De wetenschappelijke gemeenschap is jammerlijk ongeïnteresseerd en ronduit nalatig geweest in het onderzoeken van besmettelijke Vaccinosis en zovele andere aspecten van de pandemie.

Onderstaande interview met de vooraanstaande patholoog Dr. Roger Hodkinson gaat in op de vraag van “besmettelijke Vaccinosis” [woord voor ziekte veroorzaakt door een vaccin]. Zijn degenen die “gevaccineerd” zijn met de injectie met het coronavirus een bedreiging voor de ongevaccineerden? schrijft Rairfoundation.com.

Zie de korte clip, en lees de discussie hieronder:

“Er zijn allerlei onbekenden die grondig onderzocht hadden moeten worden voordat hier ooit aan begonnen werd en dat is nooit gebeurd, en nog steeds niet,” zegt Dr. Hodkinson. “Besmettelijke Vaccinosis “weerspiegelt de overdracht van iets – we weten het niet zeker – van een gevaccineerde persoon op en ongevaccineerde persoon, meestal door nabijheid. Deze overdracht wordt grotendeels gerapporteerd bij vrouwen met menstruatiestoornissen,” zegt Dr. Hodkinson, “maar ook een paar gevallen, waarvan ik me van één in Groot-Brittannië van testiculaire [testikels] betrokkenheid zeer bewust ben,” vervolgt hij.

Maar de wetenschappelijke gemeenschap is jammerlijk ongeïnteresseerd, en ronduit nalatig geweest in het onderzoeken van besmettelijke Vaccinosis en zovele andere aspecten van de pandemie.

Een plausibele theorie die het waard is om onderzocht te worden

De vraag of gevaccineerde personen schade kunnen toebrengen aan ongevaccineerden is een geldige, wetenschappelijke vraag die het verdient te worden bestudeerd, zegt Dr. Hodkinson, die deze kwestie eerder in Frontnieuws Dr. Roger Hodkinson pakt taboe Covid onderwerpen aan: Zijn gevaccineerde mensen gevaarlijk? Is het magneetfenomeen echt? heeft behandeld. De patholoog schetste toen een scenario waarin besmettelijke Vaccinosis zou kunnen optreden:

  Degenen die vaccins nemen zijn schokkend onwetend over de criminele fraude achter Big Pharma

“We weten dat de hele bedoeling van deze vaccins is om in het lichaam met je eigen cellulaire machinerie iets te produceren dat het ‘spike-eiwit wordt genoemd, dat zijn die scherpe dingen die je uit het virus ziet steken als je beelden ziet van de Covid-19,” legt de arts uit. “Dus het vaccin is bedoeld om hoeveelheden spike-eiwit te produceren, die dan aan je immuunsysteem worden gepresenteerd om op te reageren, om je immuniteit te geven tegen toekomstige infectie.”

Bedenk dat “de meeste biologische functies” de “klokvormige curve” volgen, oftewel het idee dat sommige mensen goed met behandelingen omgaan, anderen slecht, en de meesten ergens in het midden. Helaas kan in het geval van het vaccin niet worden voorspeld wie een negatief resultaat zal hebben.

Met dit in gedachten illustreert Dr. Hodkinson hoe degenen die zich aan het slechte eind van de belcurve bevinden, negatief zouden reageren op het vaccin:

“Sommige mensen bevinden zich aan het extreme uiteinde van dat bereik en produceren een enorme hoeveelheid spike-eiwit dat niet kan worden opgeruimd door het lymfoïde systeem, dat nu juist de bedoeling is. Er wordt gewoon te veel van geproduceerd – en daarom ontsnapt het in de algemene circulatie, en het is aangetoond dat het feitelijk ontsnapt, wat is geïdentificeerd. En dan krijg je al die problemen met trombose en andere zaken.”

Dr. Hodkinson introduceert een studie die ironisch genoeg is uitgevoerd door wetenschappers in Wuhan, China. In die studie ontdekten onderzoekers dat het teveel aan spike-eiwit via zweetklieren uit de huid kan ontsnappen en in een aërosol kan terechtkomen, dat bij inademing kan worden overgedragen. Hij benadrukt dat de studie betrekking heeft op de “infectie zelf, niet op het vaccin”.

Dus, hypothetisch, zou transpiratie een methode van overdracht kunnen zijn in het geval van gevaccineerde mensen? En als dat zo is, kunnen door verdampt zweet spike-eiwitten in de lucht terechtkomen, waardoor ongevaccineerde mensen geïnfecteerd kunnen raken? Dr. Hodkinson benadrukt dat hij slechts op zoek is naar een “pad” om te verklaren hoe besmettelijke Vaccinosis zou kunnen werken.

