Gertrud Zach / Wikimedia / (Public Domain)

Volgens berichten werkt de NAVO aan verschillende “landcorridors” voor Amerikaanse troepen en materieel om de weg naar de frontlinies te vinden voor het geval er een Europese grondoorlog met Rusland uitbreekt, schrijft Kelen McBreen.

“De NAVO ontwikkelt meerdere ‘landcorridors’ om Amerikaanse troepen en materieel naar de frontlinies te sturen in het geval van een grote Europese grondoorlog met Rusland,” schrijft de Telegraph.

Over de alarmerende mogelijkheid dat deze aankondiging een escalatie tussen de NAVO en Rusland veroorzaakt, schreef Douglas Macgregor, Kol. (gepensioneerd) dinsdag op X: “BREAKING: De NAVO is nu van plan om Amerikaanse troepen naar de frontlinie te sturen om tegen RUSLAND te vechten. Wat denken ze wel? De NAVO heeft haar voorbereidingen bekendgemaakt om Amerikaanse troepen in te zetten aan de Europese frontlinies in het geval van een grootschalig conflict met Rusland.”

De gepensioneerde kolonel verklaarde dat de NAVO “lokale bureaucratische hindernissen omzeilt” door de landcorridors te openen en legde uit dat ze de lidstaten in staat zullen stellen om te reageren op de Russische president Vladimir Poetin als zijn leger naar het westen trekt voorbij Oekraïne.

Nu de VS onlangs hun wapens aan Oekraïne hebben goedgekeurd voor aanvallen binnen Russisch grondgebied, suggereerde Macgregor ook dat de corridorplannen “voorzieningen bevatten voor potentiële Russische aanvallen.”

  Russische scholieren leren dronetechnologie terwijl Amerikaanse studenten zich richten op "genderideologie"

Naar verluidt zijn 300.000 NAVO-troepen in hoge staat van paraatheid voor het geval ze actie moeten ondernemen tegen Rusland.

Het is vermeldenswaard dat Joe Biden in 2021 zei dat het plaatsen van Amerikaanse troepen op de grond om tegen Rusland te vechten “niet aan de orde” is.

Infowars waarschuwt al het hele jaar dat de in het nauw gedreven mondiale elite wanhopig genoeg kan zijn om een totale nucleaire oorlog te ontketenen om aan de macht te blijven en de antiglobalistische opstand te kunnen verslaan.

Bekijk hieronder het exclusieve interview van Alex Jones met de Russische wapenhandelaar Viktor Bout:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Op de rand van een nucleaire afgrondVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Het gevaar van elektromagnetische velden
Volgend artikelTucker Carlson over zijn ontmoeting met Klaus Schwab: ‘Hij is als een ouwe idioot’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

  • Mijn ex werkt in een groot transport bedrijf en zij herbergen trailers om de tanks op te vervoeren. Als daar ineens beweging komt dan ziet en hoort mijn ex het meteen. Dan houd ik je op de hoogte. Ze hebben twee maanden gelden een grote oefening gehad . Toen moesten alle trailers naar een bepaald punt gebracht worden.

   • Greet juni 5, 2024 Bij 15:35

    Gelekt, tja dan wil niemand ervoor verantwoordelijk gehouden worden Greet, maar het is een opmaat naar ellende, laat je niet gek maken, net zoals je schrijft krijgen we inside informatie, doe lekker wat je doen moet, ontspan jezelf en kijk de kat uit de boom. 👍👍👍

  • AJ,
   Was voornemens niet meer te reacteren op FN. Bijten op de tong is ook geen oplossing. Dank voor het delen. De reactie: wat een stelletje imbecielen, amateurs. Voel me niet aangesproken door dit soort stomme ezels. Wie was de flapdrol naast die nepgeneraal. Oh.. met dit soort weet je zeker dat Europa binnenkort een apocalyptische voorstelling betreft zoals ’the road’.
   Ongelooflijk zooooo dom.

 1. Wat een goedkoop Hollywood filmpje, hoeveel heeft Nederlandse overheid hiervoor moeten betalen?
  En we moeten alle wapens en munitie “DUUR KOPEN” uit Amerika.
  Daarna zal het Pentagon opdracht geven waar de Amerikaanse Wapens en munitie gedropt en gebruikt moet worden, en zo verdedigen wij ons Vaderland, dat er dan Atoombommen vanuit Rusland op ons Vaderlandje vallen en dat dan alles plat is, is onze militair even vergeten..!!!!!, maar Amerika blijft zo buiten schot…..!!!! de “schijtlijsters”.!
  Ik ben klaar met de voorbereidingen om te verhuizen.
  Tot ziens of niet..!!

 2. VS bereidt verouderde Minuteman III ICBM’s voor – Pentagon-simulatie toont 90 miljoen dode Amerikanen in 20 minuten! (video)

  Zal Washington tijd hebben om een ​​tegenaanval te lanceren als de noodlottige gebeurtenis zich voordoet?

