Frankie Fouganthin / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Wil je weten waarom zoveel mensen uitbarsten als je zegt dat je “het niet wist”, dat je “je best deed” en dat er “fouten zijn gemaakt”, zodat we het moeten vergeten en verder moeten gaan? schrijft Margaret Anna Alice.

Omdat WIJ het wisten, en toen we het jullie vertelden, noemden jullie ons egoïstische immorele wetenschapsontkennende extreem-rechtse anti-vaxxer samenzweringstheoretici.

Maar wij waren degenen die de wetenschap volgden en jullie waren degenen die de televisie volgden. Wij zaten op duizend en jullie “deskundigen” op nul.

Wij waren als de omstanders in The Birds die verwoed probeerden de man die in de benzineplas stond te waarschuwen dat hij zijn lucifer niet moest neergooien, alleen maar om hardnekkig genegeerd te worden totdat hij zichzelf in brand stak.

En toch luister je nog steeds naar je priesters en maak je ons belachelijk omdat we op bewijs gebaseerde alarmbellen laten rinkelen wanneer de volgende crisis zich ontvouwt en ze je beloven dat het deze keer “anders” is. Deze keer is het echt “nieuw”! Dus je kunt maar beter naar ze luisteren, of anders!

Zoals Milton Mayer schrijft in het voorwoord van de druk van 1966 van They Thought They Were Free: The Germans, 1933–45::

“Crisis is ons dieet, opgediend als exotische gerechten en gerechten die steeds exotischer worden voordat we in staat zijn de gerechten die ons net voorgingen door te slikken, laat staan te verteren.”

Oplichters, narcistische misbruikers en politici proberen hun doelwitten altijd weer naar binnen te lokken met “woorden die schreeuwen om je onderwerping” terwijl “hun logica je vastbindt en verkracht.”

En je slikt het elke keer weer, precies zoals je bent geconditioneerd.

Je raakte in paniek op commando. Jullie spanden samen. Je meldde je vrijwillig voor kapo plicht.

De tirannen, filantropen, regeringen, departementen, agentschappen, wetenschapperS, propagandisten en lins-liberalen wilden jullie terroriseren in een angstige staat van aangeleerde hulpeloosheid. Ze wilden dat jullie je gevoel zouden negeren. Ze wilden dat je de kritische denkers, de onafhankelijk denkenden, de waarheidsverkondigers zou belasteren, bespotten en wantrouwen. Ze wilden dat je zou lijden. Want dan zou de Paradox van Sutton in werking treden en zou je smeken om de oplossing. En dat is precies wat je deed.

Het heet Biderman’s Schema van Dwang en ze lieten ons op en neer gaan totdat zoveel mogelijk van jullie gehoorzaamden aan hun autoritaire neigingen als ze konden verleiden, omkopen, pesten en tot onderdanigheid konden neerslaan.

In plaats van degenen die ons misbruikten de schuld te geven, kozen jullie de kant van hen tegen degenen die hun leugens aan de kaak stelden en zich verzetten tegen het totalitarisme.

En dat doen jullie nog steeds. Zoals Carl Sagan schrijft:

“Een van de treurigste lessen uit de geschiedenis is deze: als we lang genoeg in de maling zijn genomen, hebben we de neiging om elk bewijs van de misleiding te verwerpen. We zijn niet langer geïnteresseerd in het achterhalen van de waarheid. Het bedrog heeft ons gevangen. Het is gewoonweg te pijnlijk om te erkennen, zelfs voor onszelf, dat we beetgenomen zijn. Als je een charlatan eenmaal de macht over je geeft, krijg je die bijna nooit meer terug. Dus de oude bedriegerijen blijven bestaan terwijl de nieuwe opkomen.”
The Demon-Haunted World: Science As a Candle in the Dark

Je wilde dat we ontslagen werden, weet je nog?

Je wilde ons ziekenhuiszorg ontzeggen.

Jullie wilden ons dood hebben.

  Iemand probeert je nog steeds te vermoorden, laat dat niet toe

Maar we wilden niet dat jullie ontslagen werden.

We wilden jullie geen ziekenhuiszorg ontzeggen.

We wilden niet dat jullie stierven.

