De samensmelting van mensen met machines wordt gebruikt om de belangen van globalisten te bevorderen, de mensheid opnieuw vorm te geven en volledige controle te krijgen over elk aspect van ons leven.

Reeds in 2014 zei futuroloog Dr. Oskar Villani dat het mogelijk was om mensen te monitoren met nauwelijks zichtbare computerchips. Deze minuscule chips worden “Smart Dust” genoemd. Honderden ervan kunnen met een simpele handdruk op een persoon worden “overgedragen”. DARPA, een militaire onderzoeksfaciliteit van het Amerikaanse ministerie van Defensie, was in belangrijke mate betrokken bij de ontwikkeling ervan. Zij hebben ook een manier gevonden om Smart Dust te gebruiken om onze hersengolven en -signalen te lezen, waardoor mogelijk niet-uitgesproken gedachten en stemmingen aan het licht komen. De samensmelting van mensen en machines wordt gebruikt om de belangen van globalisten te bevorderen, de mensheid opnieuw vorm te geven en volledige controle te krijgen over elk aspect van ons leven, schrijft Rairfoundation.com.

Futuroloog Oskar Villani 2014 Interview

Het blijkt mogelijk om minuscule chips, die met het blote oog nauwelijks zichtbaar zijn, met een handdruk op andere mensen over te brengen – het is niet eens meer nodig om microchips te implanteren om mensen te monitoren. Op 1 juli 2014 was de futuroloog Oskar Villani te gast in het Duitse televisieprogramma “Heute Konkret”. Het bijna 5 minuten durende interview begint met Villani die presentatrice Claudia Reiterer de hand schudt en haar vervolgens vertelt dat hij nu enkele honderden microchips bij haar heeft overgebracht, waarmee ze nu tot 14 dagen lang kan worden gevolgd en allerlei gegevens kan worden uitgelezen.

Deze minuscule chips worden “Smart Dust” genoemd, en honderden ervan kunnen met een simpele handdruk worden “overgebracht”. DARPA, een militaire onderzoeksfaciliteit van het Amerikaanse ministerie van Defensie, was in belangrijke mate betrokken bij de ontwikkeling. Villani meldde ook dat er een manier is om Smart Dust te gebruiken om onze hersenen te monitoren.

Bekijk het volgende Interview met Dr. Oskar Villani dat in het Engels is vertaald door RAIR Foundation USA hier:

“Smart Dust”: Hundreds of Barely Visible Computer Chips Can Be Transferred With a Handshake

Honderden bewakingschips in een handdruk

De chips kunnen op de handen van mensen worden geplakt en mensen wereldwijd volgen, medische gegevens verzamelen zoals bloeddruk of bloedsuikerspiegel, en biometrische gegevens. Bij normaal handen wassen worden de chips minstens een week lang niet verwijderd. Dit betekent dat al in 2014 totale surveillance van mensen mogelijk was. Toekomstige ontwikkelingen zouden ertoe bijdragen dat deze apparaten volledig onopgemerkt blijven.

VN bedreigt tegenstanders van Agenda 2030: "Dit is niet langer een onderhandeling"

Omdat smart dust deeltjes miniatuursensoren zijn, kunnen ze alles opnemen waarvoor ze geprogrammeerd zijn. Omdat ze zo klein zijn, zijn ze echter moeilijk op te sporen. Critici waarschuwen al lange tijd voor de voortschrijdende technologisering. Wat ooit bedoeld was als ondersteuning kan persoonlijke ontwikkeling in de weg staan en totale controle mogelijk maken. Zelfs baby’s en kinderen worden niet gespaard.

Intelligent Dust: Ontwikkeld door militair onderzoek

Omdat het zogeheten “smart dust” al in de jaren ’90 werd ontwikkeld door Dr. Kris Pister, een professor in elektrotechniek aan de Universiteit van Californië, Berkeley, als een eenvoudige manier om slimme draadloze sensoren te gebruiken, zag Pister een wereld voor zich waarin alomtegenwoordige sensoren bijna alles zouden kunnen meten. Het zal geen verbazing wekken dat het Amerikaanse leger de aanzet, de financiering en de ontwikkeling heeft geleverd.

