Er zijn nu vier teams in Nieuw-Zeeland die microscopisch onderzoek verrichten in een poging om vast te stellen wat de zogenaamde Covid vaccins bevatten en Dr. Robin Wakeling is met zijn bevindingen naar buiten getreden. Hij vergelijkt de Covid-injecties van Comirnaty (Pfizer-BioNTech) met die van andere vaccins en bespreekt de bevindingen met Dr. Mark Bailey.

Dr. Robin Wakeling is een microbioloog en biodeterioratie-expert uit Nieuw-Zeeland. Tijdens een presentatie met Dr. Sam Bailey’s echtgenoot Mark, gaf hij een stap voor stap demonstratie van hoe het Comirnaty “vaccin” van Pfizer begint met minuscule druppeltjes, en na verloop van tijd, versneld door hitte of magnetisme, vormen de druppeltjes slierten, worden rechte lijnen, en worden langzaam complexere rechthoekige structuren met uitsteeksels, bericht Dailyexpose.uk.

Hoewel hij geen hoge vergrotingsmicroscoop gebruikt zoals sommige andere onderzoekers, ondersteunt wat hij ontdekt heeft de bevindingen die gerapporteerd zijn door onderzoekers van het Spaanse La Quinta Columna en het Nieuw-Zeelandse Life of the Blood.

U kunt meer lezen over wat andere onderzoekers gevonden hebben in deze eerdere artikelen:

De belangrijkste bevindingen van Dr. Wakeling waren:

  • de lipide nanodeeltjes (“LNPs”) blijken zichzelf te assembleren tot zeer gevarieerde colloïdale structuren;
  • deze colloïdale structuren schijnen dan hun vorm te veranderen in rechthoekige vellen en draden als reactie op botsingen met interfaces, bijvoorbeeld de glazen oppervlakken van de microscoop, preparaten of luchtbellen enz; en dan,
  • gaan deze rechthoekige vellen en draden, in sommige situaties waarin er een soort omgevingstriggers in het spel blijken te zijn, zichzelf op een zeer geordende, complexe manier ordenen.
  Waarom plaatsen ambulances nu waarschuwingssignalen voor sepsis in plaats van Covid-19?

De bekendgemaakte ingrediënten, volgens de literatuur, van de Comirnaty mRNA injectie van Pfizer zijn: mRNA; vier verschillende lipiden; buffers; oppervlakte-actieve stoffen, stabilisatoren en minstens twee naamloze stoffen, omdat ze onder een handelsmerk of octrooi vallen, maar gedeclareerd worden als “eigen toevoegsels”.

Het is belangrijk op te merken dat de Covid-injecties polyethyleenglycol (“PEG”) bevatten, een uit aardolie gewonnen verbinding. PEG is een welbekend stofwisselingsgif, zei Dr. Wakeling, maar, “om de een of andere bizarre reden lijkt het in orde om het aan een vaccin toe te voegen.” Als je PEG aan de meeste andere geneesmiddelen zou toevoegen “zou je de deur uitgelachen worden,” zei hij.

UKMHRA: Patiëntbijsluiter voor Comirnaty

Hoewel het niet als ingrediënt wordt vermeld zijn er enkele zeer goede redenen voor mensen om te vermoeden dat de Covid injecties grafeenoxide bevatten, zei Dr. Wakeling, als u even op internet zoekt, zou het niet lang duren om op zijn minst enkele tientallen artikelen te vinden die het gebruik van grafeenoxide in de geneeskunde aan de orde stellen. Hij voegde eraan toe dat de bezorgdheid over de veiligheid van grafeenoxide groot is.

Hieronder kunt u de video bekijken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eerstelijns dokter: Miljoenen zullen tegen de herfst AIDS krijgen van het COVID-19 vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïense strijdkrachten willen zich overgeven en Azov strijdkrachten begonnen op hen te schieten – Zij zijn in oorlog met elkaar (Nederlands transcript)
Volgend artikelData: Canada en Israël lijden aan een pandemie van de volledig gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • ziekte van down syndroom is aanwezig bij bijna 99,95% van de wereldbevolking…zelfs debieltjus zijn nog intelligenter…maar je kan er niemand op aanspreken want iedereen is familieziek en bijna iedereen eet dieren>> wat kunnen die arme dieren eraan doen> we hebben compleet de Liefde voor deze planeet,wat een paradijs kan zijn,verloren.we neuken eroplos vreten ons vol en jagen achter zinloze dromen en maken alles en iedereen ongelukkig en als troost maken we een vaccin waardoor we langer kunnen blijven leven in deze waanzin maatschappij

    • Mensen zijn idd dom, lui en vertonen massaal struisvogel- en schapengedrag. Ik had gisteren een discussie over het WEF-gedrag van ons marionettenkabinet en werd door iemand weggezet als intolerant en anti-overheid. Dit soort slapende struisvogelschapen gun ik een stapel bijwerkingen en andere last. Ze blijven ontkennen totdat ze erbij neervallen. Het punt is dat ze ook aan mijn vrijheid, veiligheid en gezondheid knagen door hun politieke stemgedrag. Als ik het dan over massahypnose en staatspropaganda heb ga ik maar op een afstand staan want deze nitwits zijn onberekenbaar. De oorlogszuchtige overheid en de staatsafhankelijke media zijn de oorzaak van alle ellende en de domme bankzitter heeft zijn verstand op slot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in