Tijdens haar persbriefing op donderdag heeft Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, de kwestie van de medische handel in Oekraïne aan de orde gesteld en gezegd dat het land het wereldwijde centrum is geworden voor het illegaal oogsten van organen. Haar beschuldigingen zijn onlangs bevestigd door een klokkenluider van een Europese veiligheidsorganisatie die zegt dat de Russen kelderlaboratoria ontdekken met bewijsmateriaal van Oekraïense groepen die de organen van kinderen oogsten, schrijft Thebalkan.

“Deze handel floreert op de rug van de zware verliezen van het Oekraïense leger,” legde Zacharova uit. “Nadat de organen verwijderd zijn, worden de lichamen verbrand en krijgen de families te horen dat hun geliefden vermist worden. Deze afschuwelijke procedures zouden onmogelijk zijn geweest zonder de toestemming van de topleiders van het regime in Kiev, omdat ze bij wet geformaliseerd zijn. Oekraïne is een goudmijn voor criminelen geworden. Illegale transplantatiespecialisten harken enorm veel geld binnen, en ze zijn niet van plan om te stoppen.”

De woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken schetste het beleid van het Zelensky-regime dat deze gruweldaden mogelijk maakt: “Er is veel gedaan in Oekraïne om de activiteiten van deze transplantatiespecialisten te vergemakkelijken. Op 16 december 2021 nam de Verkhovna Rada wet nr. 5831 aan die de kwestie van transplantatie van anatomisch materiaal van mensen regelt, waardoor de vereiste van schriftelijke en notariële toestemming voor een transplantatieoperatie door een levende donor of zijn/haar familieleden werd opgeheven. Ziet u waarvoor dit gedaan is, hoe deze wet nu gebruikt wordt, en met welk doel? De handtekening van een donor hoeft niet notarieel bekrachtigd te worden. Bovendien hebben ze het verwijderen van organen van kinderen toegestaan. De procedure voor het verwijderen van organen uit stervenden die geen toestemming voor orgaandonatie hebben getekend, is vereenvoudigd en geformaliseerd.”

  Zelensky, Pentagon erkennen dat tegenoffensief moest worden "gepauzeerd" te midden van verliezen

“Is het de eerste wet die deze gruweldaad en abominatie in Oekraïne formaliseert? Nee, dat is het niet, maar het is wel de eerste werkelijk huiveringwekkende daad,” vervolgde Zacharova. “Toestemming voor het verwijderen van weefsels en organen uit een lichaam kan nu worden gegeven door een persoon die verantwoordelijk is voor de begrafenis. Dit is een nieuwe bepaling. Bijvoorbeeld een hoofdarts van een ziekenhuis of een commandant van een militaire eenheid kan deze toestemming geven. Niet alleen staatsziekenhuizen, maar ook privéziekenhuizen mogen transplantaties uitvoeren. Begrijpt u wat dit betekent? Wat is een privéziekenhuis in het hedendaagse Oekraïne? Dat is een kliniek die dergelijke operaties uitvoert, waar elk papiertje volstaat. Ze weten dat ze dit kunnen doen zonder bang te hoeven zijn om ter verantwoording geroepen te worden. Ze hebben een blanco cheque gekregen. Waarom? Omdat het een extreem winstgevende zaak is.”

“Westerse landen zijn de belangrijkste begunstigden van illegale transplantatieschema’s in Oekraïne. Dit scenario werd voor het eerst getest in Joegoslavië, waar de organen van slachtoffers naar ontvangers in het Westen werden gestuurd,” concludeerde Zakharova. “Kiev is bereid om elke betaling te doen, inclusief de organen van Oekraïners, voor de militaire hulp van het Westen. Op een dag zal Oekraïne zien waar zijn Amerikaanse en Europese ‘vrienden’ het echt voor nodig hadden. Het besef zal te laat komen, maar beter laat dan nooit. Het land wordt letterlijk naar de slachtbank gestuurd. Die dag zal komen, maar het zal dan te laat zijn om nog te klagen. De patiënt heeft de toestemming getekend. Ondertussen blijven de relevante internationale organisaties deze overduidelijke misdaden negeren met een kunst die een beter doel waardig is.”

