloeden deze golven de orbitale resonantie-eigenschappen van die gedeelde elektronen. Het zijn die gedeelde elektronen die zich binden aan de hemoglobine in ons bloed.

Wanneer de zuurstof wordt verstoord, zal het niet langer binden aan de hemoglobine en myoglobine (zuurstofdragende moleculen) en daarom zal de rode bloedcel niet in staat zijn om zuurstof te vervoeren naar de krachtcentrale ‘membraan’ van de cel. Zonder zuurstof raakt de lever verstopt, en het lichaam, en de hersenen, beginnen af te breken door langzame verstikking.

  Klokkenluider Raytheon: Amerikaanse overheid heeft Directed Energy Weapons die mega-aardbevingen kunnen veroorzaken

Omdat de hersenen het lichaamsorgaan zijn dat het gevoeligst is voor zuurstoftekort, zal een gebrek aan zuurstof in de hersenen resulteren in hersenhypoxie.

5G en vitamine D

Een andere factor is dat 5G het vermogen van het lichaam om vitamine D te produceren zal aantasten, en kan leiden tot “verlamming, hartritmestoornissen, neurologische problemen, problemen met tintelingen in de ledematen, mensen die flauwvallen, vermoeidheid hebben, malaise, al deze bizarre kwalen.” Lees meer op https://www.drrobertyoung.com/post/the-connection-between-5g-and-the-corona-virus

Hoe te beschermen tegen het ‘Corona Effect’ of stralingsvergiftiging

Om meer te weten te komen over hoe je veel symptomen van het ‘Corona Effect’ kunt voorkomen en/of omkeren, lees de volgende artikelen

1) https://www.drrobertyoung.com/post/what-can-i-do-to-prevent-or-reverse-the-symptoms-of-the-corona-effect-in-3-to-5-days

2) https://www.drrobertyoung.com/post/are-you-following-a-con-vit-die-it-or-a-ph-miracle-alkaline-live-it-lifestyle

Lees meer op https://www.drrobertyoung.com/post/the-connection-between-5g-and-the-corona-virus

Coronavirus betekent stralingsvergiftiging

Een onderzoeksartikel van Dr. Beverly Rubik en Robert Brown gepubliceerd in Pub Med 29 september 2021 onthult bewijs van talrijke internationale studies en historische rapporten dat de symptomen toegeschreven aan COVID-19 erg lijken op bio-effecten van blootstelling aan wifi of straling.

Dit bevestigt verder de hypothese die vele wetenschappers hebben gepostuleerd, die suggereert dat de ziekteverschijnselen geassocieerd met Covid zijn ontstaan door de effecten van hoogfrequente gepulseerde straling op het menselijk lichaam en niet door een virus.

https://everydayconcerned.net/2021/12/10/coronavirus-means-radiation-poisoning-scientists-and-researchers-newly-reveal-evidence-of-connection-between-covid-19-and-5g-electromagnetic-radiation-poisoning/

Zijn de gevaccineerden kwetsbaarder voor 5G?

Volgens Pfizer’s eigen klinische testgegevens na 6 maanden, voorkomen hun inentingen niet alleen geen ziekte en dood, er is zelfs meer ziekte en dood onder de ingeënte dan onder de placebogroep. https://mailchi.mp/2be8cd7029b7/the-pfizer-inoculations-more-harm-than-good?e=9439bce16c

De nieuwe gevallen van vandaag betreffen 1.797 ongevaccineerden, 452 gedeeltelijk gevaccineerden, 10.648 VOLLEDIG gevaccineerden, en 442 met onbekende vaccinatiestatus. https://www.cp24.com/mobile/news/nearly-2-300-now-hospitalized-with-covid-19-in-ontario-20-more-deaths-reported-today-1.5729913

Fauci geeft eindelijk verschil toe tussen ziekenhuisopname “van” en ” met” Covid
Ben Swann https://namelyliberty.com/fauci-finally-admits-difference-between-hospitalization-from-and-with-covid/

  Nu meer en meer jongeren door het "vaccin" worden vermoord, is een massale volksopstand nu dringend nodig!