  Aleksei Borzenko, een ervaren Russische militaire journalist en hoofdredacteur van de krant Literary Russia, verklaarde specifiek:

  “Ik denk dat de VS bezig zijn met een evaluatie van hun raketten die kernkoppen lanceren. Het is een feit dat ze al lange tijd geen enkele test meer hebben uitgevoerd ‘, zei Borzenko tegen Spoetnik, waarbij hij eraan herinnerde dat Rusland zijn strategische raketten gemiddeld een of twee keer per jaar test om er zeker van te zijn dat hij gereed is.

  Bekijk de video vrijgegeven door de USAF:

  https://warnews247.gr/purhnika/tous-aparxaiwmenous-icbm-minuteman-iii-etoimazoun-oi-hpa-r

  • @AJ: Maar morgen is het 6 juni, wee je nog? Zal mij benieuwen of generaal Macron dan de Berezina (ofzo) oversteekt, of alleen de niet verdiende egards bij een militaire parade in ontvangst neemt. Hoe dan ook, morgen moet je met de billen bloot (en zullen je Russische voorspellingen – niet? – uitkomen).

   • Yersey juni 5, 2024 Bij 17:47

    Denk dat het te maken heeft om de geesten rijp te maken, angstige mensen kunnen niet rationeel nadenken, die kleine sodomiet kan niet in de schaduw van Napoleon staan, hij komt niet verder dan zijn teennagel over de Russische grens n.m.m.

 3. Nederlanders:

  Slaafs, dom, goedgelovig, gemakzuchtig, verwend, slaapwandelend,
  zelfgenoegzaam en arrogant, betweterig volkje.

  Geloven ALLES wat de NPO, MSM etc. hun voorschotelen.

  Nog onnozeler dan een pasgeboren baby.

  De wolven staan aan de deur.

  De grootse vijand bevindt zich al onder hen.

  Dat zijn ze zelf.

  Dat zullen ze ervaren als het te laat is.

  Droom maar verder……….

 4. “Joe Biden in Frankrijk om een ​​verenigd front te herdenken en tentoon te spreiden in tijden van oorlog
  De president van de Verenigde Staten bezoekt deze donderdag de invasiestranden in Normandië. Emmanuel Macron zal hem zaterdag in Parijs verwelkomen op staatsbezoek. Oekraïne, Gaza en de nieuwe wereldhandelsorde zullen op het menu staan”.
  Oorlogshitser en genocide FJB komt de EU-oorlogsverklaring voorlezen.
  https://www.lesechos.fr/monde/enjeux-internationaux/joe-biden-en-france-pour-commemorer-et-faire-a-nouveau-front-uni-face-a-la-guerre-2099268

 5. Ik hoop oprecht dat als eerste de vuile, smerige oorlogophitsers geraakt gaan worden, als tweede de leidinggevende figuren binnen de terreurorganisatie die nato heet en als derde de idiote machtgeile psychopaten in usa. Oh ja, en als vierde de idioten in de globalistische organisatie zoals de WEF bende en de WHO dictatuur.
  Dan is er eindelijk rust en ik hoop ook vrede op deze klote wereld.
  Blijkbaar heeft de rotprik te weinig resultaat gehad in het decimeren van de wereldbevolking en moet en zal WO3 opgestart moeten worden. Totaal krankzinnig wat er gebeurt.
  Als dezelfde energie die nu in deze waanzin gestopt wordt, gebruikt was om een vredesakkoord te bereiken, dan was de wereld een heel stuk beter en waren er niet honderdduizenden slachtoffers gevallen. Wat een walgelijke bende vanuit usa en de nato kliek. En natuurlijk doen de usa schoothondjes in west eraan deze waanzin mee. Dat er ook in west Europa honderduizenden/ miljoenen doden kunnen vallen…. Och dat interesseert de kliek bovenin NIETS, helemaal NIETS. Wat een tuig!

 6. Kleine compilatie van het front

  Russian armed forces hit a ukrainian warehouse in Kharkov region.
  https://t.me/intelslava/61628

  Destroying the enemy command post
  https://t.me/intelslava/61630

  Destruction of a T-72 tank of the Ukrainian Armed Forces by a kamikaze drone “Lancet” in the area of the village of Russkaya Lozovaya, Kharkov region
  https://t.me/intelslava/61632

  A brilliant strike by four UMPB D-30SN gliding bombs on the command post of the Ukrainian Armed Forces in the Kherson direction
  https://t.me/intelslava/61635

  Epic first person footage. Foreign mercenaries of the Ukrainian Armed Forces were blown up by a mine in the SMO zone. Great travel blog, please do more.
  https://t.me/intelslava/61627

  Kharkov region. The destruction of an electronic warfare system, UAV crews, temporary deployment points, and Ukrainian Armed Forces positions by artillery crews using high-precision Krasnopol projectiles.
  https://t.me/intelslava/61622