  Poetin: Bewijs dat CNN samenspande met Oekraïense nazi's om een valse vlag operatie uit te voeren door het in scène zetten van het doden van burgers te filmen

Jonge kinderen worden grootgebracht voor pedofiele kinderbordelen, of vermoord om hun organen te oogsten

Eerder dit jaar, in maart, werd er een video gepubliceerd op het BitChute Channel van een Russische militair die verklaarde dat ze een “babyfabriek” hadden gevonden in Oekraïne waar jonge kinderen worden grootgebracht voor pedofiele kinderbordelen, of vermoord om hun organen te oogsten en te verkopen op de Zwarte Markt. Een documentaire uit 2021 van de Poolse filmmaker Patryk Vega, genaamd “Eyes of the Devil” onderzocht deze kwestie ook. Eén van de kinderhandelaren die baby’s uit Polen en Oekraïne naar kinderbordelen in Duitsland verhandelt, werd in de documentaire geïnterviewd. Hij beweerde dat de kinderen, meestal tussen de 5 en 7 jaar oud, een paar jaar in de bordelen werken totdat hun lichaam begint af te breken. Daarna worden ze vermoord om hun organen te oogsten, die verhandeld worden naar de rijken en machtigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Profiteren van oorlog en dood: De orgaanoogst in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Alleen idioten dragen nog gezichtsmaskers
Volgend artikel“Op het moment dat we troepen terugtrokken uit de buurt van Kiev, weigerde Oekraïne verplichtingen”: Poetin toont Afrikaanse leiders de overeenkomst die Kiev brak voor staakt-het-vuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De meeste mensen hebben geen idee hoe groot de corruptie is in Oekraine welke in de hand gewerkt is en ondersteunt wordt door de Dem’s in de USA
  Enkele voorbeelden die naar Ik dacht hier ook al eens geplaatst zijn maar waarvan de omvang niet goed begrepen word.
  Bijvoorbeeld worden gesneuvelde militairen verbrand zodat ze moeilijk te identificeren zijn en dan worden opgegeven aan de families als vermist.
  Het gevolg is dat er geen vergoedingen hoeven te worden betaald, waarbij de maffia in Kiev dit geld naar buitenlandse banken stuurt en wit wast.
  Ik heb toevallig gisteren bij Bert Bron een artikel geplaatst dat gaat over de corruptie in Oekraine welke is aangestuurd door de Bidenclan onder auspicien van Obame.
  Duurt wel een paar uur om een inzicht te krijgen.
  Het is een onderzoek gedaan door OAN met medewerking van Rudy Guliani waarbij tegelijkertijd duidelijk gemaakt wordt dat Trump een grote sta in de weg was voor de echte maffia in Washington.
  https://ejbron.wordpress.com/2023/06/17/over-de-burisma-biden-corruptie/
  En de kinderhandel waar hier over geschreven wordt is veel groter dan menigeen kan bedenken want het gaat over bedragen waar meer als 30 miljard dollar op jaarbasis in omgaan en Jim Caviezel samen met Mel gibson in het vierde kwartaal van dit jaar een docu over gaan brengen.
  Laat nou net Hunter Biden onder de loep liggen wegens kindermisbruik en kinderhandel
  Alles samen genomen gaat het hier waarschijnlijk oner 100 miljard op jaarbasis inclusief het geld wat van Oekraiense burgers gestolen wordt

 2. Verschrikkelijk, een ander woord is hier niet op zijn plaats. Hoe kun je dit als mens een ander aandoen? Die schoften die dit doen hebben totaal geen geweten, geen wroeging.
  Wanneer zullen zij voor deze misdaden gestraft worden?
  Ik denk van nooit, want de (financiële) belangen van velen zijn te groot en de corruptie tot en met die van de justities wereldwijd is te groot.
  Wat een in en in verrotte wereld!

  • Jan juni 18, 2023 at 08:54
   Dit is dus De reden waarom ze die oorlog moeten winnen.
   Wat er nu naar buitenkomt,kunnen ze verkopen als Russische propaganda.
   Het brave klootjesvolk zal niet eens een voorstelling kunnen maken,dus ontkennen ze het.Net als die bio-labs.
   Daarom hoop ik dus dat Rusland gewoon doorgaat met het ontmantelen.
   Als het westen dit wint,is de wereld inderdaad reddeloos verloren.Kunnen ze weer de geschiedenisboekjes schrijven,net als joenaaithetsteeds deed na WOII.
   Wanneer zullen zij voor deze misdaden gestraft worden?
   Als de dag des oordeels komt.

 3. Vreselijke dingen die daar gebeuren en nog steeds slapen de meesten of willen het gewoon niet geweten hebben. Is soms moeilijk om de mensheid niet te haten …..