Er waren niet genoeg sterfgevallen om het valse narratief gaande te houden, dus gingen ze over op GEVALLEN, GEVALLEN, GEVALLEN, met behulp van een nietszeggende PCR-test die de CDC niet langer erkent als een geldige methode voor het opsporen van “Bevestigde Covid-19 gevallen”. https://www.globalresearch.ca/bombshell-cdc-no-longer-recognizes-the-pcr-test-as-a-valid-method-for-detecting-confirmed-covid-19-cases/5765179?fbclid=IwAR0-DVMGZYS8vqEEAi2n2i6pe0JE5juEr-gcLzBYLYfijqQk5whq6U43adU

De belangrijkste symptomen van 5G stralingsvergiftiging zijn dezelfde als die van het fantoom Coronavirus/Covid-19

1) Kortademigheid
2) hoesten
3) koorts

Ze hebben ook laten zien hoe mensen plotseling neervallen met toevallen, wat dezelfde symptomen zijn die worden veroorzaakt door ernstige hersenhypoxie.

Digitale portefeuilles met bio-metriek

Met een snelle screening van een menigte in een openbare plaats.

Grapheal produceert met smartphones verbonden biosensoren die geïntegreerd zijn in digitale teststrips en wearables, waardoor ter plekke precisiediagnostiek en patiëntenbewaking op afstand mogelijk worden. https://www.grapheal.com

Als 5G griepachtige symptomen veroorzaakt, en de gezondheidstoestand van een persoon op afstand kan worden gemonitord en valselijk kan worden gediagnosticeerd als covid 19 waarvan het bestaan nooit is bewezen, hoe snel moeten de gevaccineerden EN ongevaccineerden zich dan verenigen om de waanzin te stoppen?

Graag delen zodat mensen weten dat de symptomen van griep en schadelijke radiofrequente straling erg op elkaar lijken en mensen hun toestemming voor 5G technologie intrekken.

Quebec is de meest afgesloten plaats in Noord-Amerika

De laatste avondklok ging in op oudejaarsavond en onderwerpt Quebecers aan boetes als ze ’s nachts buiten hun huis worden betrapt. https://tnc.news/2022/01/05/quebec-is-the-most-locked-down-place-in-north-america/

Voor de privacy en zo vaak mogelijk wi-fi uitzetten, mobieltjes thuis laten of in verschillende lagen aluminiumfolie in je auto wikkelen als je weggaat om zend/ontvang signalen te blokkeren. Gebruik zo veel mogelijk contant geld en vraag anderen hetzelfde te doen.

  Bent u een zoeker naar de waarheid of een gelovige in leugens?

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prof. Edinger: Prikken, Grafeen en 5G – hoe we onszelf kunnen beschermen en vaccinatieschade kunnen beperkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe zinloosheid en de gevaren van boosterisme
Volgend artikelPCR testen hebben hun doel gediend in de Covid “Crisis”, ze worden nu afgeschaft – overal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Dit strookt met één van de ideeën die ik al tijden heb ontrent die prikdwang.
  Scenario kan zijn dat die ploerten weten dat de mens niet tegen 5G kan. (Éen van onze honden, zeer vriendelijke is gaan flippen als we de straling weer voelen en kijkt mij diepzielig aan, hij heeft het dan zo zwaar met zichzelf).
  En dat ze dus o.a. met deze prikpret proberen de mens te “beschermen” tegen de ondraaglijke straling. Natuurlijk mislukt dat 5G als je niet met valse voorwendselen de schapen naar de prikfuik krijgt.

  Dit samen met de angst van de miljardairs dat ze hun rijkdom=macht kwijt gaan raken nu de geldontwaarding extreem is/wordt.

  Wat er ook speelt: DIT MOET STOPPEN!!!! En snel.

  • Aha. Daar is die prikdwang. Ik vind het wel een beetje apart dat de gifspuit “bescherming” zou bieden tegen de 5G. Je zou eerder denken dat de gerichte werking van de 5G (op een unit) de reden is om mensen in te spuiten met rotzooi waardoor ze veranderen in ontvankelijke units voor de gerichte straling van de 5G.