In 1997 financierde DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) Pister’s onderzoek als onderdeel van hun Smart Dust project. (DARPA was ook betrokken bij de ontwikkeling van mRNA-technologie). Vervolgens voerde het Amerikaanse leger in 2001 een bewakingstest uit met de devices. Na met succes de snelheid en richting van 142 militaire voertuigen te hebben berekend, werd de test tot een groot succes verklaard.

Hersenen monitoren 

In 2013 rapporteerde MIT: “How Smart Dust Could Spy On Your Brain.” Deze studie onthulde hoe Smart Dust al wordt ontwikkeld, gebruikt, en binnenkort een dagelijks onderdeel van ons leven zal zijn.

Opnieuw waren onderzoekers van de Universiteit van Californië, Berkely, de eersten om voor te stellen wat zij “neural dust” noemden – millimeter grote sensoren die in het lichaam kunnen worden geïmplanteerd en gebruikt om zenuwen en spieren te stimuleren en de activiteit van verschillende organen te controleren.

Het bestaat uit “vele kleine draadloze micro-elektromechanische systemen (MEMS)”. MEMS zijn piepkleine apparaatjes met camera’s, sensoren en communicatiemechanismen om de gegevens door te geven die moeten worden opgeslagen en verder verwerkt. Ze zijn gewoonlijk tussen 20 micrometer en één millimeter groot. Ze zijn draadloos verbonden met een computernetwerk en verdeeld over een bepaald gebied om taken uit te voeren, waarbij over het algemeen RFID-technologie (Radio Frequency Identification) kan worden geregistreerd.

Elon Musk en Neuralink: Kunnen we binnenkort de gedachten van mensen lezen

In 2016 verklaarde DARPA programmamanager Doug Weber dat “neural dust [let op: smart dust] een radicale afwijking betekent van de traditionele aanpak van het gebruik van radiogolven voor draadloze communicatie met geïmplanteerde apparaten.” En verder: “De zachte delen van ons lichaam bestaan voor het grootste deel uit zout water. Geluidsgolven kunnen ongehinderd door dit weefsel gaan en met grote nauwkeurigheid worden gericht op zenuwdoelen diep in ons lichaam, terwijl radiogolven dat niet kunnen.” Door ultrageluid te gebruiken om met de zenuwstof te communiceren, kunnen de sensoren ook kleiner worden gemaakt. Ze kunnen bijvoorbeeld in het lichaam worden ingebracht door injectie met een naald.

Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis

Dit is dus een technologie die in de geest van transhumanisten kan worden gebruikt. Elon Musk heeft al Neuralink opgericht, een bedrijf dat tot doel heeft het menselijk brein met een computer te verbinden. Het bedrijf ontwikkelt een ultrahoge bandbreedte hersenchip om mensen, computers en kunstmatige intelligentie met elkaar te verbinden, wat Musk aanduidt als “een Fitbit in je schedel met minuscule draadjes.”

In 2020 toonden Musk en Neuralink hun succes met het implanteren van zo’n chip in varkens, met mensen als hun volgende doel.

In 2021 heeft hij de vooruitgang van Neurlink aangeprezen in een nieuwe video waarin hij zegt dat een 9-jarige makaakaap pingpong speelt met zijn brein. Neuralinks werden geplaatst aan elke kant van Pager’s hersenen, volgens de video. De links volgen de delen van de hersenen die gericht zijn op hand- en armbewegingen en registreren de neurale activiteit.

Wereld Economisch Forum

Het verbinden van het menselijk brein met computers is een doel van alle globalisten en hun organisaties. Bekijk de leider van het World Economic Forum en “transhumanisme” liefhebber Klaus Schwab die terloops een toekomst bespreekt waarin chips in de hersenen van mensen zullen worden geïmplanteerd uit dit interview uit 2016,

Schwab legde uit dat deze chips een “directe communicatie tussen onze hersenen en de digitale wereld” zouden kunnen zijn. Hij gelooft dat wat we zullen zien een soort “samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld is,” met andere woorden, transhumanisme.