We probeerden jullie te behoeden voor verwondingen en de dood.

We waarschuwden je om niet over die experimentele klif te springen.

Maar je maakte grapjes over onze dood.

Je wilde je conformeren. Je wilde “je steentje bijdragen”.

Jullie geloofden de dwingende berichtgeving en de $250 miljoen en £184 miljoen kostende reclamecampagnes.

Jullie dachten dat jullie deskundigen gelijk hadden en dat wij domme Deplorables waren omdat we vragen stelden en onderzoek deden.

En toen jullie je eindelijk realiseerden dat jullie het helemaal verkeerd hadden, schreven jullie het toe aan een muntje opgooien in plaats van te erkennen dat jullie gefaald hadden om propaganda te herkennen, betrouwbare bronnen te zoeken en informatie kritisch te beoordelen.

Je hebt niets geleerd. Je hebt niets veranderd. Je hebt je nepscuses aangeboden en jezelf een verlaat-de-gevangenis-vrij-kaart gegeven. Dus je bent sitting ducks voor de volgende oplichting.

Eerder deze week werd er een artikel geschreven in de Atlantic, genaamd, Laten we een Pandemische Amnestie uitroepen. Dit stuk in de Atlantic is een van de meest cynische en verachtelijke gaslighting campagnes van de afgelopen jaren, omdat het probeert ALLE gaslighting en misdaden die hebben plaatsgevonden tijdens de hele pandemie uit te wissen. De titel had… Lees meer

Het geeft ons geen voldoening om te zeggen: “We zeiden het toch?

Onze harten breken dagelijks als we onze voorspellingen zien uitkomen.

We rouwen om de doden. We rouwen om de verminkten. We zoeken gerechtigheid voor de benadeelden. We spreken voor de zwijgenden.

Maar je ziet de slachtoffers niet eens. Omdat ze niet op het nieuws zijn.

Om Upton Sinclair’s axioma te parafraseren: het is moeilijk om de Mockingbird media te laten begrijpen dat er ongunstige gebeurtenissen bestaan als hun financiering afhangt van het feit dat ze het niet begrijpen.

In plaats daarvan hebben we een epidemie van onbegrip. Deskundigen zijn “verbijsterd”. Artsen zijn “verbijsterd”. Wetenschappers zijn “verbijsterd”.

Ze kunnen twee en twee niet bij elkaar optellen omdat ze ervoor betaald worden. Als het Ministerie van Waarheid hen vertelt dat twee plus twee gelijk is aan vijf, dan is dat vijf en als je het daar niet mee eens bent, dan ben je een bedreiging voor de maatschappij.

Wat in zekere zin waar is.

We zijn een bedreiging voor een door massa-gecontroleerde, mentale, groepsdenkende maatschappij waarvan de leden zijn voorgeprogrammeerd om te geloven, zeggen en doen wat ze moeten geloven, zeggen en doen.

Wij zijn een bedreiging voor de corrupte entiteiten die profiteren van jullie goedgelovige vertrouwen in hen.

Wij zijn een bedreiging voor de gedragspsychologen die in dienst zijn van regeringen om je ertoe aan te zetten je aan de regels te houden.

Wij zijn een bedreiging voor de mockingheads die je brein willen doordrenken met hun geestdodende mantra’s, manipulatieve marketing en wij-tegen-zij haatbommen.

Het lijkt misschien alsof ik hetzelfde wij-tegen-hen paradigma gebruik, maar als jij een van de slachtoffers bent van de COVID tirannie, dan ben je een van ons en besef je dat alleen nog niet. Misschien zul je het nooit beseffen.

Maar we vechten desondanks voor jou.

Je kunt ons blijven aanvallen omdat we je proberen te helpen, maar we geven niet op. Want opgeven betekent toegeven aan de bullebakken, de tirannisators, de sadisten, de charlatans, de circusschreeuwers, de narcisten, de gaslighters, de tovenaars en de monsters.

  Zullen de COVID-19 geïnjecteerden gemuteerde varianten veroorzaken?

Opgeven betekent democide, verminking en slavernij accepteren.

Opgeven betekent medeplichtig worden aan de ondergang van de mensheid.

