Dit zijn de donkerste, moeilijkste dagen in de menselijke geschiedenis. We staan voor het einde van de vrijheid en het einde van het ontzagwekkende wonder van de onafhankelijke, menselijke geest.

Ik geloof echt dat rabiate vijanden zoals Soros, Blair, ZKH Charles (de ZKH staat voor Zijne Koninklijke Hypocriet), de Rothschilds, Schwab, Gates, Musk, Biden, de Bilderbergers en anderen de meest kwaadaardige samenzweerders zijn die ooit op deze aarde hebben rondgelopen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De kwaadaardige Hoornsnoskonkels zouden moeten worden opgehangen en gevierendeeld. Wanneer, in de naam van God, gerechtigheid, menselijkheid, wijsheid en hoop zullen de debiele maskerdragers, de lockdown-liefhebbers en de onnozele, covid-geprikte collaborateurs wakker worden en de realiteit inzien?

Ik geloof dat zij via het World Economic Forum en Gemeenschappelijk Doel een leger van ranzige dienaren hebben gerekruteerd om hen te beschermen en de controle over te nemen over elk aspect van de wereld die wij vroeger kenden. Dit is een doelbewuste, wereldwijde staatsgreep. Overal gebeuren dezelfde dingen. Niets gebeurt toevallig. Wat wij afdoen als trivialiteit is in werkelijkheid onderdeel van de overname. Universiteiten, vakbonden, grote organisaties, van de National Trust tot de MCC, zijn allemaal gekaapt.

En door angst, hersenspoeling en psychologische trucs hebben ze een enorm leger van roomblanke, laffe, cryptorchide myrmidonen opgelicht om hun corruptie en hun bedrog te steunen.

Ik verafschuw de samenzweerders en hun handlangers, maar ik verafschuw de Myrmidonen, de collaborateurs, evenzeer. Vanaf het begin heb ik gewaarschuwd dat de collaborateurs het meeste kwaad zouden aanrichten. Zonder hun medeplichtigheid waren de samenzweerders nergens gekomen.

En dus verdienen de collaborateurs onze minachting.

Mensen zeiden dat we aardig tegen hen moesten zijn, hen moesten aanmoedigen en geduld met hen moesten hebben.

Ik heb nooit gedacht dat dat een optie was.

De domme, onwetende, ongeletterde dwazen die hun recycling sorteerden, de lockdown regels gehoorzaamden, gedwee hun zielige, bloemrijke maskers droegen, hun dodelijke prikken accepteerden en geloofden in de cultus van de opwarming van de aarde en de neppandemie, hebben de deur geopend naar de Grote Reset, het nieuwe normaal en een dodelijk, giftig brouwsel van communisme en fascisme dat ons zeker allemaal zal vernietigen. (De cirkel van politieke ideologieën plaatst fascisme en communisme op hetzelfde punt van de cirkel. De twee zijn, voor praktische doeleinden, niet te onderscheiden).

Het is nu duidelijk waarom de samenzweerders de onderwijsnormen wilden verlagen. Zij hebben dit jarenlang gepland. Ze wilden miljoenen onwetende, slecht geïnformeerde, kritiekloze halvegaren om hen te helpen hun programma van onderdrukking door te drukken. In de wereld van de geneeskunde hebben zij de medische scholen opzettelijk opgedragen de voorkeur te geven aan vrouwen bij het kiezen van medische studenten (wetende dat een meerderheid van de vrouwelijke artsen in deeltijd zou willen werken en daarmee de gezondheidszorg te gronde zou richten).

Kijk maar naar wat er gebeurd is en gebeurt:

