Het Duitse Europarlementslid Nicolaus Fest (AfD) eiste woensdag in het Europees Parlement dat in plaats van meer mensen in te vaccineren, de werkzaamheid, bijwerkingen en sterfgevallen in verband met de vaccinaties worden onderzocht. Bovendien wil hij dat de farmaceutische bedrijven aansprakelijk worden gesteld, schrijft Rairfoundation.com.

Leiders logen – Gevaccineerde mensen bedreiging voor kwetsbare groepen

“Dus nu willen we de hele wereld vaccineren. Natuurlijk vraagt men zich af waarom, want tot nu toe waren alle redenen ofwel verkeerd ofwel misleidend. Eerst zeiden ze dat ze alleen de kwetsbare groepen wilden vaccineren. Dus de mensen boven de 60. Nu zeggen ze: nee, je moet op 18-jarige leeftijd beginnen”, aldus Europarlementariër Fest.

Toen werd er gezegd: met een vaccinatiegraad van 70 procent hebben we kudde-immuniteit bereikt. Nu wordt er gezegd dat de vaccinatiegraad 100 procent moet zijn. Het toppunt van deze absurditeit is dat de ongevaccineerden een gevaar vormen voor de gevaccineerden. Dat hebben we nog niet eerder gehoord”, verklaart Fest.

De leiders zeiden ook dat mensen zich moesten laten vaccineren uit solidariteit met de kwetsbaren. Nu is echter aangetoond dat gevaccineerde mensen een uitzonderlijk hoge viruslast hebben. Daarom is het voor kwetsbare groepen het veiligst om in de buurt van ongevaccineerde mensen te zijn, benadrukt de Europarlementariër.

Aantal sterfgevallen ondergerapporteerd

De politicus wees erop dat er nu steeds meer doorbraakinfecties door vaccins zijn, d.w.z. mensen die ernstig ziek worden van het coroanvirus, ondanks het feit dat ze twee keer gevaccineerd zijn. En ook al werkt het “vaccin” niet, toch probeert de gevestigde orde mensen onder druk te zetten om de derde prik te krijgen, verklaart Europarlementslid Fest.

  Britse vaccinatieweigeraars zullen in de toekomst bezoek krijgen van mobiele "Corona-vaccinatieteams"

De nieuwste redenering die men hier nu hoort is dat, aangezien de eerste twee vaccinaties dus totaal mislukt zijn, we dringend een derde keer moeten worden ingeënt, met een vaccin dat waarschijnlijk net zo zal mislukken als de vorige twee vaccins de eerste keer deden. Dat is echt slim.

Volgens de Europarlementariër zijn er in Duitsland inmiddels achtenveertig sterfgevallen die direct in verband worden gebracht met het vaccin. En dit zijn de weinige gevallen waar een autopsie is uitgevoerd. Bovendien hebben ze in de meeste gevallen geen autopsie gedaan bij mensen die na het vaccin zijn overleden. Dit betekent dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de mRNA-prik waarschijnlijk vele malen hoger ligt, aldus Europarlementslid Fest.

Farmaceutische bedrijven aansprakelijk

Als een bedrijf, zoals Nestlé of Pepsi, of welk ander bedrijf dan ook, een product op de markt zou brengen en er vervolgens binnen een jaar 48 mensen aan zouden overlijden, zouden we het er niet over hebben of we dit product wel of niet over de wereld zouden moeten verspreiden.

Het Europees Parlement zou het moeten hebben over de werkzaamheid van de vaccins en de aansprakelijkheid van de directies van de vaccinproducenten, verklaart Europarlementslid Fest. Naar mijn mening is dat waar dit Parlement zich op zou moeten richten, niet op het vaccineren van de wereld, concludeert de Europarlementariër.

