Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Duitsland moet onthouden dat een aanval op Rusland alleen kan eindigen met nog een Russische militaire parade in Berlijn.” Dit zei onder meer een boze Dmitri Medvedev, waarmee hij reageerde op de uitspraken van de Duitse minister van Defensie gisteren, over een aanval op Russisch grondgebied, bericht Pronews.

“De Duitse minister van Defensie liet zich zonder veel nadenken iets ontvallen over Oekraïense militaire operaties op ons grondgebied. Hij is zeker jaloers op de glorie van de militaire commandanten van het Derde Rijk. Welnu, hij moet zich echt een historisch voorteken herinneren. Een Duitser die Rusland wil aanvallen, moet klaar zijn voor onze parade in Berlijn.”

Zo reageerde de voormalige president van Rusland en huidige vicevoorzitter van de Russische Veiligheidsraad op Twitter op de woorden van de Duitse minister van Defensie Boris Pistorius, die de aanvallen van Kiev op Russisch grondgebied normaal vond.

Op 20 april (tevens de verjaardag van Hitler) zei de Duitse minister van Defensie tegen ZDF dat het “absoluut normaal” is dat de Oekraïense strijdkrachten operaties uitvoeren op Russisch grondgebied zonder burgers te schaden.

Groot-Brittannië is onze eeuwige vijand

Maar Dmitry Medvedev lanceerde ook een aanval op Groot-Brittannië door te zeggen dat “Groot-Brittannië zich altijd vijandig heeft opgesteld tegenover Moskou en dat ook in de toekomst zal blijven doen.”

  Peter Zeihan en het Einde van de Wereld

“Groot-Brittannië is altijd onze eeuwige vijand geweest, is en zal dat ook blijven. In ieder geval tot het moment waarop haar arrogante, verachtelijke vochtige eiland in de afgrond van de zee wordt gestort door een golf veroorzaakt door een geavanceerd Russisch wapensysteem,” zei Medvedev op zijn Telegramkanaal .

Dit komt in de nasleep van de recente sancties van het Verenigd Koninkrijk tegen vijf personen die verband houden met het onderzoek naar de gevangen journalist Vladimir Kara-Murza, die in Rusland als buitenlandse agent is aangewezen.

“Let it be”, zoals de Beatles zongen, voegde hij eraan toe.

Medvedev uitte ook kritiek op recente Britse premiers.

“We hebben het niet eens over een specifiek geval, maar over hun vurige geloof in de ontaarde Britse monarchie en de belachelijke inhoud ervan. Kijk maar eens naar de gezichten van hun recente premiers. Ze hebben waarschijnlijk een paar vreemde wezens,” zei de vicevoorzitter van de Veiligheidsraad, eraan toevoegend dat hij volledige minachting had voor hun keuzes.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO-chef bezoekt Kiev om Zelensky te vertellen dat Oekraïne “in de NAVO thuishoort” –  “Wat?!” vroeg de Hongaarse premier Viktor Orbán op Twitter
Volgend artikelDr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Iedereen denkt maar te weten wat ik denk. Maar Medvedev wordt aangestuurd door zeer bekwame adviseurs, dat zeker.

  • Medvedev is voor mij wel een heethoofd hoor, ik heb meer met Lavrov of Maria Zacharova heet zij geloof ik, hard de dingen zeggen en met zoveel kundige argumenten, ze lullen ze beiden helemaal zoek.

   • Heerlijk staaltje ‘good cop, bad cop’. Ex president Medvedev is de bad cop en President Putin is de good cop.

    Zo wordt het toch maar gezegd zonder dat Putin zijn aanzien als kalme diplomatische beleidsbepaler verliest.

    • Toch zit er historisch veel in, in wat Medvedev zegt.
     De koningshuizen in Engeland, Duitsland, Rusland waren verwant.

     Vanaf begin 19e eeuw, had Engeland altijd een vijandige houding tegen Rusland.
     En denk ook aan invasie – rond burger-oorlog 1920 – in zuiden, met andere partijen.
     Vanaf queen Victoria, t/m Churchill t/m Boris Johnson enz.

