Volgens een Duitse expert op het gebied van grafeen, Dr. Andreas Noack, werken de grafeenoxide deeltjes in het Covid-vaccin als kleine scheermesjes. Als gevolg daarvan: “Het hart wordt opengesneden. De hersenen worden opengesneden. De bloedvaten worden opengesneden” Kort na het maken van deze video zou Dr. Noack zijn vermoord.

De feiten zijn nog niet bevestigd maar het lijkt erop dat Dr. Andreas Noack, links, zaterdag is vermoord door de Duitse politie die zijn huis binnendrong terwijl hij aan het live streamen was. Dit verslag is ontvangen met veel scepsis en onverschilligheid, schrijft Henrymakow.com.

Waarom is dat?

Verklaring van Noack’s zwangere vrouw:

WIFE OF DR ANDREAS NOACK REPORTS HIS MURDER 4 DAYS AFTER VID ON NANO-RAZORS OF GRAPHENE HYDROXIDE

Video van vrouw gepubliceerd op 28 november 2021
Engels transcript (Engelse ondertitels op video door Stefan Reich)

Het is zaterdag 27 nov. 2021 [in Duitsland].

Dinsdag 23 nov. om 10 uur is de video over Graphene Hydroxide gepubliceerd. De video sloeg in als een bom. Op hetzelfde moment had Andreas een Zoom gesprek met iemand (sorry, ik herkende de naam niet). Ik bediende de camera en volgde de chats. Het interview duurde ongeveer twee uur. Daarna hadden we wat uitwisselingen en vertelden elkaar hoeveel we van elkaar hielden en lachten.

Kort daarna werd Andreas brutaal aangevallen [blijkbaar door de Duitse politie die naar zijn huis kwam]. De aanval was uiterst geniepig en onverwacht. Ik heb de verschrikkelijke taak jullie te vertellen dat Andreas de aanval helaas niet heeft overleefd. Het nieuws is extreem schokkend voor ons allemaal. Maar Andreas zit in mij en ik ben een deel van hem. We zijn één.

Alle informatie is bekend. We weten alles wat we moeten weten. Ik heb jullie nu allemaal nodig… Het is nu tijd voor actie. Het is nu tijd om te geloven. We moeten zijn plan nu uitvoeren. We hebben niets meer te verliezen. Het gaat om de hele mensheid. Hij deed het voor jou. Hij stierf voor jullie. Hij was niet bang voor de dood, hij accepteerde de mogelijkheid. Het is verschrikkelijk dat het op deze manier moest gebeuren. Het was niet het plan van hem om ons zo snel te verlaten. Zoals ik al zei, ga uit van de energie van de vijand. We moeten deze energie nu gebruiken. Keer het tegen hen. Gebruik het voor ons. Ik heb jullie nu nodig. Ik kan het niet alleen. Ga alsjeblieft aan de slag.

Ik zal je meer details vertellen. Raak alsjeblieft niet in paniek.

[gesproken in het Engels:] “Together we stand, Divided we fall. Laten we samen staan ​​als een team om te maximaliseren, zie onze stem”.

  Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar sterven

De volgende zijn belangrijke citaten van Dr. Noack:

“De vax nemen is als Russisch Roulette spelen. De mensen die direct of kort na de vax sterven zijn als slachtoffers van Russische Roulette. Het is wanneer het grafeenoxide onmiddellijk de bloedvatwand raakt dat de dood of de instorting veroorzaakt onmiddellijk na het krijgen van de vax.

Artsen die autopsies uitvoeren op slachtoffers van de vax zullen niets vinden. Deze artsen zijn op zoek naar iets biologisch als doodsoorzaak, maar grafeenoxide is niet biologisch en zal dus niet zichtbaar zijn in hun tests.

Er zijn foto’s van gestold bloed dat uit de neus komt. Mensen bloeden van binnenuit dood. Vooral de topatleten die dood neervallen hebben snelstromend bloed. Hoe sneller het bloed stroomt, hoe meer schade de scheermesjes zullen aanrichten.

Als chemicus, als je dit in het bloed spuit, ben je een moordenaar.

De vraag die we de vaccinmakers en de politici moeten stellen is: WAAROM ZITTEN DEZE SCHEERMESJES IN DE VACCINS? Hoe kunnen ze rechtvaardigen dat ze in de vaccins zitten?