De NHS gezondheidszorg is verslechterd en is niet langer geschikt voor welk doel dan ook. We kregen te horen dat we moesten klappen voor het NHS-personeel. Het is duidelijk dat we ze in de boeien hadden moeten slaan. Iedereen die niet kan zien hoe de NHS opzettelijk is vernietigd, is een idioot en heeft geen hoop meer. Ondertussen, met de NHS wachtlijst die naar 10 of 12 miljoen mensen stijgt (waarbij de meesten sterven voordat ze onderzocht zijn, laat staan behandeld), heeft een stel parlementsleden gezegd dat alle vrouwen op 45-jarige leeftijd een NHS menopauze controle moeten ondergaan. Het zou net zo logisch zijn om alle mannen op hun 45ste te laten controleren op kaalheid. De menopauze is een volkomen natuurlijk verschijnsel; een fysiologisch proces dat door de geneesmiddelenindustrie is overgenomen, tot een “ziekte” is verheven en is gebruikt om winst te maken. Het is al bekend sinds Alfred taarten verbrandde dat de medicijnen die voor dit natuurlijke verschijnsel worden gebruikt, kanker kunnen veroorzaken. De wachtlijsten van de NHS dragen bij aan de toename van het aantal mensen dat niet kan of wil werken. De absurde PCR-tests vernietigen zonder enige reden de productiviteit. De nu chronisch werkschuwen (die zo genoten van hun verlofperiode) en de twee miljoen hypochonders die beweren dat ze “long covid” hebben, zullen waarschijnlijk jarenlang, zo niet levenslang, werkloos blijven. De NHS maakt reeds meer slachtoffers dan ze redt. En het zal nog erger worden.

  Coronoia - Leraar mag alleen nog maar in een plexiglasframe in zijn school

De pensioenen van miljoenen zijn in minder dan een maand tijd om zeep geholpen. Degenen met een hang naar nostalgie weten dat de regering en de Bank of England samen het niveau van de Britse aandelenmarkt hebben teruggeduwd naar de jaren negentig. (Uiteraard zijn de pensioenen van parlementsleden en werknemers van de Bank of England beschermd, inflatiebestendig en door ons betaald). Tenzij de regering haar beleid van lenen en uitgeven – gebouwd op ongelooflijke schulden – terugdraait, zullen de huizenprijzen de komende jaren vrijwel zeker dramatisch dalen. Een bescheiden daling van 20% zou het beste geval zijn. Een document van de Bank of England suggereerde dat een stijging van de rente met 2% zou leiden tot een daling van de huizenprijzen met 33%. Stelt u zich dat eens voor. Huizenprijzen die met een derde dalen. Ik zou de gouverneur van de Bank of England niet vertrouwen om een postzegel voor me te kopen en een brief te posten. Het woord incompetent is gewoon niet genoeg. En ik vermoed dat het terugdraaien van de belastingverlagingen niet gepaard zal gaan met het terugdraaien van de uitgaven. De samenzweerders zijn wanhopig om Truss te vervangen door Sunak. Het is slechts een kwestie van tijd.

Duizenden volwassenen vallen dood neer. Als de medische wereld en de media zo verbaasd zijn als ze beweren, dan moeten ze een collectief IQ hebben dat lager is dan de temperatuur op de Noordpool. Wat is de gemeenschappelijke factor? Duidelijk de giftige, gevaarlijke covid-injectie. Maar in plaats van de schuld te geven aan de nutteloze, dodelijke prik, geven de media en de verwrongen en domme artsen de schuld aan al het andere onder de zon. (De laatste onofficiële schatting, voor de goede orde, is dat de covid-prik 20 miljoen doden en nog veel meer gewonden heeft veroorzaakt. Hoeveel geprikte kinderen een jaar zullen overleven is een raadsel).

De net zero klimaatveranderingsgekken, wier hersenen geïnfecteerd zijn met meer noten en zacht fruit dan een familiegrote Dundee cake, willen dat wij overleven op 5% van onze elektriciteitsvoorziening, en zijn sadistische, potentiële massamoordenaars. We weten dat ze gestoord zijn omdat ze opzettelijk ambulances en brandweerwagens proberen tegen te houden. In plaats van deze gekken te arresteren en ze in bodemloze kerkers te gooien (waar ze thuishoren) praat de politie vriendelijk tegen ze en klopt ze waarschijnlijk op hun lege hoofd. Ik vermoed dat iedereen die hen van het asfalt durft los te maken, zal worden gearresteerd. De stoutmoedigste klimaatveranderaars zijn toch zeker de autocoureurs die in privéjets de wereld rondvliegen om rondjes te rijden en enorme hoeveelheden dure brandstof te verbruiken. Prachtig. Ik vraag me af of zij de gekken goedkeuren wier krankzinnige hobby erin bestaat de banden van geparkeerde auto’s door te snijden om te bewijzen dat messen scherp zijn en rubber zacht. Oh, en een van hen goot stront over een standbeeld om het een of ander te bewijzen. Deze mensen zullen door de samenzweerders met hun macht en hun miljarden in stand worden gehouden.