Toespraak

Bekijk de volgende toespraak van het Duitse Europarlementslid Nicolaus Fest (AfD) in het EU-parlement:

MEP Demand Answers: ‘When Will Vaccine Deaths Be Counted’

Dus nu willen we de hele wereld vaccineren. Natuurlijk vraag je je af waarom, want tot nu toe waren alle redenen ofwel verkeerd ofwel misleidend. Sta me toe het samen te vatten:

  Wij de Ouders klagen minister van Volksgezondheid de Jonge aan wegens COVID-19 vaccinatie kinderen

Eerst zeiden ze dat ze alleen de kwetsbare groepen wilden vaccineren. Dus de mensen boven de 60.

Nu zeggen ze, nee, je moet beginnen op de leeftijd van 18 jaar.

Dan was de tweede reden, we moeten 70% [gevaccineerd] hebben voor kudde immuniteit.

Nu zeggen ze dat we 100% nodig hebben. Het toppunt van deze absurditeit is dat de ongevaccineerden een gevaar zouden zijn voor de gevaccineerden. Die hebben we nog niet eerder gehoord.

De derde rechtvaardiging is dat we gevaccineerd moesten worden uit solidariteit.

Uit solidariteit met kwetsbare groepen.

Nu wordt er gezegd dat de gevaccineerden een bijzonder hoge viruslast hebben, wat betekent dat het voor kwetsbare groepen natuurlijk het veiligst is als zij worden bezocht door ongevaccineerden.

En nu zijn er steeds meer vaccindoorbraken, d.w.z. mensen die ernstig ziek worden van COVID, ondanks het feit dat zij twee keer zijn gevaccineerd. De nieuwste redenering die men hier nu hoort is: omdat de eerste twee vaccinaties dus totaal mislukt zijn, moeten we dringend een derde keer gevaccineerd worden, met een vaccin dat waarschijnlijk net zo zal mislukken als de vorige twee vaccins de eerste keer deden. Dat is echt slim.

In Duitsland hebben we 48 bevestigde gevallen van sterfgevallen die verband houden met de vaccinatie. 48 gevallen, dat zijn alleen de gevallen die autopsie hebben ondergaan. Natuurlijk weten we dat bij veel mensen die na een vaccinatie zijn overleden, helemaal geen autopsie is verricht.

Dat betekent dat het niet gerapporteerde aantal waarschijnlijk vele malen hoger is.

Als een bedrijf, laten we zeggen Nestlé of Pepsi of een ander bedrijf, een product op de markt zou brengen en er vervolgens binnen een jaar 48 mensen aan zouden overlijden, zouden we het er niet over hebben of we dit product wel of niet in de wereld zouden moeten verspreiden.

  BREAKING - Directeur-generaal van de WHO zegt: "Landen geven boosters om kinderen te doden, dit is niet juist"

We zouden het hebben over de vraag of we het management al dan niet aansprakelijk moeten stellen.

Dat is wat ik dringend zou willen voorstellen dat dit parlement doet. We zouden het moeten hebben over het [gebrek aan] werkzaamheid van deze vaccins en over aansprakelijkheidskwesties voor het management van de vaccinproducenten.

Ik denk dat dit parlement zich daarop moet concentreren, niet op het vaccineren van de wereld. Ik dank u hartelijk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

John Coleman – 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd tegen 2050Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Andreas Noack vermoord door Duitse politie?
Volgend artikelVoormalige WHO-wetenschapster uit Noorwegen: Er is geen pandemie, alleen leugens en bedrog!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Ik vind het heel bijzonder dat hij het niet over de EMA database heeft. Daarin staan 31k vermoedelijke doden door de injectie en een kleine 3 miljoen bijwerkingen waarvan de helft ernstig. Toch een tikkeltje (sarc) overtuigender dan de 48 die hij noemt…. Vragen, vragen.