  • @ Gaby juni 18, 2023 at 12:29,
   Dat is bij de meeste dat zij alles wat te gruwel of te negatief voor hen is, dat ze dat glashard ontkennen dat het gebeurd. Zodat ze bewust onwetend willen zijn en willen blijven. Maar dat ze daardoor deze gruwelijke misstanden mede blijven negeren en laten gebeuren door de andere kant op te blijven kijken. Dat besef zit niet bij hen in de bovenkamer.

   De echte waarheden en de realiteit is te eng voor hen, zij volgen liever andere en doen wat de overheden/autoriteit zegt wat ze moeten doen. Alleen zo kunnen zij zich staande houden in de maatschappij. Dat wisten we eigenlijk al, want meer dan de helft van de bevolking heeft netjes gehoorzaamd aan de overheid om alle absurde regeltjes van het coronavirus hoax opgevolgd. Hebben al hun aangeboden spuitjes op tijd laten injecteren en vinden van zich zelf dat zij daarmee een goede burger te zijn.

   Elke discussie hierover met hen is weggegooide energie van jouw. De twee deling heeft dus al plaats gevonden in de maatschappij. Zij hebben bewust gekozen om zich tot een transhumaan laten veranderen.

 4. “Westerse landen zijn de belangrijkste begunstigden van illegale transplantatieprogramma’s in Oekraïne”

  Laten we eens beginnen om westerse landen te splitsen in bevolking en de 1% krapuul, de psychopaten die men hardnekkig “elites” blijft noemen.

  • Dat klopt in zoverre Immortal dat je het hier hebt over Nederland waar veel meer controle op de orgaandonaties is.
   Maar geloof mij maar dat in Oekraine een heel netwerk inclusief het transporteren van organen is opgezet en waar zelfs organen op bestelling wordt gelevert.
   Dat komt hierop neer.
   Er zijn aanvragen voor bepaalde organen en als er genoeg aanvraag is voor een lichaam totaal uit elkaar te halen en de onderdelen de wereld over te sturen wordt er eenvoudig weer iemand geoffert.
   Dit zijn namelijk geen gewone artsen meer het laagste schuim van de medische wetenschap.
   Uit je antwoord blijkt dat je nog steeds heel naief staat tegenover wat mensen aan kunnen richten.

   • Henk uit Veliko Tarnovo juni 18, 2023 at 13:12
    Valt wel mee met mijn naiviteit, maar dat doet verder niet ter zake. Het probleem is dat een orgaan niet meer functioneert als het eerst ‘getransporteerd’ moet worden. Het is geen catch of the day die nog een tijdje vers blijft in een koelzak, of fresh-frozen vervoerd kan worden. Vermits jij kan aantonen dat een orgaan ‘getransporteerd’ kan worden en het dan nog doet als het na verwijdering en een dagje reizen in een ander lichaam ingenaaid wordt. Maar verder boeit het me niet wat mensen willen geloven, of niet – maanlanding, sinterklaas, whatever. Dat veel mensen beestachtige primitieven zijn, dat is een feit. Vermoedelijk is het nog erger dan jij denkt: de organen worden niet ‘getransporteerd’ maar het mens zelf, om dan levend van zijn orgaan beroofd te worden voor onmiddellijke toepassing in het wachtende lichaam. Dus kidnap met de bedoeling om die persoon te plunderen van zijn organen.

  • Gelijk? Oekraine is rot en tot op het bot korrupt. En als u denkt dat nederland beter is bent u een ezel. Het land word volledig bestuurd door WEF. En die willen de planeet ontvolken. We spreken niet over organen handel maar massa genocide. Het word tijd dat de bevolking wakker word. U hoort daar ook bij. Een hoop kikkers in een pot met water op het vuur.

 5. Organen zijn alleen bruikbaar, als de donor nog leeft. Hersendood is niet dood, dit is een valse truc om zo illegaal aan andermans organen te komen. Dat de optie van bloeddoorstroming gemeten moet worden, is net zo bullshit methode. Zolang het hart pulseert is de donor niet dood. Want alle donoren gaan dood door missing van hun cruciale organen, het is gewoon moord met voor bedachte raden. Maar omdat er zeer veel geld eraan te verdienen valt zijn er verzachtende omstandigheden verzonnen om zo voordat de dood intreed al aan het demonteren van je bruikbare organen kan worden begonnen. Als dat niet lucratief was, was het geen mens op het idee gekomen om iemand te doden om aan zijn organen te kunnen verdienen. Als ze wachten dat je daadwerkelijk dood bent, zijn alle organen mee afgestorven en niet meer bruikbaar.