  Voormalig hoofdeconoom bij de Wereldbank waarschuwt: het spike-eiwit is de moordenaar - pas op voor mRNA-'vaccins'

“Ik wil benadrukken dat dit niet is aangetoond,” zegt hij. “Het is niet bewezen, maar ik probeer hier is een pad te vinden waardoor deze effecten verklaard kunnen worden,” vervolgt de patholoog. Dr. Hodkinson schetst slechts een mogelijk scenario dat bestudeerd moet worden. Jammer genoeg is echt onderzoek zonder agenda vaak het slachtoffer in dit zeer partijdige klimaat.

Dr. Roger Hodkinson legt uit dat door gebrek aan studie, “de trieste realiteit is dat we niet meer weten” over besmettelijke Vaccinosis . Maar “er is allerlei plausibiliteit voor het verband, waar ik wetenschappelijk op in zou kunnen gaan,” zegt hij.

Dr. Hodkinson vervolgt met te zeggen dat besmettelijke Vaccinosis “niet zomaar kwakzalverij is, je weet wel, een absurde theorie.” Hij gaat verder:

“Er zit heel wat wetenschap achter de bezorgdheid hierover. En we hopen natuurlijk allemaal, zoals alles wanneer het wordt onderzocht, dat het niet waar is. Maar de algemene reden waarom we klinische proeven doen is juist omdat we niet weten wat we niet weten.

Daarom doen we ze en vooral wanneer iets zo experimenteel is dat zoveel potentiële gevaren inhoudt, zou je denken dat gezien de schaal waarop dit massale experiment wordt uitgevoerd met miljarden mensen en zwangere vrouwen en kinderen. Je zou denken dat iemand zou hebben gezegd ‘hé wacht eens even. Gewoon, gewoon stoppen met de trein, weet je, we moeten dit doen, dit dit en dit voordat we iets doen’, want dit is natuurlijk niet Ebola. Het is geen SARS. In het grote plan van dingen, is het niets meer dan een slechte seizoensgriep volgens John Ioannidis, waarschijnlijk de meest gewaardeerde epidemioloog in de wereld aan Stanford.”

De wetenschappelijke poortwachters zijn “notoir nalatig geweest bij elke stap in dit proces,” klaagt Dr. Roger Hodkinson, “en niet in het minst bij het opzetten van een effectief controlesysteem voor wat ze aan het doen zijn.”


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over ’10 tot 15 jaar’ ziekten veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

  Artsen gealarmeerd over mysterieuze kankerepidemie: "Er is iets demonisch aan de hand"
Vorig artikelMaskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde
Volgend artikelDerde brief aan mijn gevaccineerde vriend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Sorry hoor maar het is toch niet meer dan logisch dat dit het geval is?
  Ze hoesten, proesten… hebben lichamelijke zweren en infecties.

  Alleen al lichamelijk contact (omhelzen) of ademen in de zelfde ruimte, lijkt me echt logisch dat dit niet best is voor ongevaccineerden.
  Nog niet te spreken over gemeenschap met iemand die gevaccineerd is.
  Het zit in hun SLIJMvliezen he……… in lichaamssappen….in poriën in hun zenuw/ bloedbanen ….. lijkt me echt serieus niet best om dan intiem te zijn met iemand die van allerlei (ontdekt en) on-ontdekte bacteriën en virussen in zich draagt… Nee sorry… ik zal niet wachten op uitslagen van wetenschappers… logisch verstand! Bijwerkingen zijn herpes, schimmels, blaren, zweren, infecties… dat alleen al is besmettelijk.

  Een voerwrat oplopen in een zwembad, of een kalknagel, is er NIETS bij vergeleken.

  Ik pas!!

 2. Ik heb vandaag een eenmaal gevaccineerde het plan om zich verder te vaccineren uit hoofd gepraat.
  Wel de opmerking dat het wel dichtbij komt en zelfs een zogenaamd gezond familie lid is komen te overlijden aan bloedklonters?? nou das duidelijk het vaccin en ja hoor was zo!!
  Het is nu eenmaal zo als alles straks weer open gaat het moeilijk word om te onderscheiden wie wel of niet is gevaccineerd en om nu fobisch of anti rond te lopen lijkt me ook lastig…dat we besmet kunnen raken weten we …. maar dat je er niet dood aan gaat dat weten de meesten niet.En om nu alle kontakten te verbreken heef ook geen nut afstand houden wel… maar ja…heb toch al aantal malen met gevaccineerde in kamer gezeten en die bleven wel op 2 meter afstand en wel langer als 2 uur> geen last van corona..maar ja wat= nu precies corona>> dat griepje??wat de meesten ge-infekteerden hebben… nog steeds is er geen lab wat resultaten wil geven en virus is niet ge-isoleerd en er zijn geen direkte levende test bewijzen en niemand die een uitdraai kan laten zien

 3. Wat virussen wordt genoemd, zijn onze eigen exosomen. Niets besmettelijks aan. Die zorgen dat de dode en beschadigde cellen afgebroken worden en afgevoerd kunnen worden via onze lymfe vaatstelsel richting onze lever. Bij gevaccineerde worden er nu extra veel beschadigde cellen afgebroken en afgevoerd, alleen deze onnatuurlijke afbraak van cellen, zullen nooit meer worden vervangen. Omdat hun DNA beschadigd is door het vaccin om de missende cellen te kunnen vervangen. Er worden normaal miljoenen cellen per dag vervangen, nu bij de gevaccineerde zijn dat vele malen meer geworden. Wat kan veroorzaken dat de lymfe vaten daardoor kunnen verstoppen met alle gevolgen van dien. Want verstopping veroorzaakt uiteindelijk kanker.