   Een techneut vertelde me dit:

   “Wat betreft 5G. 5G is een communicatie techniek en protocol dat wezenlijk verschilt van bv 4G. 5G werkt dan ook niet per se op een bepaalde frequentie. de techniek en het protocol kunnen op verschillende frequenties gebruikt worden. in eerste instantie zullen dat dezelfde frequenties zijn die nu voor 4G gebruikt worden, en later worden hogere fequenties gebruikt. er zijn meerdere frequentie banden hiervoor vastgelegd.

   De grootste nieuwigheid van 5G is dat het werkt met gerichte straling in tegenstelling tot de bestaande 4G. dat gaat gebeuren met een soort richtantennes. zo’n richtantenne bestaat eigenlijk uit een array van kleinere zenders. door al die zenders in fase te verschuiven krijg je effectief (door positieve interferentie) een gerichte bundel. de huidige zendmasten stralen gewoon rondom. dus als jij met je telefoon belt via een mast dan straalt die mast de signalen die voor jou bedoelt zijn overal heen en uiteraard komt een deel van die straling bij jouw telefoon. vergelijk het met een radiozender, die kun je ook overal ontvangen.

   De frequentie van de draaggolf wil men zo veel mogelijk verhogen omdat je daardoor meer data per seconde kan versturen. nadeel van hogere frequenties is echter dat die door allerlei objecten (en ook waterdamp in de lucht) geabsorbeerd worden. het bereik van een 5G mast op hoge frequenties is dus klein. daarom moeten er buiten ook ontzettend veel zendmasten geplaatst worden, om de paar honderd meter ofzo in steden. beheerders van openbare ruimte zijn dan ook verplicht om overal die zendmasten toe te staan. bv op bushokjes, lantaarnpalen etc etc.

   De manier waarop de data verstuurd wordt in gedigitaliseerde vorm houdt in dat er datapakketjes verstuurd worden in een soort pulsjes die elkaar kort opvolgen. het is gebleken dat het juist dit aspect is dat de gezondheidsproblemen bij sommige mensen veroorzaakt. de eerste mobiele telefoons werkten met analoge techniek. pas na de digitalisering zo omstreeks 1995-1996 begonnen er veel klachten te ontstaan. het zijn hele subtiele pulsjes (ver onder de grens die leidt tot opwarming van weefsel) die een verstorende werking hebben op het menselijk lichaam. het storende effect is eigenlijk een reactie op stress.

   De gegronde bezwaren van de bevolking hebben nooit voet aan de grond gekregen omdat de machthebbers zo dol zijn op de mobieltjes.

   De intensiteit van een gerichte 5G bundel isoverigens vele malen lager dan die van een DEW.”

    • Wow, wat een top site. Bedankt, zeer goeie info Greengo! Weer vele uurtjes leesvreugde! Aanbevolen dat iedereen dit leest – hier valt te leren dat global warming een hoop larie is, maar dat het de gevolgen zijn van de activiteiten die hier beschreven zijn. En wat de gevolgen zijn voor de mens. Al Gore wist dat verdomde goed, toen hij zijn bedrog boek “Global Warming – an inconvenient truth” bij elkaar loog. Minstens zo lang is deze shit al gaande, en mensen blijven er in trappen. Global Warming is ondertussen een huishoud woord geworden, een heilig huisje waar iedereen zich heerlijk zorgen over kan maken, olv mongolen-Greta. Maar het is gewoon puur bedrog en door machthebbers veroorzaakt. Vernieling van de Aarde en de systemen er om heen.

     • De hippies kwamen met t idee om milieu bewuster te leven. Niet dat ze vonden dat het klimaat veranderde. Maar meer dat de aarde een heilige tempel is die je moet behandelen met respect. Schwab vond het prachtig en heeft dit idee meegenomen in zijn wef oprichting begin jaren 70. het klimaat als nieuwe jood te misbruiken. Briljanter had men t niet kunnen bedenken. Al die plotselinge milieu eisen in de jaren zoals in de vs op import autos allemaal door het wef aangestuurd. Deze ziekte is al 50 jaar gaande

 2. Daarom is het ook raadzaam om nooit in een Smart City te gaan wonen die ze steeds verder aan het uitwerken zijn. Dat lijkt in een aantal opzichten op een gigantische magnetron.