Schwab heeft twee boeken geschreven over de transhumanistische revolutie: “The Fourth Industrial Revolution” (2017) en “Shaping the Fourth Industrial Revolution” (2018), dat een voorwoord had van Satya Nadella, de CEO van Microsoft. En laten we zijn andere “Covid-19: The Great Reset” (juli 2020), waarin de strategie wordt toegelicht om de viruscrisis te gebruiken om het ware potentieel van de revolutie te ontketenen niet vergeten.

In zijn boek “Shaping the Fourth Industrial Revolution,” pleit Schwab voor een toekomst waarin autoriteiten in staat zullen zijn om de vermenging van technologie met het menselijk lichaam te gebruiken om “binnen te dringen in de tot nu toe privéruimte van onze geest, onze gedachten te lezen en ons gedrag te beïnvloeden.”

Schwab schrijft dat “rechtshandhavingsinstanties en rechtbanken steeds meer technieken zullen kunnen gebruiken om de waarschijnlijkheid van criminele activiteiten vast te stellen, schuld te beoordelen of zelfs mogelijk herinneringen op te halen rechtstreeks uit de hersenen van mensen”, en voegt daaraan toe: “Zelfs het overschrijden van een landsgrens zou op een dag gepaard kunnen gaan met een gedetailleerde hersenscan om het veiligheidsrisico van een individu te beoordelen.”

Klaus vervolgt: “De technologieën van de vierde industriële revolutie zullen niet ophouden deel uit te maken van de fysieke wereld om ons heen; ze zullen deel van ons worden,” voegt hij eraan toe.

De Italiaanse aartsbisschop Carlos Maria Vigano steunt de Canadese vrachtwagenchauffeurs tegen de Nieuwe Wereldorde (Nederlands Transcript)

“Sommigen van ons hebben zelfs al het gevoel dat onze smartphones een verlengstuk van onszelf zijn geworden. De externe apparaten van vandaag – van draagbare computers tot virtual reality headsets – zullen vrijwel zeker implanteerbaar worden in ons lichaam en onze hersenen.

Exoskeletten en protheses zullen onze fysieke kracht vergroten, terwijl de vooruitgang in neurotechnologie onze cognitieve vermogens zal verbeteren. We zullen beter in staat zijn onze eigen genen, en die van onze kinderen, te manipuleren.”

Al jaren worden mensen geïmplanteerd met chips die via het 5G-netwerk zijn gekoppeld aan digitale valuta en slimme apparaten om betalingen direct te verwerken en hen toegang te geven tot hun huizen, kantoren en sportscholen. De chips maken het ook mogelijk dat big-tech databases en bewakingsmaatregelen van de overheid hun locatie, activiteiten en gedrag kunnen volgen en controleren.

Een wereldwijd systeem van totalitaire technocratie is gearriveerd; natuurlijk, ik ben er zeker van dat het ons alleen maar zal helpen! Wat een opwindende “brave new world” gaan we binnen. Zoals Klaus opmerkt:

“Het zal niet alleen veranderen wat we doen, maar ook wie we zijn. Het zal van invloed zijn op onze identiteit en alle zaken die daarmee samenhangen: ons gevoel van privacy, onze noties van eigendom, onze consumptiepatronen, de tijd die we besteden aan werk en vrije tijd, en hoe we onze carrière ontwikkelen, onze vaardigheden cultiveren, mensen ontmoeten en relaties koesteren.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Aaron Russo ontmaskert de Wereldwijde Elite, Centrale Banken, Nieuwe Wereld Orde en Microchips (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrudeau in paniek: Dreigt mensen te vervolgen die doneren aan het Vrijheidskonvooi
Volgend artikelDringend: Nieuw onderzoek brengt nog meer potentiële gevaren van mRNA-vaccins aan het licht
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

30 REACTIES

 1. wat denken ze te doen met onze gedachten? Die zijn sowieso op te vangen door telepathie wat het meest natuurlijke is! Het gaat niet om onze hersenen maar om ons gevoel, om ons bewustzijn en dat kunnen ze niet traceren, laat staan veranderen, dat is onmogelijk! Emoties is iets anders, dat is nl een response op iets, dat is meetbaar, maar wat weten ze van de menselijke aura af? Die kunnen ze niet lezen! Dus wat mij betreft doen ze maar, ik heb geen geheimen, mijn gedachten zijn hoe dan ook op te vangen, aansturen wat ik niet wil, dat is onmogelijk!