  Australië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins

Het is onomstotelijk bewezen dat covid-19 minder mensen heeft gedood dan een gewoon griepseizoen. Dat komt omdat covid-19 een gewoon griepseizoen was en duizenden ouderen in hun bed werden vermoord voordat ze de griep kregen. Maar de media en de medische wereld blijven liegen en beweren dat er eindeloos veel miljoenen mensen door covid zijn gedood. En nu de griep op mysterieuze wijze is teruggekeerd, willen de pro-vaccin-enthousiastelingen iedereen boven de 50 met twee injecties injecteren, de ene om te voorkomen dat ze griep krijgen en de andere om te voorkomen dat ze de andere griep krijgen.

De PCR-test wordt nog steeds gebruikt, hoewel bewezen is dat deze zinloos en volkomen onnauwkeurig is. Het zou zinvoller zijn om met een dobbelsteen te bepalen wie wel en wie niet griep heeft. Dat zou zeker veiliger zijn. Ze gebruiken de PCR-test (die overigens in de VS verboden is) om verzorgingstehuizen te sluiten voor bezoekers. Dit zal nog erger worden tijdens het wintergriepseizoen. Het is wrede waanzin. De nazi’s zouden het niet beter kunnen.

Ondertussen lijken de media alleen geïnteresseerd in de vraag of transseksuelen al dan niet lacrosse mogen spelen.

De ontworpen oorlog gaat onverminderd door. Als leden van de NAVO zijn wij in oorlog met Rusland, voor het geval u het nog niet was opgevallen. Niemand heeft de moeite genomen u dat te vragen, natuurlijk. De sancties doen ons veel meer pijn dan Rusland, maar dat was het plan. Truss de Mugwump heeft zojuist nog eens 25 miljard pond per jaar uitgetrokken voor kogels en bommen. De Guardian lezende liberalen geven niets om de slachting in Jemen of Syrië, vermoedelijk omdat de kleuren van hun vlaggen niet passen bij hun plastic sandalen. De quasi liberale fascistische communisten die The Guardian kopen en naar de BBC kijken, houden van een mooie oorlog waardoor ze zich goed in hun vel voelen en dekens kunnen breien van oude truien.

Banken sluiten hun filialen en doen hun best om het onmogelijk te maken aan contant geld te komen, spoorwegmaatschappijen willen alle boekingskantoren sluiten, Heathrow plant vliegbeperkingen tijdens Kerstmis (zodat de vliegtuigen de Kerstman in zijn slee niet in de weg zitten). Meer mensen in het Verenigd Koninkrijk gaan nu naar een moskee dan naar een kerk en de meeste baby’s worden buiten het huwelijk geboren. Gemeenteraden flirten met een faillissement en installeren nog steeds duur straatmeubilair en chicanes die ongelukken veroorzaken, ruggen beschadigen, de productiviteit verminderen, benzine verspillen en reizen duurder en onaangenamer maken. Royal Mail ontslaat 10.000 postbodes (naar eigen zeggen vanwege de stakingen) en we stevenen af op een wereld waarin alles online moet gebeuren. Bankafschriften en rekeningen zullen allemaal uitsluitend online zijn.

  Alles inzetten op hegemonie; alles riskeren om de ondergang af te wenden

En er is nu bewijs dat (zoals ruim twee jaar geleden voorspeld op deze pagina’s) lockdowns het vermogen van baby’s om te praten hebben aangetast en dat het dragen van maskers en lockdowns verwoestende langetermijneffecten zullen hebben op de manier waarop kinderen zich ontwikkelen. De officiële reactie op mijn voorspelling van deze en andere rampen in het voorjaar van 2020 was om mij te demoniseren en over mij te liegen in de mainstream media en op het internet, al mijn video’s op YouTube te verbieden en mij te verbannen van alle sociale media. (Facebook verbood me zelfs om lid te worden in maart 2020 – met de bewering dat ik een bedreiging zou vormen voor hun gemeenschap. Het was de eerste keer dat ik probeerde lid te worden en ze waren duidelijk op voorhand gewaarschuwd om mij te weren. De CIA en Special Branch waren duidelijk bezig geweest). Oh, en de Royal Society of Arts – waar de opwarming van de aarde en de pandemie blijkbaar heilige geschriften zijn – heeft mij geroyeerd. De waarheid vertellen is al lang niet meer in de mode.