  UAV operators from the Vega Special Forces detachment intercepted an American M2A2 Bradley infantry fighting vehicle with a drone in the Avdeevka direction.
  https://t.me/intelslava/61636

  The arrival of the Lancet kamikaze drone into the Ukrainian T-64BV tank, the hit of which caused a fire in the ammunition. Ugledar direction.
  https://t.me/intelslava/61620

  Russian forces destroyed another bridge in Kupyansk direction.
  https://t.me/intelslava/61619

  FAB-250 strikes with UMPC on enemy engineering equipment and a warehouse of construction materials in the Gulyaypole area of the Zaporozhye region.
  https://t.me/intelslava/61612

 7. Een gepensioneerde Russische generaal vond een “extreem dik doelwit” in Europa

  Terugkerend naar Vladimir Solovyovs ‘Zondagavond’-show op de televisiezender Rossiya 1 riep Andrei Gurulev, plaatsvervanger van de Doema, op tot een nucleaire aanval op Nederland om Europa ‘op de knieën te brengen’. De reserveluitenant-generaal merkte op dat daar zo’n hoeveelheid koolwaterstoffen is geconcentreerd die serieus voldoet aan de behoeften van Europa.

  Ik ontdekte voor mezelf dat bijna 50-60% van de Europese koolwaterstofvoorraad in Nederland ligt. Stel je voor, in Nederland aan de kust

  – hij zei.

  Dit is volgens de plaatsvervanger een “zeer groot doelwit” voor het leger, dat in staat is “kritisch onaanvaardbare schade” toe te brengen die ertoe zal leiden dat “Europa op de knieën valt.” In dit geval zijn er geen aanzienlijke inspanningen vereist.
  Bovendien is dit een kwestie van één dag. Met minimale consumptie van kernwapens. Minimum

  – zei Goeroelev.

  Vladimir Solovjov verduidelijkte dat de munitie “nucleair” zal zijn. Nodig

  – benadrukte de generaal.

  Hij is van mening dat “we een dergelijke vastberadenheid moeten uiten.” Solovjev was het met hem eens. Gurulev is sinds 14 december vorig jaar niet meer uitgenodigd voor de centrale televisie. Vervolgens suggereerde hij via de ether dat de doodstraf zou moeten worden toegepast op de ‘interne vijanden’ van Rusland.

  https://topcor.ru/48166-rossijskij-otstavnoj-general-nashel-krajne-zhirnuju-cel-v-evrope.html#.

 8. Vladimir Poetin: “We zullen wapens geven aan de vijanden van onze vijanden om ze te verslaan”

  De Russische president spreekt van een “asymmetrische reactie” op westerse landen die aanvallen op Russisch grondgebied toestaan

  Met een verklaring vanuit Sint-Petersburg sprak de Russische president Vladimir Poetin over het “recht op een asymmetrische reactie” op westerse landen die Oekraïne voorzien van wapens om Russisch grondgebied aan te vallen.

  De Russische president laat dus elke staat die waar dan ook ter wereld ‘open rekeningen’ heeft en die wapens levert aan Oekraïne, zoals de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en anderen, zien dat zij te maken zullen krijgen met >>>

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/v-poutin-tha-dinoume-opla-stous-exthrous-ton-exthron-gia-na-tous-xtypane/

 9. Dat doen ze extra, waarom? om gezichtsverlies te bedekken, zo van, kijk toen wij onze legers NATO ter bescherming van de NATO gebieden daar plaatsten, ging Poetin niet verder en ja dat schrok hem en Rusland af…

  Wij weten alvast dat dat onzin is, maar de MSM en de niet echt onze Leiders brengen het zo dat vele slaapkoppen er gewoon intrappen en of zetten ze foute te manipuleren peilingen op waar ze gebruik van maken om hun leugens en manipulaties kracht bij te zetten.

  Ik weet bijna zeker dat ze het zo doen en gaan stimuleren om grotere legers te maken voor de EU en veel meer te investeren in wapens en raketten natuurlijk made in the JewSA enz om zo de leger industrie te financieren en aandeelhouders te pleasen… het is zo doorzichtig en de leugen te groot om te falen is.

  Gooi al die US connecties Europa uit, gooi al die buiten NL organisaties sowieso de deur uit ala NATO, WEF, WHO, UN,UNHCR enz enz enz enz enz.

  Geen leger meer, geen leger materiaal meer, gewoon mult-inzetbare groepen maken die normaal gewoon werk kunnen doen voor NL en haar inwoners en alleen in nood gevallen samen voor NL kunnen vechten tegen bv terroristen en foute regering lieden/ambtenaren enz enz.

  meer heb je niet nodig! nooit!

  Stop met oorlogen gevoed door MSM/Globalisten en foute regeringen, zonder echt leger bombarderen ze je ook niet zomaar, ben je geen gevaar voor andere landen en laten we bv Rusland over dit werelddeel beschermen, wij nemen dan bv als terug dienst hun goedkope gas enz enz enz af 😉 go Russia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in