  • “Ik heb geen geheimen”, of “ik heb niets te verbergen” – het slechtste argument aller tijde. Ga jij dan lekker slaaf zijn zonder privacy, maar van mij blijven ze af. Oprotten met die spy horror / big brother horror. Ik ben van mezelf en wens niet bespioneerd te worden met deze belachelijke onzin.

  • Ik heb e.e.a. gelezen over deuken in aura’s na injectie.
   Het telepatische vermogen van de mens die daarvoor openstaat en bv creativiteit zullen ook verdwijnen als deze krankzinnigen doorgaan.
   Er valt niet veel meer op te vangen en te zijn als ons hele lichaam straks vreselijk leidt onder 5G enz.
   Als je de geprikten goed bekijkt dan zie je in sommige blikken al een ontzieling.

   • Ik bemerk dat mensen die ik ken die geprikt zijn minder empathisch zijn geworden. Behalve bij de mensen die ook geprikt zijn maar wel nog heel goed en veel omgaan met ongeprikte mensen. Weet niet of het door de spuit komt of omdat ze toch dankzij de ongeprikte mensen een beetje helder blijven door af en toe de andere kant van het verhaal aan te horen.
    Al vond ik wel dat veel mensen die ik ken al voor de ‘corona’ een levenloos blik hadden maar die waren niet blij met hun leven. En nu zijn ze nog steeds levenloos en ook nog minder empathisch geworden.

    • Het zou inderdaad heel goed mogelijk zijn dat die mRNA prikken het gevoel afstompen waardoor men een stuk botter wordt in de omgang naar anderen (vooral de ongevaccineerdeen).

    • Ellen,
     Mensen zijn nooit echt empathisch geweest…
     Kijk naar de geschiedenis ook wat die gelovigen hebben aangericht… en nog zullen aanrichten.
     Probleem zit hier:
     Veel mensen(niet allemaal) schuilen zich achter de orders die ze ontvangen.
     Terwijl ethiek en moraal ook bij orders moet primeren.
     Die ontvangen nu orders die zelfs haaks staan op de rechten van de mens maar blijven deze uitvoeren zonder enige kritische vraag.
     Regering, overheid, leiders, politiekers en de mainstream media zullen de grens bepalen van onze ethiek en moraal. En we zien door de geschiedenis dat het nu en dan serieus uit de hand kan lopen.
     Voorbeeld:
     Veel mensen hebben belang dat dit communistisch controle systeem zo snel mogelijk verdwijnt!
     Elke normale mens wilt zijn klein kinderen een goede toekomst geven… in volle vrijheid.
     En toch zullen de scherpschutters klaar staan om bij protest een kogel door je hoofd te schieten.
     En kijk hoe politie als gekken vredige demonstranten hun hersenpan willen inslaan…
     Ik beklaag dus ook hun klein kinderen want: “zeg papa, wat heb jij gedaan om mijn toekomst te verzekeren?”. “Oh, ik heb de betogers een kogel door hun hoofd gejaagd en hun hoofd ingeslagen”.
     Die stoere gasten beseffen niet eens waarmee ze bezig zijn.
     Ja, nu en dan loopt er ééntje uit de rij, kan niet meer slapen en zoekt een andere job.

     De vraag kan nu gesteld worden; hoe gaan we ethiek, moraal, empathie integreren in artificiële intelligentie?