En nu willen ze kinderen vanaf hun vijfde jaar dwingen zich te laten vaccineren met dit afschuwelijke ding!”

Samenvatting van wat Dr. Noack zei:

“Grafeenoxide werd gevonden in alle onderzochte vaccins. Grafeenoxide vormt structuren in de bloedstroom van ongeveer 50 nm breed en 0,1 nm dik. Ze zijn zeer dun maar zeer sterk. Ze werken als kleine scheermesjes in de bloedstroom die de bloedvaten kunnen doorsnijden. Zij worden niet afgebroken. Eenmaal in de bloedbaan zullen ze daar voor altijd blijven (tenzij de persoon een bloedtransfusie krijgt om ze te verwijderen). Hun effect op de bloedvaten is cumulatief. Hoe langer ze in de bloedbaan blijven, hoe meer schade er na verloop van tijd aan de bloedvaten wordt toegebracht. Hierdoor ontstaan er problemen met bloedingen in het hele lichaam.”

Wat deze Duitse arts zegt over grafeenoxide in de video waarmee het abnormaal hoge aantal sterfgevallen onder atleten wordt verklaard, is logisch. Volgens hem zou een grotere bloedstroom (door zware fysieke activiteit van atleten) resulteren in grotere schade aan de bloedvaten door het grafeenoxide en dus de dood van atleten onder de geïnjecteerden verklaren.

Video van Duitse politie die een SWAT raid uitvoert op deze zelfde Duitse arts eerder dit jaar die een vocale criticus was van de lockdowns. Blijkbaar wordt vrije meningsuiting tegen de officiële mandaten beschouwd als terrorisme door de Gestapo Duitse politie.

Noack voerde campagne tegen de Infectiebeschermingswet die de burgerlijke vrijheden in het land beknotte en werd met een buitensporige arrestatie opgepakt.

Video: Noack campaigned against the Infection Protection Law that cut civil liberties in the country and was met with an excessive arrest.

  De Grote Reset houdt een ontvolkingsholocaust in, waarschuwt Mike Adams

Door Naga Pramod:

“Een Duitse arts en prominente online anti-lockdown activist werd geconfronteerd met een buitensporige arrestatie toen de politie zijn huis binnenstormde tijdens een YouTube live die hij vanuit zijn woning aan het streamen was.

De arrestatie leek Dr. Andreas Noack uit het niets te komen, want hij was te geschokt om zelfs maar te reageren. De hele scène zelf, die werd vastgelegd tijdens de livestreaming, schokte kijkers die al bezorgd waren over de recente decimering van burgerlijke vrijheden, omdat Dr. Noack op de grond moest gaan liggen terwijl de politie voortdurend tegen hem schreeuwde.

Volgens berichten zijn de redenen voor de arrestatie van Dr. Noack onduidelijk en niet officieel meegedeeld. Toch is het vermeldenswaard dat de arrestatie plaatsvond vlak nadat de “Infectiebeschermingswet” was aangenomen, te midden van een enorme publieke weerstand daartegen. Dr. Noack was ook berucht in de ogen van de regering omdat hij medische behandeling bood aan anti-lockdown demonstranten die tijdens protesten gewond waren geraakt.

De “Infectiebeschermingswet”, eenvoudig gezegd, staat de Duitse regering toe beslissingen te nemen die de persoonlijke vrijheid en de grondrechten beperken die de grondwet van het land zelf biedt.

Tot de goedkeuring van de wet vertrouwde de Duitse regering hoofdzakelijk op decreten om haar burgers te controleren en lockdowns af te dwingen. Maar na hevig verzet, waarbij de methode om op decreten te vertrouwen ongrondwettelijk werd genoemd, werd de Infectiebeschermingswet van kracht.

Deze wet staat de regering zelfs toe om mensen die geïnfecteerd zijn of ervan verdacht worden geïnfecteerd te zijn, te verbieden bepaalde beroepen uit te oefenen. Bovendien helpt de wet de regering ook om in het hele land meer uitgaansverboden en lockdowns op te leggen.

In de loop van de tijd hebben de lockdowns negatieve gevolgen gehad voor de bestaansmiddelen van velen, waardoor het anti-lockdownsentiment in Duitsland gestaag is gegroeid, vooral online. Dit verklaart de hevige weerstand tegen de wet en de talrijke protesten tegen de lockdowns, die de regering met alle macht probeert te onderdrukken.