Niets van dit alles had kunnen gebeuren zonder de volgzame collaborateurs die het lieten gebeuren. Vervloekt zijn ze allemaal.

En, tot slot, waarom hebben de domme collaborateurs niet gemerkt dat niemand over de kwesties zal debatteren? Onlangs viel iemand genaamd Ara Darzi (een lid van ’s werelds meest ondemocratische instelling, het Britse Hogerhuis) degenen onder ons die de veiligheid en effectiviteit van vaccins in twijfel trekken aan als “een wereldwijde bedreiging” en een “gevaar voor de volksgezondheid”. Ik daagde hem uit voor een live, nationaal publiek debat. Maar net als bij Sridhar, een favoriet van de beruchte propagandavarianten BBC en The Guardian, kwam er geen reactie. Waarom willen ze niet debatteren? Zou het zijn omdat ze verdomd goed weten dat ze zullen verliezen en vernederd zullen worden? Of kan het zijn omdat de samenzweerders hen niet met mij willen laten debatteren, omdat de hele kwaadaardige Grote Reset dan zal worden ontmaskerd en vernietigd en wanneer het tij van de publieke opinie keert, zij daar naakt en bibberend zullen achterblijven.

We zijn heel, heel dicht bij het einde: het punt waar geen weg meer terug is.

Deel dit artikel alstublieft met iedereen die u kent – the point of no return.

Wantrouw de overheid, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBerlijn geeft toe dat de acties van Poetin een strijd zijn tegen de liberale westerse wereldorde
Volgend artikelWereldwijde spanningen over Rusland en Oekraïne – wat gebeurt er verder?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Mooi verhaal.en t is de waarheid gewoon.ik snap ook niet ,dat mensen t blijven pikken,en dat er mensen zijn die kranten kopen.of via internet kijken aboneren.de media is t grote virussss .die liegen en bedriegen.terwijl oudere mensen 60% t klakkeloos aan nemen .hopelijk worden de rotte peren kaag de jonge Rutte kuipers enzzz een x dood gevonden.

  • Andrew Kaufman e.a. Virussen bestaan niet. Coleman houdt nog steeds het Covid 19 narratief gaande. Er is zelfs nooit een virus in een lab geisoleerd vlgs gangbare protocollen. Vage computersequenties aan elkaar geplakt. En dan die opmerking over vrouwen in de zorg. Hij refereert dan aan hen die de Medische Universiteit volgden en niet aan het giga aantal vrouwen als verpleegsters en ander zorgpersoneel in Verpleeghuizen en andere instituten. En de vraag is of bijv in de Psychiatrische sector mannen niet net zo hard kiezen om zelfstandig te werken, zodat ze geen weekendiensten of avonddiensten verplicht hoeven te draaien. Overigens wees onderzoek in Utrecht uit dat we allemaal max 25-30 uur zouden moeten werken om aan onze zorgplichten jegens families, ouders, en onszelf te voldoen. Zijn negatieve taalgebruik maakt duidelijk dat deze man er flink doorheen zit en weinig investeert om zijn eigen frequentie hoog te houden of te verhogen. Islam heeft hij ook duidelijk niets mee en met bastaardkinderen ook niet. Dat 2/3 van de huwelijken stranden en dat ruim 50 % van de mensen in de USA een Hechtingsstoornis hebben heeft hij het ook niet over. Teleurstellend. Het getal 33 is altijd een teken dat iemand bij de Illuminati hoort. dus is Coleman ook Gecontroleerde Oppositie die ons bespeelt.

   • Dankjewel Gertrude dat probeer ik mensen al jaren te vertellen deze man is C.O. Hij lijkt integer maar inderdaad een ieder die de virusleugen nog in stand houd is C.O en dat is deze man zeker.

    Hij blijft ook maar vol houden dat we verloren zijn maar ook dat is niet zo..

    • Ja de waarheid kan hard zijn gekke Abpie je hoeft je niet te haasten er zijn nog voldoende prikken en als je wilt mag je er voor mij vijf meteen nemen want mensen met een plaat voor de kop en gevaccineerd zijn hebben toch niet meer lang te leven, Jonge gek.