     • orders? zoals die waardoor je gelooft dat je op een grote ronddraaiende bal leeft die door de ruimte vliegt? Yup. een typisch gevalletje projectie dus. met daarbij gevoegd een religieuze zeloot die te dom is om door te hebben dat ie te dom is. (ja, daar bedoel ik jou mee Jossi, om het maar duidelijk te maken)

      • Lol, best grappige reactie, moet kunnen in deze tijden!
       Ik heb hier duidelijk weer iemand bij zijn kleine slurf gepakt, haha
       Maar niet opgeven! Met goede argumenten krijg je mij zeker op de knieën… Go for it baby!

    • Er blijkt uit studies toch al dat de eerste injectiespuit tot doel heeft om de hersenen van die gevaxten te beschadigen, waardoor ze dan naar meer spuiten verlangen. Die spuiten bevatten dus wel iets dat hen afstompt, waardoor ze dan naar een zombiesituatie veranderen.
     Zie ander artikel hier in Frontnieuws

   • Klopt Ab. Die rotzooi, incl de mRNA wil van de pijnappelklier af, om de mens aan de satelliet te koppelen – om god te spelen. De pijnappelklier is de natuurlijke antenne van de mens, verbonden met de ionosfeer, de natuurlijke energie die de levensimpuls geeft. Daar hoor je niks over, maar het zit in de ingredienten. Wat je zegt, empathie gaat dus ook de deur uit. Het is echt een heel zieke zooi aan het worden….

  • Haha, Sue geloof je die onzin nu echt?
   En je lijkt zelfs overtuigd expert te zijn in dat gebied…
   Ik weet een site waar je 1.000.000 € kan verdienen wanneer je hen iets van die onzin kan bewijzen!
   Je moet je dringend inschrijven, want wat heb je te verliezen buiten wat schaamte?
   Zal je één voorbeeld geven hoe ze tewerk gaan;
   Ze plaatsen 1 persoon achter een bord zodat je hem net niet meer kan zien.
   En gebruiken hier 8 borden in totaal…
   Jij kunt aura’s zien en die aura zal wat verder stralen dan het bord zelf, dus uitsteken.
   Voor jou een makkie om aan te tonen waar die persoon zich bevind… juist?
   Veel mensen wagen de kans om dat bedrag te incasseren, je hebt tenslotte 1 kans op de 8 om juist te gokken.
   Probleem hier is dat je 5x achter elkaar juist zal moeten raden/aantonen achter welk bord die persoon zit. En dat is nog nooit gelukt… die hele circus noemen wij kansberekening.
   Best grappig dat ze allemaal overtuigd waren dat ze alles wisten over aura’s…
   Je moet bij de inschrijving ook akkoord gaan dat ze je naam publiceren zodat iedereen weet dat je een kwakzalver bent. Maar wie weet kan jij dat echt… het is een wondere wereld.

   Maar het draait niet rond die onzin aura’s of telepathie, het draait rond mind control.
   Ga je later wat zitten denken in je bed dat de regering gekkies zijn dan staat er één uur later politie voor de deur… En ga je dat herhalen… dan moet je voor onbepaalde tijd zonder enig contact met familie en vrienden naar een heropvoedingskamp. Wat ze daar met je brein gaan doen is niet duidelijk.
   Je beseft de ernst niet…

   • Wat ze met je brein gaan doen is te zien op yt. CIA heeft daar gruwelijke testen op mensen gedaan.
    Afzondering, continu zelfde teksten in een gecreëerd slapende situatie afspelen. Heel in het kort samengevat. Alhoewel het met de in te brengen chips en zo vast eenvoudiger gaat om te hersenspoelen.