  De ontvanger van een orgaan van een ander, zal het karakter en de gewoontes van die donor overnemen. Zijn eigen karakter en gewoontes zullen worden onderdrukt door o.a. prednison om afstoting te proberen te voorkomen. Dit heb ik van dichtbij mee gemaakt bij mijn toenmalige zwager. Voor zijn niertransplantage was mijn zwager lid van de blauwe knoop. Na de transplantage begon hij ineens alcohol te drinken en dat werd van kwaad tot erger. Als hij dronken was, was hij zeer agressief en sloeg hij alles kort en klein. Tot hij een half jaar later als nog stierf aan een leververgiftiging door het vele alcohol te drinken. Na onderzoek bleek dat hij een nier had gekregen van een bezopen verongelukte motorrijder, die een zware alcoholist was.

  • Een bizar verhaal, maar je hebt gelijk over het overnemen van het gedrag van de donor. Dat zijn fenomenen waar de medische ‘wetenschap’ weinig motivatie voor heeft om te onderzoeken. Dat geeft alleen maar gezeur. Het enige wat de ontvanger wil is ‘gezond zijn’, want dat is toch het belangrijkste wat er is? (cynisch bedoeld).

   Voor het overige ben ik het niet met je eens. Ik vermoed dat dit gruwelijke verhaal je reaktie eerder emotioneel dan rationeel uitgelokt heeft.

   Daarom even wat rationele aanvullingen.

   Het vaststellen van de dood is niet op puur medisch ethische grond te constateren. Maar het is een misvatting te denken dat levend of dood te reduceren is tot het stoppen van het hart. Hersenactiviteit is een veel betere indicatie omdat dit de verbinding maakt met ons bewustzijn. Maar ook zonder synaptische activiteit kan het lichaam (met hulp) nog jaren door functioneren zonder dat weefsels direct afsterven. De persoon zal echter nooit meer terugkeren.

   Omgekeerd kan wel. Het gaat om het bloed en de chemische processen die het in gang houd. Ook zonder circulatie is er een voorraad zuurstof aanwezig in het hemoglobine en de cellen. Als het lichaam snel afkoelt kan het zonder vers bloed goed blijven zonder af te sterven. Ook als het hart stopt. Dit kan minuten duren voordat de hersenen zonder zuurstof ophouden. Tot zelfs een half uur of meer bij sterke onderkoeling.

   Naast de zenuwen voor spieren wordt het lichaam ook aangestuurd door hormonen in de bloedbaan. Die worden door verschillende organen aangemaakt. Wat precies intuïtie en gedrag aanstuurt is niet bekend maar het is niet alleen de hersenen.

   Reanimatie is eigenlijk een verkeerd achterhaald begrip voor het opnieuw starten van de hartreflex en beademen. De ‘anima’ is niet het hart. De wetenschap heeft eigenlijk geen idee wat leven is, wat hetgene is wat een lichaam op gang houdt. Ze kunnen ook geen leven ‘maken’.

   Wat een lichaam is, dat kun je onderzoeken. Een ziel is al een heel probleem voor de wetenschap en bij de geest is het totaal radeloos. Vooral omdat het uitgaat van een materialistisch wereldbeeld en geesten per definitie uitsluit. Wat weer aangeeft dat ‘science’ verworden is tot ‘sciemtism’, een alternatieve religie.

 6. Voor de liefhebbers:
  De NLse overheid heeft iedereen een paar jaar geleden een scroll gestuurd die je moet invullen. Je kan daarop aangeven dat je “na je dood” (nadruk op “na je dood”) je organen wilt afstaan en dat de dokter er goed op let dat je dood bent. Dit is misleidend. Je KAN namelijk niet dood zijn, omdat je nog in leven moet zijn om een orgaan goedwerkend te houden. Hersendood, ja. Maar wat is hersendood? Waarom denk je dat er zo weinig transplantaties plaatsvinden? Omdat er weinigen hersendood gaan. Als het lichaam dood is, dan sterft meteen de zgn ATP (adenosine triphosphate) af, dat is de energie die alle cellen in het lichaam en zijn organen gebruikt. Zodra dat tot ADP gereduceerd (adenosine diphospate) is, dan houden alle cel processen op. Zodoende moet een mens in “leven” zijn als zijn organen er uit gevist worden voor overdracht naar een ander lichaam. Denk er dus over na wat je op die scroll van de overheid zet. Want je kan dus helemaal niet dood zijn om je organen af te dragen aan een ander. Er valt verder genoeg over te vinden op het internet, ik heb dat ook gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in