  Groeten,
  Hugo

 2. Zou het allemaal gelul zijn…ze zouden het eea toch moeten weten, er staat zoveel te vinden. En ze hebben toch ook vrienden en familie die sarcastisch over de complot verhalen vertellen. Er moet toch iets opvallen of doordringen bij ze…? Zo blind kunnen ze niet zijn in die posities? Of zit ik er helemaal naast een weten ze echt geen ruk over de realiteit? Wat doen ze dan de hele dag? Ik werk ook 8 uur per dag.

  • Hoi BAA,

   Twee tools die mij helpen om gebeurtenissen in de wereld te verlkaren zijn ten eerste Oskams razor. Wanneer je meerdere verlkaringen hebt voor iets is meestal (let we, meestal) de meest simpele verlkaring de juiste verlkaring.

   De andere is Hegeliaanse dialectiek. Dat is thesis, anti thesis en dan synthesis. Dat zie je met name goed in de politiek. De ene partij neemt een (vrij) extreem standpunt in en de andere een tegenovergesteld (vrij) extreem standpunt in. Na lang debatteren, krantenkoppen etc etc komen ze er uit door beiden water bij de wijn te doen. UIteraard was dat vooraf al uitonderhandeld en was de rest er voor de show voor eigen achterban.

   Dus op deze situatie toegepast. Oskams Razor. Deze persoon is van de partij AFD, een anti partij. Het is een persoon in het EU parlament, heeft itt ons (relatief) enorme middelen ter beschikking. Gaat in op de zaak van overlijdens en zijn team mist ondanks alle middelen die ze hebben de EMA database, de statistische studies naar oversterfte vs injectie ratio. De data van Public Health England, inelkaar stortende top sporters etc etc. Iets waar openlijk over geschreven wordt. En komt met zo een zwak verhaal. Nou, dat lijkt me nogal ongeloofwaardig. Speelt hij zoals elke politicus een spelletje en weet hij het wel allemaal? Nou ik denk het laatste.

   Komen we bij de Hegeliaanse Dialectiek. De EU weet dat als ze izo doorgaan het vertrouwen in de EU verdwijnt en al staat te wankelen op zijin poten na Brexit, de ruzies met Polen en Hongarije etc etc en ze willen juist de macht overnemen van individuele landen. De EU was er om WO2 en al zijn gruwelen te voorkomen. Na al die drastische corona shit die we al gehad hebben kan de EU bij dictators niet meer aankomen met, jullie schenden rechten. Worden ze uitgelachen in hun gezicht. Wij doen minder aan (mensen) rechten schenden stelletje hypokrieten!

   Dus wat te doen als EU? Laat die individuele landen nasty stuff willen doorvoeren het doorvoeren. Dreig het zelf ook te doen. Zie de corona pas in het EU parlement en laat het door een rechter terug draaien. Kijk, op EUropees niveau werkt eea itt zeg Litouwen nu. We moeten daar ingrijpen en zie je wel, we moeten de macht hebben om meer in te grijpen. Nu een opening in het sterfte door injectie verhaal opstarten! Waarom wacht Oostenrijk anders tot 1-2-2022 de injectie te verplichten? EU to the resque is mijn inschatting.

   Hopelijk helpt dit je wat.

   Groeten,
   Hugo

  • “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”

   ― Henry Kissinger

   Politie en militairen die zich tegen hun eigen volk keren, terwijl zij eveneens niet ontkomen aan de gifspuiten.
   Hoe dom kan een mens zijn…pffff.

   • Dat vraag ik me ook steeds af. Hoe dom moet je zijn om jezelf te laten gebruiken door één of andere rijke lul/trut in een ivoren torentje die geen reet om je bestaan geeft en je als nog minder dan een nummer ziet?

 3. Fascisme volgens Mussolini. Een overheid die met corporaties samenwerkt tegen zijn volk. Politie en leger schijnen vergeten te zijn wie ze behoren te dienen en verdedigen, en wie hun salaris en gage betaald.

  Op zulk verraad staat wat mij betreft de doodstraf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in