Prefeitura de Pelotas / Wikimedia / (Public Domain)

Er was een belangrijke reden waarom de Covid-19 PCR (polymerase chain reaction) testkits miljoenen “vals-positieve” resultaten opleverden die zeiden dat iedereen de Fauci griep had. Of je nu een bacteriële infectie had, een virus van welke soort dan ook, of gewoon een gewone verkoudheid, je kon erop rekenen dat de China Flu testkits meestal “positief” aangaven voor het pandemische virus. Dit was een enorme factor in het creëren en in stand houden van de totale paniek van een neppandemie over de hele wereld.

Ondertussen verdween elke ziekte, aandoening of infectie die NIET Covid-19 was (als zoiets al bestaat) gemakshalve drie jaar lang van de planeet. Niemand werd ziek, tenzij het het nieuwe virus was waardoor iedereen moest onderduiken, sociale afstand moest bewaren, gezichtsluiers moest dragen en een dodelijke injectie moest krijgen die miljoenen prionen creëert die vreselijke gevolgen hebben voor de gezondheid, inclusief de dood, schrijft S.D. Wells.

Hoest, keelpijn, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid of koude rillingen? Dan moet je het “Wuhan virus” hebben, net zoals de nep PCR test laat zien.

Drie jaar lang werd je als melaatse behandeld als je hoestte of niesde in het openbaar. Allergieën voor pollen en stof bestonden niet meer, vanwege de plandemie. Het traceren van contacten werd een grote kwelling, waarbij mobiele telefoons de locatie volgden van iedereen die positief testte op “Covid”, zodat alle andere mensen wisten of ze in de buurt waren van iemand die ziek en “besmettelijk” was. Iedereen die in de ziekenhuizen stierf, stierf aan “Covid” of “met Covid”, maar het leek erop dat niemand meer stierf aan natuurlijke oorzaken, of aan MRSA (ziekenhuis superbacterie infecties), of bacteriële infecties van vuile instrumenten.

  Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

Covid-19 was eigenlijk gewoon een door de media gecreëerde ziekte die, als ze echt bestaat, niet dodelijker is dan de seizoensgriep, maar om de plandemie volledig te laten slagen, moesten alle andere ziektes een paar jaar verdwijnen, terwijl het Wuhan-virus de wereld overnam.

Abracadabra – de top 6 ziektes die verdwenen tijdens de “Covid-19” zwendelziekte

#1. Griep (seizoensgriep)

#2. Keelpijn (Streptokokken)

#3. Verkoudheid (meer dan 200 rhinovirussen)

#4. Bronchitis

#5. MRSA – ziekenhuis superbacterie resistent tegen antibiotica

#6. Longontsteking

Ja, de massamedia, ook wel bekend als nepnieuws, verspreidden enorme hoeveelheden verkeerde informatie en desinformatie over alle ziektes die zogenaamd nauwelijks bestonden tijdens de neppandemie. De zogenaamde ziekte-“experts” beweerden over griep dat “voorzorgsmaatregelen om de COVID-19 pandemie te bestrijden, waaronder het dragen van maskers en afstand nemen, waarschijnlijk de belangrijkste reden zijn voor een sterke daling van het aantal griepgevallen in de VS”.

En hoewel het aantal streptokokken (“strep-keel”) infecties (groep A) in de VS van 2010 tot 2020 is toegenomen, zijn deze infecties tijdens de neppandemie op magische wijze met minstens 25 procent gedaald, en dat is volgens de statistieken van het CDC. Toeval?

Zelfs de incidentie van verkoudheid nam sterk af tijdens de scamdemie, vooral in “gematigde klimaten” en als gevolg van “menselijk gedrag”, zoals NIH verder toegaf. Toch kweken de gezichtsluiers (Covid-19 maskers) bacteriën in de mond, keel en longen door de hele dag hete, gebruikte lucht en ziektekiemen in de mond vast te houden. Dit maakte de chaos van symptomen van allerlei ziekten nog groter, waardoor iedereen een “Covid-test” moest doen (zeer foutieve vals-positief-leidende PCR-tests).

  Italiaanse chefarts: infecties ondanks vaccinatie, Groen paspoort is zinloos

Het Covid-Industrial-Complex (CIC) gaf zelfs toe dat het aantal longontsteking-gerelateerde diagnoses (waaronder bronchitis) tijdens de “pandemieperiode” enorm was gedaald en beweerde vervolgens dat het aantal was toegenomen tijdens de “na-pandemieperiode”. Was dit om de valse pandemie te promoten met propaganda van veel meer gevallen dan er werkelijk waren, en dan de vaccins weer hard te promoten nadat het nieuws bekend werd dat de vaccins het hart beschadigen, het bloedvatenstelsel verstoppen, immuundisfunctie veroorzaken en dodelijk zijn? Het lijkt op meer “dekking” van het altijd corrupte Center for Disease Continuance (CDC).


