Donderdag heeft het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) opnieuw groen licht gegeven voor het vaccin van AstraZeneca. Tegelijkertijd heeft een team Noorse medische deskundigen vastgesteld dat een sterke immuunrespons die hoogstwaarschijnlijk door het AstraZeneca-vaccin is gekomen, verantwoordelijk is voor de ernstige bloedstolsels die drie gevaccineerde Noorse gezondheidswerkers hebben opgelopen, waarbij één overleed. Tevens wordt uit Zweden gerapporteerd dat een vrouw zou zijn overleden nadat zij het AstraZeneca-vaccin had gekregen.

Tijdens de persconferentie verklaarde het EMA dat het vaccin van Astra Zeneca veilig is.

“Ons comité van deskundigen is tot een wetenschappelijke conclusie gekomen. Dit is een veilig vaccin”, zei Emer Cooke, hoofd van het EMA, tijdens de persbriefing vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

“Het comité heeft ook geconcludeerd dat er geen verband kan worden gelegd tussen het vaccin en een verhoogd risico op bloedstolsels”.

Tegelijkertijd geeft men toe dat het een verband tussen het vaccin en de mogelijke risico’s van de zeldzamere bloedingen die zijn gemeld nadat mensen het AstraZeneca-vaccin hadden gekregen, niet volledig kan uitsluiten.

Sterfgevallen in verband met vaccinatie

Op hetzelfde moment dat opnieuw groen licht wordt gegeven, wordt in Zweden een sterfgeval gemeld met een vermoedelijk verband met het AstraZeneca-vaccin. De kwestie betreft een vrouw van in de 60 die eind februari in het universitair ziekenhuis van Skåne is overleden.

Volgens familieleden was zij volkomen gezond voordat zij werd ingeënt met het vaccin van AstraZeneca, maar in de loop daarvan kreeg zij ernstige hoofdpijn en griepachtige verschijnselen. De vrouw kreeg intensieve verzorging, maar haar leven kon niet worden gered.

EU stelt “groen certificaat” voor

Wanneer de EU zich weer openstelt voor normaler reizen, wil zij dat dit gebeurt met een speciaal certificaat waaruit blijkt dat u bent ingeënt. Het certificaat zou drie soorten informatie bevatten: of u gevaccineerd bent, of u getest bent en of u eerder een Covid-19 hebt gehad. Wie weigert zich te laten vaccineren, kan te maken krijgen met diverse beperkingen – waaronder gedwongen quarantaine en beperkingen van de bewegingsvrijheid.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom Astra Zeneca’s vaccin mensen doodt

Vorig artikel“Wij zijn met meer!” Spaanse politie probeert vrouw zonder mondkapje te arresteren – Voorbijgangers doen mondkapje af en slaan agenten op de vlucht
Volgend artikel3 miljoen mondkapjes per minuut: het volgende plasticprobleem?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is eigenlijk een weergave van de immense rotheid van de EU. Zij weten donders goed dat de huidige spuitacties uitgevoerd worden om te onderzoeken of die zooi veilig is. Dus als ze nu stellen dat ze het nu veilig vinden betekent dit dat hun geloofwaardigheid (altijd al?) een farce is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in