 2. Medvedev is de Bad Cop van het Kremlin. Ik hoorde iemand in een interview zeggen dat hij de rol van Zjirinovski heeft overgenomen. Wat hij nu zegt hoeft (nog) niet serieus genomen te worden. Het is natuurlijk wel zo dat als er een conventionele oorlog uitbreekt tussen Rusland en de NATO dat West Europa onder de voet gelopen zal worden en ja, dan is een Russische militaire parade in Berlijn niet ondenkbaar meer.

  • “dan is een Russische militaire parade in Berlijn niet ondenkbaar meer”

   Juist, maar afwachten na de 3e wereldoorlog of Berlijn überhaupt nog bestaat en het straatbeeld veranderd zou zijn in gesmolten gebouwen.

   • Ik ben alleen benieuwd of Duitsland ten onder gaat aan interne onlusten voor zover zijn het de Hollanders gedwee schapen helemaal wezenloos geprikt🧐😁🖕💉⚰️

  • Wird es aber nicht. Eure Regierung ist genau so corrumpiert wie unsere, und denen der restlichen ‘civilisierte’ Welt. Alles was ‘democratisch’ heißt, in Contrast zu ‘Regimen’ die natürlich alle barbarisch sind.

   Krieg heißt Frieden, Freiheit ist Sklaverei usw.

  • Ik mag die houding van Medvedev wel. Beetje roeren in de slangenkuil, hij doet het goed. Ik hoop de ondergang van de liederderlijke decadente westerse wereld nog mee te maken.

  • Ww2 was schuld engeland, die wilde geen toezegging voor duitsland van polen. Vandaar ww2 ;p
   Ww1schuld black hand welke tsaar vermoordde…in opdracht van tsjechen, meen ik.

 3. Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden.

  – Napoleon Bonaparte

 4. Laat de Russen maar komen, de vlag ligt klaar! Ik heb meer vertrouwen in vrede onder Poetin dan in dat stel debielen (psychopaten) als Rutte en Kaag.

  • De ellende met oorlog is dat je de deur niet zomaar opent doet en de russen binnenlaat. Dat gat gepaard met verwoeste gebouwen, veel doden en verkrachte vrouwen. Oorlog haalt het slechtste in de mens naaar boven. Laat de russen maar komen? Liever niet.

 5. Voor wie zich interesseer in de gang van zaken, hier een kleine collage

  Soldaten van de Russische Garde in de NVO-zone werden bevoorraad met “Rapiers” (VIDEO)

  Geluid op max volume
  https://t.me/RVvoenkor/43165

  Mortieren van “Brave” raken het bolwerk van de strijdkrachten van Oekraïne (VIDEO)
  https://youtu.be/fKwgZUkQ3HA

  Gevechten bij Seversk: er is een hevig vuurgevecht (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43149

  Nauwkeurige slag toegebracht aan een groep militanten van de strijdkrachten van Oekraïne (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43155

  Aanval bij Avdiivka: onze soldaten hebben een vijandelijke eenheid veroverd (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43150

  De val en explosie van een luchtbom in Belgorod – nieuwe beelden (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43152

  In Bakhmut liet het leger van de strijdkrachten van Oekraïne per ongeluk zien dat een hoog gebouw in een fort was veranderd (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43140?single

  Luchtvaart van de “Brave” sloeg met een “slimme bom” in op de schuilplaatsen van de vijand aan het front bij Kremennaya (VIDEO)
  https://youtu.be/YgGNutw2CBI

  Artillerie van de Airborne Forces werkt op de rechteroever van de Dnjepr (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43090

  Op het laatste moment merkten Oekraïense militanten onze drone op, maar het was te laat. De coördinaten van de vestingwerken van de strijdkrachten van Oekraïne zijn al overgedragen aan onze artillerie-parachutisten van de “🅾️tvazhye” -groep.
  Verschillende nauwkeurige salvo’s van 120 mm Nona-S zelfrijdende kanonnen en vijandelijke bolwerken, samen met personeel, werden vernietigd.

  https://t.me/RVvoenkor/43231

  Gevechten in de bossen van Kremennaya: het Russische leger vernietigde de tank en posities van de strijdkrachten van Oekraïne
  https://t.me/RVvoenkor/43211

  Krachtige explosies: een Russische tank stormde vijandelijke posities binnen en joeg de militanten van de strijdkrachten van Oekraïne angst aan (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43210