En we zouden al die minachtende beledigingen niet hebben geaccepteerd, onze banen, reputaties en relaties niet hebben opgeofferd en ons niet tegen jullie koppige hoofden en verharde harten hebben geslagen om het uiteindelijk allemaal op te geven.

We kennen nu de opwindende vrijheid om ons niets aan te trekken van wat jullie denken. We kennen nu de uitzinnige vreugde van het contact met moedige, integere medemensen. We kennen nu de trots dat we nooit onze ziel hebben bevuild, ons verstand hebben opgegeven en ons lichaam hebben besmet uit angst, gemakzucht, voor een Big Mac en een donut.

Je kunt op ons rekenen omdat we nooit hebben geaarzeld in onze zoektocht naar de waarheid. We hebben nooit gewankeld in onze verdediging van de onschuldigen. We hebben nooit gewankeld in onze liefde, ook al heb je ons weggeduwd.

Het is nog niet te laat om je menselijkheid te herontdekken.

Ja, je moet je excuses aanbieden. En je moet het menen. En je moet laten zien dat je je lesje geleerd hebt.

Zie het als een bekentenis afleggen tijdens een politieverhoor. Het betekent niet dat je je gerechte straf ontloopt, maar de jury zal het je misschien gemakkelijker maken als je echt op je borst slaat, je spijttruitje aantrekt en je tranen over je gezicht laat stromen van wroeging.

Verontschuldigen betekent specifieke mensen vertellen over specifieke dingen die je spijt dat je hen hebt aangedaan. Het spijt je dat je ze pijn hebt gedaan. Het spijt je dat je ze hebt ontmenselijkt. Het spijt je dat je ze uit je leven hebt verbannen.

En het betekent niet om amnestie vragen zodat je je schuld kunt wegvegen, maar in plaats daarvan je rol erkennen in wat er de afgelopen vier jaar is gebeurd.

Het betekent dat je de machinerie van psychologische manipulatie moet begrijpen zodat je de volgende keer niet in de trucjes van de propagandisten trapt.

Als laatste en meest belangrijke punt betekent het zeggen dat er GEEN fouten zijn gemaakt en vervolgens de schuldigen aanwijzen en ze verantwoordelijk houden voor misdaden tegen de mensheid.

Maar verwacht niet dat we het ooit vergeten. En neem niet aan dat we zullen vergeven.

Om een bijtwond te behandelen, doe je er geen gaasje overheen en zeg je dat het goed is. Zo verlies je ledematen of je leven. Genezing kan pas beginnen nadat de wond is schoongemaakt en de infectie is bestreden met antibiotica.

Vergeet vergeten

Spanje biedt een casestudy van de giftige effecten van amnestie op de slachtoffers, hun families en de samenleving die zo’n wrede praktijk omarmt.

De bekroonde documentaire The Silence of Others legt de pijnlijke nasleep van amnesiewetgeving vast.

Twee jaar na de dood van de fascistische dictator Francisco Franco stemden Spaanse politici in met het Pact van Vergetelheid (Pacto del Olvido), waardoor het parlement in 1977 de Spaanse Amnestiewet aannam.

In een oogwenk wiste die wet bijna vier decennia aan moord, marteling, opsluiting, censuur en andere wreedheden die Franco’s bewind hadden gekenmerkt en garandeerde oorlogsmisdadigers straffeloosheid.

Zoals de Baskische politicus Xabier Arzalluz verklaarde toen de wet werd aangenomen:

“Het is gewoon vergeten. Een amnestie voor iedereen, door iedereen. Een vergeten voor iedereen, door iedereen.”

Dit betekende dat José María “Chato” Galante “slechts enkele meters verwijderd van de persoon die me martelde moest wonen,” legt hij uit.

  Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden

Zijn folteraar, Antonio González Pacheco, die de bijnaam Billy the Kid kreeg “vanwege zijn gewoonte om een pistool rond zijn vinger te draaien terwijl hij zijn slachtoffers sloeg” en wiens technieken bestonden uit “het slaan van gedetineerden op hun voetzolen, hen slaan terwijl ze geboeid waren aan een radiator of aan een bar hingen, of hun hoofd onder water duwen” – genoot van een comfortabel pensioen en liep in 2010 zelfs de halve marathon van Madrid. Pacheco, een sadist die zijn slachtoffers vertelde hoe graag hij ze sloeg, overleed op 7 mei 2020.

