Screenshot video CBS News

Een meeslepende en zeer plausibele presentatie die zou kunnen betekenen dat we op het punt staan een dramatische escalatie van het conflict in Oekraïne te zien. Met dank aan de oorloshitser, Victoria Nuland. Met een geweldige analyse van wijlen Gonzalo Lira.

Er komt een ernstig krankzinnige agenda uit de VS – met name van de klinisch onstabiele en bloeddorstige oorlogszuchtige psychopaat Victoria Nuland.

Victoria Jane Nuland, ook bekend als Toria Nuland, is een Amerikaanse diplomaat die sinds 2021 werkzaam is als staatssecretaris voor politieke zaken.

Als voormalig lid van de Amerikaanse Buitenlandse Dienst was ze van 2013 tot 2017 assistent-staatssecretaris voor Europese en Euraziatische zaken en van 2005 tot 2008 de 18e ambassadeur van de VS bij de NAVO.

Als je hoort dat het VK en een groot deel van Europa zich ‘klaarmaken’ voor een oorlog met Rusland – Omdat ze dat doen… Denk dan eens aan de inhoud van deze video – Het is potentieel de context die MSM nooit zal vermelden en een Irak-achtige valse vlag trigger…

Via CtrlAltDelete.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De VS is verantwoordelijk voor de dood van Gonzalo Lira in een geheime Oekraïense gevangenisVolg Frontnieuws op Telegram

  Pepe Escobar: Neocons willen oorlog met China

Lees meer over:

Vorig artikelEU is van plan Hongaarse economie te ‘saboteren’ als ze financiering voor Oekraïne blokkeren
Volgend artikelStomme machoverkiezingen in de VS duwen Biden in een tot mislukken gedoemde oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

   • Greet, als vrouw moet je solidair zijn met alle vrouwen waar ook ter wereld, want alleen samen sta je sterk tegen het grote kwaad dat door de wereld gaat ofte wel de mannen, toch?

    • Vreemde veronderstelling Ron, of ik moet iets gemist hebben.
     Volgens mij heeft Greet een uitgesproken eigen mening hoor.
     Prijzenswaardig in deze tijden naar mijn idee.
     Ik ben het volledig met Greet eens.

    • One have to look only in her eyes to see the demon .
     The sooner she would be eliminated the better for the world..
     I am surprised she is still kicking

 1. Inderdaad een bloeddorstig monster gedreven door haat met een uitstraling die me doet denken aan het duivels tuig als de d66ers kaag ollongren en van huffelen , uit op totale escalatie met europa als slagveld.

 2. Dit is geen vrouw dit is geen man maar een half ommetjes ook verwijderen van de aarden nutteloze eters.🧐😜😂😂😂😂😂🖕💉

 3. Die arme Gonzalo, is geslachtofferd door het smerige tuig.
  Gonzalo, die net als Jezus geen misdaad had begaan.
  Zijn bloed komt over hun, net als bij de Joden is gebeurd.

 4. In een animatiefilm zou Victoria Nuland een kwaadaardige walrus zijn, een psychopathische Bond schurk met een kat op haar schoot die alles en iedereen wil uitroeien om haar plannen uit te voeren.

 5. David Livingstone- MI-6 creëerde Hamas en de radicale islam

  “De globalisten hebben de hand gehad bij het vormgeven en financieren van alle terroristische organisaties van de twintigste eeuw, inclusief de Moslimbroederschap van Egypte, de Hamas van Palestina en de Afghaanse Mujahideen. Maar de geschiedenis van hun dubbelhartigheid gaat nog verder terug, tot de achttiende eeuw, toen Britse vrijmetselaars de Wahhabi-sekte van Saoedi-Arabië zelf oprichtten, om hun imperialistische doelstellingen te bevorderen door hun doelen te verdelen en te veroveren.
  Dit zijn de wortels van Albert Pike’s Plan voor Drie Wereldoorlogen. Iran, Hamas en Hezbollah maken deel uit van de communistische tak van de vrijmetselarij. Het zionisme is de nazi-tak. Wereldoorlogen zijn bedoeld om sociale verandering teweeg te brengen, dat wil zeggen Agenda 2030.

  – Henrymakow.com

 6. Het verschrikkelijke vette varken dat net doet of ze het beste met de wereld en de bewoners voor heeft… maar net als alle andere fake-dj3ws alleen kan liegen en bedriegen, platbombarderen en massamoorden. Voor haar meester, de vader van alle leugens en bedrog, de bron van alle Kwaad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in