   • Max Verstappen rijdt onder nummer 33, de VVD haalde in 2017 33 zetels bij de TK-verkiezingen, paus Johannes-Paulus I overleed in 1978 na 33 dagen pontificaat, het VN-logo bestaat een twee lauwerkransen om een wereldbol, onderverdeeld in 33 delen, Beatrix van Amsberg zat 33 jaar op de troon, Lex & Màx trouwden op 02.02.2002, de 33ste dag van het jaar 2002, JFK werd op 22.11.1963 vermoord, koning Juan Carlos legde de eed af in het Spanse parlement op 22.11.1975, Angela Merkel werd bondskanselier op 22.11.2005, Londen bestaat uit 32 boroughs + de vierkante mile van de city = 33.

   • Mooi samengevat! Velen die ons zogenaamd willen informeren over hetgeen zich afspeelt voeren gewoon propaganda voor de uitrol van hun agenda met als enigste doel om de focus op het negatieve te houden en de vibraties te verlagen.

 2. “En door angst, hersenspoeling en psychologische trucs hebben ze een enorm leger van roomblanke, laffe, cryptorchide myrmidonen opgelicht om hun corruptie en hun bedrog te steunen.”

  Eehh…, ja… Precies! En wij maar denken, dat ze na de omnocruente stipoduïden zouden stoppen, kwamen daar nog de aspanoforische callyxiden bij en nu weer die vervloekte cryptorchide myrmoniden bij. Die ze weten nooit van ophouden! Maar ze zijn ook slim, want als wij denken: “We krijgen ze wel, die ze, we zoeken die begrippen gewoon even op!” dan nemen ze ons pas goed bij de neus. We komen dan op de sites, waarvan ze het het hebben overgeschreven, dus we komen nooit achter ze’s bedoelingen.

  • Roomblanke??? Niet weten dat de Arabische en Afrikaanse elite niet alleen vaak Vrij Metselaars zijn maar ook hun eigen geheime Shriner organisatie hebben getuigt van onwetendheid. Niet weten dat de zorg uit heel veel vrouwen bestaat die fulltime werken of op incourante uren, en ze niet allemaal naar de Universiteit geweest zijn is dom. Ook geen statistieken tonen van bijv de psychiatrische zorg wb onderscheid tussen mannen en vrouwen die kiezen als zelfstandige aan de slag te gaan om weekenddiensten en avonddiensten te vermijden is ook nogal krom. Je niet realiseren dat al die vrouwen ook nog eens voor het grootste deel de kinderen verzorgen en het huishouden draaiend houden en mannen daar meestal niets in investeren is ook nogal dom. Kortom ik had Coleman hoog zitten maar hij is van zijn voetstuk gedonderd. Het gebruik van het getal 33 is een teken dat iemand bij de Illluminati hoort heb ik altijd geleerd.

 3. “Ik vermoed dat iedereen die hen van het asfalt durft los te maken, zal worden gearresteerd.”

  Terwijl dat toch een mensenrecht is. Ik vind, dat een agent, die komt vragen: “Wat denken wij hier, dat we aan het aan het doen zijn,” terwijl u in het zweet uws aanschijns het asfalt tracht los te maken, vervolg moet worden wegens ambtsmisdrijf.

 4. Deze zombies groep beter onder de grond ze zijn een belemmering. Wij moeten dezelfde doen dan Oekraïne in 2014 de overheid en de mensen binnen in brand steken.

  • Ben je wel goed bij je hoofd? Respectloos naar de mensen die daar protesteerden en levend verbranden en van dezelfde mentaliteit als de Elite. Kennelijk komt in deze tijd het slechtste in mensen boven. Einde Kali Yuga tijdperk, grote schoonmaak van alle negativiteit in de mensheid. Ondertussen is de USA al bezig met Haiti aan te vallen.

   • Wij ondersteunen de Neo-nazis in Oekrainie die hebben de mensen verbrand in 2014. Ons overheid is dezelfde dan deze Neo-Nazis die ondersteunen deze oorlog.