  • Ik heb de glasvezel geweigerd maar nu met mijn nieuwere iPhone S 12 krijg ik met regelmaat rechts bovenin 5G te zien. Ben niet geprikt maar 5G kan dus nu al invloed hebben op mijn gezondheid ?

 3. Naast de ” vaccins ” wordt onze gezondheid ook door 5G fors ondermijnd.
  Daarbij worden wij bestookt met Chemtrails, pesticiden in voedsel, genetisch gemodificeerd voedsel, geen zuiver kraanwater etc etc.
  Logisch dus dat jaarlijks het aantal chronische zieken fors toeneemt.

 4. Interessant verhaal, maar de hogere 5G frequenties zijn momenteel nog niet operationeel. Zeker geen 60 GHz, die technologie staat nog in de kinderschoenen. Het huidige 5G zit gewoon in de lage frequentiebanden: 700 MHz-, 1400 MHz en 2100 MHz, heel ver nog van de gevaarlijke frequenties. Bovendien is het zendvermogen betrekkelijk laag, enkele 10-tallen watten dus op enige afstand is het stralingsvermogen vergelijkbaar met als je in de zon loopt of nog lager.

 5. Heb laatste tijd vaak keelpijn, dacht dat Hugo iets aan het verspreiden was door de lucht ,chemicaliën of zo. Stralingen zou best kunnen. Als ik me niet lekker voel neem direct 50 ml sterke drank 40% die gemaakt is met de natuurlijke ingrediënten, berenburg of zoiets,help wel, s’ochtends is de keelpijn weg

  • Omdat vuurwerk verboden gaat worden is het wel leuk om te weten hoe dingen werken. Wie niet weet hoe een kogel werkt of een granaat, dit is een uitleg verzameld van internet een samengesteld als informatieve korte uitleg. Hoe werkt het….?

   https://www.youtube.com/watch?v=63oxGil4KW8 ( ontsteking van kogels…)

   https://www.youtube.com/watch?v=WegYJJW2jCY (stump remover is wortelverwijderaar. Het gaat om de bestanddelen zaols genoemd in de video…de baking soda met water in een emmer als veiligheid mocht je knoeien op de huid is een aanrader, net als oogbescherming en goede handschoenen )
   Let op, watten branden in de vrije lucht, opgesloten en grotendeels gevuld in een stalen buis, wekpot of ander soort container echter vormt dit heel snel branden een explosie, dit is verboden en gevaarlijk. Om die reden zitten explosieve stoffen in een dunne meestal plastic fles, zodat een explosie een steekvlam word. Om die reden is een benzinetank ook vrij dun, zodat bij explosie deze openscheurt. Een gastank is dan weer van vrij dik metaal, maar heeft een afblaas ventiel, zodat buiten de tank bij brand het gas direct kan verbranden als een langdurige steekvlam en geen explosie….Hoe sneller de verbranding, hoe hoger de explosie waarde.
   Explosie is feitelijk luchtverplaatsing : 1liter exploderende stof die korte tijd uitzet tot een volume van enkele duizenden liters….een beetje zoals een airbag werkt maar dan vele malen harder…explosie vind plaats in een verbrandings motor, in een kogel huls (losse flodder is dichtgeknepen en daarmee lijkt het of er een kogel op zit) die word afgeschoten, explosie is energie die gericht kan worden gebruikt…

   …aan de losse wattenbollen zoals in de video gemaakt kun je koperpoeder toevoegen, of aluminium poeder , of ijzer poeder. Dit is cat 1/ kindervuurwerk zolang het niet is opgesloten.
   Dit maakt dat de vlam en verbranding een kleur krijgt….zogenaamde “tracers” van het leger hebben achtering de kogel metaalpoeder dat brand na het schieten door de kruitontbranding, dit word lichtspoormunutie word genoemd.