Iets meer dan een maand eerder stierf Galante1 op 29 maart 2020, wat betekent dat hem niet alleen gerechtigheid werd ontzegd tijdens zijn leven, maar dat hij niet eens het genoegen had om zijn kwelgeest te zien begraven.

In een toespraak tot een groep medeslachtoffers en nabestaanden klaagt Galante:

“Ons en honderdduizenden slachtoffers is het recht op gerechtigheid ontzegd!”

Een vrouw zegt in de film:

“Niemand heeft ons ooit om vergeving gevraagd. Mensen vragen niet, ze eisen dat je vergeeft.”

De 114.000 lichamen die begraven liggen in massagraven in heel Spanje en 30.000 ontvoerde kinderen zullen niet vergeven – kunnen niet vergeven… net als de 17 miljoen mensen die gedood zijn door de COVID-injectie, de 1 op de 800 die er ernstig door gewond zijn geraakt en de kinderen die misschien nooit volwassen zullen worden of zelf kinderen zullen baren.

Dit kan niet worden vergeven.

Dit mag niet vergeten worden.

Niet nu. Niet morgen. Nooit.

Galante herinnert ons eraan waarom we moeten herinneren, waarom we moeten voorkomen dat we vergeten, waarom we gruweldaden koste wat het kost moeten vervolgen:

“Dit gaat niet over kijken naar het verleden. We vechten voor de toekomst.”

Fight for You

Through the madness and the lies
As they’re holding back the truth
No matter what they try
I will always fight for you

I will save your innocence
They are trying to remove
I am here at your defense
And I will always fight for you

Yes I will always fight for you
I will stand here in the way
And I will not give up on you
I will shield you from the pain

In the battle on the field
There is evil on the move
But I hope that you can feel
That I will always fight for you

In the darkness of the times
There’s a light that shines the proof
It’ll soon reveal the crimes
So I won’t stop this fight for you

Yes I will always fight for you
I will brave every attack
And I will not give up on you
I will always have your back

So to every single mother, father
Stand up for your sons and daughters
Do not back down, don’t let up
You are all they have for armor
So make this a war to win
Look in their eyes and tell them

That I will always fight for you
I will stand guard at the gate
And I will not give up on you
I will stop each shot they take

Yes, I will always fight for you
I will always fight for you


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDE GROTE OVERNAME – Hoe “ze” van plan zijn om alles van iedereen te STELEN
Volgend artikelDe muren sluiten zich om Zelensky nu de Atlantische Raad een regering van nationale eenheid eist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Zo WAAR!!
  Ik werd hier (alweer) verdrietig van.
  Ik moet bekennen dat mijn hart is gebroken.
  Ach, misschien niet gebroken, want ik voel mij ook sterker.
  Maar verwond ben ik zeker wel.
  He! Verdorie!!! Dat doet pijn!

 2. Lieve mensen,

  Niets aan toe te voegen!
  O ja, toch eigenlijk wel.
  Dat ze hun “straf” niet mogen ontlopen!!

  Voor degenen die dit aangaat: Ditmaal geen Peace!😤

 3. Worden mensen weer levend ?
  Kunnen mensen nog een keer dood gaan en dan nu met familie en dierbaren erbij in plaats van alleen in een afgesloten kamer ?
  Worden werknemers die ontslagen zijn weer aangenomen ?
  Krijgen kinderen die in groepjes speelden hun boetegeld terug ?
  Krijgen studenten hun jaren dat ze waardeloos online les kregen hun tijd terug teneinde een fatsoenlijke opleiding te genieten en een degelijk leven op te bouwen ?
  Kunnen de ruzies terug gedraaid worden die mensen hadden als ze per ongeluk hun masker vergaten en afgeblafd werden door covidfanatici ?
  Kun je de rotzooi uit de lichamen halen die honderden miljoen ingespoten kregen en waar miljarden mee verdiend zijn ?
  ……
  Het lijkt wel op de opiatencrisis waar de familie Sackler 13 miljard verdiende en probeert te schikken voor 11 miljard.
  Vies smerig elitair crapule.
  ……
  kortom : vergeten ?
  DAT KUN JE VERGETEN !

