Pixabay

De mainstream media hebben gemeld dat gezichtsmaskers het risico op doodgeboorten, teelbalstoornissen en cognitieve achteruitgang kunnen verhogen door de ophoping van kooldioxide.

Ze hebben het niet gehad over alle andere problemen waarvan bewezen is dat ze in verband worden gebracht met het gebruik van maskers, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Verbazingwekkend genoeg zijn er nog steeds heel domme artsen die de hele dag door gezichtsmaskers dragen en die patiënten en het publiek vertellen dat ze gezichtsmaskers moeten dragen. Ik vermoed dat deze artsen nog steeds het gebruik van gezichtsmaskers promoten, omdat hun hersenen daar schade van hebben ondervonden.

De Britse regering heeft eindelijk toegegeven dat er geen bewijs is dat maskers de verspreiding van ziektekiemen tegenhouden. En het is een feit dat iedereen die ooit een masker heeft gedragen omdat hij dacht dat het hem zou beschermen tegen covid, is misleid, voorgelogen, valselijk gerustgesteld en zich irrationeel heeft gedragen. Veel machthebbers blijven erop aandringen dat mensen ze dragen en ze doen dit om mensen eraan te herinneren dat niets normaal is -en ook nooit zal zijn.

We gaan de Grote Reset in en maskers zijn er om ons aan onze slavernij te herinneren. Het lijkt de groenen niets te kunnen schelen dat er meer plastic wordt gebruikt om de miljarden maskers te maken dan de plastic zakken waar ze zo’n hekel aan hadden. Ze geven niets om de vogels en andere wilde dieren die schade ondervinden van afgedankte maskers.

Bovendien lijdt iedereen die tegenwoordig een masker draagt aan een nieuwe ziekte die ik chronische maskitis heb genoemd.

Mensen die aan chronische maskitis lijden, staan er nog steeds op om hun masker te dragen wanneer ze in contact dreigen te komen met andere mensen. Ze geloven dat hun masker zal voorkomen dat ze een virus inademen dat hen kan doden.

Mensen met chronische maskitis hebben vrijwel zeker alles geloofd wat hun door de overheid, de media en het kleine leger van mediadokters verteld is.

Mensen met chronische maskitis zijn bijna zeker – minstens twee keer en waarschijnlijk vaker – geprikt met een giftige, experimentele stof waarvan nu bewezen is dat het veel meer kwaad dan goed doet en die, zoals ik voorspelde, nu zeker veel meer mensen zal doden dan de nieuwe griep die bekend staat als covid-19. En voor degenen onder ons die proberen een oorlog te winnen en levens te redden, maakt het echt niet uit of u gelooft dat de vermeende ziekte wordt veroorzaakt door een virus, een exosoom, een 5G-mast of het eten van te veel yoghurt.

Ver terug in de vroege zomer van 2020 publiceerde ik materiaal dat bewees dat maskers nutteloos waren en zeker meer kwaad dan goed zouden doen. Fauci en Whitty waren het toen met me eens dat het dragen van maskers zinloos en gevaarlijk was. Fauci verwees naar het dragen van maskers als ‘deugdzaamheid’.

In maart 2020 waarschuwde Dr. Jenny Harries, Deputy Chief Medical Officer in het Verenigd Koninkrijk, dat het mogelijk is om het virus in een masker op te sluiten en in te ademen. Ze zei dat het dragen van een masker geen goed idee was. Professor Chris Whitty, de Chief Medical Officer in het Verenigd Koninkrijk, zei dat het dragen van een gezichtsmasker bijna geen effect had op het verminderen van het risico om covid-19 op te lopen en dat de regering gezonde mensen niet aanraadde om maskers te dragen.

  Het ligt niet aan mij, het ligt aan JOU

Maar toen, zonder een goede reden die ik kon zien, veranderde de officiële lijn – vrijwel van de ene op de andere dag. Mensen kregen te horen dat ze maskers moesten dragen. Kinderen op school werden gedwongen om de hele dag maskers te dragen. Winkelbedienden en medisch personeel droegen ze samen met hun vizieren, hun veiligheidsbrillen, hun plastic jassen en hun rubberen handschoenen.