    • Jerome,
     Bij dit soort zaken moet je leren relativeren…
     Hoe kan ik iets bewijzen dat steeds niet (duidelijk) is?
     Je moet niks bewijzen want alles wijst in die richting!
     Ze weten nu al via je Phone veel over jou, ook waar je overal naartoe gaat… via de slimme meters hoeveel water, gas, elektriciteit je verbruikt… de stap is klein dat ze ooit weten waaraan je denkt!
     En iedereen moet normaal allang weten waar dit naartoe gaat en wat hun doel is!
     Er bestaan officiële documenten en ook patenten… je moet ze wel opzoeken en lezen. En op YouTube kan je veel vinden hoever ze staan.
     Gewoon je creatief brein gebruiken zou ik zeggen…
     Dat god bestaat kan ik ook niet bewijzen… haha

 2. Deze waanzin heeft weinig te maken met “gedachten lezen.” Zoals gelukt is, is richting en snelheid bepaald met die smart dust voor die trucks (ja ja wat een succes – je gps doet dat ook. Qualcomm is er nog zo eentje, die voor trucks gebruikt wordt om te traceren, monitoren en te communiceren). Met die aap zijn ook alleen maar vectoren gemoeid – hij volgt het balletje met zijn ogen, en hij volgt het streepje – richting en snelheid. Maar gedachtes zijn heel andere pap. De denkprocessen in de hersenen zijn veel te complex voor vector berekeningen (richting en snelheid).

  Waar ze echt op aansturen is om elk mens te kunnen traceren op elk gewild moment, met een minuscule gadget die het liefst in de huid kan. Musk zegt daar ook bij dat er “ooit” telepathie zal zijn. Hij zegt niet dat zijn implantaat dat nu gaat doen.

  Niet iedereen is telepathisch begaafd, en waarom de ene wel en de andere niet, dat is interessant om te weten. Bovendien is telepathie gelimiteerd tot kleine impulsen, en niet hele discussies over en weer, wat Musk in gedachten heeft. Gedachtes zijn in feite razendsnelle berekeningen die vele impulsen omvatten; de primitieve implantaat waar Musk nu een beetje infantiel over staat te brabbelen, kan dat niet nabootsen. Mss op een dag wel, maar nu niet. Wat dat gekke ding wel kan doen, is zorgen voor infecties in je kop, je hersenen misvormen, roken, en wie weet wat nog meer. Het is zielig gedoe, en ik vraag me af hoe lang die arme aap het nog gaat uithouden. Ook dit is weer geen groot experiment waar zich ongetwijfeld de liefhebbers voor gaan melden – yes, gimme that implant!!! – maar wat het gaat uitspoken in het zachte weefsel van je hersenen, daar moet je maar eens over gaan denken.

  Als je die Musk ziet praten, denk je ook, wat mankeert die jongen. Heeft hij ook al een implantaat in zijn kop, eentje die de boel verstoort. Er zullen genoeg mensen zeer enthousiast over dit maffe techno gadget zijn, dus het zal wel vaart lopen met die foefjes, maar laat je vooral niet neppen.

  • Indirect kunnen ze je gedachten lezen.
   Uit proeven is gebleken dat de hersenen te kort weergegeven beelden weergeven door bv een film heen het brein ze wel waarneemt.
   Emoties zijn te herleiden uit irissen, lichaamstemperatuur, hartslag, zweetproductie enz.

   Dus als jij bij het zien van een foto van schwabbertje hem al aan een galg ziet hangen….dan krijg je heropvoeding tussen je oren.

   Groot gevaar is dat je voor je gedachten opgepakt gaat worden terwijl er een groot verschil is tussen wat je zou willen doen en in werkelijkheid gaat doen, laat staan het gedaan hebt.

   • Ja, dat maakt het eea wel heel serieus… als de hersenen gevolgd worden voor bepaalde activiteit, maar niet voor “intentie”. De vertaling van de hersen activiteit naar de werkelijke intentie, is niet waarneembaar. Dus als jouw hersenen knetteren omdat je maag rammelt en je nu meteen een hele stapel bbq ribs wil eten, wordt dat geinterpreteerd als dat jouw hersenen moordlustige activiteit vertonen – dus oppakken die vent.

  • Typfoutje:
   Ook dit is weer EEN groot experiment waar zich ongetwijfeld de liefhebbers voor gaan melden – yes, gimme that implant!!! – maar wat het gaat uitspoken in het zachte weefsel van je hersenen, daar moet je maar eens over gaan denken.