 4. TV is een indoctrinerend medium wat gebruikt wordt door de regeringen op een slinkse manier.
  De laatste 15 jaar heb ik geen TV meer gekeken nadat ik dit in de gaten kreeg.
  TV kijken is een tijd absorberende bezigheid die al je eigen creativiteit doodt.
  Flikker dat apparaat de deur uit en ga een boek lezen. Met een laptop kan je de gebeurtenissen toch wel volgen in de wereld.
  Hoe vaak spelen jullie allemaal nog “gezelschaps-spelletjes” of een avond met vrienden om te kaarten? Als je daar voor jezelf de tijd niet voor gunt dan zonder je jezelf af en mis je veel van de kleine dagelijkse dingen.

  • Toen tv net was uitgevonden in Amerika, zag een chief van een indianenstam voor t eerst een werkende tv en zei meteen…dat is een dood-oog!

   • Het rijke en ‘hoog ontwikkelde’ westen keek en kijkt nogal hooghartig neer op ‘primitieve’ volkeren en hun niet-monolithische natuurgodsdiensten. De Hopi indianen zijn om te beginnen op het gebied van onderlinge samenwerking, het komen tot besluitvorming & spiritualiteit werkelijk superieur aan ons.

 5. ik moet daar eens goed mee lachen, ik heb mijn genoegdoening al van de eerste dag, en de anderen worden gekweld ”letterlijk” door zichzelf elke keer dat ze ergens iets voelen vrezen ze hun kapotte geest én lichaam te verliezen…. miljoenen Hypogonders zijn er bijgekomen..ik voel me als een éénoog in het land der Blinden..😁

 6. De schuld van misleiding, dwang, uitsluiting, mishandeling, verwonding en dood erkennen is slechts een ding.
  Boete doen en de straf ontvangen is het tweede.
  Minimaal:
  Uit de functie ontslaan.
  Financieel eigendom en tegoeden confiskeren.
  Blijvende werkstraf in de vorm van het helpen van gehandicapten en chronisch zieken.
  Blijvende zorg en onderhoud begraafplaatsen.

  Sorry alleen is bij lange na onvoldoende.
  Ophangen, vuurpeloton e.d. is te snel en niet leerzaam.
  De gevolgen van de daden zijn levenslang.
  De gevolgen voor de verantwoordelijken zouden dat ook moeten zijn.

  Sorry zeggen is sneller gedaan dan een spuit zetten…..

  • Dat zou moeten gebeuren. Maar aangezien de schoften van de wereld de sleutelposities innemen, gebeurt het nooit in deze wereld – a la Spanje en Duitsland. Hitler en de meeste hoge nazi’s werden met open armen ontvangen in Argentinië, dat sindsdien van een der rijkster landen tot derdewereld-status is vervallen. Mede door figuren als de papa van onze ‘koningin’. Er is slechts één plek waar het recht keihard zal zegevieren: voor Gods troon. Wat we de laatste eeuwen zien is een gevolg van het sidderen van de duivel en zijn demonen voor wat hen te wachten staat en allen die aan hun kant zijn gaan staan.

  • Beste Glimworm,
   Ik zal niet zeuren over jouw “antisemitische” informatie.
   Maar wel over het feit dat je bij diverse artikelen telkens dezelfde links zet.
   De lezers hier zijn goed in staat om de door jou geplaatste info na 1 keer te hebben begrepen.
   Waarom blijf je telkens in herhaling vallen met dezelfde info?

 7. Als ze niet gestraft worden en zwaar herstelwerk moeten doen zullen ze nooit kunnen gerehabiliteerd worden voor de samenleving. Hier niet, in een volgend leven niet of op een andere planeet niet.

  • Wij verachten hun woorden en verwerpen hun daden Maar hun straf zullen ze nooit ontlopen Zij die er dik voor betaald hebben gekregen de moordende Prikpooiers en hun Bio Gif uit te delen om de mensheid maar uit te moorden Door een staatsgreep die WHO zwendel Nazi,s NSBer Mark Knudde heeft uitgevoerd tegen de mensheid!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in