In juni 2021 werd ik zo ongerust door de waanzin dat ik een video maakte met de titel ‘De meeste maskerdragers zullen over tien jaar dood of dement zijn‘ (Nederlands transcript).

Ik maak me nu zorgen dat veel van degenen die aan chronische maskitis lijden, het niet zo lang zullen volhouden.

Het is dan ook niet verrassend dat essentieel bewijs dat de gevaren en ineffectiviteit van het dragen van maskers aantoont, van het internet is verbannen, verborgen of verwijderd. Publieke discussies en debatten over de waarde van gezichtsmaskers worden nu al 18 maanden onderdrukt door politici en de media. De mensen bij Google en YouTube zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor miljoenen doden. Dat geldt ook voor de mediadokters en de oneerlijke factcheckers die de leugens van hun regering hebben gesteund.

Ik heb lang gezocht naar de echte wetenschap over maskers. In 2020 heb ik een nieuw boek geschreven met de titel Proof that Masks Do More Harm than Good (Bewijs dat maskers meer kwaad dan goed doen). Het boek bevat wetenschappelijke referenties die precies uitleggen waarom maskers gevaarlijk zijn en niet doen wat mensen wordt verteld dat ze zullen doen. Het boek werd natuurlijk verbannen.

Maar ik ben blij te kunnen melden dat mijn boek over maskers nu is bijgewerkt en in paperback is verschenen. Het heet Proof that Masks Do More Harm than Good en het is verkrijgbaar via de boekwinkel op deze website of rechtstreeks bij de uitgever op www.korsgaardpublishing.com.

Het is de moeite waard om te onthouden dat men duizenden jaren geleden ontdekte dat het dwingen van mensen om maskers te dragen die een groot deel van hun gezicht bedekken, hun wil brak en hen onderdanig maakte. Maskers depersonaliseerden de dragers en ontmenselijkten hen. Recentere marteltechnieken van de CIA omvatten ook het dwingen van mensen om maskers te dragen.

Masker-dragers worden door de psy-op specialisten aangemoedigd om hun haat te tonen tegen niet-masker-dragers. Deze weerzinwekkende truc lijkt ontworpen om mensen die geen masker kunnen of willen dragen zich schuldig en beschaamd te laten voelen. Geestelijk en lichamelijk gehandicapten zullen daarom worden lastiggevallen en mishandeld als ze hun huis uit durven gaan. Misschien moeten we een contra psy op beweging starten en het woord verspreiden dat alleen lelijke mensen maskers dragen.

  Dood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databanken

Het grote probleem met maskers is dat de verminderde zuurstofopname gepaard gaat met een verhoogde kooldioxideopname. Hoe strakker een masker zit, hoe waarschijnlijker het is dat het zuurstofgehalte in het bloed vermindert en de hoeveelheid ingeademde kooldioxide toeneemt. In mijn boek heb ik onderzoek aangehaald dat bewijst dat dit een reëel gevaar is.

Ik heb ook uitgelegd dat lagere zuurstofniveaus en hogere kooldioxideniveaus een grotere inademingsstroom stimuleren – wat leidt tot een groter risico dat losse vezels van het gezichtsmasker worden ingeademd.

Dan is er nog het feit dat gezichtsmaskers niet werken. Tussen 2004 en 2016 verschenen er minstens twaalf artikelen in medische en wetenschappelijke tijdschriften waaruit blijkt dat gezichtsmaskers de overdracht van infecties niet voorkomen. En die tests waren met goedgekeurde maskers en niet met maskers gemaakt van oude vaatdoekjes, beha’s en stukjes ongewenst kledingmateriaal.

Stofmaskers kunnen de overdracht van griepvirussen niet verhinderen of stoppen, en het aantal lagen stof dat nodig is om het binnendringen van ziekteverwekkers te voorkomen, zou een verstikkend aantal lagen vereisen en zou niet gebruikt kunnen worden.