  Aanval bij Avdiivka: onze soldaten hebben een vijandelijke eenheid veroverd (VIDEO)
  https://t.me/RVvoenkor/43150

  -Russische lente

 6. Wat Dmitri Medvedev ons vertelt is enkel de mogelijkheden waar over Rusland over beschikt. Alleen hier in de EU begrijpen de politici dat niet, door hun eigen grootheidswaanzin, ijdelheid, arrogantie en hoogmoed. Zij zijn gewoon verblind door hun eigen tekortkomingen en omdat dan te verdoezelen doen ze aan grootspraak. Van enig diplomatie ontbreekt het bij hen. Duitsers maar ook Nederlanders zijn altijd al goed geweest in andere de les willen leren, maar nooit naar hun eigen puinhoop beleid te kijken. Zij projecteren hun eigen tekortkomingen altijd op een ander, zodat zij zich zelf hun ego kunnen strelen. Maar dat zie je niet alleen bij politici, maar bij ruim 90% van de bevolking die zich laten door deze charlatans laten leiden. Angsthazen zijn het, want zodra het menens wordt knijpen alle politici er tussen uit en vertrekken met noorderzon naar veilige oorden. En dan vanuit daar de zaak nog even verder opporren om de bevolking te laten afslachten. Zodra het gevaar geweken is komen ze weer terug, om de overwinning op te eisen. Zo doen ze het al eeuwen. Zij offeren hun bevolking altijd, maar zonder hun bevolking kunnen zij niets. Laten we ze hun eigen rotzooi maar opruimen en negeer ze gewoon. Want zodra zij geen aandacht meer van de bevolking krijgen, krimpt hun macht, als sneeuw voor de zon.

  Doe wat de Fransen nu massaal doen, betaal alles contant. Dan raken alle supermarkten, benzinestations en winkels in paniek. Dan kunnen zij niet ons de digitale euro door de strot duwen, waar iedereen een 100% gecontroleerde slaaf wordt. Want dan verdwijnt het draagvlak voor deze utopia van de centrale banken, die geilen op oorlogen.

 7. Ondertussen… Zou dat vooral samenhangen met die groene agenda en de gifspuiten? Het grote sterven gebeurt eigenlijk voornamelijk in alle westerse landen. Zie de kaart in gelinkte artikel

  ‘Deagel Population Forecast ziet bijna 70 procent minder Amerikanen in 2025
  Al het globalistische beleid van de afgelopen drie jaar is gericht op één ding: massale ontvolking. Ja, ze willen ons vermoorden. Totdat je dat begrijpt, zul je nooit begrijpen wat er aan de hand is. Je zult er nooit verstand van hebben.

  Ik weet dat het een harde pil is om te slikken, maar weiger het op eigen risico. Degenen die in ontkenning leven, worden opnieuw bedrogen. Veel van degenen die de eerste keer gedupeerd werden, verloren het leven of kregen levenslange gezondheidsproblemen. Sommigen boden zelfs hun kinderen aan bij het militair-biomedisch-veiligheidscomplex.

  Ik grijp graag terug naar de analyse van Deagel Corp. in 2014, die een massale afname van de wereldbevolking voorspelde tot het jaar 2025, vooral in westerse landen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/04/deagel-population-forecast-of-nearly-70-percent-fewer-americans-by-2025-is-starting-to-look-prophetic/

 8. Rusland had de DDR nooit moeten opgeven,
  Dat was een mooie springplank geweest, de Oost Duitse NVA had gehakt gemaakt van West Duitsland. Jammer.

 9. IK vind het wel eng, deze uitspraak.
  De Oostenrijkse helderziende heeft voorspeld dat het zuiden van Engeland “in de zee zal zinken” na een bom in de zee ten zuiden van Engeland.

 10. Bovendien..als gebeurt wat eerder hierboven werd vermeld, over een nieuwe prik met ricine als grondstof, voor weer een “nieuwe ziekte”, zullen al heel veel britten doodgaan. Waarom dan Engeland nog oorlog voeren,,zonder soldaten…

 11. Ik vrees dat ALS het ze zou lukken om Poetin te elimineren, Medvedev zijn plaats zal innemen en geloof me, die zal niet zo mild optreden tegen het Westen als Poetin nu op dit moment!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in