Dr. Andreas Noack was een vooraanstaand criticus van de wet en van de lockdowns, en heeft online veel over de kwestie geschreven.

Gebaseerd op de weinige informatie die we officieel konden verkrijgen over de arrestatie, werd vastgesteld dat Dr. Noack werd onderzocht wegens “het niet naleven van de COVID-19 lockdown wetten uitgevaardigd door de Duitse regering”.

Eerste commentaar van CR

Het is maar dat je het weet, dit verhaal over zijn arrestatie terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube is van vorig jaar (zie Frontnieuws Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapens). Blijkbaar was hij echter niet de persoon die ze zochten.
(Waarom heeft de vrouw het zaterdag bekend gemaakt?)

  Een begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werkt

Op enkele Duitse sites staan dezelfde twee video’s met de opmerking dat hij “aan ademhalingsmoeilijkheden is overleden”, volgens sommigen kort na het filmen van de video, wat in tegenspraak is met het verhaal dat hij vier dagen later werd aangevallen. En vergeet niet dat zijn vrouw (of wie ze ook is) eigenlijk niets over de politie heeft gezegd – dus wie heeft hem aangevallen en hoe? Er is twijfel of hij wel echt dood is.

Deze video is in het Duits, wat ik niet versta – Dr. Andreas Noack: Is hij echt dood?

Dr. Andreas Noack: Ist er wirklich tot? – YouTube

Een reactie van de maker van de video:

Een kleine hint: ik heb de reactie nog eens bekeken en de berichtgeving is te eenzijdig. Dr. Noack heeft mij op vele manieren geïnspireerd. Ook al geloof ik niet alles wat hij gezegd heeft. Veel was zeker waar en was belangrijk voor mijn pad. Dus als hij dood zou zijn, zou dat een verlies zijn. En ik wil niet suggereren dat Dr. Noack zijn dood fakete. Maar een open discussie hierover moet worden toegestaan. Zodra er nieuwe informatie komt, zal ik het bijwerken. En als de dood officieel bevestigd is, zal ik de video uiteraard verwijderen. Ik ben ook bereid tot elke bewuste discussie over het onderwerp en accepteer ook kritiek. Het is een gevoelig onderwerp, maar vooral complottheoretici (neutraal) / lateraal denkers, vrijheid van meningsuiting is belangrijk. Dan moet de vrijheid van meningsuiting voor iedereen gelden.

We kunnen dus op geen enkele manier weten wat er werkelijk aan de hand is. We weten dat het vaccin vergif is, maar we weten niet zeker dat het grafeen bevat. Nu weten we niet of deze dokter dood of levend is. Het kan desinformatie zijn op meerdere niveaus.

Makow – Ik begrijp de scepsis rond dit verhaal niet. Zijn vrouw is duidelijk radeloos. We komen nooit ergens als we alles in twijfel trekken, vooral iets wat heel aannemelijk is. In Zweden hebben ze deze activist vermoord. Ze vermoorden iedereen die hen in de weg staat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapensVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe belogen en bedrogen gevaccineerden – 80% van de Corona-doden in Engeland waren gevaccineerden
Volgend artikelEuroparlementariër eist antwoorden: “Wanneer worden de sterfgevallen door vaccins geteld”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Waarschijnlijk lopen er teveel Heinrich Himmlers op vrije voeten ,ook onder Adolf Hitler dulden de fascistische leiders geen tegenspraak!!Ook nu zien wij 80 jaar later in de geschiedenis,dat Europa wederom geregeerd wordt door uiterst linkse terroristische fascisten!!Dit linkse geboefte duldt geen tegenspraak,want we zouden hun onzalige linkse plannen eens kunnen torpederen!! Laten wij hopen en bidden voor de weduwe van deze moedige oorlogsheld dr.Andreas Noack , dat het werk van deze moedige man wordt voortgezet!!!

 2. Wat die dokter zegt, klopt allemaal. Nu is het ook te begrijpen waarom zoveel sporters neerstorten. Ik vroeg me al een tijd lang af waarom dat toch was, maar hun bloed stroomt sneller, dus ze worden sneller versneden van binnen. Wat een uiterst smerige misdaad is dit toch. Het hele verhaal zelf is een beetje vreemd. Ik hoor het wel.