   Een explosie in een holte vormt een kegel, ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Holle_lading ) Een zogenaamde “holle lading” is in principe niet meer dan een dikke pan of deksel met een explosieve lading die met de open kant tegen een object word geplaatst. enigzins vas tis wel handig, vaak werden daar magneten voor gebruikt of werd het erop geduwd….De druk slaat dan op een punt door het object heen…

   …explosieve stoffen in ons dagelijks leven zijn onder andere aardgas en lpg gas, benzine, aceton en verfverdunner, thinner en wasbenzine….maar ook after shave, parfum en andere snel vervliegende stoffen….ieder met een verschillende snelheid van ontbranden. Door combinatie van twee of meer van deze stoffen kan er een totaal nieuw chemisch product ontstaan met soms zeer snelle verbrandings eigenschappen. Soms kan deze stof bij schokken exploderen….

   Zoutzuur en Chloor samen bijvoorbeeld vormt chloor of mosterdgas.
   https://www.wetenschapsforum.nl/viewtopic.php?t=206148
   Ammoniak en Zoutzuur vormen een gas in een dichte ruimte dat neerslaat als een poeder….. https://www.thuisexperimenteren.nl/science/salmiaksynthese/salmiak.htm
   Remvloeistof en chloor maken dan weer warmte….
   https://www.youtube.com/watch?v=w1ARsGseHy4
   ..en dan chloor met melk. JA, MELK, Melluk.
   https://www.youtube.com/watch?v=0ckbDDAdmp8

   Enkele vloei stoffen die iedereen thuis heeft….maar zoveel verschillende uitkomsten….

   https://www.wetenschapsforum.nl/viewtopic.php?t=206148

   ….dus vuurwerk verbieden is relatief, moet je melk en chloor ook verbieden….

 6. De info van Simon klopt, op dit moment is de frequentie Niet hoger Dan 2100MHz, er komt volgende Jaar nog een hogere band bij maar nog lang geen 60MHz.
  De 60 MHz band heeft een zeer kort bereik, Daar is een netwerk voor nodig met een cel om elke tientallen meters. Als het zover komt Dan Kun je better buiten de stedelijke gebieden wonen.

 7. https://www.frontnieuws.com/shock-microscoopanalyse-toont-volledig-gestold-bloed-aan-bij-gevaccineerden/

  Wat in deze videos aan de gifspuit wordt toegewezen, komt straks ook door de 5G. Dan wordt dat weer toegewezen aan de bijwerkingen van de vax. En zo valt die 5G niet op en kan hij doorgeduwd worden. Niemand beseft dit deel van het verhaal. Van de techneut:

  “de telecom industrie frusteert al jarenlang onderzoek naar de gevolgen van de zendmasten. de grote massa is hier compleet niet van op de hoogte”

 8. De 60GHz band is een vrije band, wordt ook gebruikt voor draadloze verbinding tussen computer en TV via HDMI. Die setjes zijn te koop bij de reguliere elektronica Boer, daarmee Haal je de 60GHz straling binnen in huis.
  Naast Wifi en BT hebben we dan een aardig stralingsveld.

 9. Nog wat stof tot nadenken.
  Een GSM telefoon zendt ook terug naar de mast en moet Dan ook dezelfde afstand overbruggen.
  Daar is best wat vermogen voor nodig en dat zit Dan naast je oor!!!!!
  BT koptelefoon of in ear setjes werkend op 2.5GHz.
  We kunnen natuurlijk tegen het gebruikt van zendmasten protesteren maar Dan moeten we ook alle stralingsbronnen in huis en op je hoofd eens onder de loupe nemen.

 10. Draadloos is makkelijk en helemaal in, iedereen gebruikt het zonder te beseffen dat het je gezondheid schaadt.
  Zelf heb ik geen wifi, ook geen BT streaming en binnen kort voor internet een 4G buiten antennae omdat ik geen vast internet heb. Een netwerk met kabels voldoet prima.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in