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Aspirine – Bij kankerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom plaatsen ambulances nu waarschuwingssignalen voor sepsis in plaats van Covid-19?
Volgend artikelIs Israël aan het winnen, aan het verliezen of staat het op het punt zelfmoord te plegen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Ik hoop elk jaar op een flinke Verkoudheid voor mezelf…hé.. want als die weer voorbij is heb ik alweer een flinke dosis afweersysteem Opgebouwd…en neen ik ben niet gek…ik heb eens 3 jaar geen enkele verkoudheid gehad…en toen heb ik echt afgezien…voor de eerste week.. dat was ongeveer 8 a 9 jaar geleden… daarom ben ik blij als mijn afweersysteem terug op orde is ✊😁

 1. Nog een ander voordeel die deze bepaalde periode kenmerkte : tijdens de plandemie kenden terreuraanslagen een adempauze. Alle terroristen leden vermoedelijk aan Covid.

 2. Ik heb vanaf het begin al beweerd dat die pcr-tests een soort krasloten waren, maar dan met een heel hoge win kans!
  Geproduceerd in een verhouding van 1 op 10 of zo. Willekeurig gehusseld.
  Wie zo naïef was om zo’n stomme test te gaan doen had sowieso toch al een een bang vermoeden dat het covid was (jeetje toch, zó gevaarlijk!), dus de kiem voor de schrik was al gelegd.
  En bingo, negen van de tien keer ‘wás het zowaar inderdaad covid’, en zo bleven de cijfers maar stijgen en de paniek maar toenemen!
  Je begrijpt wel dat ik nooit een test heb gedaan, nooit een masker heb opgezet en al helemáál niet geprikt ben!

 3. Virussen bestaan niet.
  Er is nog nooit een virus, wetenschappelijk, geïsoleerd.
  Stel dat?
  Zo’n simpel organisme zou toch nooit weten dat de R in de maand zat en dat ie zich weer zou moeten vermenigvuldigen?
  Het is bedrog.

 4. Covid-19 bestaat aantoonbaar niet. De cijfers van deze nepziekte als gevolg ve niet bestaand pathogeen, van Sars-Covid-2 is immers geen zuiver isolaat, is tot stand gekomen door hergedifinieerde luchtweginfecties waarvan griep en longontsteking de belangrijkste waren, door vals positieven en door luchtweginfectie patienten die volgens het cojonaprotocol ‘behandeld’ zijn geworden met het dodelijke remdesivir, om daarna(als ze nog niet vermoord waren hiermee) vermoord te worden aan de beademing. Elke zogenaamde cojonapatient leverde de ziekenhuizen veel geld op, maar elke zogenaamde cojonadode leverde voor de ziekenhuizen een nog veel hogere premie op.

 5. Ik lees vaak dat velen niet geprikt zijn, nooit maskers hebben gedragen en ook nooit die zwendeltest hebben ondergaan. Nu geloof ik op een enkeling na daar helemaal niets van. Het voelt natuurlijk wel fijn dat je jezelf voor de gek kunt houden door alles te ontkennen maar de realiteit ligt achter ons. Ik ben 2x geprikt en heb 3x die achterlijke test ondergaan omdat ik ooit vertrouwen had in het overheidsorgaan. Toen wij, ons gezin, niet op wintervakantie konden omdat in Duitsland de geldigheidsnorm aangescherpt werd en we zouden moeten boosteren werd ik argwanend en ben me vast gaan vreten in zoveel mogelijk online info over wat vanaf die tijd voor mij een enorme media-les zou worden. Ik ben totaal veranderd van vertrouwen. Alle overheidsinfo is voor mij nu zwaar verdacht en indien voor ons relevant, zoek ik het tot op de bodem uit. Alle reguliere media vertrouw ik bij voorbaat niet meer. De tv staat bij mij alleen aan voor sport en zeer geselecteerd vermaak. Nieuws- en informatie geventileerd door de NPO bekijk ik zo nu en dan om te zien in hoeverre de leugen nog bestaat bij die club. Meestal heb ik bij het aanzien van zoveel nepnieuws pijnlijke kramp in mijn tenen. Ik kijk het ook alleen om mijn lief niet te overladen met diverse verwensingen richting de tv. Onze roverheid en aanverwante organisaties zijn bij mij gedegradeerd tot criminele minkukels en ik hoop dat we ooit weer terug kunnen naar de tijd dat we nog enig vertrouwen kunnen hebben naar instanties die voor en niet tegen de burger zijn, maar deze hoop is flinterdun.
  We dienen zo snel mogelijk de EU te verlaten om ons land te behoeden van verdere aftakeling veroorzaakt door de zware criminele volksverlakkers en landverraders die door het WEF, de VN, de WHO zover bespeeld zijn dat ze over onze ruggen hun nieuwe toekomstige baantje veilig stellen met Pinokkio Rutte en consorten voorop. Inmiddels zit ik zwaar aan de online studie die de werkelijkheid bloot legt. Een nadeel is dat ik veel beter dan gemiddeld geïnformeerd bent en dus het kringetje om me heen die het ook begrijpen zich verplaatst en kleiner wordt, maar het voelt een stuk beter. Goedgelovige staatsaanbiddende dwazen maken plaats voor gelijkgestemden. Zalig zijn de onnozelen van geest.
  De politiek heeft het vertrouwen van de burger misbruikt en het volk verraden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in