 3. Maar we weten het nog steeds niet zeker. Gelukkig hebben we die video waarin hij uitlegt dat grafeen hydroxide in het lichaam werkt als een soort scheermessen. Die video lijkt mij geloofwaardig, hoewel ik die rare enorme borsten ergens op 3,35 min ook weer bizar vind. Alsof hij ergens in wordt geluisd.
  Ik vind de video van die vrouw die zo vreemd haar buik vasthoudt daarentegen ongeloofwaardig. Alsof ze gedwongen wordt om dit te doen?. Dat zou dan misschien betekenen dat hij nog leeft?

  • Velen op internet vinden het filmpje van zijn vrouw idd ongeloofwaardig. Zij lijkt eerder gespannen dan heel verdrietig 1 dag na het overlijden van haar partner. Men denkt dat Andreas Noack is ondergedoken i.p.v overleden. Zolang er niet meer bewijs komt over de dood van Andreas Noack, blijf ik twijfelen of het geheel wel waar is.

  • Je schrijft wat ik denk. Dat waren ook mijn gedachten. Mss is hij wel ondergedoken omdat het te heet werd onder zijn voeten. Vreemd is wel dat het filmpje nog steeds rouleert. Dat zou dan toch ook meteen gewist moeten zijn door de PTB? (PTB = Powers That Be).

   Bovendien las ik ergens anders dat die video een jaar oud is? Dat klopt dat ook weer niet, omdat er nog geen schade door grafeen was toen. De zwangere vrouw lijkt toneel te spelen.

   We horen het wel.

   • Ja. het is ook absoluut gelul dat het bloed van een athleet “sneller stroomt” dan van een bankbintje hahahahaha. Dan zou je t op een gegeven moment uit iemands neus of ogen zien spuiten als ie te hard gaat. ? Dus…… het is raar en ik geloof het niet. We houden het in de gaten ?.

    • Haha lach niet te hard want ook dat gebeurd heel vaak bloedneuzen waar het bloed zo hard uitgulp dat je er bang van word.er is een video van een man die enkele seconden na zijn vacinatie uit zijn neus begint te bloeden uit zijn oren en ogen en mond…

 4. Hmm, wat als dit staged opposition is?
  Wat hij beweerde was uniek.
  Ik bedoel: er is wel andere kritiek op de vaccins maar specifiek wat hij zei, hoorden we nog niet van anderen.
  Zou het kunnen dat dit een staged event is?
  Overheid huurt een acteur in (al dan niet een met daadwerkelijk een diploma scheikunde) om wat controversieels te roepen en vervolgens doet ze hem verdwijnen.
  Dit boezemt angst in bij de echte klokkenluiders genre Wodarg, Vandenbossche etc. etc. zodat die voortaan hun mond houden. Dat scheelt dan een verloren strijd om steeds hun filmpjes te meoten verwijderen.
  ’t Is misschien handiger wanneer die echte klokkenluiders helemaal geen filmpjes meer maken.

  Er zijn complotanalisten die menen dat Jurgen Coninks ook een staged event was en dat het lijk in verre staat van ontbinding niet het zijne was. M.a.w. 1 grote campagne om “antivaxxers” als gevaarlijke rechtsextremistische gekken te kunnen framen. Allemaal doorstoken kaart.

  Welnu, mogelijk is de verdwijning van deze “unieke” Chemicus eveneens doorstoken kaart, zij het met een ander doel: een krachtig signaal zenden richting ECHTE klokkenluiders om ze de mond te snoeren d.m.v. doodsangst.

  Ik weet het niet.
  Mogelijk is dit een onjuiste hypothese en mogelijk is ook de hypothese over Jurgen Coninx onjuist.
  Ik beschik vooralsnog niet over voldoende bewijs van noch het een, noch het ander.
  Maar ik hou het als mogelijkheid in het achterhoofd en we zullen zien welke puzzelstukjes nog op ons af komen en hoe die stap voor stap jet plaatje steeds meer duidelijk maken.

  • addendum:
   Overigens … het kan ook een ander soort staged vent zijn.
   Mogelijk is het inderdaad opgezet spel MAAR … wordt ie dadelijk terug gevonden en wordt dit drama dus “ontmaskerd” als zijnde fake news van complotgekkies.