De Wereldgezondheidsorganisatie, die oorspronkelijk tegen gezichtsmaskers was, adviseert nu om wegwerpmaskers te dragen en ze na één keer gebruik weg te gooien. En het bewijs toont aan dat ze om de twee uur vervangen moeten worden. Weinig mensen kunnen het zich veroorloven om zes maskers per dag te kopen en dus worden maskers vaak meer dan één keer gedragen. Dit verhoogt het risico op een borstinfectie enorm.

Er zijn nog veel meer specifieke risico’s.

Al in september 2020 wees een groep van 70 artsen erop dat kinderen ernstig worden getroffen door het moeten dragen van gezichtsmaskers. Verplichte gezichtsmaskers op scholen zijn een grote bedreiging voor hun ontwikkeling,” schreven ze. Leraren lijken zich daar niets van aan te trekken.

Tandartsen in New York meldden een aantal patiënten te hebben gezien met ontstoken tandvlees en andere problemen als gevolg van maskers.

Lijders aan chronische maskitis hebben meer kans op infecties dan mensen die geen masker dragen. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat maskers het zuurstofgehalte in het bloed verlagen en de natuurlijke immuniteit negatief beïnvloeden. Het is waarschijnlijk dat iedereen die lange tijd een gezichtsmasker draagt, een beschadigd immuunsysteem heeft – en vatbaarder is voor infecties. Studies hebben aangetoond dat zuurstofgebrek de immuuncellen kan remmen die gebruikt worden om virale infecties te bestrijden. Het dragen van een masker kan de kans op het ontwikkelen van een infectie vergroten – en als er zich een infectie ontwikkelt, zal deze waarschijnlijk erger zijn. Lage zuurstofniveaus verminderen de T-cellen en verlagen dus het immuniteitsniveau.

  Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

Bovendien, terwijl de drager van het masker denkt dat hij gewend raakt aan het opnieuw inademen van uitgeademde lucht, groeien de problemen in de hersenen naarmate het zuurstoftekort voortduurt. Hersencellen die afsterven door een tekort aan zuurstof zullen nooit vervangen worden. Ze zijn voor altijd verdwenen. Een vooraanstaande neuroloog heeft erop gewezen dat kinderen en tieners nooit maskers mogen dragen, deels omdat ze een extreem actief en adaptief immuunsysteem hebben, maar ook omdat hun hersenen bijzonder actief en kwetsbaar zijn. Hoe actiever een orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. En dus is de schade aan de hersenen van kinderen enorm en onomkeerbaar. Ze waarschuwt dat dementie over tien jaar zal toenemen, en dat de jongere generatie niet in staat zal zijn om hun potentieel te bereiken vanwege het dragen van maskers.

Chronische maskitispatiënten zullen waarschijnlijk ook huidproblemen krijgen.

Een dermatoloog heeft gewaarschuwd dat gezichtsmaskers warm vocht vasthouden dat geproduceerd wordt wanneer we uitademen. Voor mensen met acne kan dit leiden tot acne-opflakkeringen. Voor vele anderen creëert deze warme, vochtige omgeving rondom de huid de perfecte conditie voor de van nature voorkomende gisten en bacteriën om te floreren en uitbundiger te groeien. Deze overgroei van gist en bacteriën kan leiden tot kloven en zweertjes in de mondhoeken.

En hier is nog een zeer reële zorg.

Studies hebben aangetoond dat er losse vezels op alle soorten maskers zitten en dat deze ingeademd kunnen worden, wat ernstige longschade kan veroorzaken. Eén risico is longfibrose – een ziekte die niet genezen kan worden en een slechte overlevingskans heeft.

Er is ook gemeld dat maskerdragers keelpijn kunnen krijgen. Een specialist op het gebied van infectieziekten meldt dat vochtigheid bacteriën in het masker laat groeien, dus als er bacteriën in dat gebied groeien en u ademt die in, dan kunt u mogelijk een infectie krijgen, vooral streptokokken of andere bacteriën die infecties kunnen veroorzaken.

Bij kankerpatiënten die in remissie zijn, is de kans groter dat hun kanker terugkomt als ze een masker dragen – vanwege de lage zuurstofniveaus.

