Informed Consent Action Network (ICAN) heeft onlangs een belangrijke rechtszaak tegen het CDC gewonnen, waardoor het agentschap verplicht is zijn V-safe COVID-vaccinschadegegevens over te dragen, bericht Jim Hoft.

Om gezondheidsevaluaties na vaccinatie tegen COVID-19 te verzamelen, ontwikkelde de CDC een instrument genaamd V-safe dat op smartphones werkt. Meer dan 10 miljoen deelnemers hebben zich aangemeld en hun gezondheidsgegevens ingediend.

“V-safe biedt persoonlijke en vertrouwelijke gezondheidscheck-ins via tekstberichten en webenquêtes, zodat u snel en gemakkelijk met CDC kunt delen hoe u, of uw naaste, zich voelt na het krijgen van een COVID-19 vaccin. Deze informatie helpt CDC de veiligheid van COVID-19-vaccins in bijna realtime te controleren,” aldus CDC.

Na een succesvolle rechtszaak kreeg ICAN toegang tot de V-safe COVID-vaccinschadegegevens van het CDC.

“Om deze gegevens openbaar te maken, activeerde ICAN haar juridisch team. Na de CDC tweemaal te hebben aangeklaagd, capituleerde de CDC in een gerechtelijk bevel dat de gegevens moeten worden vrijgegeven,” aldus het nieuwsbericht van het bedrijf. “ICAN heeft de officiële ruwe gegevens van het CDC genomen en een visuele dashboard-interface gemaakt voor gebruiksgemak.”

Gebruikers zullen een visuele weergave kunnen zien van de meer dan 144 miljoen regels gezondheidsgegevens die zijn verzameld via de rechtszaak van ICAN tegen het CDC door het aangepaste dashboard te gebruiken. (Zie onderstaande afbeelding)

Klik voor groot

Volgens de gegevens raakten 3.353.110 van de 10 miljoen mensen die v-safe gebruikten, gewond.

En 6.458.751 gezondheidseffecten werden gemeld door v-safe gebruikers.

Opties voor gezondheidseffecten waren:

  1. niet in staat om te werken of naar school te gaan;
  2. uw normale dagelijkse activiteiten niet kunnen uitvoeren; en/of
  3. zorg krijgen van een arts of andere zorgverlener.
Bekende influencer lijdt aan onwillekeurige neurologische bewegingsstoornis na COVID-19 vaccinatie

Elke gebruiker kon meer dan één gezondheidsimpact opgeven, zowel tijdens één check-in als na verloop van tijd in meerdere check-ins.

In de aflevering van “Fox News @ Night” van dinsdag met Chase Gallagher besprak mensenrechten- en vaccinatieadvocaat Aaron Siri de CDC-gegevens over het risico en de gevolgen van vaccins.

Het duurde 463 dagen en twee rechtszaken voordat het CDC de gegevens aan Aaron Siri overdroeg.

“Van de 10 miljoen gebruikers binnen V-safe moest 7,7% medische hulp zoeken na vaccinatie. Dat is een ongelooflijk hoog percentage, lijkt me,” zei Siri.

“7,7% had medische zorg nodig, waarbij we het hebben over spoedeisende hulp, ziekenhuisopnames. En daarbovenop nog eens 2,5 miljoen, we hebben het over 25% die werk of school miste of ernstige reacties had op het vaccin,” zei Gallagher.


Copyright © 2022 verrtaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reeds bij de Mexicaanse griep: elites kregen speciaal gemaakt minder gevaarlijk vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

1 REACTIE

  1. Opmerkelijk! Bijna altijd overal wel een reactie op. Hier niet. Reactiemoe? Kan ik me voorstellen, want het is telkens meer van hetzelfde wat er wereldwijd speelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here