 5. Gisteren nog in discusie geweest met enkele buren ach het is om te huilen hoe gemakkelijk zij beinvloed kunnen worden want ach als onze regering zegt om terug je te laten prikken en het symboolmasker te gaan dragen dan moet het maar volgens hun mijn antwoord hierop als nu iedereen stopt met deze horror comedie is het zo gedaan met dat pesten van de bevolking en tja dan kijken ze mij met holle ogen aan daarbij zeggend wat kan ik daar nog iets tegen doen wij zijn er allemaal te oud voor “70 plus” Eigelijk zijn deze mensen zeer ongelukkig en bang want ergens bij hun binnenin moeten er toch alarmlichtjes zijn aangegaan !! Het laatste dat nog op mijn lippen lag daar ze allemaal een uitnodiging voor je weet wel hadden gekregen “ik dus niet meer ben niet meer van tel in hun fanclubje ha ha” is dan toch maar naar deze fanclub te gaan voor een afspraak….

 6. Een christen die Gods woord kent, weet dat een grote verdrukking zal komen in de eindtijd en dat niemand dit meer tegenhoudt. Satan zal zijn laatste meesterzet opvoeren en in de Openbaring kun je lezen hoe dit afloopt. Alleen je knieën buigen voor Jezus Christus zal je redden voor de eeuwigheid. Hem verwerpen zal voor en tegenstanders de dood doen vinden. De tijd is kort, bekeer u nu en laat je trotse nek buigen. Het kan nu nog.

  • Beste Duinsnip, De bijbel is geen geschiedenis voorspeller in de zin die jij er aan geeft. Het zijn een verzameling boekrollen waar onze beschaving alleen van kan leren door toe te passen wat er staat: beproefd alles en behoud het goede! Openbaringen zijn i.d. prachtig en boeiend! Tijd is echter een element van menselijk ‘vernuft’ wat ook veel stress geeft wat onnodig is. Dat had de schrijver van deze boekrol niet door. Het ‘managen van anderen’ middels teksten uit boekrollen is net zo fout als het verplicht vaccineren!

 7. Dear Mr. Coleman, I have been reading your publications with great interest regarding SARS CV-2. However your poisonous judgment regarding people of different opinion is not practical and not sientific at all! We need to keep coherence with our Countrymen and women NOT TO BE PLAYED OUT AGAINS EACHOTHER! Why? Only the united people can make a difference!
  Next to the ethics of respect for other line of thoughts, even how destructive this is, or will be for our democracy. This attitude is in my view ‘true intelligence ‘, please reconsider your judgement on this matter?

 8. Tja klopt .alleen t probleem is als ze opnieuw mogen stemmen ,dan stemmen ze weer gewoon op de moordenaars .omdat t alle jaren al goed was gegaan.dat z’n slapers en die worden nooit meer wakker .en dat is nou net 60% van de stemmers .die denken dat Poetin het beest is .je krijg ze ook niet wijs gemaakt dat gas in aug 2021 al flink ging stijgen en de hele inflatie

 9. Er is een goede oplossing,namelijk heel en alle Amerikanen platbranden,daarna vvd d66 en al die moordenaars.de Amerikanen zettun ons voor de kar ,en lachen zich rot aan de overkant.

 10. Zo is het ophangen,in ieder geval die mensen die ons de dood injagen ,die moeten zelf de dood in gejaagd worden.ze zullen toch wel hun billen knijpen,want vandaag of morgen gaan d’r een hele zooi aan.en dan hangen we de vlag weer goed

 11. Ik fietste gisteren langs een vaccinatie centrum en je wilt niet weten hoeveel trouwe schaapjes er in de rij stonden met hun mouw omhoog! Ook nog gesproken met een kennis die ik al lang niet meer gezien had en dan merk je pas hoe weinig kennis zo iemand heeft van wat er om ons heen gebeurt. Nooit gehoord van WEF of blubberkop Klaus. Echt niet geloven dit!

 12. Tja lezen en kijken alleen krant en journaal.worden niet meer wakker .bij mij schoonouders die liggen met n tentje voor de ggd deur.niet te druk om maken.alleen ruzie van .vertrouw op god

 13. Hooggeachte Heer Dr. Vernon Coleman,
  Ik eer u vanwege uw nauwgezette kennis van geneeskunde. Uw berichten heb ik zoveel mogelijk van de Computer gedownload. Het heeft mijn interesse!
  Heel oprecht wil ik u bedanken voor de moeite die U voor uw medemensen toon!
  Hartegroet ,
  Hoogachtend- “öude vrouw” uit Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in