Het beschikbare medische bewijs bewijst overduidelijk dat maskers niet helpen om de verspreiding van infecties te voorkomen, maar veel schade toebrengen aan degenen die ze dragen.

Helaas is het duidelijk dat het dragen van maskers bij velen een ingesleten gewoonte is geworden. Ik ken een opticien die er nog steeds op staat dat personeel en klanten maskers dragen. Zelfs artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen en huisartsenpraktijken dragen routinematig maskers, hoewel het routinematig dragen van een gezichtsmasker in de gezondheidszorg zinloos en gevaarlijk is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa 44 jaar in dienst mag de Israëlische Merkava-tank eindelijk geëxporteerd worden: Waarom tot 200 voertuigen binnenkort op weg kunnen zijn naar de Russische grenzen
Volgend artikelRusland: “Westerse landen zijn de belangrijkste begunstigden van illegale transplantatieprogramma’s in Oekraïne”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Organismen die we virus noemen zijn zo klein dat enkel een ruimte pak bescherming biedt.
  Anders gezegd ,mensen zijn oneindig dom.
  Het bewijs van oneindige domheid hebben ze geleverd.

  • Tja Ohje, ik probeer de omgeving er recalcitrant er aan te herinneren dat het instrument van het masker weer wordt ingezet bij het volgende ophanden zijnde experiment. Maar tot dat doordringt……

 2. nog eentje voor mijn verzameling van dr Coleman.. leren kennen met FN..tja..zooooveel om te delen..hahaha..en het is Gratis…🤗🤣😂

  • Dr. Vernon Coleman is één van mijn absolute helden. Ik weiger sowieso iedere vorm van zelfmoord, dus voor mij geen clojonatesten, gifspuiten en stinkende muilkorven.
   Nu heb ik makkelijk praten want ik woon niet in Nederland en heb geen last gehad van lockdown-idioterie, maar ook hier liepen mensen hun adem te verzieken op aanraden van de roverheid. Maar toegegeven, dat waren meestal Nederlandse toeristen.
   Niet echter in de ziekenhuizen, daar droegen artsen en verpleegsters sommige perioden muilkorven, en dan opeens weer een poosje niet, dan was er blijkbaar weer een studie geweest ofzo. Soms wel, soms niet, wat een dwaasheid binnen de medische wereld.
   Gelukkig wordt in dit artikel ’face mask’ niet vertaald met ’mondkapje’, het gebruikelijke, bagatelliserende, oerdomme Nederlandse, nergens opslaande verkleinwoord. Alsof het om een onbetekenend klein lapje gaat, terwijl je totale gezicht erdoor verziekt wordt en de ogen erboven altijd angst uitstralen.
   Terecht praat Coleman over ’depersonaliseren’ en ’ontmenselijken’, exact wat ik altijd al dacht als ik een gemuilkorfd persoon zag, al ver voor de cojona-leugens gelanceerd werden overigens.
   Chronische maskitispatiënten, een trieste maar volkomen correcte benaming.

 3. Beste Mensen

  Mocht het echt zo zijn dan moeten alle regeerders van Alle Landen op het matje geroepen en berecht worden
  Immers hierdoor is moedwillig een misdaad tegen de mensheid gepleegd
  De Schaapjes Burgers handelden allen uit goede trouw
  Het vertrouwen in de staat is hierdoor zwaar geschaad
  Dus hun allen minimaal met de doodstraf of nog zwaarder straffen inclusief de Helpers Handlangers Meelopers desnoods met gevolg als de doodstraf maar als eerst de Staats mensen berechten met de doodstraf als uitgangspunt van zware misdaad tegen hun eigen werkgevers .
  Alleen maar tegen die staats Wezens die er niks tegen als verweer een tegen maatregel hebben overwogen of hebben genomen
  Vervolgens alle anderen berechten