  En dat de beschadigde cellen bij de gevaccineerde nooit meer vervangen kunnen worden, door de beschadiging van hun DNA. Kunnen interne bloedingen ontstaan en/of een te kort aan rode en witte bloedlichaampjes en/of bloedplaatjes e.d. Waardoor het evenwicht tussen goede en slechte bacteriën verstoord door raken. Waar de kans bestaan dat de slechte bacteriën de overhand kunnen krijgen. Wat resulteert in allerlei afwijkingen en ernstige ziektes. Die de kop op kunnen steken, omdat het verdedigingsmechanisme verzwakt is door het vaccin.

  Iedereen zendt een bepaalde persoonlijke frequentie uit naar zijn omgeving wat zich ook vertaalt in jouw persoonlijke lichaamsgeur, hieraan herkennen jouw huisdieren jou daaraan. Maar zodra jij gevaccineerd bent zendt jij een gehele andere persoonlijke frequentie en geur uit. Dan reageren je huisdieren in het begin heel anders op jouw. Maar ook je directe omgeving merkt dat ongemerkt. Maar de mens zelf is steeds verder van de natuur af gedwaald door de jaren heen en de meeste merken die iets andere frequenties van andere niet meer bewust. Maar onbewust merken we dat wel, alleen dat kunnen vele niet meer herkennen waarvan dat gevoel vandaan komt oorspronkelijk. Die frequentie/geur bepaald direct of je iemand mag of niet. Of dat je iemand leuk vindt of juist afstoot. Vele hebben daar geen verklaring voor, maar dat is onbewuste gevoel wat er dan speelt.

 4. De enige die ik ken die boosters zijn gaan halen zijn allemaal op 1 na ziek, constant. Ja, ik denk dat ingespotenen nu iets verspreiden dat ziek maakt en ziek blijft maken. Quarantiane voor ingespotenen is straks de enige oplossing, of het land opslitsen zodat we de risico’s op besmetting en voortduring van zietegolf kunnen isoleren.
  Ik denk dat de berichten over het sterven binnen enkele jaren van ingepotenen best wel eens realiteit kan gaan worden. Aankomende Carnaval kunnen de ingespotenen weer goed verspreiden…..dus daarna weer viespeuken op tv die ons verteleln dat we lockdowns krijgen omdat niet iedereen is ingespoten.
  Nooit zullen ze in Den Haag toegeven dat blind hun beveleln opvolgen en dat die bevelen nu levens kosten.

  ik heb enige tijd geleden gezegd dat we het zouden gaan zien….ik zie het nu gebeuren, op mijn voordeurmatje ook nog.

  Genocide Rutte, zo noemen we dit.

  • De boosters veroorzaken een hernieuwde prikkel aan het immuunsysteem om weer antistoffen te produceren. Maar het immuunsysteem reageert met een “ overmatige” reaktie zodat het vaccin zich nu TEGEN HET LICHAAM KEERT. En men ziek wordt. Dit is een risico want er kan ook een AED optreden en dit is dodelijk. ( antibody enhachement diseace )

   In het verleden+- 5 jaar geleden hebben testen met dit vaccin dit ook aangetoond.
   Ze wilden een mRNA vaccin maken tegen Corona
   Dit lukte totdat ze de proefdieren HERBESMETTEN MET HETZELFDE VIRUS.
   TOEN GINGEN DE PROEFDIEREN ALLEMAAL DOOD❗️
   Gegevens gewoon openbaar❗️

   Toen hebben de wetenschappers tegen elkaar gezegd dat deze methode voorlopig nog niet geschikt is voor Human gebruik.
   En nu een paar jaar later doen ze het toch….. het is gewoon misdadig.

  • Naar karnaval geeft tot Pasen 40 dagen vasten tijd. Het verbaast mij nix dat wij al die dagen zonder stroom moeten doorkomen met vaccineerte die veranderen in onherkenbaar kwaadaardig geweldadige zombie also die zogenaamde zombiapocalyps. Daarnaar den gouden eeuw

 5. Als je AIDS van die mRNA prikken kan krijgen is er wel een flink risico dat gevaccineerden ongevaccineerden besmetten als ze daar mee naar bed gaan. Dan zijn deze ongevaccineerden alsnog de klos.

  • De ene AIDS is de andere niet.
   En trouwens, mocht je gelijk hebben: in een goed monogaam huwelijk is het ook prettig als de één niet eerder dan de ander gaat 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in