 3. Laten ze die technieken dan vooral toepassen op criminelen als Schwab zelf.
  Maar er zullen wel weer uitzonderingen zijn, vrees ik

 4. Er was ooit een tekenfilm
  Die heette The Brain
  Een Glazen Bolvorming met gele substantie die de hersenen voorstelde bovenop een lichaam
  Vond het toen al heel raar
  Ieder geheugen der mensheid werd als het ware uitgemolken
  En die hersenen in het glazen bol groeide ver uit dat glazen Bol
  Met andere woorden het wordt een catastrofe
  Immers alles gemaakt door Mensen handen is en blijft altijd gelimiteerd eindigen
  Ooit ergens begonnen betekent ook 100% zeker op een dag eindigen
  Met alles
  Ook dat belichaming zelf dus

  Het zou best kunnen dat het einde der mensheid naderbij is

  Immers het Brein is er in werkelijkheid niet
  Alles hangt in het atmosfeer het brein is de gevoeligste ontvanger ter wereld
  Helaas niet alleen in een dier genaamd mens aanwezig
  Maar in alle levende Wezens
  Als het de onmetelijk nanoseconde oudere tweelingbroer genaamd God te weten ; Rood , Bruin , Geel , Zwart en Wit zijn daar de expansies van niet is gelukt
  Zal het de Duivel de Afvallige , Het Blanke dus absoluut niet lukken om verandering in naar eigen Ik of Ego maatstaven handelingen verrichten aan te brengen
  Deze kan helaas wel heel makkelijk het Witte lichaam binnen treden .
  BrainDrainen Hersenspoelend vanuit dat belichaming misdaaden plegen
  Geen enkele materie gemaakt op instructie van de Vader Satan via Duivels handen kan verandering brengen in dat wat het Alomtegenwoordige heeft voor bestempeld
  Alles word vernietigd
  Het spelletje begint weer van voren af aan
  Nieuwe jaartelling
  Het kringetje blijft continu door draaien
  Dat heet het Svastik Chakra
  Symbool het Svastika staat ervoor
  Het beteken continu in een kringetje rond draaien
  Dit heeft niks met Hitler te maken
  Via de heer Hitler was ook getracht een stokje voor te steken .
  Helaas niet gelukt
  Zo zijn er al vanaf de tijd dat de eerste mens op Moeder Aarde werd gezet pogingen ondernomen veranderingen aan te brengen naar maatstaven van de Duivel door veele intredingen in Witte menselijke belichamingen
  Nu dus door leider functie vervullende heer Bill Gates
  Hij kan daar ook niks aan doen
  Dat die belichaming ervoor wordt gebruikt misbruikt .

  Dank U .

 5. Hersenspoel-technologie van vijftig jaar geleden is al lang toegepast.
  Met het hoog-technische en via media. Hoeveel personen ik wel niet heb meegemaakt die
  overstag gingen. Blind volgzaam. Goed werk als reden om daar niet meer zoveel mee bezig te zijn.

  Maar ik heb zelf ook wel ervaren wat mind-control is. Toen een poos een onnatuurlijke
  storing-gevoel in hoofd bij denken aan actie-voeren. Bewijs het maar eens.
  Al deze geheimzinnige en onzichtbare technologie.

  Nu hangen er witte kastjes in zo’n grote studentjes-stad. Die technologie is ook al vijftig jaar oud.

 6. Ik weet alles van die moderne technologie en het interesseert me verder geen eene bal of ze mijn geheimen nu wel of niet weten, als ik je moet hebben ontkomen ze nooit. Maar wees gerust er is nog veel intelligenter modern gen wat aansluit op de meest geavanceerde mensen techniek van deze nog aankomende tijd, dan kan je in elk digitaal systeem kruipen wat men
  Wenst apperaad nog mensenlijk brein met uiterste precisie uitlezen en voorspellen en wordt aan gewerkt de gehele modernste menselijke techniek over te kunnen nemen, exact, dat heet Aliens.🤐👽

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in