  Dank U

 4. 3 jaar geleden zei ik al dat er een oude zeer zeldzame ziekte nu algemeen is losgebarsten en 99% van het volk (ik behoor tot die 1 %) eraan lijd. Deze ziekte noemde ik “smetvrees” : afstand houden want binnen 1,5m bij iemand vandaan kon je wel eens doodvallen, bij iedere openbare deur vond je die vermaledijde, en volgens mij ook nog schadelijke, flesjes met ontsmettingsmiddel en dan natuurlijk die muilkorf waarvan men bleef geloven, tot op de dag van vandaag dat het virussen , in verhouding tot de mazen zo groot als voetballen kan tegenhouden.
  Als het niet zo warm was liepen er nu nog steeds mensen met die schaamlap voor hun gezicht. Waarschijnlijk zijn dit niet moeders mooiste en is de schaamlap een goede oplossing voor hun.
  Persoonlijk heeft het mij een stapel cartoons opgeleverd die ik anders nooit gemaakt zou hebben.

  • Haal dat ‘volgens mij’ maar weg; in die ontsmettingsdrab zit oa formaldyhyde. Troep wat een belasting is voor je lichaam. Zeker bij hogere en regelmatige doseringen wat op deze manier natuurlijk perfect gaat. En jawel, formaldyhyde zit ook in de ‘standaard’ vaccins als drager van het virus.

 5. “We gaan de Grote Reset in en maskers zijn er om ons aan onze slavernij te herinneren. ”

  Oh ja, gaan we de Grote Reset in? Wat is dat?

 6. Ook hier wordt de besmettingsleugen in tact gehouden. Die stofmaskers van 3M met een ventiel erop, daar haalde je het ventiel eruit. Zodat je normaal kon ademen en voor je omgeving een look à like masker op had. Anders kwam je gewoon weg niet in de supermarkt en/of winkels en hotels in Duitsland en in Oostenrijk, dus je moest wat improviseren. PCR testen waren het toppunt van de waanzin, waar ik niet aan mee deed. In NL liep je zo zonder dat ding naar binnen en stoven vele mede winkelend publiek als angsthazen voor je weg. Och wat waren vele toch zo bang, bang voor het onzichtbare denkbeeldige gevaar. Ook op de werkplek was het niet anders. Je mocht niet meer in de bedrijfskantine zonder masker. Alsof alleen daar het denkbeeldige virus rond circuleerde en niet op de werkplekken en dat een virus klok kon kijken, was ook al zo uniek. Een rare verwarde tijd was dat en vooral dat de mensen zo hysterisch konden worden van iets onzichtbaars en hoeveel mensen jou ineens gingen haten, omdat je niet gehoorzaam was aan de opgelegde regeltjes. Het NSB gehalte steeg zeer snel in NL.

  • Ja die regels waren te idioot. Ik riep ook wel eens uit in supermarkt of bij collega’s: “het is toch ook wel een intelligent virus hè; het kan klokkijken.” Geen reactie en verdwaasde gezichten. Je zag de draadjes in de hersens doorbranden.

 7. Een pakketbezorger van TNT Post alhier loopt nog altijd met een bekpamper op. Voor de coronagekte kwam hij regelmatig bij ons om koffie te drinken, een sigaartje te roken of naar het toilet te gaan. Sinds meneer die pamper weigert af te zetten hebben we hem niet m,eer op de koffie gevraagd. Volgens mij is hij nergens meer welkom………………..

 8. Coleman .
  Uitnemer eerste klas .
  Schrijft een intressant boek A must read !
  En verkrijgbaar bij (website vermeld)
  Fuck off .
  Als het zo van belang is dat het bijdraagt aan gezondere instelling tot het NIET dragen !
  Gooi het openbaar imo.
  Kan nog ff uitwijden aan de dazen die zich lieten bang maken en de U welbekende fearporn!!
  De malloten met hun plexvoorzetscherm waar bij elk weldenkend mens accuut op een lopen zette.
  Als je begiftigt bent met het zicht kun je niet met je ogen gesloten rond gaan.
  Hier ook meedere keren zo schijt behandeld door de beklappers omdat ikdie shit niet aanvaarde.
  Langs rijen mensen lopen en ze horen hissen “Hij heeft geen lap op *&^%”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in