   En daarmee … is dan “onomstotelijk aangetoond” dat ALLE complottheorien fout zijn, toch?
   Uiteraard niet voor wie helder denkt maar wel voor de domme massa.
   Dankzij dit ontmaskeren van een valse complottheorie komen daarmee andere serieuze complotanalyses en waarschuwingen van klokkenluiders (genre Wodarg, Vandenbossche etc.) plots allemaal in een kwaad daglicht te staan, immers: “ja, dat soort onzin zei Andreas Noack ook, maar dat was allemaal nep”.

   Ik denk dat in deze informatieoorlog er door het establishment geinfiltreerd wordt in de alt-media om ze van binnenuit om zeep te helpen door hun reputatie om zeep te helpen. De case Andreas Noack zou hier mogelijk wel eens een voorbeeld van kunnen zijn.

   Maar ook deze alternatieve hypothese, is vooraslnog niet meer dan een mogelijkheid. Ook voor deze hypothese heb ik vooralsnog onvoldoende bewijs. Ook deze hou ik in het achterhoofd. We zullen weldra wel zien in welke puzzel de puzzelstukjes die mondjesmaat binnenkomen het beste passen.
   Kan soms jaren duren, dat wel…

   Maar het help om van te voren meerdere scenario’s te bedenken: zo kan je sneller zien waar een nieuw element het beste in past.

   We leven alleszins in interessante tijden.
   Helaas – ik verlang zo terug naar mijn oude saaie bestaan pre 2020.

  • Ja, dat is ook een mogelijkheid. En dan is het grafeen verhaal ook meteen in de doofpot en denkt niemand er meer over na. Want als blijkt dat dit echt zo is, dan is het hek van de dam. Ik vond trouwens dat de kwaliteit van het filmpje zeer slecht was, en dat met de huidige video technologie. Ook ziet het meisje in de tijger trui er anders uit – alsof ze uit een andere tijd komt, en op een andere tijd gefilmd was. Wat doet ze daar, en waarom doet het filmpje alsof ze zit te kijken en te luisteren. En dan inderdaad, die enorm grote, gespannen borsten waar de Dr naar wijst op de achtergrond beelden, van dezelfde waardeloze kwaliteit, en wat is het belang van borsten bij zijn verhaal? Al met al zeer vreemd…

 5. Of Andreas Noack is vermoord via een microwave aanval….?!

  She said

  after the 2 hr interview he went down to the fridge to eat
  she followed a bit later
  She saw him moving like being drunk (although he wasn’t)
  he couldn’t get breath
  the emergency doctors told her via phone to massage his heart (to keep him alive, reanimate)
  emergency brought him to the hospital
  put him on a ventilator
  shortly after he died.
  She was speculating about the food if it was poison but she ate same food and was ok
  https://www.henrymakow.ca/

  ” The Pentagon Fears That Deadly Microwave Weapons Are Undetectable. ”

  https://www.forbes.com/sites/michaelpeck/2021/03/02/the-pentagon-fears-that-deadly-microwave-weapons-are-undetectable/?sh=6f0e7fb7cc3f

 6. Er zijn meer dan genoeg aanwijzingen die aantonen dat het hele COVID-19 verhaal een complot is. Laat je daarom niet het bos in sturen en afleiden.

 7. Een nieuw filmpje van de partner van Andreas Noack.
  Zij lacht in het filmpje, ” huilt ” zonder tranen om vervolgens met haar handen voor haar gezicht, haar gezicht zijwaarts te keren.
  Daarna gaat het filmpje verder met tranen omdat zij wellicht even een open gesneden ui voor haar ogen heeft gehad.
  M.a.w het komt uiterst nep op mij over voor een vrouw die zo kort ervoor haar partner heeft verloren!
  Iedere normale vrouw is gebroken en gaat uberhaupt niet zo kort na de plotselinge dood van je partner voor een camera staan, of toont zich op zijn minst op een totaal andere wijze dan deze vrouw doet.
  Ik denk eerder dat Andreas Noack is bedreigd door een organisatie en daardoor de handdoek in de ring heeft gegooid dus niets meer gaat posten.
  En om niet voor lafaard bestempeld te worden is hij nu ineens ” dood. ”
  Dit is mijn mening zonder bewijs. Maar het slecht gespeelde filmpje van zijn partner levert mij ook geen enkel bewijs op.
  Integendeel het wekt bij mij nog meer wantrouwen op.

  https://www.henrymakow.ca/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in